kinderoppas Temse

Kinderoppas Temse: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Temse

Kinderoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Karel
Karel
Nieuwkerken-waas
4.85/5 (13 reviews)
Al 11 jaar ervaring als oppasser. Actief meespelen met kinderen en hun ook iets bijleren. Verhaaltjes voorlezen vind ik geweldig! Ik kan er altijd zelfstandig geraken!
Kinderoppas in De klinge (9170) - Ann
Ann
De klinge
5/5 (12 reviews)
Ik ben een kleuterjuffrouw in hart en nieren... De liefde voor het kind zit in mijn hart... Jarenlange ervaring als juf en als mama maakt dat ik open sta voor de verschillende karaktertjes en eigenheden van elk kind! Zijn de kindjes gelukkig dan ben ik dat ook!
Kinderoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Ann
Ann
Nieuwkerken-waas
4.91/5 (11 reviews)
Hallo! Zoekt u een oppas voor uw kind? Bent u op zoek naar oppas in de vakantie? Ik kan ervoor zorgen! Ik heb zelf 3 kindjes: een tweeling van 9 jaar en een jongetje van 6 jaar. Ervaring genoeg dus! De oppas kan eenmalig gebeuren of op regelmatige basis. Alles volgens overeenkomst!
Kinderoppas in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Ik heb zelf 4 kinderen en kon daar zeer goed mee omgaan. Schooltaken en spelen met ze doen. Ophalen aan school is ook mogelijk, daar ik in bezit ben van een wagen
Kinderoppas in Hamme (9220) - Jan
Jan
Hamme
5/5 (7 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels gestudeerd aan de unief. Engels en Duits gebruik ik dagelijks in mijn job (voor een Duits bedrijf), waar ik o.a. verantwoordelijk ben voor de coördinatie van de omzetting van een software-product in verschillende talen.
Kinderoppas in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Ik studeer Vroedkunde en hou erg veel van kinderen, vooral kleine kindjes. Ik heb ervaring met babysitten sinds mijn 14 en ben ondertussen dus al 4 jaar regelmatig babysitter. Ik ga voornamelijk babysitten s'avonds als U/jullie er eens een avond tussenuit willen of iets te doen hebben of een dagje niet thuis zijn. Ik vind het fijn om een band op te bouwen met de kindjes, dat is voor hen ook leuk.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Temse (9140) - Greet
Greet
Temse
5/5 (5 reviews)
Ik ben 49 jaar en heb 2 kinderen groot gebracht. Ik werk als leerkracht in het lager onderwijs en ga dus graag met kinderen om. Tijdens het oppassen, kan/wil ik ook koken, strijken...
Kinderoppas in Waasmunster (9250) - Stien
Stien
Waasmunster
5/5 (4 reviews)
Momenteel ben ik bezig aan mijn 2de bachelor. Ik heb al een bachelor orthopedagogie (opvoeder) op zak. Nu studeer ik sociaal werk op KdG. Door mijn vele stage-uren en vakantiewerk in de bijzondere jeugdzorg heb ik ervaring met verschillende karakters.
Kinderoppas in Hemiksem (2620) - Dieter
Dieter
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
ik heb ervaring met baby zitten door via een organisatie dat 2jaar te doen. al vanaf mijn 5.5jaar bij de zeescouts waaronder leiding gegeven aan kinderen vanaf 5.5jaar. kinderen afhalen van school of oppas, s'avonds en snachts de wacht te houden, koken alles zonder problemen. eenmalige of vaste opdrachten zijn bespreekbaar.
Kinderoppas in Sint-niklaas (9100) - Amina
Amina
Sint-niklaas
5/5 (3 reviews)
Helaas heb ik van mezelf geen kinderen, maar ik heb bijna al mijn nichtjes en neefjes opgevoed en gebabysit.... ik weet niet wat het is maar kindjes hebben me graag.... zelfs een huilbaby voelt zich goed in mijn armen.... Hou ervan om met hen te spelen, zingen en dansen.... voor het slapen gaan krijgen ze een verhaaltje voorgelezen...
Kinderoppas in Hamme (9220) - Shania
Shania
Hamme
5/5 (3 reviews)
Dag, ik babysit al 3 jaar en werk ook in een kleuterschool. Ik volg deeltijds onderwijs en daar studeer ik voor kinderbegeleiding. Ik heb ook een half jaar in een creche stage gelopen.
Kinderoppas in Sint-gillis-waas (9170) - Xavier
Xavier
Sint-gillis-waas
5/5 (3 reviews)
Ik ben een persoon die verantwoordelijkheid, geduld en begrip heeft. Ik geloof dat creatief stimuleren van een kind zoals educatieve spelletjes spelen helpt bij de ontwikkeling. Daarnaast vind ik dat sporten goed helpt als ontspanning
Kinderoppas in Beveren-Leie (8791) - Arne
Arne
Beveren-Leie
5/5 (2 reviews)
Ik ben Arne, 20 jaar en ik zit zelf al vanaf mijn zes jaar in de scouts en ben op het moment al drie jaar leider, waarvan één jaar als groepsleider. Dit heeft me geleerd verantwoordelijk te zijn maar ook zeer goed om met kinderen om te gaan. Ik heb 's avonds op kot niet veel te doen dus ik kan deze tijd goed gebruiken om een centje bij te verdienen!
Kinderoppas in Beveren-waas (9120) - Lena
Lena
Beveren-waas
5/5 (2 reviews)
Hoi , Ik ben lena, 27 jaar en werk als zorgkundige. Ik ben vaak ter beschikking om op kindjes te passen. Alle leeftijden. Ik doe dit al van mij 19 jaar. Zelf heb ik een pleegzusje van 3 en een metekindje van 1,5. Dus ik zit dagelijks tussen de kindjes. Ik woon in beveren, en heb mijn eigen wagen ter beschikking. Groetjes!
Kinderoppas in Breendonk (2870) - Valerie
Valerie
Breendonk
5/5 (2 reviews)
Ik zit in de KSA en ga naar mn eerste jaar leiding, ik heb wel al een half jaar leiding gegeven dit jaar. Ik geef ook tennisles aan de kindjes ouder dan 3
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Temse

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Temse: geëvalueerd met 4.8 door 114 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Temse, kinderoppasdienst Temse, oppas ziek kind Temse, kinderoppas aan huis gezocht Temse, tarief kinderoppas Temse, oppas aan huis Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden