Vind de beste kinderopvang in Roeselare

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
8870 Izegem
Sedert meer dan 25 jaar doe ik internationaal commercieel werk waarin ik mijn beste vreemde talen Duits en Frans zowel gesproken als geschreven gebruik en onderhoud. Ik ben master vertaler F, D, NL. Contacten leggen voor bedrijven naar potentiële klanten in de DACH-landen, Frankrijk of Nederland als deuropener is ook 1 van mijn erg sterke punten. Als ik me ergens in vastbijt, dan ...
Kinderoppas in Roeselare (8800) - Thebe
Thebe
5/5 · 3 reviews
8800 Roeselare
Ik ben 24 jaar en babysit al vanaf mijn 15 jaar vooral bij mijn buren. Ook heb ik toen ik studeerde als zorgkundige enkele stages achter de rug in kinderdagverblijven. Waardoor ik toch wel een zekere kennis heb van kinderen en hun ontwikkeling. Ook met kinderen met een beperking heb ik ervaring. Ik kijk er al naar uit de kindjes te ontmoeten!!
Kinderoppas in Oekene (8800) - Ann
Ann
5/5 · 1 reviews
8800 Oekene
Zoek je een eenmalige oppas; Ik heb heel wat ervaring in het werken met kinderen: zowel op professioneel vlak, als in mijn vrije tijd. Ik zorg graag voor baby's, begeleid graag peuters, kleuters, jonge kinderen, ... Samen plezier beleven, leuke activiteiten aangepast aan de leeftijd van uw kind( eren): buiten spelen, knutselen, dansen en zingen, verhaal vertellen,..
Kinderoppas in Beveren-Leie (8791) - Silke
Silke
Nieuw
8791 Beveren-Leie
Ik heet Silke en ik ben 16 jaar ik zit momenteel in mijn vierde jaar handel. Ik hou van kinderen en vindt het leuk om samen activiteiten te doen, te lachen, ze iets bij te leren. Laat zeker iets weten!
Kinderoppas in Ledegem (8880) - Shanea
Shanea
Nieuw
8880 Ledegem
ik ben 23 jaar oud en ben zeer graag met kinderen bezig, ik heb een auto dus kan mij zeer gemakkelijk verplaatsen. ik ben bijna elke dag beschikbaar..
Kinderoppas in Ingelmunster (8770) - Fiebe
Fiebe
Nieuw
8770 Ingelmunster
Hallo! Ik heb een metekindje van 4maanden &die komt wekelijks eens langs &ze blijft vaak slapen! Ik kan ook gewoon eens langskomen om kennis te maken met de kindjes en ik volg de richting stw. Vervoer is geen probleem, mijn mama zou me voeren! Groetjes
Kinderoppas in Roeselare (8800) - Alicia
Alicia
Nieuw
8800 Roeselare
Hallo wij zijn merel en alicia en zijn 13 en 14. Wij zitten allebei in aso in broederschool roeselare. Wij passen graag op jullie kinderen en dieren zijn ook altijd welkom bij ons. Stuur zeker een bericht
Kinderoppas in Moorslede (8890) - Nanami
Nanami
Nieuw
8890 Moorslede
Hallo, ik ben Nanami, 22 jaar en ik hou super veel van kindjes, ikzelf werk in een school voor kindjes met een beperking van 3 tot 12 a 13 jaar dus ik kan heel goed om met verschillende kindjes dat maakt mij een super oppas!
Kinderoppas in Lendelede (8860) - Ann sofie
Ann sofie
Nieuw
8860 Lendelede
Veel ervaring met schrijfdidactiek zowel in het Nederlands als in andere vreemde talen. Cruciaal is het aanleren en toepassen van schrijfstrategieen..
Kinderoppas in Emelgem (8870) - Amber
Amber
Nieuw
8870 Emelgem
Ik zit al 15 jaar in de KSA waarvan 3 jaar leiding, dus ik hou mij veel bezig met kinderen van 5 tot 12 jaar. Ook heb ik een zusje van 5 waar ik veel tijd mee spendeer.
Kinderoppas in Oostnieuwkerke (8840) - Joke
Joke
Nieuw
8840 Oostnieuwkerke
Hallo ik ben Joke (20 jaar). Ik heb al 4 jaar ervaring van oppassen bij alle leeftijden bij de gezinsbond. Verder ben ik ook leiding bij het jeugd Rode Kruis. Ik speel zeer graag met kinderen, maar heb wel een streng kantje aan mij.
Kinderoppas in Roeselare (8800) - Zoë
Zoë
Nieuw
8800 Roeselare
Zoals eerder vermeld heb ik een opleiding opzak en ben ik reeds 5 jaar leidster. De leeftijd van het kinderen is voor mij niet van belang. Ik ben zorgzaam, spontaan, speels en creatief. Ik leer rap en neem eigen initiatief. Buiten het spelen en zorgen voor het kind, ben ik ook bereid, indien men hier om vraagt, wat bij te dragen in het huishouden, afhalen en brengen van kinderen ...
Kinderoppas in Meulebeke (8760) - Laeticia
Laeticia
Nieuw
8760 Meulebeke
Ik doe de opleiding kleuterleidster en kan dus zeer goed omgaan met kinderen, ik ga veel gaan babysitten en kan met alle leeftijden omgaan, ik zie heel graag kinderen
Kinderoppas in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Nieuw
8800 Roeselare
Hallo,ik ben een mama van 3 kinderen.ze zijn 9j,6j en 2jaar.ik heb al heel wat opvoeding ervaring met kinderen.En weet ook al goed hoe ik alles moet aanpakken of zorg dragen van de allerkleinste.ik heb gestudeerd voor verzorgende dus op medische vlak heb ik kennis.
Kinderoppas in Ingelmunster (8770) - Lore
Lore
Nieuw
8770 Ingelmunster
Ik zat jaren in de chiro en werd ook zelf leidster. 3 jaar daarvan was ik groepsleiding. Ook was ik moni op de plaatselijke speelpleinwerking. Babysitten en thuiswachten deed ik heel vaak om een centje bij te verdienen. Kinderen hebben geen grenzen & daar hou ik van. Ik vind het heel belangrijk om rekening te houden met de opvoeding van de ouders, zodat de kinderen geen (mis)bruik maken ;)

Kinderoppas Roeselare: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Roeselare, oppas ziek kind Roeselare, kinderoppas aan huis gezocht Roeselare, tarief kinderoppas Roeselare, oppas aan huis Roeselare,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Roeselare

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden