kinderoppas Brugge

Kinderoppas Brugge: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Brugge

Kinderoppas in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I am a registered nurse in the US. I'm currently 'retired', only because my license does not transfer to Belgium. I have been involved in child health and child care through my nursing jobs and in my personal life. I started babysitting the neighbor children when I was only 11 years old! I love children at every age, as they all bring something unique and joyful.
Kinderoppas in Blankenberge (8370) - Carol
Carol
Blankenberge
3.67/5 (3 reviews)
Beste Ik ben Carol 35 jaar wonende in blankenberge. Volg een opleiding als kinderverzorgster. Laatste semester starten. Heb reeds een attest van EHBO. Kinderen hun groei fantasie eerlijkheid creatieviteit us een eer mee te beleven. Samen spelen bakken knutselen vind ik zalig. Baby's verwennen en verzorgen een eer om te mogen doen Erg uitkijkend naar u reactie Groeten Carol
Kinderoppas in Sint-andries (8200) - Kimberley
Kimberley
Sint-andries
5/5 (3 reviews)
Heyhey ik ben kimberley een mama van een kindje van 1 jaar heb zeker veel ervaring om voor jullie kleintje te zorgen wegens dat ik ook wel ervaring heb omdat ik ook altijd gewerkt heb bij de dienst reddyteddy van Bondmoyson als nanny :)
Kinderoppas in Brugge (8000) - Jean-marc
Jean-marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (2 reviews)
Sinds schooltijd onophoudelijk verder gestudeerd. Levenslang leren is mijn motto. Naast informatica ben ik tevens een topper in taal. Ik doceer Nederlands, Frans, Engels, Duits en sinds 1 jaar ook Spaans. Wat Nederlands, Frans en Engels betreft kan ik jou ook helpen met het opstellen, opmaken en begeleiden van jouw vak. Gewoon doen!
Kinderoppas in Blankenberge (8370) - Erica
Erica
Blankenberge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte zorgzame suikertante. Sinds mijn 14 jaar ging ik al babysitten. Doe dit nu soms nog op de kindjes van mijn neven en nichten. Zelf heb ik nog een jonge zoon van 23 die uit huis is, maar ik heb nog geen kleinkinderen en heb tijd genoeg. Ik ben op vervroegd pensioen. Uw kindje(s) zal in goede handen zijn bij mij. Tot later.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Emely
Emely
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over eigen vervoer en heb reeds ervaring met oppassen. Ik help graag met het huiswerk en kan ook koken. Ik ben een heel enthousiast en lief persoon die heel graag meespeelt met kindjes.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Assebroek (8310) - Luna
Luna
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Hallo Ondanks het feit dat ik nog jong ben, heb ik al jarenlange oppas ervaring bij kinderen van verschillende leeftijden. Ook werk ik als vakantiejob in een kinderopvang. Indien je in juli of begin augustus nog een verjaardagsfeestje of familiefeest gepland hebt staan, ben ik ook beschikbaar om daar de kindjes te entertainen met het maken van knutselwerkjes of gewoon spelletjes spelen.
Kinderoppas in Assebroek (8310) - Renée
Renée
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Ik zit in de richting zorg en welzijn. Ik heb nog geen stage gehad, maar wel al verschillende opdrachten met kinderen uit het kleuter en de kinderopvang. Ik ben heel creatief, en enthousiast om te helpen waar nodig.
Kinderoppas in Heist-aan-zee (8301) - Sara
Sara
Heist-aan-zee
5/5 (1 reviews)
Ik hen zelf 2 jongens van 5 en 10 jaar. Als moeder heb ik dus zeker ervaring en hou spelletjes spelen en knutselen met kindjes. Mijn appartement is ook kindvriendelijk
Kinderoppas in Assebroek (8310) - Estelle
Estelle
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Ik ga heel vaak gaan oppassen, meestal is dit bij vaste gezinnen maar ook soms eens sporadisch. Ik werk als vakantiejob in een buitenschoolse kinderopvang.
Kinderoppas in Assebroek (8310) - Mirthe
Mirthe
Assebroek
5/5 (1 reviews)
Babysit voor kinderen met en zonder beperking. Ik heb ervaring door mijn werk als hoofdmoni bij speelpleinwerking Oranje. Geen leeftijd restricties .
Kinderoppas in Brugge (8000) - Zoë
Zoë
Brugge
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Zoe en ik ben 18 jaar. Ik babysit heel graag omdat ik het tof vind om kinderen te entertainen en indien nodig gerust te stellen. Ik woon te Brugge en ik ben elke dag van de week beschikbaar. Indien u op zoek bent naar een babysitter kunt u mij op elk moment van de dag contacteren.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Erika
Erika
Brugge
5/5 (1 reviews)
Hey! Ik ben 27 jaar en ben leerkracht wiskunde en Engels. In mijn tienerjaren heb ik geregeld gebabysit. Nu heb ik ondertussen ook mijn eigen kindje. Van de kleinste kindjes tot al wat oudere kindjes! Dit kan gaan van samen dansen op wat muziek, buiten spelen, huiswerk maken, enzovoort.
Kinderoppas in Zolder (3550) - Van berghen
Van berghen
Zolder
Nieuw
Hallo allemaal, ik ben Tessa 24 jaar. Graag pas ik op u kinderen terwijl u dringend weg moet of voor een avondje uit. Ik kan goed met kinderen om. Leuke spelletjes spelen enz... Ook worden de vragen van de ouders met plezier beantwoord.vb maaltijd bereiden,... Graag ontmoet ik jullie voor een kennismaking.
Kinderoppas in Sint-kruis (8310) - Rune
Rune
Sint-kruis
Nieuw
Ik heb al veel ervaring want ik moet elke donderdag op 2jongentjes passen van 6 en 8 jaar. Ik moet ze bijvoorbeeld elke avond in bad steken. Ik heb veel geduld en en zie het zitten om u kinderen een fijne avond/middag/ochtend te geven als u niet thuis bent.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Brugge: geëvalueerd met 4.89 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Brugge, kinderoppasdienst Brugge, oppas ziek kind Brugge, kinderoppas aan huis gezocht Brugge, tarief kinderoppas Brugge, oppas aan huis Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden