Vind de beste kinderopvang in Mechelen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Emine
Emine
5/5 · 4 reviews
2800 Mechelen
Ik ben 29 jaar. Normaal, Ik ben en Engels lerares maar ik kan niet genoeg Nederlands spreken dus ik kan niet als een lerares werken nu. Met jouw kid, we kan a efficiënt tijd hebben
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Tine
Tine
4.67/5 · 3 reviews
2800 Mechelen
Hallo, ik ben Tine een 21jarige studente psychologie. Ik heb al redelijk veel ervaring met kinderen, zo heb ik mijn babysitgezinnen in de buurt maar deze beginnen stilletjes aan oud genoeg te worden. Ook heb ik ervaring met baby’s en ouder. Ik hou ervan om met kinderen te spelen en hun te entertainen. Hopelijk tot hoors! Tine
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Nele
Nele
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Ik heb reeds jaren ervaring als babysitter. Ben op mijn 15 ermee begonnen, tot ongeveer mijn 20jaar heb ik dit met vaste regelmaat gedaan. Zowel vaste kindjes als af en toe eens babysitten. Intussen heb ik zelf een zoontje van 2, dus een baby is niets nieuw voor mij.
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Paris
Paris
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Ik ben Paris, 18 jaar oud. Ik hou van spelen, knutselen, helpen met huiswerk,.. met kindjes. Ik heb zelf ook een kleine broer& zus en heb dus ook ervaring met kindjes van baby’s tot lagere schoolkinderen. Ik zou graag een centje bijverdienen met het babysitten. Moest u opzoek zijn naar een babysit mag u mij altijd een berichtje sturen!
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Mariem
Mariem
2.0/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Hey Mama’s / Papa’s Ik ben Mariem afkomstig uit mechelen, ik ben zelf opgegroeid in een grote familie waar ik ook vaak de babysit was. Ik hou van spelen, knutselen,.. met kindjes. Ben je nog opzoek naar een babysitter met een groot hart voor kinderen contacteer mij dan. Groetjes Mariem
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
5/5 · 1 reviews
2800 Mechelen
Ik heb 2 kinderen van 3 en 5 in Turkije. Ik zou graag tijd doorbrengen met kinderen die hun leeftijdsgenoten zijn totdat ik ze heb. Het zal ook nuttig zijn voor mijn taalontwikkeling.
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Bianca
Bianca
Nieuw
2800 Mechelen
Babysit reeds vele jaren,ben zelf mama en de oudste van 8. Door stages en werk heel wat ervaring met kinderen van baby tot puber. Ben creatief en geduldig ingesteld en groot gevoel voor verantwoordelijkheid.
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Stacey
Stacey
Nieuw
2800 Mechelen
Ik ben Stacey, 19 jaar oud en wonend in Mechelen. Aangezien ik graag met kinderen omga zou ik het leuk vinden om vaker te babysitten. Ik vind het erg leuk om met kleine kindjes te spelen en ze bezig te houden. Zelf heb ik 1 neefje waar ik regelmatig op moet babysitten en ervaring bij gezinnen thuis. Ik ben stipt, geduldig en zeer vriendelijk. Voor meer info kunt u mij gerust contacteren. Alvast bedankt voor uw interesse.
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Stefanie
Stefanie
Nieuw
2800 Mechelen
Ik let graag op kinderen en heb ze heel graag doe alles vr hun op hun lachende gezichtjes te zien En dat ze veilig zijn en genieten van hun kinder tijd
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Tiffany
Tiffany
Nieuw
2800 Mechelen
Ik heb al 6 jaar ervaring met oppassen op (zieke) kinderen tussen 0-12 jaar via de dienst ChildCare. Gepaste activiteiten voorzien, koken, ophalen op school, verzorging,... Overnachten ook mogelijk!
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Sibylle
Sibylle
Nieuw
2800 Mechelen
Aangezien ik in een lagere school werk kan ik goed overweg met kinderen. Ik geniet van de liefde die ik van de kinderen terugkrijg. Ik werk deeltijds en ben vanaf 15 u vrij. Ik heb ook eigen vervoer.
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Tim
Tim
Nieuw
2800 Mechelen
Ik heet Tim en schrijf me hier in als oppas. Het zal misschien even wennen zijn om een jongeman in deze categorie te zien staan. Maar daar mijn moeder onthaalmoeder is, en ik bijkomend 2 zussen en 2 broers heb zijn kinderen steeds in de buurt geweest. En heb ik al van kleins af vele babysituren achter de rug. Vraag me maar achter meer informatie!
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Kevin
Kevin
Nieuw
2800 Mechelen
Ik pas regelmatig op mijn neefjes en nichtjes (3-6 jaar oud). Als student heb ik een zomer lang als vaste oppas op 2 kinderen gelet: 2j en 5j. Kinderen vinden het leuk met me om te gaan, ik probeer altijd creatief te zijn om ze bezig te houden.
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Hilde
Hilde
Nieuw
2800 Mechelen
Hoi Ik ben Hilde. Ik wil me inzetten om op je kindje(s) te passen. Ik heb heel wat ervaring in kinderoppas. Vooral de kleine kindjes tot 3 jaar. Ik vind het fijn om kinderen iets te kunnen leren. Ik sta paraat!
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Nieuw
2800 Mechelen
Ik babysit nu al 3 jaar bij verschillende gezinnen in mijn buurt. In de vakanties ga ik op kamp met verschillende organisaties die kampen organiseren voor kinderen. De mensen waarbij ik ga zijn meestal heel tevreden omdat ik lief ben met de kindjes, maar ook kordaat wanneer het moet. Laat maar iets weten!

Kinderoppas Mechelen: geëvalueerd met 4.44 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Mechelen, oppas ziek kind Mechelen, kinderoppas aan huis gezocht Mechelen, tarief kinderoppas Mechelen, oppas aan huis Mechelen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Mechelen

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Mechelen

Oppas avonduren - oppas voor 2 jongens voor komende dinsdag - Eenmalige oppas in Mechelen (2800) - Eenmalige oppas in Mechelen (2800) - Vaste oppas in Mechelen (2800) - Eenmalige oppas in Mechelen (2800) - Vaste oppas (baby 8mnd) in Mechelen 19-23u (bedtijd= 20u) - Oppas gezocht in Mechelen (2800) voor naschoolse opvang - Vaste oppas in Mechelen (2800)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden