kinderoppas Deinze

Kinderoppas Deinze: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Deinze

Kinderoppas in Deinze (9800) - Nele
Nele
Deinze
4.94/5 (18 reviews)
Ik heb al enkele jaren ervaring met babysitten op zowel jongere (5j) als iets oudere kinderen (13 j). Ik sta echter open om op alle leeftijden op te passen! Ik beschik over een eigen wagen en kan dus overal in de buurt van Gent zonder problemen geraken! Ik ben een streng, maar rechtvaardige babysitter waarbij de kindjes steeds plezier kunnen maken en nét dat tikkeltje meer mogen, zoals het hoort!
Kinderoppas in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
Hansbeke
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben graag met kinderen bezig, een activiteit doen, wandelen of spelen. Of gewoon oppassen. De verzorging kan ik ook allemaal. Heb er zeker geen schrik voor.
Kinderoppas in Nevele (9850) - Sofie
Sofie
Nevele
5/5 (5 reviews)
In mijn tienerjaren op ontelbare vele kindjes gepast. Nu als mama van 2 puberende dochters nog meer ervaring! Ook mijn opleiding als opvoedster komt me zeker ten goede voor zowel jong als oud
Kinderoppas in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
Deinze
5/5 (4 reviews)
Door de huidige omstandigheden met het Coronavirus zit ik momenteel technisch werkloos thuis. Naast een enorme dierenvriend ben ik ook een geboren entertainer en wil ik me graag open stellen om op kinderen te passen wiens ouders wel nog werk hebben. Dit kan bij u thuis of bij ons (Heusden). Onze puppy van 4 maand zal blij zijn met een speelkameraadje!
Kinderoppas in Eke (9810) - Ilke
Ilke
Eke
5/5 (3 reviews)
Al 29 jaar gediplomeerd kinderverzorgster met mega ervaring. Ik hou van babies en kleintjes, babysitten. Mama van 4 kids tss 16 & 25 jaar oud. 15 jaar lang als onthaalmoeder werkzaam geweest. Sinds 6 jaar kinderverzorgster in basisschool bij de peutertjes in kleuterblok. Indien nodig, haal ik jouw kindje ook af van school of opvang om het thuis te brengen en te verzorgen tot je thuiskomt.
Kinderoppas in De pinte (9840) - Bram
Bram
De pinte
4.0/5 (2 reviews)
Ik heb al meerdere keren gebabysit en doe dit ook graag ik kan ook heel goed overweg met kinderen zowel jong als oud. Een volle pamper En een papje is ook geen probleem. Jouw kind is in goede en veilige handen bij mij.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Astene (9800) - Valerie
Valerie
Astene
5/5 (2 reviews)
Af en toe beschikbaar voor een dagje, avond, enkele uurtjes babysitten. Ik sta in het onderwijs als kleuterleidster en vele ervaringen. Enkel in Deinze.
Kinderoppas in Eke (9810) - Daphne
Daphne
Eke
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen in ben Daphne en ik ben 19 jaar oud, ik volgde de opleiding verzorging en ik ga graag om met kinderen, doordat ik verzorging gevolgd heb weet ik heel goed hoe je met kindjes om gaat de leeftijd van de kinderen speelt geen rol voor mij
Kinderoppas in De pinte (9840) - Luna
Luna
De pinte
5/5 (1 reviews)
Ik ben een vlot persoon in de omgang die graag bezig is met kindjes. Ik speel graag met ze, lees ze graag voor, steek ze graag in bad, etc,... als jullie hulp nodig hebben mogen jullie mij altijd contacteren!
Kinderoppas in Astene (9800) - Anouk
Anouk
Astene
5/5 (1 reviews)
Hallo Voor vaste oppas heb ik nog geen ervaring maar ik heb wel al kindjes en baby gepast van vrienden en familieleden dus als u het niet erg vind dat ik hiervoor nog geen ervaring heb kan u me altijd sturen
Kinderoppas in Sint-martens-latem (9830) - Mei
Mei
Sint-martens-latem
5/5 (1 reviews)
Ik doe ook huishulp wanneer ik doe de oppas.. Graag deze job meer info. Ben ik enkel beschikbaar in het weekend ofwel knn werken. In de dag ben ik voltijdse als Gezinszorg helper.
Kinderoppas in Hansbeke (9850) - Hélène
Hélène
Hansbeke
5/5 (1 reviews)
Ik kan me volledig aanpassen aan jullie wensen! Ik kan uw kindje ophalen van school (ik heb altijd een auto tot mijn beschikking), helpen met huiswerk, samen spelletjes spelen, sporten, eten klaarmaken… ik geef in de vakanties regelmatig basketkampen aan jonge talenten, dus ben het gewend om met kinderen te werken. Ook ben ik coach van een jong ploegje dat net begint met basketten!
Kinderoppas in Zulte (9870) - Vincent
Vincent
Zulte
Nieuw
Als KSA-leider ben ik gewoon van met kinderen om te gaan. Ik probeer hen dan op een actieve manier te entertainen zodat ook zij een leuke tijd hebben. Ik kook ook heel graag voor en met kinderen zodat zij na de nodige inspanning een beetje kunnen ontspannen
Kinderoppas in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
Nieuw
Hallo! Ik heb tien jaar muziekschool gevolgd en speel gitaar. Mijn passie voor muziek is dan ook groot. Naast de individuele gitaarlessen en notenleer- en AMC*-lessen, heb ik ook enkele jaren AMT*-lessen gevolgd. Dit ganse pakket was zeer boeiend en ik zou u dan ook graag (verder) willen motiveren om gitaar te spelen. Van nature help ik tevens graag mensen en geef ik graag advies. Contacteer mij gerust! *AMC: algemene muziekcultuur *AMT: algemene muziektheorie
Kinderoppas in Deinze (9800) - Glenda
Glenda
Deinze
Nieuw
Ik babysit al sinds ik 15 jaar ben, dus aan ervaring geen tekort! Deze ervaring heeft betrekking op kinderen vanaf 2 maanden en loopt tot kinderen van 15 jaar, dus ik kan mij zeker aanpassen naargelang de leeftijd. Dit kan in de week vanaf 18u tot 23u of in het weekend.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Deinze: geëvalueerd met 4.9 door 49 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Deinze, kinderoppasdienst Deinze, oppas ziek kind Deinze, kinderoppas aan huis gezocht Deinze, tarief kinderoppas Deinze, oppas aan huis Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden