kinderoppas Schoten

Kinderoppas Schoten: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Schoten

Kinderoppas in Merksem (2170) - Najat
Najat
Merksem
4.68/5 (34 reviews)
Ik ben zelf een moeder en ik werk jaren met met kinderen zo als op een school als individueel. En heb ervaring met alle leeftijden en ontwikkeling fase
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Lesley
Lesley
Ekeren
5/5 (13 reviews)
Eenmalig (of voor meerdere keren) ben ik steeds te bereiken. Ik ben juffrouw in het lager onderwijs en weet van aanpakken. De regels zoals de ouders bepalen blijven gelden natuurlijk. Ik ben een geduldig en enthousiast persoon naar de kids toe. ;)
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Dag, ik ben marc uit het antwerpse noorden,,,een vlotte vijtiger, zelf papa van 5 zonen en 3 kleinkinderen!dus weet wel iets van kids af zou ik zo zeggen....😀 Ik ben geduldig en zacht van aard ,en zou graag op uw kind(eren) willen oppassen! Tot snel.
Kinderoppas in Merksem (2170) - Inge
Inge
Merksem
4.6/5 (5 reviews)
Ik heb zelf 3 kinderen en 9 pleegkinderen grootgebracht. Regelmatig werk ik als thuisoppas voor zieke kinderen. Ik voel goed aan wat kinderen nodig hebben.
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Eerst en vooral heb ik 3 jaar ervaring als zwemleerkracht voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Ik houd van met kinderen werken, en ben graag creatief bezig. Ik kan koken, uw kinderen van een locatie afhalen of afzetten en activiteiten met ze doen. Houd wel in uw achterhoofd dat ik geen auto heb dus er moet wel een ander vervoersmiddel tot mijn beschikking zijn of te voed.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Paula
Paula
Deurne
4.67/5 (3 reviews)
Hey Ik kan voor je baby zorgen ik hebt zelf 2 kinderen en ik hebt veel spelgoed en reis bed voor te slapen ik ben Van Deurne hoe oud is u kiend ? :) Grtjs .
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf een moeder van een 3jarig jongen, ik kan kinseren bijhouden bij mijn thuis of bij de cliënt. Ben heel makelijk te bereiken en heb alle materiaal voor verzorging. Voor andere suggesties hoor ikhet graag.
Kinderoppas in Wijnegem (2110) - Ina
Ina
Wijnegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben in het weekend leidster bij Akabe Rafiki. Dit is een scouts voor kinderen en jongeren met een beperking. Naast mijn enkele jaren scoutservaring heb ik ook een aantal keer stage gedaan bij kinderen. Voornamelijk bij organisaties die instaan voor naschoolse opvang, zoals bijvoorbeeld KRAS. Af en toe pas ik ook eens op mijn nichtje van 8 jaar. We doen allerlei soorten activiteiten.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb een pedagogisch diploma en kan zeer goed omgaan met kinderen en baby’s. Zelf heb ik 3 kinderen en heb ik ondertussen ook al 3 metekindjes. Onze zoon heeft ASS waardoor ik ook met deze kinderen een goede relatie kan opbouwen.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik doe de richting sociale technische wetenschappen en wil later iets gaan doen met kindjes en kinderen. Dit omdat het me interesseert en het gewoonweg prachtig is om kinderen te zien lachen! Tuurlijk zijn ze niet altijd blij maar daarvoor ben ik er ook! Ik kan spelletjes spelen, ze rustig houden, ze in bed leggen met een verhaaltje,... alles wat kinderen nodig hebben.
Kinderoppas in Antwerpen (2030) - Hannah
Hannah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik heb vroeger heel veel gebabysit en was op een paar adressen ook de vast babysit. Ik stel kinderen op hun gemak als de ouders moeten vertrekken zodat ze niet te veel verdriet hebben.
Kinderoppas in Wijnegem (2110) - An
An
Wijnegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf mama van 2 dus veel ervaring. Ik heb een bachelor in de orthopedagogie, een postgraduaat GGZ voor kinderen en jongeren en ben nu bezig met een cursus jongerencoach. Ik kan dus ook een hele hulp zijn, als het even wat moeilijker gaat.
Kinderoppas in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb voor vertaler-tolk gestudeerd, afstudeerrichting Duits-Russisch. Verder spreek en schrijf ik heel goed Nederlands, Frans en Engels. Momenteel werk ik in toerisme, maar ik heb nog steeds een grote passie voor talen.
Kinderoppas in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik heb reeds enkele jaren ervaring met babysitten. Indien je dus iemand zoekt om op je kleine kapoen te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Liese
Liese
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Liese, ik ben 20 jaar en ik studeer Toegepaste Economische Wetenschappen. Als student heb ik al jaren ervaring met babysitten bij de gezinsbond. Ik heb dit altijd graag gedaan en kijk er naar uit om nieuwe kindjes te leren kennen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Schoten

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Schoten: geëvalueerd met 4.96 door 93 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Schoten, kinderoppasdienst Schoten, oppas ziek kind Schoten, kinderoppas aan huis gezocht Schoten, tarief kinderoppas Schoten, oppas aan huis Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden