kinderoppas Blankenberge

Kinderoppas Blankenberge: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Blankenberge

Kinderoppas in De haan (8420) - Vanessa
Vanessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
De haan
5/5 (30 reviews)
Hallo, ik heb altijd veel affiniteit gehad met kinderen, zowel jong als oud, ik heb heel veel geduld en kan ze ook goed bezighouden dankzij mijn creatieve opleiding. Ik babysit graag , ik ben 15 jaar huisvrouw geweest en mijn kinderen zijn nu zelf ook babysitters en als ze iets niet weten dan bellen ze mij. Ik spreek ook heel vloeiend frans, laat dan iets weten mocht ik jullie van dienst zijn!
Kinderoppas in Blankenberge (8370) - Carol
Carol
Blankenberge
3.67/5 (3 reviews)
Beste Ik ben Carol 35 jaar wonende in blankenberge. Volg een opleiding als kinderverzorgster. Laatste semester starten. Heb reeds een attest van EHBO. Kinderen hun groei fantasie eerlijkheid creatieviteit us een eer mee te beleven. Samen spelen bakken knutselen vind ik zalig. Baby's verwennen en verzorgen een eer om te mogen doen Erg uitkijkend naar u reactie Groeten Carol
Kinderoppas in De haan (8420) - Jade
Jade Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
De haan
5/5 (2 reviews)
ik kom graag op vaste dagen een paar uur met uw kinderen spelen en ravotten. ik kan ze ook helpen met hun huiswerk. ik heb een secundair diploma in de zorg dus heb van alles mee gekregen om de beste zorgen aan uw kind te kunnen geven
Kinderoppas in Blankenberge (8370) - Erica
Erica
Blankenberge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte zorgzame suikertante. Sinds mijn 14 jaar ging ik al babysitten. Doe dit nu soms nog op de kindjes van mijn neven en nichten. Zelf heb ik nog een jonge zoon van 23 die uit huis is, maar ik heb nog geen kleinkinderen en heb tijd genoeg. Ik ben op vervroegd pensioen. Uw kindje(s) zal in goede handen zijn bij mij. Tot later.
Kinderoppas in Heist-aan-zee (8301) - Sara
Sara
Heist-aan-zee
5/5 (1 reviews)
Ik hen zelf 2 jongens van 5 en 10 jaar. Als moeder heb ik dus zeker ervaring en hou spelletjes spelen en knutselen met kindjes. Mijn appartement is ook kindvriendelijk
Kinderoppas in Brugge (8000) - Griet
Griet
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben in principe de hele dag beschikbaar, ook voor een onverwachte opvang, bv ziek kind. Ik heb ervaring met kinderen, vooral in familiale context. En ik heb 3 jaar voor Kind en Gezin gewerkt : begeleiden van onthaalouders. Ik kan ook helpen met schoolwerk (basisschool) e.a. zaken. Elk kind moet kunnen opgroeien in een veilige en vriendelijke omgeving.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Brugge (8000) - Erika
Erika
Brugge
5/5 (1 reviews)
Hey! Ik ben 27 jaar en ben leerkracht wiskunde en Engels. In mijn tienerjaren heb ik geregeld gebabysit. Nu heb ik ondertussen ook mijn eigen kindje. Van de kleinste kindjes tot al wat oudere kindjes! Dit kan gaan van samen dansen op wat muziek, buiten spelen, huiswerk maken, enzovoort.
Kinderoppas in Zolder (3550) - Van berghen
Van berghen
Zolder
Nieuw
Hallo allemaal, ik ben Tessa 24 jaar. Graag pas ik op u kinderen terwijl u dringend weg moet of voor een avondje uit. Ik kan goed met kinderen om. Leuke spelletjes spelen enz... Ook worden de vragen van de ouders met plezier beantwoord.vb maaltijd bereiden,... Graag ontmoet ik jullie voor een kennismaking.
Kinderoppas in Lissewege (8380) - Jarne
Jarne
Lissewege
Nieuw
Hallo, ik ben Jarne, 17 jaar oud en student aan de Jozefienen in Brugge. Aangezien ik in het verleden meerdere jaren als animator op speelpleinwerking oranje heb gestaan, heb ik zeker ervaring. Na mijn eerste jaar heb ik dan ook een cursus gevolgd. Momenteel ben ik dus een animator MET attest en kan ik goed met kinderen opschieten. Vooral het animeren werkt vlot maar indien nodig ook consequent.
Kinderoppas in Blankenberge (8370) - Rebecca
Rebecca
Blankenberge
Nieuw
Dag iedereen, ik ben Rebecca en ben zeer enthousiast om een centje bij te verdienen door talrijke klusjes! Ik ben een enorme kind- en dierenfan. Zelf hebben we heel wat dieren thuis en met kinderen heb ik ook al heel wat ervaring door het geven van creanamiddagen, training en sportkampen.
Kinderoppas in Burst (9420) - Cléo
Cléo
Burst
Nieuw
hallo, ik ben Cléo student geneeskunde. Ik heb een rijbewijs, maar heb niet altijd een auto ter beschikking. Ik babysit al sinds mijn 15 jaar voor kinderen van vrienden en familie. Ik ben al 3 jaar leiding in de Chiro en bij Kazou, ik sta meestal bij de jongere groepen (1ste tot 4de leerjaar). Verder heb ik ervaring met zowel baby's als oudere kinderen.
Kinderoppas in Knokke (8300) - Silke
Silke
Knokke
Nieuw
Ik kan heel goed met kindjes overweg. Ik zou graag zo liefst mogelijk willen starten. Vaste oppas lijkt me wel heel tof omdat ik zo een betere band kan krijgen met de kindjes, ik ben creatief en lief persoon.
Kinderoppas in Vlissegem (8421) - Sylvia
Sylvia
Vlissegem
Nieuw
Ik heb 16 jaar ervaring als nanny, dit fulltime bij 1 gezin. Ervaring met kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Alsook thuis een dochter van 6 jaar. Kinderen entertainen is dan ook geen probleem!
Kinderoppas in Blankenberge (8370) - Nikita
Nikita
Blankenberge
Nieuw
Heb zelf 2 kleine zussen en 1 kleine broer van 5jaar. Ik zorg al 5jaar voor mijn kleine broer. Ik hou heel veel van kleine kindjes en kan mij altijd bezig houden met de kindjes.
Kinderoppas in Heist-aan-zee (8301) - Mieke
Mieke
Heist-aan-zee
Nieuw
Ik ben zelf mama van 4 kinderen en 1 pluskind . Ik weet wat het opvoeden van kinderen inhoudt . Na de geboorte van mijn jongste dochter heb ik een jaar als onthaalmoeder gewerkt .
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Blankenberge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Blankenberge: geëvalueerd met 4.78 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Blankenberge, kinderoppasdienst Blankenberge, oppas ziek kind Blankenberge, kinderoppas aan huis gezocht Blankenberge, tarief kinderoppas Blankenberge, oppas aan huis Blankenberge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden