Vind de beste kinderopvang in Deinze

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in De pinte (9840) - Vita
Vita
4.83/5 · 6 reviews
9840 De pinte
Ik ben heel flexibel en werk heel graag met kinderen. Ik ben afgestudeerd als lerares in Oekraine voor 1-5de leerjaar. Kinderen hebben me ook graag ;)
Kinderoppas in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
5/5 · 4 reviews
9800 Deinze
Door de huidige omstandigheden met het Coronavirus zit ik momenteel technisch werkloos thuis. Naast een enorme dierenvriend ben ik ook een geboren entertainer en wil ik me graag open stellen om op kinderen te passen wiens ouders wel nog werk hebben. Dit kan bij u thuis of bij ons (Heusden). Onze puppy van 4 maand zal blij zijn met een speelkameraadje!
Kinderoppas in Bellem (9881) - Maxim
Maxim
4.25/5 · 4 reviews
9881 Bellem
Ik studeerde af als opvoeder. Met specialisatie in kinderen met een handicap en/of gedragsproblemen. Zelf ben ik trotse papa van een 3,5 jarig zoontje. Tijdelijke opvang of oppas nodig? Als ik vrij ben doe ik dit met plezier. Ik kom ervoor ter plaatse of dit kan eventueel bij ons thuis te Aalter.
Kinderoppas in Eke (9810) - Bren
Bren
4.67/5 · 3 reviews
9810 Eke
Hey! Oppassen op kinderen is altijd al 1 van de leukere activiteiten geweest in mijn leven. Het spelen, helpen maken van huiswerk, knutselen, en vele andere leuke activieteiten voor de kindeten doet ik heel graag. Zelf heb ik al redelijk wat ervaring met het oppassen op kinderen (waarbij vrienden van ouders, neefjes en nichten).
Kinderoppas in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
4.67/5 · 3 reviews
9850 Hansbeke
Ik ben graag met kinderen bezig, een activiteit doen, wandelen of spelen. Of gewoon oppassen. De verzorging kan ik ook allemaal. Heb er zeker geen schrik voor.
Kinderoppas in De pinte (9840) - Bram
Bram
4.0/5 · 2 reviews
9840 De pinte
Ik heb al meerdere keren gebabysit en doe dit ook graag ik kan ook heel goed overweg met kinderen zowel jong als oud. Een volle pamper En een papje is ook geen probleem. Jouw kind is in goede en veilige handen bij mij.
Kinderoppas in Sint-denijs-westrem (9051) - Amber
Amber
5/5 · 1 reviews
9051 Sint-denijs-westrem
Kinderoppas in Afsnee (9051) - Lisa
Lisa
5/5 · 1 reviews
9051 Afsnee
Hello, ik ben Lisa, 23 jaar en recent afgestudeerd. Tijdens de studentenperiode heel veel babysittings gedaan, van de allerjongsten tot stoere tieners noem maar op. Ik zat altijd in een jeugdbeweging en was ook 3 jaar leidster. Ik heb me destijds ook geëngageerd als trainster in een sportclub. Je mag me dus altijd contacteren!
Kinderoppas in Eke (9810) - Daphne
Daphne
5/5 · 1 reviews
9810 Eke
Hallo iedereen in ben Daphne en ik ben 19 jaar oud, ik volgde de opleiding verzorging en ik ga graag om met kinderen, doordat ik verzorging gevolgd heb weet ik heel goed hoe je met kindjes om gaat de leeftijd van de kinderen speelt geen rol voor mij
Kinderoppas in Aalter (9880) - Lise
Lise
5/5 · 1 reviews
9880 Aalter
Hoi! Ik ben Lise, 17 jaar oud. Ik heb al 3 jaar ervaring met babysitten, vooral op kinderen vanaf 2 jaar. Ik ben bereid om op speelse en educatieve wijze met uw kinderen om te gaan, en ze in veiligheid te houden. Ik kan thuis ook klusjes verrichten zoals de hond uitlaten, koken, schoonmaken,... Mensen nemen me snel in vertrouwen, en zijn al altijd tevreden geweest. Ik ben tweetalig (Ned + Fr).
Kinderoppas in Brugge (8000) - Saartje
Saartje
Nieuw
8000 Brugge
Ik ben Saartje, heb reeds jarenlange ervarings als babysit en heb ook mijn studies in de sociale sector vervolmaakt. Ik heb een vervangingscontract als teamleider in de kinderdagverblijven van de KUL achter de rug.
Kinderoppas in Tielt-Winge (3390) - Shana
Shana
Nieuw
3390 Tielt-Winge
Ik heb reeds bij een zestal mensen moeten babysitten waaronder soms in een vast patroon. De kinderen waren tussen de 2 en de 10 jaar. Ik zorgde voor uitdagende spelletjes waarmee ze kun vaardigheden kunnen verruimen. Deze spelletjes leer ik dan ook op school. Ik beschik over een wagen.
Kinderoppas in Zulte (9870) - Vincent
Vincent
Nieuw
9870 Zulte
Als KSA-leider ben ik gewoon van met kinderen om te gaan. Ik probeer hen dan op een actieve manier te entertainen zodat ook zij een leuke tijd hebben. Ik kook ook heel graag voor en met kinderen zodat zij na de nodige inspanning een beetje kunnen ontspannen
Kinderoppas in Sint-denijs-westrem (9051) - Wouter
Wouter
Nieuw
9051 Sint-denijs-westrem
Hallo, ik ben Wouter en ik ben 17 jaar oud. Ik kan heel goed overweg met kinderen en heb dan ook wat ervaring betreft het oppassen bij kinderen. Fietsen tot waar ik gevraagd word is voor mij geen probleem!
Kinderoppas in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Nieuw
9000 Gent
Hallo! Ik heb tien jaar muziekschool gevolgd en speel gitaar. Mijn passie voor muziek is dan ook groot. Naast de individuele gitaarlessen en notenleer- en AMC*-lessen, heb ik ook enkele jaren AMT*-lessen gevolgd. Dit ganse pakket was zeer boeiend en ik zou u dan ook graag (verder) willen motiveren om gitaar te spelen. Van nature help ik tevens graag mensen en geef ik graag advies. Contacteer mij gerust! *AMC: algemene muziekcultuur *AMT: algemene muziektheorie

Kinderoppas Deinze: geëvalueerd met 4.74 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Deinze, oppas ziek kind Deinze, kinderoppas aan huis gezocht Deinze, tarief kinderoppas Deinze, oppas aan huis Deinze,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Deinze

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden