kinderoppas Dendermonde

Kinderoppas Dendermonde: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Dendermonde

Kinderoppas in Lebbeke (9280) - Melissa
Melissa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
5/5 (19 reviews)
Ik heb oprechte interesse in het kind en zorg ervoor dat kinderen hun unieke zelve leren zien. Dat ze inzicht krijgen op hun kwaliteiten en deze zelf te leren gebruiken in moeilijke situaties. In een veilige omgeving laat ik kinderen hun leerproces zelf in handen te nemen en uit te zoeken wat ben hen past.
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Sabine
Sabine
Dendermonde
5/5 (14 reviews)
Dag allemaal, Mijn naam is Sabine; 23 jaar kleuterjuf. geweest, kleuter turnen en body map ervaring. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben creatief. Kinderen voelen zich goed bij mij en ik ben met hart en ziel bij hen. Momenteel reeds één jaar oppas bij een gezin me drie kinderen Voor het weekend ben ik nog beschikbaar. Ik pas mij aan jullie wensen aan. MVG Sabine
Kinderoppas in Zele (9240) - Vanessa
Vanessa
Zele
5/5 (5 reviews)
Werk graag met kinderen ben verpleegkundige en heb zelf een zoontje van 10 jaar. Graag had ik jullie geholpen voor even de zorgen van jullie kleintje over te nemen.
Kinderoppas in Hamme (9220) - Shania
Shania
Hamme
5/5 (3 reviews)
Dag, ik babysit al 3 jaar en werk ook in een kleuterschool. Ik volg deeltijds onderwijs en daar studeer ik voor kinderbegeleiding. Ik heb ook een half jaar in een creche stage gelopen.
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Tessa
Tessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
5/5 (2 reviews)
Dag, Ik ben Tessa, 34 jaar en mama van Noor (bijna 3) In vakanties en op schoolvrije dagen kan ik, bij voorkeur bij ons thuis, ook op andere kindjes passen. Belangrijk vind ik om het ritme van het kind te volgen. Ik heb ook ervaring met borstvoeding/gekolfde melk, dragen, wasbare luiers, rapley, BZC enz.
Kinderoppas in Lebbeke (9280) - Anne
Anne
Lebbeke
4.0/5 (2 reviews)
Ik ben mama van 7 kinderen en hou heel veel van kinderen en zorg er graag voor met liefde en geduld mijn kinderen zijn 10,11,13,14,17,20,32 jaar. Grts
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Denderbelle (9280) - Mel
Mel
Denderbelle
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik twee kinderen. Deze zijn om de week bij mij. Ik heb een eigen woning die geschikt is om kinderen op te vangen en een leuke dag te bezorgen.
Kinderoppas in Hamme (9220) - Zoë
Zoë
Hamme
5/5 (2 reviews)
Hi! Ik ben Zoë, 20 jaar en student. Ik heb al ervaring met babysitten, wat ik zelf enorm leuk vond om te doen. Ik knutsel graag, lees graag verhaaltjs voor, spelen, maar ook helpen met huiswerk. Mocht je nog opzoek zijn naar een oppas, laat me dan gerust iets weten!
Kinderoppas in Grembergen (9200) - Shuangyan
Shuangyan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grembergen
5/5 (2 reviews)
Geen ervaring, ik heb wel twee kinderen, en een stiefzoon, twee van 13, een van 2 jaar oud. Ik houd zelf van kinderen, ik ben geduldig en sympathiek vrouw. Ik praat graag met kinderen of samen spelen. Sinds nu heb ik soms nog ruimte,als je nodig hebt voor kinderen te opletten, zou ik wel graag doen.
Kinderoppas in Zele (9240) - Chelsea
Chelsea
Zele
5/5 (2 reviews)
Als plusmama van een 6jarige enthousiaste jongen, die ik al mee opvoed van zijn 2,5jaar heb ik een hart voor kinderen. Ook mijn 2jongere broers heb ik samen met mijn alleenstaande mama opgevoed😁
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Anastasiya
Anastasiya
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Met mijn ervaring via school heb ik les gegeven aan kinderen in het lager onderwijs. Dit vond ik heel leuk en van nature kom ik vaak overeen met kinderen. Ben een heel geduldig persoon en vind het zeker en vast niet erg om spelletjes te spelen samen met de kinderen of om samen huiswerk te maken.
Kinderoppas in Gijzegem (9308) - Celine
Celine
Gijzegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid in een groot gezin en ben toen ik 16 was gestart met babysitten. Ik heb een diploma kinderverzorgster, heb reeds gewerkt in kinderdagverblijven en scholen. Nu ben ik aan de slag als opvangjuf. Kindjes groot of klein, ik help graag!
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Paulien
Paulien
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben lang babysitter geweest bij de Gezinsbond en heb een animatorcursus gevolgd bij Afya. Ik zou graag deze draad weer oppikken door mij hier bij Ring Twice aan te melden als oppas. Ik doe dit graag voor kinderen van alle leeftijden en verzin met plezier activiteiten die de kinderen graag doen.
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Livy
Livy
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Als zorgkundige zit zorg dragen sowieso in mijn bloed, tijdens mijn studiejaren liep ik stage in verschillende kinderdagverblijven en bij een vorige werkgever in het WZC was aansluitend een crèche waar ik heel vaak in de namiddag werkte. Ik ben betrouwbaar, zorgzaam, geduldig. Ik kan het kind in mezelf nog gemakkelijk bovenhalen en me inleven in de leefwereld van jullie oogappel. 😄
Kinderoppas in Denderbelle (9280) - Jolien
Jolien
Denderbelle
1.0/5 (1 reviews)
Ik kom uit een heel grote familie en ben de oudste van de bende. Ik heb buiten op de familie ook nog op andere plaatste op kinderen gelet. Ik ben een heel zorgzaam persoon, maar sta wel op mijn strepen. Ik ben een echte kindervriend, met kinderen spelen, huiswerk maken of koken is wat ik het liefste doe.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Dendermonde: geëvalueerd met 4.72 door 60 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Dendermonde, kinderoppasdienst Dendermonde, oppas ziek kind Dendermonde, kinderoppas aan huis gezocht Dendermonde, tarief kinderoppas Dendermonde, oppas aan huis Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden