kinderoppas Turnhout

Kinderoppas Turnhout: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Turnhout

Kinderoppas in Beerse (2340) - Marie
Marie
Beerse
5/5 (5 reviews)
Ik heb jaren gebabysit via een organisatie toen ik nog student was. Zowel op jonge baby's als al wat oudere kinderen. Daarnaast ben ik ook lang leiding geweest in de jeugdbeweging omdat ik het fijn vind om met kinderen om te gaan. Nu ik terug meer tijd heb, is het ideaal om terug te beginnen babysitten.
Kinderoppas in Turnhout (2300) - B
B
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf werkzaam in de kinderopvang &kindercoach. En sta erkend geregistreed. Ik heb nog plekjes vrij op Maandag, donderdag en vrijdag. Bij mij eigen thuis. Grote tuin met speel mogelijkheden. Babybedje&peuterbedje aanwezig. Ik beschik over eigen wagen. Woon in Turnhout. Opvanguren vanaf 7:30 tot 19:30 Heeft u iemand nodig ? Kunt u mij mailen. Meer dan 15+ jaar ervaring.
Kinderoppas in Beerse (2340) - Ties
Ties
Beerse
5/5 (2 reviews)
Ik was nog geen 15 jaar toen ik begon te babysitten. Ik doe dit namelijk zeer graag. Vandaag de dag heb ik twee bonuskindjes ('bonus', omdat het twee schatten van jongens zijn die ik er gratis en voor niets heb bij gekregen :) ) en is er nog eentje onderweg! Dat houdt me niet tegen om actief met hen te spelen, bv. Dat doe ik net graag! Ik kijk er al naar uit om van jullie te horen.
Kinderoppas in Turnhout (2300) - Anouchka
Anouchka
Turnhout
3.5/5 (2 reviews)
Ik heb vroeger ervaring mogen opdoen bij de gezinsbond. Bovendien kan ik met mijn opleiding als zorgkundige ook in kindrrdagverblijven aan de slag gaan
Kinderoppas in Merksplas (2330) - Niel
Niel
Merksplas
5/5 (2 reviews)
Ik ben Niel . 22 jaar . Afkomstig uit Merksplas ik Sport veel en zit er niets mee ik om met de kinderen te spelen zowel binnen als buiten. Hopelijk tot snel 😉
Kinderoppas in Turnhout (2300) - Nathalie
Nathalie
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf een laatkomer in het gezin waardoor ik een oudere broer en zus heb. Mijn broer heeft 2 kinderen waar ik regelmatig op pas. Daarnaast heb ik nog veel jonge nichtjes en neefjes die ik soms in de zomer moet entertainen. Natuurlijk sta ik ook open om vaker dan 1 keer langs te komen. Ik kan koken, verzorgen, creatief spelen en ben geen fan van technologie voor jonge kinderen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Turnhout (2300) - Linda
Linda
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik zie kinderen supergraag en kinderen houden van mij, ik ben graag bezig met kinderen, wat ze maar willen, samen huiswerk maken, lezen., spelletjes, zelfs wandelingen maak ik superleuk, creatief bezig zijn, tekenen, schilderen....
Kinderoppas in Baarle-hertog (2387) - Magda
Magda
Baarle-hertog
5/5 (1 reviews)
Heb stage gedaan bij kinderdag verblijf met school. Heb ook kampen gedaan met kinderen. Ik heb zelf 3 neefjes en 1 nichtje waar ik af en toe oppas. Ik lees ook graag voor als ze naar bed gaan en samen spelen doe ik ook graag.
Kinderoppas in Beerse (2340) - Evelien
Evelien
Beerse
5/5 (1 reviews)
Als onthaalouder zijnde in het dagelijkse leven kan ik ‘s avonds of in het weekend een paar uurtjes op de kinderen passen. Dan kunnen jullie lekker uit gaan of nog werk gerelateerde dingen doen.
Kinderoppas in Kasterlee (2460) - Jana
Jana
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ik ga graag met kinderen om, jong of oud. Ik heb een zus van 11 jaar waardoor ik eigenlijk ervaring heb met alle leeftijden. Ook bij kindjes in de buurt ben ik al gaan oppassen.
Kinderoppas in Turnhout (2300) - Rani
Rani
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben Rani 19 jaar, ik heb mijn eigen auto en een vast rijbewijs. Ik doe ondertussen al 3 jaar babysitten op kinderen vanaf 3 jaar.
Kinderoppas in Kasterlee (2460) - Sven
Sven
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf 2 kinderen van mijn eigen en 3 plus kinderen met de leeftijd van 13 16 17 en 18 jaar Ik kan rustig blijven en sta voor vele dingen open. Gezelschapsspellen spelen is iets dat ik graag doe.
Kinderoppas in Merksplas (2330) - Sara
Sara
Merksplas
Nieuw
Hoi, ik ben Sara, verpleegkundige én mama van Thijs (4 jaar). Ik hou van het ondeugende van kinderen en besteed graag tijd aan hen. Als alleenstaande mama weet ik dat het soms moeilijk is om een babysit bij kant te krijgen dus in nood slechts één adres! Tot snel! ;-) nl-eng-fr
Kinderoppas in Beerse (2340) - Hanne
Hanne
Beerse
Nieuw
Hallo, Ik ben Hanne 24 jaar, ik heb al enkele jaren ervaring als babysit en ik kan namiddagen en avonden op u kleine spruit letten. Ik heb ervaring met kinderen van 0 tot 12 jaar, Ik woon in Beerse en ik verplaats mij met de fiets of auto, wil je verder kennis maken stuur gerust een berichtje
Kinderoppas in Turnhout (2300) - Caers
Caers
Turnhout
Nieuw
Ik ben Sabine, ik ben 21 jaar en werk als verpleegkundige. Hiernaast ben ik afgestudeerd als bachelor in de vroedkunde. Omdat ik bewust koos om als verpleegkundige te werken en niet als vroedvrouw (brengt immers grote verantwoordelijkheden mee) wilde ik graag nog iets met pasgeborene en jonge kinderen doen. Ik ben bereid zowel éénmalig als vast te babysitten.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Turnhout: geëvalueerd met 4.88 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Turnhout, kinderoppasdienst Turnhout, oppas ziek kind Turnhout, kinderoppas aan huis gezocht Turnhout, tarief kinderoppas Turnhout, oppas aan huis Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden