Vind de beste kinderopvang in Aalst

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Karin
Karin
4.92/5 · 12 reviews
9300 Aalst
Ik kan goed overweg met kinderen en vind het reuze fijn om hen op te passen en actief met hen bezig te zijn. Beroepshalve ben ik dagelijks met kinderen bezig en put er nog steeds energie uit. Kinderen met extra zorgbehoefte (autisme, beperking,...) schrikken me niet af, professioneel opgeleid.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Inez
Inez
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Hallo, ik ben Inez. 25 jaar en mama van 2 kindjes. Als voormalige juf in de opvang heb ik al heel wat ervaring met kinderen van alle leeftijden. Al op jonge leeftijd paste ik op kinderen uit de buurt of eigen neefjes en nichtjes. Ze zijn altijd in veilige en creatieve handen bij mij.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Lien
Lien
5/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Hoi, ik ben Lien en babysit graag, zowel op heel jonge kindjes als iets oudere. Elke leeftijd heeft zijn pluspunten :) ik lees graag voor, speel spelletjes of knutsel samen met de kindjes, maar een flesje geven of pampertjes verversen vormt evenmin een probleem. (Ik werk momenteel in de privé, maar heb ook een lerarenopleiding op zak, dus eventuele hulp bij huiswerk kan ook!) Groetjes
Kinderoppas in Aalst (9300) - Vicky
Vicky Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.0/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Ik baat al 11 jaar een kinderdagverblijf uit van 14 kindjes, ik heb veel geduld en ervaring in alle leeftijdsgroepen, qua voeding en spelaanbod weet ik ook wat aan te bieden
Kinderoppas in Aalst (9300) - Odia
Odia
4.0/5 · 1 reviews
9300 Aalst
Ik kan goed met kinderen omgaan. Ik kan ze goed kalmeren. Ik heb veel geduld en speel graag met kinderen. Ik kan bovendien ook goed koken. U kunt op mij rekennen
Kinderoppas in Aalst (9300) - Ugur
Ugur
Nieuw
9300 Aalst
ik hou heel graag van de babys en kinderen waardoor ik graag tijdens mijn vrije dagen wil babysitten. Ik was de oudste thuis en heb voldoende ervaring. Ik ben vooral overdag beschikbaar id week, indien nodig weekend ook.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Caeley
Caeley
Nieuw
9300 Aalst
Hallo ik ben Caeley 16 jaar oud uit Aalst en ben een student humane wetenschappen die graag helpt en zou later graag psycholoog worden. Ik kan goed omgaan met mensen en dieren. Ik spreek Nederlands , frans en een beetje engels. Ik ben stipt en kom mijn afspraken altijd na.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Alex
Alex
Nieuw
9300 Aalst
Hey, ik ben alex en werkende als nachtzorgkundige in een rusthuis. Ik heb van mijn 15 tot 18 af en toe gebabysit en mijn kennis als zorgkundige (sinds 2011 werkende als) maakt mij in mijn ogen zeer geschikt als oppas. Ook ben ik in het middelbaar afgestudeerd als opvoeder a2. Ik ben het gewoon om snachts te werken dus dat vormd geen probleem.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Marie-ange
Marie-ange
Nieuw
9300 Aalst
Ik babysit al op Mn jongere nichtjes en kindjes van kennissen en vrienden van Mn 14jarige leeftijd en heb hier dus al veel ervaring mee. Ook heb ik geen problemen met op uitstap gaan met de kindjes (heb dan ook een rijbewijs) en overnachten.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Lisa
Lisa
Nieuw
9300 Aalst
Hallo, Ik ben Lisa, 23 jaar, studente fotografie en grote zus. Niet alleen ben ik dynamisch en gemotiveerd, een zorgend karakter is ook iets wat mij typeert. Momenteel pas ik op 2 jongetjes van 8 maar heb hen leren kennen toen ze twee waren, hierdoor zijn ze al veel meer geworden dan mijn 'babysitkindjes'. Hiernaast heb ik in leiding gestaan bij 5-6 en 14-16 jarigen. Tot snel, Lisa
Kinderoppas in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Nieuw
9300 Aalst
Ik spreek verschillende talen, dit heb ik vanuit school en familie geleerd. Ook vind ik het leuk om andere mensen te helpen! Ik zie graag mijn leerlingen vorderingen maken, u zal er geen spijt van hebben !
Kinderoppas in Aalst (9300) - Jelena
Jelena
Nieuw
9300 Aalst
Hallo! Indien u zoekt naar een éénmalige oppas, kan ik zeker helpen! Mijn passie voor mensen heeft zich vertaald in een opleiding geneeskunde (laatste jaar). Verder heb ik ook ervaring via babysitten en vakantiejobs in crèches (0-3j) en naschoolse opvang (3-6 jaar).
Kinderoppas in Aalst (9300) - Soraya
Soraya
Nieuw
9300 Aalst
Hallo, mijn naam is Soraya. En ik babysit vaak op mijn broer en zus. Ik babysit ook vaak op mijn neefjes en nichtjes. Ik teken graag. Ik kan ook helpen met huiswerk.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Maria
Maria
Nieuw
9300 Aalst
Ik hou ervan om voor de kinderen te zorgen, ik hou ervan om samen activiteiten te doen en ze te leren, ik weet hoe ik ze moet behandelen en ze moet voeden en aankleden en alles wat ze hebben voor een 3+ jaar oud.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Wissal
Wissal
Nieuw
9300 Aalst
Dag, ik ben Wissal en ik ben een jonge en dynamische studente die houdt van kinderen. Ik heb een grote familie en pas vaak op kindjes. Ik doe activiteiten met hen en de ouders zijn altijd tevreden!

Kinderoppas Aalst: geëvalueerd met 4.58 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Aalst, oppas ziek kind Aalst, kinderoppas aan huis gezocht Aalst, tarief kinderoppas Aalst, oppas aan huis Aalst,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Aalst

oppas eenmalig morgen en overmogen - Dringend babysit nodig die om de 2 weken op een avond kan komen babysitten - Vaste oppas voor 4 en 6 jarige - Vaste babysit op di en do - Moeder van 2 kindjes - Babysitting - Vaste oppas : Baby 0-3, Kind 3+ - Vaste oppas - Ochtend verzorgen en naar school brengen - Babysit - Halen van baby bij onthaalmoeder: en oppassen - Woensdagnamiddagopvang - Babysitter - Babysit regio Aalst. - Babysit in Aalst gezocht - Oppassen op kinderen - Oppas voor 2 meisjes- - Babysitter - Opvang - oppas gezocht 16 maart 2019 - Baby oppas voor 3 kindjes - Cute 20m boy kyle looking for babysit for 5 hrs - Babysitting - Eenmalige oppas : Baby 0-3 - Eenmalige oppas in Aalst (9300) - Eenmalige oppas in Aalst (9300)
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden