kinderoppas Mechelen

Kinderoppas Mechelen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Mechelen

Kinderoppas in Blaasveld (2830) - Vanessa
Vanessa
Blaasveld
4.99/5 (135 reviews)
Ik ben geregistreerd bij de gezinsbond en b-sit als babysit. Ik doe dit omdat ik het graag doe en toch voor en na mijn werkuren tijd over heb. Ik doe dit al bijna 2 jaar. Ik ben ook mama van 3 kinderen van bijna 1j en 9 en 11 jaar.
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
5/5 (8 reviews)
Ik heb al een stage gedaan in een kribbe en hou van kinderen. Ik geef al cheerleadles aan de kids & juniors en vindt het ongelofelijk fijn om met kinderen bezig te zijn. In de vakantie ben ik animatrice aan zee bij Anemos voor de allerkleinste.
Kinderoppas in Hofstade-Zemst (1981) - Els
Els
Hofstade-Zemst
5/5 (4 reviews)
Ik ben sociaal , warm en empathisch van persoon. Duidelijke afspraken en professionaliteit typeren me. Ik kom met plezier langs , jullie kunnen op mijn discretie rekenen. Vertrouwen en privacy worden uiteraard gerespecteerd.
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Tine
Tine
Mechelen
4.67/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Tine een 21jarige studente psychologie. Ik heb al redelijk veel ervaring met kinderen, zo heb ik mijn babysitgezinnen in de buurt maar deze beginnen stilletjes aan oud genoeg te worden. Ook heb ik ervaring met baby’s en ouder. Ik hou ervan om met kinderen te spelen en hun te entertainen. Hopelijk tot hoors! Tine
Kinderoppas in Sint-katelijne-waver (2860) - Sven
Sven
Sint-katelijne-waver
4.0/5 (2 reviews)
Ik zou u zeer graag helpen uw huisdier tevreden te houden terwijl u weg bent ik heb er geen probleem mee om uw hond uit te laten. Of andere zaken, zoals uw kat gezelschap houden. Zelf heb ik geen huisdieren, maar ik ben wel een enorme dierenvriend
Kinderoppas in Sint-katelijne-waver (2860) - Lisa
Lisa
Sint-katelijne-waver
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Lisa en zou graag in mijn vrije tijd op kinderen willen passen, de leeftijd speelt geen rol. Als ik jullie hiermee kan helpen contacteer me zeker! groetjes Lisa
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Mechelen (2800) - Stijn
Stijn
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik heb jeugdkampen begeleid in de zomer voor kinderen van 4 - 12 jaar. Verder vind ik het leuk om met hen bezig te zijn en hen de wereld te laten ontdekken.
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Ismail
Ismail
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik ben Ismail en ik zit in een groot gezin dus ben het gewend om op ze te passen, neefjes en nichtjes waarop ik pas. Ik hou er van om kinderen te entertainen.
Kinderoppas in Zemst (1980) - Charlotte
Charlotte
Zemst
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Charlotte, 21jaar en pas sins mijn 16 op kinderen van verschillende leeftijden. Ik vind het leuk om met kinderen om te gaan en ik probeer steeds de kinderen actief te laten spelen (geen tv, gsm, tablet...). Ik zal steeds uw kind op zijn gemak proberen te stellen indien hij/zij angstig of verdrietig is en zal ook steeds correct zijn tegen uw kind. Ik probeer interactief om te gaan met uw kind. Ik beschik over een auto.
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Paris
Paris
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben Paris, 19 jaar oud. Ik hou van spelen, knutselen, helpen met huiswerk,.. met kindjes. Ik heb zelf ook een kleine broer& zus en heb dus ook ervaring met kindjes van baby’s tot lagere schoolkinderen. Ik zou graag een centje bijverdienen met het babysitten. Moest u opzoek zijn naar een babysit mag u mij altijd een berichtje sturen!
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Mariem
Mariem
Mechelen
2.0/5 (1 reviews)
Hey Mama’s / Papa’s Ik ben Mariem afkomstig uit mechelen, ik ben zelf opgegroeid in een grote familie waar ik ook vaak de babysit was. Ik hou van spelen, knutselen,.. met kindjes. Ben je nog opzoek naar een babysitter met een groot hart voor kinderen contacteer mij dan. Groetjes Mariem
Kinderoppas in Bonheiden (2820) - Renee
Renee
Bonheiden
5/5 (1 reviews)
Ik zit al vanaf mijn 17e bij de kinderoppas dienst van de gezinsbond. Heb zelf ook jonge kinderen in mijn familie waar ik al aantal keren op gepast heb. Ik heb zelf ook een animatorsattest en eenmalig een kamp gegeven. Ik heb ook drie jaar lang mee gedaan aan de roefel in Bonheiden.
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Yunus
Yunus
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb 2 kinderen van 3 en 5 in Turkije. Ik zou graag tijd doorbrengen met kinderen die hun leeftijdsgenoten zijn totdat ik ze heb. Het zal ook nuttig zijn voor mijn taalontwikkeling.
Kinderoppas in Sint-katelijne-waver (2860) - Yolanda
Yolanda
Sint-katelijne-waver
5/5 (1 reviews)
Hallo, af en toe nog eens op een kleintje passen lijkt mij wel wat. Ik ben dol op baby’s en vind het heerlijk die al eens te verwennen. Dus af en toe eens babysitten zou wel leuk zijn. Yolanda
Kinderoppas in Mechelen (2800) - Yasmina
Yasmina
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb best wat ervaring met babysitten, zowel met baby's als kinderen. Ik sta voor alles open, buitenactiviteiten, naschoolse opvang, creatieve activiteiten, enzovoort.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Mechelen: geëvalueerd met 4.76 door 168 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Mechelen, kinderoppasdienst Mechelen, oppas ziek kind Mechelen, kinderoppas aan huis gezocht Mechelen, tarief kinderoppas Mechelen, oppas aan huis Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden