kinderoppas Schoten

Kinderoppas Schoten: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Schoten

Kinderoppas in Merksem (2170) - Najat
Najat
Merksem
4.83/5 (18 reviews)
Ik ben zelf een moeder en ik werk jaren met met kinderen zo als op een school als individueel. En heb ervaring met alle leeftijden en ontwikkeling fase
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Dag, ik ben marc uit het antwerpse noorden,,,een vlotte vijtiger, zelf papa van 5 zonen en 3 kleinkinderen!dus weet wel iets van kids af zou ik zo zeggen....😀 Ik ben geduldig en zacht van aard ,en zou graag op uw kind(eren) willen oppassen! Tot snel.
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Eerst en vooral heb ik 3 jaar ervaring als zwemleerkracht voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Ik houd van met kinderen werken, en ben graag creatief bezig. Ik kan koken, uw kinderen van een locatie afhalen of afzetten en activiteiten met ze doen. Houd wel in uw achterhoofd dat ik geen auto heb dus er moet wel een ander vervoersmiddel tot mijn beschikking zijn of te voed.
Kinderoppas in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf een moeder van een 3jarig jongen, ik kan kinseren bijhouden bij mijn thuis of bij de cliënt. Ben heel makelijk te bereiken en heb alle materiaal voor verzorging. Voor andere suggesties hoor ikhet graag.
Kinderoppas in Wijnegem (2110) - Ina
Ina
Wijnegem
5/5 (2 reviews)
Ik ben in het weekend leidster bij Akabe Rafiki. Dit is een scouts voor kinderen en jongeren met een beperking. Naast mijn enkele jaren scoutservaring heb ik ook een aantal keer stage gedaan bij kinderen. Voornamelijk bij organisaties die instaan voor naschoolse opvang, zoals bijvoorbeeld KRAS. Af en toe pas ik ook eens op mijn nichtje van 8 jaar. We doen allerlei soorten activiteiten.
Kinderoppas in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb een pedagogisch diploma en kan zeer goed omgaan met kinderen en baby’s. Zelf heb ik 3 kinderen en heb ik ondertussen ook al 3 metekindjes. Onze zoon heeft ASS waardoor ik ook met deze kinderen een goede relatie kan opbouwen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik doe de richting sociale technische wetenschappen en wil later iets gaan doen met kindjes en kinderen. Dit omdat het me interesseert en het gewoonweg prachtig is om kinderen te zien lachen! Tuurlijk zijn ze niet altijd blij maar daarvoor ben ik er ook! Ik kan spelletjes spelen, ze rustig houden, ze in bed leggen met een verhaaltje,... alles wat kinderen nodig hebben.
Kinderoppas in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb voor vertaler-tolk gestudeerd, afstudeerrichting Duits-Russisch. Verder spreek en schrijf ik heel goed Nederlands, Frans en Engels. Momenteel werk ik in toerisme, maar ik heb nog steeds een grote passie voor talen.
Kinderoppas in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Ik heb reeds enkele jaren ervaring met babysitten. Indien je dus iemand zoekt om op je kleine kapoen te letten, of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Liese
Liese
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Liese, ik ben 20 jaar en ik studeer Toegepaste Economische Wetenschappen. Als student heb ik al jaren ervaring met babysitten bij de gezinsbond. Ik heb dit altijd graag gedaan en kijk er naar uit om nieuwe kindjes te leren kennen!
Kinderoppas in Merksem (2170) - Erica
Erica
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte zorgzame suikertante. Sinds mijn 14 jaar ging ik al babysitten. Doe dit nu soms nog op de kindjes van mijn neven en nichten. Zelf heb ik nog een jonge zoon van 23 die uit huis is, maar ik heb nog geen kleinkinderen en heb tijd genoeg. Ik ben op vervroegd pensioen. Uw kindje(s) zal in goede handen zijn bij mij. Tot later.
Kinderoppas in Merksem (2170) - Pau
Pau
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb mijn broertje verzorgt toen hij nog heel klein was dus ik heb ervaring met baby's en daarnaast heb ik ook al vaak gebabysit op mijn buurkinderen. Ik heb ook ervaring met oudere kinderen. Ik ben al verschillende keren met kinderen op kamp gegaan als animator en heb daarvoor ook een attest.
Kinderoppas in Schoten (2900) - Jentel
Jentel
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al 10 jaar en ben 5 jaar leidster geweest bij de Chiro. Ik hou ervan om kinderen blij te maken, spelletjes te spelen,... Ik ben verpleegkundige van beroep en kan extra zorg voorzien indien gewenst.
Kinderoppas in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik heb 2 jaar de opleiding kinderzorg gevolgd. Verschillende stages gelopen in kinderdagverblijven. Ervaring met babysitten. In bezit van een rijbewijs B
Kinderoppas in Merksem (2170) - Anis
Anis
Merksem
5/5 (1 reviews)
Gestart met het babysitten sinds ik 15 jaar ben dus momenteel al 5 jaar ervaring in het oppassen van zowel kleine kinderen en grote kinderen. Bij hulp aan huiswerk geen enkel probleem, activiteiten zijn ook mogelijk aangezien ik mijn rijbewijs in het bezit heb.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Schoten: geëvalueerd met 4.99 door 41 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Schoten, kinderoppasdienst Schoten, oppas ziek kind Schoten, kinderoppas aan huis gezocht Schoten, tarief kinderoppas Schoten, oppas aan huis Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Schoten

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas Schoten

Peuter naar opvang brengen op woensdag - Vaste oppas gezocht - Na schoolse opvang - Babysitter - Vaste week oppas voor Filippo (2j oud) - Vaste oppas - voorschoolse opvang - Lieve, betrouwbare en toffe oppas gevraagd - Opvang van 20u tot 23u - Zoontje 3j ophalen van school. - Babysit - Babysitten 😁 - Oppas nodig voor 3 kindjes (3jr,6jr,8jr) - Babysit 1 feb - 19h15 - ong 23h - zoek vaste opvang Schoten vanaf feb 2020 - Naschoolse en avondopvang voor onze twee kindjes - Accompany child home from DaVinci International school - S'morgens - nanny - opzoek naar opvang voor mijn zoon - nanny en oppas gezocht - Babysit voor deze avond met ervaring en eigen vervoer - Babysit voor 3 kindjes - Ervaring en eigen vervoer vereist - hallo ik ben 16 jaar kan ik dat doen - oppas gezocht met auto - Kinder oppas gevraagd - Babysit - Oppas voor vrijdagavond - Vaste oppas in Schoten (2900)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden