kinderoppas Aarschot

Kinderoppas Aarschot: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Aarschot

Kinderoppas in Aarschot (3200) - Luna
Luna
Aarschot
4.0/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, ik ben Luna en ik ben leidster bij de KSA (jeugdbeweging). Hier ga ik veel met kindjes om en we maken samen altijd veel plezier! Ik heb de jongste groep en sta over kindjes van 6-7 jaar maar jongere kindjes verzorg ik ook heel graag!
Kinderoppas in Begijnendijk (3130) - Kiani
Kiani
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Ik ben een erg zorgzaam iemand, doordat ik ook werk in de zorg. Ook ben ik iemand die graag met kinderen speelt, gaan wandelen, niets is teveel. Flesjes en groentepap bereiden is geen enkel probleem!
Kinderoppas in Begijnendijk (3130) - Julie
Julie
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Ik heb zeer veel ervaring in het babysitten op baby's, peuters en kleuters, zowel in eigen familie als bij gezinnen die ik ervoor nog niet kende. Superfijn om de kindjes te entertainen. Plezier gegarandeerd!
Kinderoppas in Aarschot (3200) - Tara
Tara
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Ik zou heel graag ouders willen helpen die graag eens een dagje weg willen onder hun twee, met familie... Zij verdienen het ook om eens te genieten! Ik ben bereid om de kindjes te helpen met hun huiswerk, met hen te spelen, hen te voeden en hen klaar te maken voor bed. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ze zich veilig voelen bij hun oppas en hen kunnen vertrouwen, daar wil ik aan bijdragen!
Kinderoppas in Begijnendijk (3130) - Kato
Kato
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Kato. Ik woon in Betekom en ik studeer een sociale richting op school. Ik heb alle weekdagen school van 8:30 - 15:30, behalve op woensdag. Dan heb ik maar tot 12u les. Buiten deze uren ben ik meestal altijd beschikbaar! Hopenlijk tot snel! Groetjes Kato
Kinderoppas in Aarschot (3200) - Gert
Gert
Aarschot
5/5 (1 reviews)
5 jaar ervaring met oppas van kinderen huiswerk maken eten klaarmaken in bed leggen ben een sociaal persoon ook helpen met huishoudelijke taken en naschoolse opvang
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Langdorp (3201) - Julie
Julie
Langdorp
5/5 (1 reviews)
Ik ben juf van opleiding en heb dit beroep 15 jaar heel graag uitgeoefend. Ik hou ervan om met kinderen bezig te zijn. Ik kan me zelfstandig verplaatsen.
Kinderoppas in Langdorp (3201) - Cathy
Cathy
Langdorp
5/5 (1 reviews)
Hoihoi, ik heb al enkele jaren ervaring als babysit en ben zelf ook al 4 maal tante en 2 maal meter 🤪 ik zie graag kinderen en vind meerdere kinderen ook geen enkel probleem 😊 tot snel x
Kinderoppas in Rillaar (3202) - Judith
Judith
Rillaar
Nieuw
Ik heb zelf 3 kinderen groot gebracht en heb nu ook een kleinkind van bijna 2 jaar . Ik zou graag bij mij thuis oppassen , maar indien U dat wenst kunnen we misschien afspreken om het bij U thuis te doen .
Kinderoppas in Rillaar (3202) - Dirk
Dirk
Rillaar
Nieuw
Al sinds ik 16 was ging ik regelmatig babysitten bij verschillende buren en vrienden van mijn ouders. Ik zie heel graag kinderen, hou ervan om verhaaltjes te verzinnen en kan op verantwoorde manier speels zijn. Als leerkracht weet ik ook goed hoe je met leermateriaal en huiswerk om moet gaan.
Kinderoppas in Rillaar (3202) - Kelly
Kelly
Rillaar
Nieuw
Hallo 😄 Ik ben Kelly en ben 19 jaar. Momenteel volg ik de opleiding tot leerkracht lager onderwijs. Jouw kindjes kunnen dus ook reken op hulp bij het maken bij hun huiswerk. Tijdens de schoolvakanties ben ik monitor bij Sporty. Je kan er dus van uitgaan dat ik een goed entertainer ben en jouw kindjes een hele leuke dag tegemoet gaan. Hopelijk tot snel 😁
Kinderoppas in Aarschot (3200) - Romy
Romy
Aarschot
Nieuw
Hey Ik ben Romy en zoek babysitkindjes. Ik ben 14 en dus vrij jong maar ik ben heel verantwoordelijk voor mijn leeftijd (dat zeggen mijn ouders ook) en de ouders van mijn babysit kindjes zijn heel tevreden. Ik babysit graag en af en toe op mijn buurmeisjes en ik heb ook een broer van 4 waar ik vaak voor moet zorgen. Ik ben graag met kindjes bezig. Twijfel niet me te contacteren! Groetjes Romy.
Kinderoppas in Aarschot (3200) - Yasmine
Yasmine
Aarschot
Nieuw
Ik ben Yasmine, ik heb één dag meegedraaid in een kinderdagverblijf, ik heb 4 jaar ervaring als animator op het speelplein in Holsbeek en ik ben dit jaar mijn derde jaar bezig als moni bij Kazou Leuven. De mensen in mijn omgevingen beschrijven mij als een kindermagneet omdat ik altijd met kinderen bezig ben en omdat ik er heel geliefd bij ben. Ik zorg enorm graag voor kinderen.
Kinderoppas in Messelbroek (3272) - Pieter
Pieter
Messelbroek
Nieuw
Hallo, ik ben laatste jaar student in het middelbaar onderwijs en zou graag een centje bijverdienen. Ik pas vaak op mijn kleine neefjes van 2, 6 en 8 jaar. Samen voetballen of knutselen is altijd tof. Hopelijk tot snel!
Kinderoppas in Aarschot (3200) - Anke
Anke
Aarschot
Nieuw
Dankzij mijn bachelor kinderen jongeren en welzijn heb ik ervaring met kinderen. Ik heb ook ervaring met kinderen met een beperking. Ik ben ook animator bui intersoc.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Aarschot: geëvalueerd met 4.88 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Aarschot, kinderoppasdienst Aarschot, oppas ziek kind Aarschot, kinderoppas aan huis gezocht Aarschot, tarief kinderoppas Aarschot, oppas aan huis Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden