kinderoppas Dendermonde

Kinderoppas Dendermonde: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Dendermonde

Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Sabine
Sabine
Dendermonde
5/5 (14 reviews)
Dag allemaal, Mijn naam is Sabine; 23 jaar kleuterjuf. geweest, kleuter turnen en body map ervaring. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben creatief. Kinderen voelen zich goed bij mij en ik ben met hart en ziel bij hen. Momenteel reeds één jaar oppas bij een gezin me drie kinderen Voor het weekend ben ik nog beschikbaar. Ik pas mij aan jullie wensen aan. MVG Sabine
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Tessa
Tessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
5/5 (2 reviews)
Hallo, Ik ben Tessa, 34 jaar en mama van Noor (bijna 3). Nu ze naar school gaat, komt er overdag af en toe wat tijd vrij en kan ik wel eens kleine klusjes doen zoals bijvoorbeeld koken. In weekends en vakanties heb ik ook tijd om (liefst bij ons thuis) op kindjes te letten. Ik werk in het volwassenenonderwijs, maar geef ook bijles aan kinderen, voornamelijk lagere school en eerste graad middelbaar
Kinderoppas in Lebbeke (9280) - Anne
Anne
Lebbeke
4.0/5 (2 reviews)
Ik ben mama van 7 kinderen en hou heel veel van kinderen en zorg er graag voor met liefde en geduld mijn kinderen zijn 10,11,13,14,17,20,32 jaar. Grts
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Anastasiya
Anastasiya
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Met mijn ervaring via school heb ik les gegeven aan kinderen in het lager onderwijs. Dit vond ik heel leuk en van nature kom ik vaak overeen met kinderen. Ben een heel geduldig persoon en vind het zeker en vast niet erg om spelletjes te spelen samen met de kinderen of om samen huiswerk te maken.
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Paulien
Paulien
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik zou mij graag aanbieden als oppas bij Listminute omdat ik graag met kinderen om ga. Ik heb zelf lang gebabysit bij de Gezinsbond en heb een animatorcursus gevolgd bij Afya. Na een aantal jaar zou ik de draad graag weer oppikken. Ik verzin met plezier activiteiten voor kinderen van alle leeftijden naar de smaak van de kinderen zelf.
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Livy
Livy
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Als zorgkundige zit zorg dragen sowieso in mijn bloed, tijdens mijn studiejaren liep ik stage in verschillende kinderdagverblijven en bij een vorige werkgever in het WZC was aansluitend een crèche waar ik heel vaak in de namiddag werkte. Ik ben betrouwbaar, zorgzaam, geduldig. Ik kan het kind in mezelf nog gemakkelijk bovenhalen en me inleven in de leefwereld van jullie oogappel. 😄
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Kaat
Kaat
Dendermonde
Nieuw
Dag allemaal, Ik ben Kaat, 29 jaar, wonende te Dendermonde, werkend in het buitenland. Gespecialiseerd in babysitten (ook op honden/katten/..) Heel ordelijk, net, stipt en de rest ontdekt u zelf wel.
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Larissa
Larissa
Dendermonde
Nieuw
Hallo iedereen! Zelf werk ik in een buitenschoolse opvang & ben ik dagdagelijks bezig met het entertainen, opvoeden en motiveren van kinderen. Ook heb ik al ervaring met het babysitten doordat ik dit al diverse keren heb gedaan. Hoe meer ik op kinderen hun gezichtje een lach kan toveren, hoe meer dit mij voldoening geeft. Dat is absoluut mijn drijfveer!
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Larissa
Larissa
Dendermonde
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Larissa en ik ben wonende te Oudegem. Ik ben 22jaar oud en ben eind juni afgestudeerd als kinderverzorgster. Af en toe babysit ik eens bij diverse gezinnen. Ook heb ik een jongere zus van 13jaar oud waar ik vaak eens op ‘baby’sit. Momenteel ben ik werkzoekende en ben ik op zoek om mijn dag(en) te vullen om bij vaste gezinnen te oppassen. Aarzel niet om mij te contacteren!
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Lindsey
Lindsey
Dendermonde
Nieuw
Ik ben Lindsey, 25 jaar oud en wonende te Dendermonde. Ik heb reeds ervaring als oppas van kinderen van verschillende leeftijden. Ik ben enkele jaren geleden afgestudeerd als verpleegkundige. Dankzij mijn ruime EHBO kennis ben ik uitermate geschikt om op uw kinderen te passen
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Anna
Anna
Dendermonde
Nieuw
Ik ben een alleenstaande moeder van een dochtertje van 4 jaar. Ik houd van kinderen en zou graag af en toe willen bijverdienen als babysitter. Ik heb een eigen wagen. Ik ben om de weekend vrij en kan enkel op zaterdag babysitten.
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Veerle
Veerle
Dendermonde
Nieuw
Ik heb mijn nichtje op regelmatige basis opgevangen vanaf haar geboorte tot haar 14de jaar. We gingen en gaan nog steeds geregeld samen op reis, uiteten of een glaasje drinken. Ik vang ook geregeld kleinkinderen van vrienden op en ben al jarenlang opvang op een kinderkamp voor kindjes die een uit moeilijke sociale situatie komen. Ik heb reeds deelgenomen aan taalkampen voor anderstalige kinderen.
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Ludwina
Ludwina
Dendermonde
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Ludwina 17 jaar. Ik hou enorm veel van kinderen ! Zelf heb ik ook al een paar jaar ervaring. Ik babysit namelijk al 3 jaar. Kindjes amuseren is mijn hobby. Als je een babysitter zoekt ben je bij mij aan het juiste adres! Zelf woon ik te Dendermonde. Hopelijk tot snel !
Kinderoppas in Appels (9200) - Femke
Femke
Appels
Nieuw
Ik heb al regelmatig op kinderen gepast. Mijn neef en nicht waren de eerst babysitkindjes die ik had. Ik heb ook al wat ervaring met kinderen daar ik al kinderopvang en kampen heb gegeven.
Kinderoppas in Dendermonde (9200) - Cédric
Cédric
Dendermonde
Nieuw
Ik ben leerkracht lager onderwijs en trainer bij 4-5 jarige kindjes. Met kinderen werken is mijn passie! Hebt u hulp nodig bij de oppas? Laat me maar weten!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Dendermonde: geëvalueerd met 4.83 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Dendermonde, kinderoppasdienst Dendermonde, oppas ziek kind Dendermonde, kinderoppas aan huis gezocht Dendermonde, tarief kinderoppas Dendermonde, oppas aan huis Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden