kinderoppas Hasselt

Kinderoppas Hasselt: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Hasselt

Kinderoppas in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Met een lerarendiploma op zak, massa's babysitervaring, twee animatorattesten van de Vlaamse overheid, bergen ervaring op de jeugdkampen van Kazou én een grote dosis enthousiasme voor kinderen, ben ik de geknipte oppas voor je kinderen. :)
Kinderoppas in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heet Tina en ben 25 jaar oud. Ik houd van kinderen en dieren. Ik ben lief in de omgang met kinderen en zorg zeer goed voor ze. Gezelschapsspelletjes spelen, buiten ravotten en helpen bij het huiswerk doe ik dan ook graag. Zelf heb ik verder ervaring als kleuterleidster op vrijwillige basis in Thailand. Ik beschik ook over een wagen. Hopelijk tot snel voor een 1ste kennismaking! Lieve groetjes
Kinderoppas in Hasselt (3500) - Crina
Crina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben Crina ook mama van een dochter 15 een zoontje 10 twee prachtige kinderen ,waarom wil ik babysit omdat ik wet dat jonge ouders soms vergeten dat ze ook een koppel zijn en dat ze dar ook wat tijd voor nemen zonder dat ze zich zorgen moeten maken over hun kleine spruit 🤗
Kinderoppas in Kermt (3510) - Hylke
Hylke
Kermt
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben kleuterleidster en heb heel wat ervaring met kinderen. Veiligheid en vertrouwen staan op nr1 bij mij alsook een zeer goede communicatie. Ik kijk ernaar uit!
Kinderoppas in Stevoort (3512) - Katrien
Katrien
Stevoort
5/5 (1 reviews)
Ben leerkracht biologie en natuurwetenschappen en vind het heel leuk om met kinderen en jongeren bezig te zijn. Mijn eigen kinderen (Kwinten 21 jaar en Bauke 19 jaar) zitten ondertussen op kot en daardoor is er tijd vrij voor jongere kinderen.
Kinderoppas in Hasselt (3500) - Lien
Lien
Hasselt
Nieuw
dag ik ben Lien ben 16 jaar ik ben graag bij kinderen ik kan er goed mee omgaan heb zelf een kleiner zusje waar ik ook graag voor zorg. Ik heb ervaring bij het oppassen ik ben zeer vriendelijk en spontaan. Ik ben bereikbaar alleen in Hasselt want ik beschik nog niet van een wagen. Met vriendelijke groeten
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Kuringen (3511) - Karin
Karin
Kuringen
Nieuw
Kinderoppas in Hasselt (3500) - Lotte
Lotte
Hasselt
Nieuw
mijn ervaring bij kinderen is vrij uitgebreid. - Ik ben actief in de jeugdbeweging. - In de weekends heb ik ook mijn vaste babysit post.(momenteel 9 en 10 jaar) - In de kerstvakantie ga ik ook logeren bij mijn broer waar ik dan 2 weken op de kinderen let. (3maand en 3 jaar en 4 jaar) - Momenteel ben ik bezig aan de opleiding kleuteronderwijs die ik eind dit schooljaar ook afmaak. Groetjes, Lotte
Kinderoppas in Kuringen (3511) - Dennis
Dennis
Kuringen
Nieuw
Ik ga graag met kinderen om. Ik werk als animator op het speelplein . Zelf zit ik ook nog op de scouts . Ik kan goed kinderen bezighouden en animeren. Koken kan ik ook wel voor moest het nodig zijn
Kinderoppas in Wimmertingen (3501) - Suuz
Suuz
Wimmertingen
Nieuw
Hallo, ik heet Suuz, ben gepensioneerd, zelf mama van een dochter en plus-oma van 6 kleinkinderen. Ik kom graag op uw kindje(s) passen als U een avondje uit wilt. De kleinkinderen wonen nogal ver weg en op deze manier kan ik mijn "oma-instinct" toch nog een beetje kwijt. Geef maar een seintje en ik kom er aan.
Kinderoppas in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik ben een intelligent, sociaal en behulpzaam persoon. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend. Ik ben zeker een leuke oppas / speelpartner voor de kids.
Kinderoppas in Hasselt (3500) - Chris
Chris
Hasselt
Nieuw
Hey, ik ben Chris, 32jaar en hou van kinderen. Ik heb er zelf (nog ) geen. Ik ben leiding geweest bij de cm en de chiro. Ik heb jarenlang op mijn neefjes opgepast s'avonds of in de vakantie. Samen naar de speeltuin, cinema of thuis spelen is voor mij allemaal even leuk... Ik heb een auto ter beschikking.
Kinderoppas in Kuringen (3511) - Stephanie
Stephanie
Kuringen
Nieuw
Hallo, ik ben Stephanie, 27 jaar. Ik heb zelf nog geen kinderen en dus momenteel heel wat vrije tijd en energie om jullie ouders gedurende enkele uurtjes te verlossen van jullie (b)engeltjes :)
Kinderoppas in Hasselt (3500) - Ineke
Ineke
Hasselt
Nieuw
Hallo, ik ben Ineke. Ik ben een 30-jarige mama uit Hasselt die werkt in de verkoopsector. Mijn kennis en ervaring heb ik vooral gehaald door mijn eigen dochter van nu 3 jaar. Ik heb een eigen wagen en kinderen bij ons thuis opvangen ook zeker mogelijk.
Kinderoppas in Kuringen (3511) - Savannah
Savannah
Kuringen
Nieuw
Hallo, ik ben Savannah. Ik ben 18 jaar, ik heb vroeger vanaf kleins af aan al als oppas gewerkt samen met mijn mama. Deze kinderen waren tussen 0 en 5 jaar. Dit is dan ook een echte interesse geworden. Ik pas met plezier op uw kinderen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Hasselt: geëvalueerd met 4.6 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Hasselt, kinderoppasdienst Hasselt, oppas ziek kind Hasselt, kinderoppas aan huis gezocht Hasselt, tarief kinderoppas Hasselt, oppas aan huis Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden