kinderoppas Aalst

Kinderoppas Aalst: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Aalst

Kinderoppas in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.92/5 (12 reviews)
Ik kan goed overweg met kinderen en vind het reuze fijn om hen op te passen en actief met hen bezig te zijn. Beroepshalve ben ik dagelijks met kinderen bezig en put er nog steeds energie uit. Kinderen met extra zorgbehoefte (autisme, beperking,...) schrikken me niet af, professioneel opgeleid.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik baat al 11 jaar een kinderdagverblijf uit van 14 kindjes, ik heb veel geduld en ervaring in alle leeftijdsgroepen, qua voeding en spelaanbod weet ik ook wat aan te bieden
Kinderoppas in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Inez. 25 jaar en mama van 2 kindjes. Als voormalige juf in de opvang heb ik al heel wat ervaring met kinderen van alle leeftijden. Al op jonge leeftijd paste ik op kinderen uit de buurt of eigen neefjes en nichtjes. Ze zijn altijd in veilige en creatieve handen bij mij.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Lien
Lien
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Lien en babysit graag, zowel op heel jonge kindjes als iets oudere. Elke leeftijd heeft zijn pluspunten :) ik lees graag voor, speel spelletjes of knutsel samen met de kindjes, maar een flesje geven of pampertjes verversen vormt evenmin een probleem. (Ik werk momenteel in de privé, maar heb ook een lerarenopleiding op zak, dus eventuele hulp bij huiswerk kan ook!) Groetjes
Kinderoppas in Aalst (9300) - Odia
Odia
Aalst
4.0/5 (1 reviews)
Ik kan goed met kinderen omgaan. Ik kan ze goed kalmeren. Ik heb veel geduld en speel graag met kinderen. Ik kan bovendien ook goed koken. U kunt op mij rekennen
Kinderoppas in Aalst (9300) - Ugur
Ugur
Aalst
Nieuw
ik hou heel graag van de babys en kinderen waardoor ik graag tijdens mijn vrije dagen wil babysitten. Ik was de oudste thuis en heb voldoende ervaring. Ik ben vooral overdag beschikbaar id week, indien nodig weekend ook.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Aalst (9300) - Caeley
Caeley
Aalst
Nieuw
Hallo ik ben Caeley 16 jaar oud uit Aalst en ben een student humane wetenschappen die graag helpt en zou later graag psycholoog worden. Ik kan goed omgaan met mensen en dieren. Ik spreek Nederlands , frans en een beetje engels. Ik ben stipt en kom mijn afspraken altijd na.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Alex
Alex
Aalst
Nieuw
Hey, ik ben alex en werkende als nachtzorgkundige in een rusthuis. Ik heb van mijn 15 tot 18 af en toe gebabysit en mijn kennis als zorgkundige (sinds 2011 werkende als) maakt mij in mijn ogen zeer geschikt als oppas. Ook ben ik in het middelbaar afgestudeerd als opvoeder a2. Ik ben het gewoon om snachts te werken dus dat vormd geen probleem.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Nadia
Nadia
Aalst
Nieuw
Ik babysit op kindjes ut de buurt vanaf 3 jaar (regio aalst). Ik ben nog jong waardoor ik snel een vertrouwensband met deze kindjes kan maken. Daarnaast probeer ik zo creatief mogelijk te zijn tijdens de tijdsbesteding, we kleuren, verven, spelen toneel.. als we te moe zijn kijken we een leuke film etc.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Marie-ange
Marie-ange
Aalst
Nieuw
Ik babysit al op Mn jongere nichtjes en kindjes van kennissen en vrienden van Mn 14jarige leeftijd en heb hier dus al veel ervaring mee. Ook heb ik geen problemen met op uitstap gaan met de kindjes (heb dan ook een rijbewijs) en overnachten.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Lisa
Lisa
Aalst
Nieuw
Hallo, Ik ben Lisa, 23 jaar, studente fotografie en grote zus. Niet alleen ben ik dynamisch en gemotiveerd, een zorgend karakter is ook iets wat mij typeert. Momenteel pas ik op 2 jongetjes van 8 maar heb hen leren kennen toen ze twee waren, hierdoor zijn ze al veel meer geworden dan mijn 'babysitkindjes'. Hiernaast heb ik in leiding gestaan bij 5-6 en 14-16 jarigen. Tot snel, Lisa
Kinderoppas in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Ik spreek verschillende talen, dit heb ik vanuit school en familie geleerd. Ook vind ik het leuk om andere mensen te helpen! Ik zie graag mijn leerlingen vorderingen maken, u zal er geen spijt van hebben !
Kinderoppas in Aalst (9300) - Jelena
Jelena
Aalst
Nieuw
Hallo! Indien u zoekt naar een éénmalige oppas, kan ik zeker helpen! Mijn passie voor mensen heeft zich vertaald in een opleiding geneeskunde (laatste jaar). Verder heb ik ook ervaring via babysitten en vakantiejobs in crèches (0-3j) en naschoolse opvang (3-6 jaar).
Kinderoppas in Aalst (9300) - Soraya
Soraya
Aalst
Nieuw
Hallo, mijn naam is Soraya. En ik babysit vaak op mijn broer en zus. Ik babysit ook vaak op mijn neefjes en nichtjes. Ik teken graag. Ik kan ook helpen met huiswerk.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Maria
Maria
Aalst
Nieuw
Ik hou ervan om voor de kinderen te zorgen, ik hou ervan om samen activiteiten te doen en ze te leren, ik weet hoe ik ze moet behandelen en ze moet voeden en aankleden en alles wat ze hebben voor een 3+ jaar oud.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Aalst: geëvalueerd met 4.68 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Aalst, kinderoppasdienst Aalst, oppas ziek kind Aalst, kinderoppas aan huis gezocht Aalst, tarief kinderoppas Aalst, oppas aan huis Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Aalst

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas Aalst

axelle 10, stella 6 - Vaste oppas woensdag - ANIMATOREN GEZOCHT - Babysit - Oppas nacht - Vaste oppas voor 4 kinderen - Regelmatige opvang voor 2 kindjes - Nanny (2dagen in de week) - Dringende oppas gezocht - Dringend babysit nodig die om de 2 weken op een avond kan komen babysitten - Vaste oppas voor 4 en 6 jarige - Vaste babysit op di en do - Moeder van 2 kindjes - Babysitting - Vaste oppas : Baby 0-3, Kind 3+ - Vaste oppas - Ochtend verzorgen en naar school brengen - Babysit - Halen van baby bij onthaalmoeder: en oppassen - Woensdagnamiddagopvang - Babysitter - Babysit regio Aalst. - Babysit in Aalst gezocht - Oppassen op kinderen - Oppas voor 2 meisjes- - Babysitter - Opvang - Baby oppas voor 3 kindjes - Cute 20m boy kyle looking for babysit for 5 hrs - Babysitting - Eenmalige oppas : Baby 0-3 - Eenmalige oppas in Aalst (9300) - Eenmalige oppas in Aalst (9300)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden