kinderoppas Deinze

Kinderoppas Deinze: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Deinze

Kinderoppas in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
Hansbeke
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben graag met kinderen bezig, een activiteit doen, wandelen of spelen. Of gewoon oppassen. De verzorging kan ik ook allemaal. Heb er zeker geen schrik voor.
Kinderoppas in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben heel flexibel en werk heel graag met kinderen. Ik ben afgestudeerd als lerares in Oekraine voor 1-5de leerjaar. Kinderen hebben me ook graag ;)
Kinderoppas in Deinze (9800) - Michiel
Michiel
Deinze
5/5 (4 reviews)
Door de huidige omstandigheden met het Coronavirus zit ik momenteel technisch werkloos thuis. Naast een enorme dierenvriend ben ik ook een geboren entertainer en wil ik me graag open stellen om op kinderen te passen wiens ouders wel nog werk hebben. Dit kan bij u thuis of bij ons (Heusden). Onze puppy van 4 maand zal blij zijn met een speelkameraadje!
Kinderoppas in Bellem (9881) - Maxim
Maxim
Bellem
4.25/5 (4 reviews)
Ik studeerde af als opvoeder. Met specialisatie in kinderen met een handicap en/of gedragsproblemen. Zelf ben ik trotse papa van een 3,5 jarig zoontje. Tijdelijke opvang of oppas nodig? Als ik vrij ben doe ik dit met plezier. Ik kom ervoor ter plaatse of dit kan eventueel bij ons thuis te Aalter.
Kinderoppas in Eke (9810) - Bren
Bren
Eke
4.75/5 (4 reviews)
Hey! Oppassen op kinderen is altijd al 1 van de leukere activiteiten geweest in mijn leven. Het spelen, helpen maken van huiswerk, knutselen, en vele andere leuke activieteiten voor de kindeten doet ik heel graag. Zelf heb ik al redelijk wat ervaring met het oppassen op kinderen (waarbij vrienden van ouders, neefjes en nichten).
Kinderoppas in De pinte (9840) - Bram
Bram
De pinte
4.0/5 (2 reviews)
Ik heb al meerdere keren gebabysit en doe dit ook graag ik kan ook heel goed overweg met kinderen zowel jong als oud. Een volle pamper En een papje is ook geen probleem. Jouw kind is in goede en veilige handen bij mij.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Sint-denijs-westrem (9051) - Amber
Amber
Sint-denijs-westrem
5/5 (1 reviews)
Kinderoppas in Afsnee (9051) - Lisa
Lisa
Afsnee
5/5 (1 reviews)
Hello, ik ben Lisa, 23 jaar en recent afgestudeerd. Tijdens de studentenperiode heel veel babysittings gedaan, van de allerjongsten tot stoere tieners noem maar op. Ik zat altijd in een jeugdbeweging en was ook 3 jaar leidster. Ik heb me destijds ook geëngageerd als trainster in een sportclub. Je mag me dus altijd contacteren!
Kinderoppas in Eke (9810) - Daphne
Daphne
Eke
5/5 (1 reviews)
Hallo iedereen in ben Daphne en ik ben 19 jaar oud, ik volgde de opleiding verzorging en ik ga graag om met kinderen, doordat ik verzorging gevolgd heb weet ik heel goed hoe je met kindjes om gaat de leeftijd van de kinderen speelt geen rol voor mij
Kinderoppas in Aalter (9880) - Lise
Lise
Aalter
5/5 (1 reviews)
Hoi! Ik ben Lise, 17 jaar oud. Ik heb al 3 jaar ervaring met babysitten, vooral op kinderen vanaf 2 jaar. Ik ben bereid om op speelse en educatieve wijze met uw kinderen om te gaan, en ze in veiligheid te houden. Ik kan thuis ook klusjes verrichten zoals de hond uitlaten, koken, schoonmaken,... Mensen nemen me snel in vertrouwen, en zijn al altijd tevreden geweest. Ik ben tweetalig (Ned + Fr).
Kinderoppas in Nevele (9850) - Sofie
Sofie
Nevele
5/5 (1 reviews)
In mijn tienerjaren op ontelbare vele kindjes gepast. Nu als mama van 2 puberende dochters nog meer ervaring! Ook mijn opleiding als opvoedster komt me zeker ten goede voor zowel jong als oud
Kinderoppas in Ruiselede (8755) - Brigitte
Brigitte
Ruiselede
5/5 (1 reviews)
Ik werk al 22jaar als begeleidster in de buitenschoolse opvang.. Leeftijd... 2,5j tem 12j. . .. Heb zelf 3kinderen groot gebracht en ben oma van Léon
Kinderoppas in Astene (9800) - Anouk
Anouk
Astene
5/5 (1 reviews)
Hallo Voor vaste oppas heb ik nog geen ervaring maar ik heb wel al kindjes en baby gepast van vrienden en familieleden dus als u het niet erg vind dat ik hiervoor nog geen ervaring heb kan u me altijd sturen
Kinderoppas in Sint-martens-latem (9830) - Mei
Mei
Sint-martens-latem
5/5 (1 reviews)
Ik doe ook huishulp wanneer ik doe de oppas.. Graag deze job meer info. Ben ik enkel beschikbaar in het weekend ofwel knn werken. In de dag ben ik voltijdse als Gezinszorg helper.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Saartje
Saartje
Brugge
Nieuw
Ik ben Saartje, heb reeds jarenlange ervarings als babysit en heb ook mijn studies in de sociale sector vervolmaakt. Ik heb een vervangingscontract als teamleider in de kinderdagverblijven van de KUL achter de rug.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Deinze: geëvalueerd met 4.84 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Deinze, kinderoppasdienst Deinze, oppas ziek kind Deinze, kinderoppas aan huis gezocht Deinze, tarief kinderoppas Deinze, oppas aan huis Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden