Vind de beste kinderopvang in Kapellen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
5/5 · 6 reviews
2930 Brasschaat
Dag, ik ben marc uit het antwerpse noorden,,,een vlotte vijtiger, zelf papa van 5 zonen en 3 kleinkinderen!dus weet wel iets van kids af zou ik zo zeggen....😀 Ik ben geduldig en zacht van aard ,en zou graag op uw kind(eren) willen oppassen! Tot snel.
Kinderoppas in Stabroek (2940) - Debbie
Debbie
5/5 · 6 reviews
2940 Stabroek
Hallo, gaat u graag een avondje gerust op stap of een namiddagje shoppen zonder uw kids? Dan mag u mij bellen. Mijn kinderen zijn ondertussen 15 en 20 jaar.
Kinderoppas in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
4.25/5 · 4 reviews
2920 Kalmthout
Als familieoudste deed ik reeds heel wat babysitervaring op. Daarnaast heb ik twee jaar op een muzische vormingsschool gewerkt als begeleider in de naschoolse opvang. Knutselt uw kind graag, wilt u een verjaardagsfeest nog leuker maken met bv een muziekworkshop, heeft het huiswerkbegeleiding nodig of zoekt u gewoon een leuke oppas? Dan kan ik u vast helpen!
Kinderoppas in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik heb reeds enkele jaren ervaring met babysitten. Indien je dus iemand zoekt om op je kleine kapoen te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Liese
Liese
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Hallo, mijn naam is Liese, ik ben 20 jaar en ik studeer Toegepaste Economische Wetenschappen. Als student heb ik al jaren ervaring met babysitten bij de gezinsbond. Ik heb dit altijd graag gedaan en kijk er naar uit om nieuwe kindjes te leren kennen!
Kinderoppas in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
5/5 · 1 reviews
2940 Hoevenen
Ik ga heel graag met kinderen om en entertain ze ook graag. Ik heb ook al wat ervaring doordat ik al meerdere keren heb gebabysit. Daarom stel ik me met plezier open voor kinderopvang.
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Eerst en vooral heb ik 3 jaar ervaring als zwemleerkracht voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Ik houd van met kinderen werken, en ben graag creatief bezig. Ik kan koken, uw kinderen van een locatie afhalen of afzetten en activiteiten met ze doen. Houd wel in uw achterhoofd dat ik geen auto heb dus er moet wel een ander vervoersmiddel tot mijn beschikking zijn of te voed.
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Barbara
Barbara
Nieuw
2930 Brasschaat
Hoi! Mijn naam is Barbara en ik ben een studente in Antwerpen. Ik verdien als studente graag een centje bij door te babysitten. Ik doe dit al een aantal jaren en kan dan ook niet wachten om jullie verder te helpen door eens te komen babysitten.
Kinderoppas in Kalmthout (2920) - An
An
Nieuw
2920 Kalmthout
Zelf heb ik twee kinderen en ik weet dus zeer goed dat een avondje uit hele belangrijk kan zijn. Ik wil graag een keertje passen op uw kinderen om u een avondje of een ander moment rust te gunnen. Knutselen, lezen, muziek maken, schilderen, tekenen, het kan allemaal.
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik werk al sinds mijn 14de met kinderen, op The Little Gym, als eenmalige en vaste oppas, en momenteel op Gymboree. Ik heb ervaring met kinderen tussen de 0-12 jaar. Als u vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Nieuw
2180 Ekeren
Ik heb zelf geen kinderen, maar ben fiere peter van een kleuter van 3 die mij dolgraag ziet verschijnen. Ook zijn zusje en broertje hebben hun nonkel erg graag. Ook hier kan mijn shuftwerk een voordeel zijn.
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Anneleen
Anneleen
Nieuw
2930 Brasschaat
Hallo, ik ben Anneleen en ben 20 jaar. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar logopedie en audiologie. Ik ben graag met kinderen bezig en hoop later als logopedist ook met kinderen te kunnen werken. Ik heb een aantal vaste babysitadressen in Antwerpen en Brasschaat. In het weekend heb ik een auto ter beschikking om me te verplaatsten.
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Samantha
Samantha
Nieuw
2930 Brasschaat
hallo mijn naam is samantha ik ben 21j ik heb al wel eens een paar keer opgepast bij familie en vrienden thuis heel veel ervaring heb ik niet maar ik heb het al wel eens een paar keer gedaan en ze waren content over mij
Kinderoppas in Stabroek (2940) - Kay
Kay
Nieuw
2940 Stabroek
. Ik vind het super om op kindjes te passen en ze de nodige zorgen te verlenen. Eventuele hulp bij huiswerk kan ook. Ik heb zelf een auto moesten ze eventueel van school of crèche worden opgepikt of naar een sportvereniging worden gebracht. Koken en wat huishouden doen is zeker ook geen probleem. Groetjes kay
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Elise
Elise
Nieuw
2930 Brasschaat
Hey, ik ben Elise. Ik ben 21 jaar, ik studeer mijn 2e jaar kleuteronderwijs, en ik ben in mijn vrije tijd actief als animator op het speelplein, zowel als animator en als coördinator. Je zou dus kunnen zeggen dat ik een groot hart voor kinderen heb. Ik heb ervaring met baby's en kinderen van alle leeftijden. Ik ben op zoek naar leuke gezinnen om bij te babysitten en zo een centje bij te verdienen.

Kinderoppas Kapellen: geëvalueerd met 4.89 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Kapellen, oppas ziek kind Kapellen, kinderoppas aan huis gezocht Kapellen, tarief kinderoppas Kapellen, oppas aan huis Kapellen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Kapellen

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Kapellen

Oppas Kapellen - Enthousiaste Nanny gezocht! - ophalen zoontje van school - Oppas gezocht - ongeveer 1 avond per maand - Babysitter - 2 kleuters naar school brengen - Opvang voor vrijdagavond tot +/- 19h00 - Opvang voor 3 kinderen - Parttime huishoudster/nanny gezocht te Kapellen - Voorschoolse opvang - Morgen babysit voor huwelijk ‘s avonds - Babysitting - Vaste oppas : Baby 0-3 - Naschoolse opvang op Dinsdag - Kinderen naar en van school brengen - Van school ophalen en bij ons thuis op kind van 4 jaar tot 20.00 uur oppassen - Ik zou graag opassen op jou kind of kinder en - Naschoolse oppas voor 3 kinderen op vrijdag - Oppas voor 1 a 2x in de week - Lieve babysit gevraagd voor week om week - naschoolse opvang kapellen - Babysit spoed
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden