Vind de beste kinderopvang in Edegem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Wilrijk (2610) - Hilde
Hilde
4.92/5 · 13 reviews
2610 Wilrijk
Hallo, ik ben Hilde. Ik heb veel ervaring met kinderen en ben zelf een jonge oma. Ik ben vrij tijdens de schooluren + 2 avonden per week (momenteel maandag en dinsdag) . Bezit een auto. Ik zorg met plezier voor uw kindje!
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Erin
Erin
5/5 · 5 reviews
2640 Mortsel
Hoi, ik ben Erin en ik ben 18 jaar oud. Ik heb al ervaring met babysitten en ik doe het ook graag. Spelen, koken, helpen met huiswerk is allemaal niet teveel gevraagd!
Kinderoppas in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
5/5 · 2 reviews
2020 Antwerpen
Hallo, ik kom zelf uit een gezin van 4 kinderen (mijn 2 zusjes zijn 6 en 9 jaar jonger) . ook mijn broer heeft 2 kleine kids van 6 en 3 waar ik super goed mee overweg kan. Baby's zijn ook absoluut geen probleem! Ik heb een groot hart voor kindjes en heb geen gebrek aan fantasie om mee te spelen, te knutselen enz.
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Tim
Tim Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Reeds jaren ervaring in het babysitten op kinderen en jongeren. Wegens de opleiding leerkracht secundair onderwijs kan ik ook ingezet worden voor huiswerk, taken en toetsen. 2 in 1 dus!
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik houd enorm van kinderen en heb al 1 a 2 jaar ervaring met babysitjobs. Ik heb al gebabysit op kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Hebt u een occasionele babysit nodig, dan kan ik u zeker helpen.
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
5/5 · 2 reviews
2640 Mortsel
Ik heb een nichtje van ondertussen 12 jaar, sinds haar geboorte was ik zowat de vaste oppas voor haar en dit verliep prima. Nu dat ik wat tijd heb, kan ik perfect op jullie kleintje letten, ermee spelen,... Indien er bijvoorbeeld eten gemaakt moet worden kan ik dit ook zeker en vast!
Kinderoppas in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
5/5 · 2 reviews
2650 Edegem
Eventjes een paar uur naar de wellness gaan? Eventjes die telefoons doen die zeker met aandacht moeten gebeuren? Dat kan! Ik haal je kindjes op en ga er iets leuks met doen.
Kinderoppas in Berchem (2600) - Greet
Greet
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Master in het Vertalen (Duits-Portugees). Erasmus in Leipzig (Universiteit). Zomercursus Portugese taal aan de Universiteit van Lissabon. Een tijdje gewerkt als sociaal tolk Portugees. Enkele vertalingen gemaakt Nederlands-Duits, Duits-Nederlands. Heel veel ervaring opgedaan als administratieve kracht en projectmedewerker bij een tolk- en vertaaldienst. Ook redactiewerk mogelijk.
Kinderoppas in Hove (2540) - Julie
Julie
5/5 · 1 reviews
2540 Hove
Ik ben student aan Luca School of Arts te Gent in de vrije beeldende kunsten. In het weekend ben ik terug thuis bij mijn ouders in Hove. Tijdens de week ben ik beschikbaar in Gent en tijdens het weekend (en schoolvakanties) in Hove. Ik ben al 2 jaar lang een vaste babysit bij een gezin met 2 baby's dus ik heb al wat ervaring met kinderen. Ik hoop via deze weg een centje te kunnen bijverdienen.
Kinderoppas in Hove (2540) - Cynthia
Cynthia
5/5 · 1 reviews
2540 Hove
Iedereen zegt me steeds dat ik goed met kinderen om kan gaan. Ik voel me zelf ook vaak nog heel jeugdig en speels. Ik heb recente ervaring met baby's en peuters van 7 maanden tot 17 maanden. Ik heb een EHBO cursus gevolgd en heb mijn eigen wagen. Ik ben beschikbaar op vrijdagavond en in de weekends en sporadisch in de week.
Kinderoppas in Berchem (2600) - Veronique
Veronique Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Ik ben deeltijds freelance juriste. Taal is mijn passie! Ik ben vlot viertalig: Nederlands, Frans, Duits en Engels. Heeft u een vertaling nodig van een brief, een contract of van algemene voorwaarden? Wilt u een brief (in 1 van de bovenstaande 4 talen) laten beantwoorden? Of heeft u gewoon uitleg & toelichting nodig bij een tekst/document? Geen enkel probleem. Contacteer mij! Ik heb een wagen.
Kinderoppas in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
5/5 · 1 reviews
2650 Edegem
Ik babysit al sinds ik 13 jaar ben. Ik heb al zowel op kindjes onder de 5 jaar als rond de 10 jaar gebabysit. Ik ben zowel overdag als ‘s avonds beschikbaar in de regio Antwerpen.
Kinderoppas in Mortsel (2640) - Maxime
Maxime
1.0/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Ik ben regelmatig beschikbaar om eens te komen babysitten. Ik doe dit regelmatig bij vrienden en familie.
Kinderoppas in Berchem (2600) - Jessica
Jessica
5/5 · 1 reviews
2600 Berchem
Hallo, ik ben Jessica en woon in Antwerpen (Berchem). Ik heb jarenlang monitor geweest op kampen van ideekids. Hier had ik groepjes kinderen vanaf 3 jaar. In mijn familie zijn er veel kleine kindjes waar ik vaak op heb gebabysit. Ik hou enorm van kinderen en pas met veel plezier op uw kleintjes!
Kinderoppas in Hove (2540) - 𝙆𝙚𝙢𝙖𝙣𝙞
𝙆𝙚𝙢𝙖𝙣𝙞
5/5 · 1 reviews
2540 Hove
Ik ben 16 jaar oud en heb redelijk veel ervaring opgelopen bij het babysitten. Ik heb altijd al op mijn kleine broertjes gebabysit. (3 en 7 jaar) en deed dit heel graag. Daarnaast heb ik ook altijd babysitjojs gedaan.

Kinderoppas Edegem: geëvalueerd met 4.75 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Edegem, oppas ziek kind Edegem, kinderoppas aan huis gezocht Edegem, tarief kinderoppas Edegem, oppas aan huis Edegem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Edegem

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Edegem

Wil graag opassen - Babysit - dinsdag hele dag voor baby (5 maanden) - Lieve oppas gezocht voor naschoolse opvang - Kinderopvang - Oppas 2 kinderen 9 jaar voor deze vrijdagavond 9/7 - Nanny voor 3x/week - Nanny- doordeweekse opvang - kinderen naar school brengen - Nanny deeltijds - kinderoppas - Babysitter voor twee kinderen - Babysit gezocht voor zaterdag 20 juli voor 1 kindje van 20 maanden. - Naschoolse opvang - Ophalen van school van ons zoontje, hem eten geven en te slapen leggen - na schoolse opvang gezocht - Oppas 2 kinderen Edegem
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden