kinderoppas Aarschot

Kinderoppas Aarschot: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Aarschot

Kinderoppas in Hulshout (2235) - Denise
Denise
Hulshout
5/5 (13 reviews)
Daar ik al meer dan 10 jaar in voor- en naschoolse kinderopvang werk heb ik geen problemen met oppas bij kinderen tussen 1 en 12 jaar. Baby's zijn langer geleden maar na wat uitleg zal dit zeker lukken.
Kinderoppas in Rotselaar (3110) - Helena
Helena
Rotselaar
5/5 (9 reviews)
Hallo, Ik ben Helena, 19 jaar en ik studeer altviool. Ik heb ervaring met kinderen door kampen te begeleiden en wekelijks dansles te geven aan kinderen van verschillende leeftijden, noden en achtergronden. Door mijn wisselende uurrooster ben ik niet enkel in het weekend of ‘s avonds beschikbaar, maar ook doorheen de week overdag. Bij verdere vragen mag u me altijd contacteren!
Kinderoppas in Rotselaar (3110) - Jasper
Jasper
Rotselaar
5/5 (8 reviews)
Ik kan goed baby's tot rust laten komen, hun entertainen en bezig houden. Ik kan goed voor de baby zorgen als er iets gebeurd of als hij/zij een wondje krijgt.
Kinderoppas in Scherpenheuvel (3270) - Alex
Alex
Scherpenheuvel
5/5 (3 reviews)
Ik ben zelf geduldig persoon, gebruik de Franse, Engelse en in mindere mate de Duitse taal voor mijn werk , dit al meer dan 30 jaar. Schriftelijk zowel als mondeling.
Kinderoppas in Aarschot (3200) - Ralph
Ralph
Aarschot
5/5 (3 reviews)
Ik heb tijdens mijn Masters in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten veel opstellen geschreven in het Engels. Heb voor mijn taalstudies in Berlijn en Parijs ook veel opstellen geschreven en ken de logica en technieken erachter dan ook zeer goed.
Kinderoppas in Westerlo (2260) - Ignace
Ignace
Westerlo
5/5 (2 reviews)
Doordat ik reeds papa ben van twee kindjes, heb ik de nodige ervaring om u te kunnen helpen bij allerlei zaken. Ik weet intussen hoe enorm druk het kan zijn met kleine bengels in huis. De dagen lijken soms veel te kort. Mocht ik u hierbij kunnen ondersteunen door bijvoorbeeld de kindjes te gaan halen/brengen, te helpen met school en/of als oppas, wil ik er graag voor u zijn!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Heist-op-den-berg (2220) - Tania
Tania
Heist-op-den-berg
5/5 (1 reviews)
Toen ik 14 was, werd mijn jongste zusje geboren. Wegens omstandigheden heb ik vanaf toen het grote deel van de verzorging op mij genomen. Ik kan groente/fruitpapjes maken, flesjes maken, aan/uitkleden, pamper vervangen, een badje geven, in bed stoppen, kindje kalmeren bij buikkrampjes, in slaap wiegen enz.
Kinderoppas in Aarschot (3200) - Luna
Luna
Aarschot
4.0/5 (1 reviews)
Hallo iedereen, ik ben Luna en ik ben leidster bij de KSA (jeugdbeweging). Hier ga ik veel met kindjes om en we maken samen altijd veel plezier! Ik heb de jongste groep en sta over kindjes van 6-7 jaar maar jongere kindjes verzorg ik ook heel graag!
Kinderoppas in Messelbroek (3272) - Raven
Raven
Messelbroek
5/5 (1 reviews)
Beste Mijn naam is Raven en ik ben 22 jaar. Tijdens mijn 4 jaar als leiding van de Chiro en mijn carrière als oudste broer/neef heb ik heel veel plezier beleeft met kinderen en ervaring opgedaan. Ouders en kinderen zijn altijd zeer tevreden over mij. In mijn vorige job omschreven mijn collega's mij als verantwoordelijk, eerlijk, enthousiast, vriendelijk en goedlachs met frisse blik.
Kinderoppas in Begijnendijk (3130) - Kiani
Kiani
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Ik ben een erg zorgzaam iemand, doordat ik ook werk in de zorg. Ook ben ik iemand die graag met kinderen speelt, gaan wandelen, niets is teveel. Flesjes en groentepap bereiden is geen enkel probleem!
Kinderoppas in Heist-op-den-berg (2220) - Lois
Lois
Heist-op-den-berg
5/5 (1 reviews)
3 jaar na elkaar doe ik in zomervakanties extra begeleiding voor kinderkampjes voor vinden tussen de 3 en 15 jaar. Graag neem ik ze zelf mee ( boerderij, bokrijk, speeltuin,…)
Kinderoppas in Begijnendijk (3130) - Julie
Julie
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Ik heb zeer veel ervaring in het babysitten op baby's, peuters en kleuters, zowel in eigen familie als bij gezinnen die ik ervoor nog niet kende. Superfijn om de kindjes te entertainen. Plezier gegarandeerd!
Kinderoppas in Aarschot (3200) - Tara
Tara
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Ik vind het heel leuk om kindjes blij te maken en hen te laten lachen, maar ook om hen te helpen met eventuele problemen die ze hebben. Ik wil dat ze een goede ervaring hebben met een oppas en dat ze zich veilig en geliefd voelen bij hun oppas. Ik ben bereid om de kinderen te voeden, hen te helpen met hun huiswerk, met hen te spelen, hen klaar te maken voor bed...
Kinderoppas in Begijnendijk (3130) - Kato
Kato
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Kato. Ik woon in Betekom en ik studeer een sociale richting op school. Ik heb alle weekdagen school van 8:30 - 15:30, behalve op woensdag. Dan heb ik maar tot 12u les. Buiten deze uren ben ik meestal altijd beschikbaar! Hopenlijk tot snel! Groetjes Kato
Kinderoppas in Langdorp (3201) - Julie
Julie
Langdorp
5/5 (1 reviews)
Ik ben juf van opleiding en heb dit beroep 15 jaar heel graag uitgeoefend. Ik hou ervan om met kinderen bezig te zijn. Ik kan me zelfstandig verplaatsen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Aarschot: geëvalueerd met 4.92 door 56 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Aarschot, kinderoppasdienst Aarschot, oppas ziek kind Aarschot, kinderoppas aan huis gezocht Aarschot, tarief kinderoppas Aarschot, oppas aan huis Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden