kinderoppas Roeselare

Kinderoppas Roeselare: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Roeselare

Kinderoppas in Lichtervelde (8810) - Shirley
Shirley
Lichtervelde
5/5 (9 reviews)
Willen jullie eens een avond weg. Geen enkel probleem. Ik wil met alle liefde op jullie kinderen oppassen. Ik hou mij wel aan de regels bij jullie thuis. Moeten de kinderen om die uur gaan slapen geen enkel probleem.
Kinderoppas in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (4 reviews)
Sedert meer dan 25 jaar doe ik internationaal commercieel werk waarin ik mijn beste vreemde talen Duits en Frans zowel gesproken als geschreven gebruik en onderhoud. Ik ben master vertaler F, D, NL. Contacten leggen voor bedrijven naar potentiële klanten in de DACH-landen, Frankrijk of Nederland als deuropener is ook 1 van mijn erg sterke punten. Als ik me ergens in vastbijt, dan ...
Kinderoppas in Roeselare (8800) - Thebe
Thebe
Roeselare
5/5 (3 reviews)
Ik ben 24 jaar en babysit al vanaf mijn 15 jaar vooral bij mijn buren. Ook heb ik toen ik studeerde als zorgkundige enkele stages achter de rug in kinderdagverblijven. Waardoor ik toch wel een zekere kennis heb van kinderen en hun ontwikkeling. Ook met kinderen met een beperking heb ik ervaring. Ik kijk er al naar uit de kindjes te ontmoeten!!
Kinderoppas in Moorslede (8890) - Nanami
Nanami
Moorslede
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Nanami, 26 jaar en ik hou super veel van kindjes, ikzelf werk in een school voor kindjes met een beperking van 3 tot 12 a 13 jaar dus ik kan heel goed om met verschillende kindjes dat maakt mij een super oppas!
Kinderoppas in Oekene (8800) - Ann
Ann
Oekene
5/5 (1 reviews)
Zoek je een eenmalige oppas; Ik heb heel wat ervaring in het werken met kinderen: zowel op professioneel vlak, als in mijn vrije tijd. Ik zorg graag voor baby's, begeleid graag peuters, kleuters, jonge kinderen, ... Samen plezier beleven, leuke activiteiten aangepast aan de leeftijd van uw kind( eren): buiten spelen, knutselen, dansen en zingen, verhaal vertellen,..
Kinderoppas in Emelgem (8870) - Silke
Silke
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ik geef al twee jaar leiding bij KSA meisjes Izegem. Verder ga ik ook regelmatig gaan oppassen. In de zomer geef ik ook kamp bij tsjaka. Kortom ik ben graag met kinderen bezig!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik ben mama van een 9-jarige zoon met autisme. Als ondersteuner werk ik dagelijks met kinderen met emotionele- en gedragsproblemen/autisme/leerproblemen. Ik heb dus uitgebreide ervaring met kleuters en lagere school kinderen met allerlei achtergronden. Ik beschik over een wagen.
Kinderoppas in Beveren-Leie (8791) - Silke
Silke
Beveren-Leie
Nieuw
Ik heet Silke en ik ben 16 jaar ik zit momenteel in mijn vierde jaar handel. Ik hou van kinderen en vindt het leuk om samen activiteiten te doen, te lachen, ze iets bij te leren. Laat zeker iets weten!
Kinderoppas in Ledegem (8880) - Shanea
Shanea
Ledegem
Nieuw
ik ben 23 jaar oud en ben zeer graag met kinderen bezig, ik heb een auto dus kan mij zeer gemakkelijk verplaatsen. ik ben bijna elke dag beschikbaar..
Kinderoppas in Ingelmunster (8770) - Fiebe
Fiebe
Ingelmunster
Nieuw
Hallo! Ik heb een metekindje van 4maanden &die komt wekelijks eens langs &ze blijft vaak slapen! Ik kan ook gewoon eens langskomen om kennis te maken met de kindjes en ik volg de richting stw. Vervoer is geen probleem, mijn mama zou me voeren! Groetjes
Kinderoppas in Roeselare (8800) - Alicia
Alicia
Roeselare
Nieuw
Hallo wij zijn merel en alicia en zijn 13 en 14. Wij zitten allebei in aso in broederschool roeselare. Wij passen graag op jullie kinderen en dieren zijn ook altijd welkom bij ons. Stuur zeker een bericht
Kinderoppas in Lendelede (8860) - Ann sofie
Ann sofie
Lendelede
Nieuw
Veel ervaring met schrijfdidactiek zowel in het Nederlands als in andere vreemde talen. Cruciaal is het aanleren en toepassen van schrijfstrategieen..
Kinderoppas in Emelgem (8870) - Amber
Amber
Emelgem
Nieuw
Ik zit al 15 jaar in de KSA waarvan 3 jaar leiding, dus ik hou mij veel bezig met kinderen van 5 tot 12 jaar. Ook heb ik een zusje van 5 waar ik veel tijd mee spendeer.
Kinderoppas in Oostnieuwkerke (8840) - Joke
Joke
Oostnieuwkerke
Nieuw
Hallo ik ben Joke (20 jaar). Ik heb al 4 jaar ervaring van oppassen bij alle leeftijden bij de gezinsbond. Verder ben ik ook leiding bij het jeugd Rode Kruis. Ik speel zeer graag met kinderen, maar heb wel een streng kantje aan mij.
Kinderoppas in Roeselare (8800) - Zoë
Zoë
Roeselare
Nieuw
Zoals eerder vermeld heb ik een opleiding opzak en ben ik reeds 5 jaar leidster. De leeftijd van het kinderen is voor mij niet van belang. Ik ben zorgzaam, spontaan, speels en creatief. Ik leer rap en neem eigen initiatief. Buiten het spelen en zorgen voor het kind, ben ik ook bereid, indien men hier om vraagt, wat bij te dragen in het huishouden, afhalen en brengen van kinderen ...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Roeselare, kinderoppasdienst Roeselare, oppas ziek kind Roeselare, kinderoppas aan huis gezocht Roeselare, tarief kinderoppas Roeselare, oppas aan huis Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Roeselare

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden