kinderoppas Turnhout

Kinderoppas Turnhout: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Turnhout

Kinderoppas in Turnhout (2300) - B
B
Turnhout
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf werkzaam in de kinderopvang &kindercoach. En sta erkend geregistreed. Ik heb nog plekjes vrij op Maandag, donderdag en vrijdag. Bij mij eigen thuis. Grote tuin met speel mogelijkheden. Babybedje&peuterbedje aanwezig. Ik beschik over eigen wagen. Woon in Turnhout. Opvanguren vanaf 7:30 tot 19:30 Heeft u iemand nodig ? Kunt u mij mailen. Meer dan 15+ jaar ervaring.
Kinderoppas in Turnhout (2300) - Anouchka
Anouchka
Turnhout
3.5/5 (2 reviews)
Ik heb vroeger ervaring mogen opdoen bij de gezinsbond. Bovendien kan ik met mijn opleiding als zorgkundige ook in kindrrdagverblijven aan de slag gaan
Kinderoppas in Turnhout (2300) - Nathalie
Nathalie
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf een laatkomer in het gezin waardoor ik een oudere broer en zus heb. Mijn broer heeft 2 kinderen waar ik regelmatig op pas. Daarnaast heb ik nog veel jonge nichtjes en neefjes die ik soms in de zomer moet entertainen. Natuurlijk sta ik ook open om vaker dan 1 keer langs te komen. Ik kan koken, verzorgen, creatief spelen en ben geen fan van technologie voor jonge kinderen.
Kinderoppas in Turnhout (2300) - Linda
Linda
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik zie kinderen supergraag en kinderen houden van mij, ik ben graag bezig met kinderen, wat ze maar willen, samen huiswerk maken, lezen., spelletjes, zelfs wandelingen maak ik superleuk, creatief bezig zijn, tekenen, schilderen....
Kinderoppas in Beerse (2340) - Evelien
Evelien
Beerse
5/5 (1 reviews)
Als onthaalouder zijnde in het dagelijkse leven kan ik ‘s avonds of in het weekend een paar uurtjes op de kinderen passen. Dan kunnen jullie lekker uit gaan of nog werk gerelateerde dingen doen.
Kinderoppas in Beerse (2340) - Marie
Marie
Beerse
5/5 (1 reviews)
Ik heb jaren gebabysit via een organisatie toen ik nog student was. Zowel op jonge baby's als al wat oudere kinderen. Daarnaast ben ik ook lang leiding geweest in de jeugdbeweging omdat ik het fijn vind om met kinderen om te gaan. Nu ik terug meer tijd heb, is het ideaal om terug te beginnen babysitten.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Merksplas (2330) - Sara
Sara
Merksplas
Nieuw
Hoi, ik ben Sara, verpleegkundige én mama van Thijs (4 jaar). Ik hou van het ondeugende van kinderen en besteed graag tijd aan hen. Als alleenstaande mama weet ik dat het soms moeilijk is om een babysit bij kant te krijgen dus in nood slechts één adres! Tot snel! ;-) nl-eng-fr
Kinderoppas in Turnhout (2300) - Caers
Caers
Turnhout
Nieuw
Ik ben Sabine, ik ben 21 jaar en werk als verpleegkundige. Hiernaast ben ik afgestudeerd als bachelor in de vroedkunde. Omdat ik bewust koos om als verpleegkundige te werken en niet als vroedvrouw (brengt immers grote verantwoordelijkheden mee) wilde ik graag nog iets met pasgeborene en jonge kinderen doen. Ik ben bereid zowel éénmalig als vast te babysitten.
Kinderoppas in Turnhout (2300) - Sophie
Sophie
Turnhout
Nieuw
Zoek je hulp met een van deze talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits of Spaans? Heb je een vertaling nodig (niet beëdigd) van een document, folder, brochure, ...? Afhankelijk van wat je nodig hebt, kan ik je misschien wel helpen.
Kinderoppas in Turnhout (2300) - Nehemias
Nehemias
Turnhout
Nieuw
Bonjour. Je m'appelle Nehemias. Je suis un homme salvadorien. J'ai 33 ans. Je suis professeur d'anglais et comment ça j'ai travaillé avec des petits enfants au kindergarten. J'adore jouer, et apprendre les petits à faire de choses d'une manière dynamique. N'hésitez pas à me contacter.. A bientôt
Kinderoppas in Turnhout (2300) - Renske
Renske
Turnhout
Nieuw
Hallo. Ik ben Renske en ik ben 30 jaar oud. Ik sta in het onderwijs en ben op zoek naar een kleine bijverdienste. Ik kom uit een gezin van 4 kinderen en heb veel ervaring met babysitten. Ik ben begonnen op mijn 16de en babysit nu nog regelmatig op mijn neefjes en op kinderen van collega's. Ik ben zeer flexibel en heb een groot hart voor (en veel geduld met :-D) kinderen.
Kinderoppas in Turnhout (2300) - Marieke
Marieke
Turnhout
Nieuw
Hallo Ik ben marieke. 26j en woon in Turnhout. Zelf ben ik afhankelijk van openbaar vervoer of met de fiets. Graag heb ik het liefst vaste Oppasadressen, maar voor eenmalig te komen babysitten zit ik ook niets mee in.
Kinderoppas in Turnhout (2300) - Rosalie
Rosalie
Turnhout
Nieuw
Ik ben Rosalie en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer aan de KUL en ik heb ervaring met kinderen en huisdieren. Ik heb 10 jaar in de jeugdbeweging gezeten en ik ben flexibel in mijn planning.
Kinderoppas in Oud-turnhout (2360) - Lieve
Lieve
Oud-turnhout
Nieuw
Mijn naam is Lieve, ik ben op zoek naar een vaste babysitplaas. Ik ben beschikbaar op woensdag en vrijdag vanaf 10u. Koken kan eventueel ook voor mij. Ik heb gedurende 10j. in een gezin gestaan, maar omwille van de leeftijd van de kinderen waren mij diensten niet meer nodig.
Kinderoppas in Turnhout (2300) - Lara
Lara
Turnhout
Nieuw
Hallo! Ik ben een sudent en ik hou van kinderen. Vanaf dat ik jong zorg ik voor mijn kleine neven en mijn broer waar ik veel ervaring heb opgedaan en voor het huis heb gezorgd. Ik heb veel vrijwilligerswerk gedaan als animator bij Wollebos, leuke activiteiten voor de kinderen gemaakt en voor hen gezorgd. Ik kan ook helpen met huiswerk en kleine taken thuis. Tot ziens! :)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Turnhout: geëvalueerd met 4.75 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Turnhout, kinderoppasdienst Turnhout, oppas ziek kind Turnhout, kinderoppas aan huis gezocht Turnhout, tarief kinderoppas Turnhout, oppas aan huis Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden