kinderoppas Mechelen

Kinderoppas Mechelen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Mechelen

Kinderoppas in Mechelen (2800) - Tine
Tine
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Tine een 21jarige studente psychologie. Ik heb al redelijk veel ervaring met kinderen, zo heb ik mijn babysitgezinnen in de buurt maar deze beginnen stilletjes aan oud genoeg te worden. Ook heb ik ervaring met baby’s en ouder. Ik hou ervan om met kinderen te spelen en hun te entertainen. Hopelijk tot hoors! Tine
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Paris
Paris
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Paris, 19 jaar oud. Ik hou van spelen, knutselen, helpen met huiswerk,.. met kindjes. Ik heb zelf ook een kleine broer& zus en heb dus ook ervaring met kindjes van baby’s tot lagere schoolkinderen. Ik zou graag een centje bijverdienen met het babysitten. Moest u opzoek zijn naar een babysit mag u mij altijd een berichtje sturen!
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Mariem
Mariem
Mechelen
2.0/5 (1 reviews)
Hey Mama’s / Papa’s Ik ben Mariem afkomstig uit mechelen, ik ben zelf opgegroeid in een grote familie waar ik ook vaak de babysit was. Ik hou van spelen, knutselen,.. met kindjes. Ben je nog opzoek naar een babysitter met een groot hart voor kinderen contacteer mij dan. Groetjes Mariem
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb 2 kinderen van 3 en 5 in Turkije. Ik zou graag tijd doorbrengen met kinderen die hun leeftijdsgenoten zijn totdat ik ze heb. Het zal ook nuttig zijn voor mijn taalontwikkeling.
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Yasmina
Yasmina
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb best wat ervaring met babysitten, zowel met baby's als kinderen. Ik sta voor alles open, buitenactiviteiten, naschoolse opvang, creatieve activiteiten, enzovoort.
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Bianca
Bianca
Mechelen
Nieuw
Babysit reeds vele jaren,ben zelf mama en de oudste van 8. Door stages en werk heel wat ervaring met kinderen van baby tot puber. Ben creatief en geduldig ingesteld en groot gevoel voor verantwoordelijkheid.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Mechelen (2800) - Stacey
Stacey
Mechelen
Nieuw
Ik ben Stacey, 19 jaar oud en wonend in Mechelen. Aangezien ik graag met kinderen omga zou ik het leuk vinden om vaker te babysitten. Ik vind het erg leuk om met kleine kindjes te spelen en ze bezig te houden. Zelf heb ik 1 neefje waar ik regelmatig op moet babysitten en ervaring bij gezinnen thuis. Ik ben stipt, geduldig en zeer vriendelijk. Voor meer info kunt u mij gerust contacteren. Alvast bedankt voor uw interesse.
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Stefanie
Stefanie
Mechelen
Nieuw
Ik let graag op kinderen en heb ze heel graag doe alles vr hun op hun lachende gezichtjes te zien En dat ze veilig zijn en genieten van hun kinder tijd
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Tiffany
Tiffany
Mechelen
Nieuw
Ik heb al 6 jaar ervaring met oppassen op (zieke) kinderen tussen 0-12 jaar via de dienst ChildCare. Gepaste activiteiten voorzien, koken, ophalen op school, verzorging,... Overnachten ook mogelijk!
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Sibylle
Sibylle
Mechelen
Nieuw
Aangezien ik in een lagere school werk kan ik goed overweg met kinderen. Ik geniet van de liefde die ik van de kinderen terugkrijg. Ik werk deeltijds en ben vanaf 15 u vrij. Ik heb ook eigen vervoer.
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Tim
Tim
Mechelen
Nieuw
Ik heet Tim en schrijf me hier in als oppas. Het zal misschien even wennen zijn om een jongeman in deze categorie te zien staan. Maar daar mijn moeder onthaalmoeder is, en ik bijkomend 2 zussen en 2 broers heb zijn kinderen steeds in de buurt geweest. En heb ik al van kleins af vele babysituren achter de rug. Vraag me maar achter meer informatie!
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Hilde
Hilde
Mechelen
Nieuw
Hoi Ik ben Hilde. Ik wil me inzetten om op je kindje(s) te passen. Ik heb heel wat ervaring in kinderoppas. Vooral de kleine kindjes tot 3 jaar. Ik vind het fijn om kinderen iets te kunnen leren. Ik sta paraat!
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
Nieuw
Ik babysit nu al 3 jaar bij verschillende gezinnen in mijn buurt. In de vakanties ga ik op kamp met verschillende organisaties die kampen organiseren voor kinderen. De mensen waarbij ik ga zijn meestal heel tevreden omdat ik lief ben met de kindjes, maar ook kordaat wanneer het moet. Laat maar iets weten!
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Heidi
Heidi
Mechelen
Nieuw
Hey, ik ben Heidi. Mama van 2 kindjes. Jongen van 5j en meisje van 3j. Ze vinden het altijd leuk om extra speelvriendje te hebben. Wij willen graag babysit aanbieden bij ons thuis. Knutselen, lezen, spelen, film kijken,...staat steevast op het schema. Bij ons zijn ook huisdieren aanwezig die dan indien het kindje het wenst mee verzorgt kunnen worden. ( overnachting kan besproken worden)
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Kelly
Kelly
Mechelen
Nieuw
Door mijn studies is het moeilijk dat u kinderen ga ophalen van school of crech. maar als u iemand nodig heeft die af en toe tijdens een avond of weekend op u kinderen te passen ben ik de canditiaat
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Mechelen: geëvalueerd met 4.33 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Mechelen, kinderoppasdienst Mechelen, oppas ziek kind Mechelen, kinderoppas aan huis gezocht Mechelen, tarief kinderoppas Mechelen, oppas aan huis Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden