kinderoppas Roeselare

Kinderoppas Roeselare: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Roeselare

Kinderoppas in Zonnebeke (8980) - Aisha
Aisha
Zonnebeke
5/5 (8 reviews)
HalloIk heb al ervaring met oppassen, zowel babysitten en als speelpleinmonitor. Ik werkte toen voor de gemeente zonnebeke. Ik ben iemand die graag omgaat met kinderen en mijn passies liggen vooral bij sport, muziek, creatief bezig zijn ( knustelen, tekenen etc.) en koken.
Kinderoppas in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (4 reviews)
Sedert meer dan 25 jaar doe ik internationaal commercieel werk waarin ik mijn beste vreemde talen Duits en Frans zowel gesproken als geschreven gebruik en onderhoud. Ik ben master vertaler F, D, NL. Contacten leggen voor bedrijven naar potentiële klanten in de DACH-landen, Frankrijk of Nederland als deuropener is ook 1 van mijn erg sterke punten. Als ik me ergens in vastbijt, dan ...
Kinderoppas in Oekene (8800) - Ann
Ann
Oekene
5/5 (1 reviews)
Zoek je een eenmalige oppas; Ik heb heel wat ervaring in het werken met kinderen: zowel op professioneel vlak, als in mijn vrije tijd. Ik zorg graag voor baby's, begeleid graag peuters, kleuters, jonge kinderen, ... Samen plezier beleven, leuke activiteiten aangepast aan de leeftijd van uw kind( eren): buiten spelen, knutselen, dansen en zingen, verhaal vertellen,..
Kinderoppas in Emelgem (8870) - Silke
Silke
Emelgem
5/5 (1 reviews)
Ik geef al twee jaar leiding bij KSA meisjes Izegem. Verder ga ik ook regelmatig gaan oppassen. In de zomer geef ik ook kamp bij tsjaka. Kortom ik ben graag met kinderen bezig!
Kinderoppas in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
5/5 (1 reviews)
Ik ben mama van een 9-jarige zoon met autisme. Als ondersteuner werk ik dagelijks met kinderen met emotionele- en gedragsproblemen/autisme/leerproblemen. Ik heb dus uitgebreide ervaring met kleuters en lagere school kinderen met allerlei achtergronden. Ik beschik over een wagen.
Kinderoppas in Izegem (8870) - Patricia
Patricia
Izegem
4.0/5 (1 reviews)
I like kids, I have nieces and nephews and sometimes I cared of them, prepared their food, etc. I also cared of my younger siblings, washing clothes, making the homework, playing, etc.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Ledegem (8880) - Xander
Xander
Ledegem
5/5 (1 reviews)
Vroeger heb ik veel met de oppasdienst gewerkt en dit draaide vaak uit tot meerdere afspraakjes per week. Super tof om te doen en je wordt altijd met respect behandeld door de ouders. Ik hoop die ervaring binnenkort terug opnieuw op te doen.
Kinderoppas in Beveren-Leie (8791) - Silke
Silke
Beveren-Leie
Nieuw
Ik heet Silke en ik ben 16 jaar ik zit momenteel in mijn vierde jaar handel. Ik hou van kinderen en vindt het leuk om samen activiteiten te doen, te lachen, ze iets bij te leren. Laat zeker iets weten!
Kinderoppas in Ledegem (8880) - Shanea
Shanea
Ledegem
Nieuw
ik ben 23 jaar oud en ben zeer graag met kinderen bezig, ik heb een auto dus kan mij zeer gemakkelijk verplaatsen. ik ben bijna elke dag beschikbaar..
Kinderoppas in Roeselare (8800) - Alicia
Alicia
Roeselare
Nieuw
Hallo wij zijn merel en alicia en zijn 13 en 14. Wij zitten allebei in aso in broederschool roeselare. Wij passen graag op jullie kinderen en dieren zijn ook altijd welkom bij ons. Stuur zeker een bericht
Kinderoppas in Lendelede (8860) - Ann sofie
Ann sofie
Lendelede
Nieuw
Veel ervaring met schrijfdidactiek zowel in het Nederlands als in andere vreemde talen. Cruciaal is het aanleren en toepassen van schrijfstrategieen..
Kinderoppas in Oostnieuwkerke (8840) - Joke
Joke
Oostnieuwkerke
Nieuw
Hallo ik ben Joke (20 jaar). Ik heb al 4 jaar ervaring van oppassen bij alle leeftijden bij de gezinsbond. Verder ben ik ook leiding bij het jeugd Rode Kruis. Ik speel zeer graag met kinderen, maar heb wel een streng kantje aan mij.
Kinderoppas in Roeselare (8800) - Zoë
Zoë
Roeselare
Nieuw
Zoals eerder vermeld heb ik een opleiding opzak en ben ik reeds 5 jaar leidster. De leeftijd van het kinderen is voor mij niet van belang. Ik ben zorgzaam, spontaan, speels en creatief. Ik leer rap en neem eigen initiatief. Buiten het spelen en zorgen voor het kind, ben ik ook bereid, indien men hier om vraagt, wat bij te dragen in het huishouden, afhalen en brengen van kinderen ...
Kinderoppas in Roeselare (8800) - Evelyn
Evelyn
Roeselare
Nieuw
Hallo,ik ben een mama van 3 kinderen.ze zijn 9j,6j en 2jaar.ik heb al heel wat opvoeding ervaring met kinderen.En weet ook al goed hoe ik alles moet aanpakken of zorg dragen van de allerkleinste.ik heb gestudeerd voor verzorgende dus op medische vlak heb ik kennis.
Kinderoppas in Ingelmunster (8770) - Lore
Lore
Ingelmunster
Nieuw
Ik zat jaren in de chiro en werd ook zelf leidster. 3 jaar daarvan was ik groepsleiding. Ook was ik moni op de plaatselijke speelpleinwerking. Babysitten en thuiswachten deed ik heel vaak om een centje bij te verdienen. Kinderen hebben geen grenzen & daar hou ik van. Ik vind het heel belangrijk om rekening te houden met de opvoeding van de ouders, zodat de kinderen geen (mis)bruik maken ;)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Roeselare

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Roeselare: geëvalueerd met 4.86 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Roeselare, kinderoppasdienst Roeselare, oppas ziek kind Roeselare, kinderoppas aan huis gezocht Roeselare, tarief kinderoppas Roeselare, oppas aan huis Roeselare,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden