kinderoppas Nijlen

Kinderoppas Nijlen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Nijlen

Kinderoppas in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Door mijn actieve rol als tante van twee deugnieten, weet ik zeker van aanpakken. Samen spelen, ravotten, eten of voor het slapengaan een verhaaltje voorlezen, doe ik met heel veel plezier.
Kinderoppas in Wommelgem (2160) - Tanya
Tanya
Wommelgem
5/5 (9 reviews)
Ik ben Tanya,42jaar,heb zelf 3 kids van 24,21 en 16,ben oma van meisje van 1jaar dus ervaring heb ik zeker. Ben een optimistisch,goedlachs en betrouwbare vrouw die graag met kindjes bezig is.Dus ziet u er wat in...weet u me te vinden. GrtjsTanya
Kinderoppas in Grobbendonk (2280) - Vicky
Vicky
Grobbendonk
4.5/5 (4 reviews)
ik hou erg van kinderen vooral baby’s en wil jonge ouders graag ontlasten en voor hun kleine schatten zorgen,ik ben zelf moeder en vertroetel graag en zorg dat ze iets leuks en zinvols kunnen doen
Kinderoppas in Putte (2580) - Anse
Anse
Putte
5/5 (3 reviews)
Ik ben een creatieve persoon die graag met kinderen omgaat. Ik vind het super leuk om zelf nog eens het 'kind' in me naar boven te kunnen halen. Ook actief spelletjes spelen in plaats van steeds achter de tv/tablet/smartphone te zitten geeft me extra energie.
Kinderoppas in Itegem (2222) - Femke
Femke
Itegem
5/5 (3 reviews)
Ik heb veel ervaring met kinderen. Ik heb zelf enkele jongere zussen en een jongere broer dus ben het gewend om met hun om te gaan. Verder heb ik ook al enkele stages gedaan in kleuterscholen en ben ik leiding voor kinderen van 6-17 jaar. Ik ben graag met kinderen bezig en wil hier dus ook later mee verder gaan. Een vaste oppas maakt ook dat je een betere band met de kinderen gaat hebben.
Kinderoppas in Nijlen (2560) - Suzy
Suzy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Hey! Ik ben zelf een mama van een 2 jaar oud zoontje. Fan van attachment parenting. Heb 1 jaar borstvoeding gegeven. Niet dat dat er toe doet maar voor vrouwen die borstvoeding geven... Ik snap wat je door moet en hoe belangrijk het is dat je kindje het zeker krijgt! Mama's die kunstvoeding geven ook steeds welkom natuurlijk! Ik ben ook een fan van dragen. Ik zal steeds naar de mama luisteren.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Herenthout (2270) - Lisa
Lisa
Herenthout
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Lisa. 24 jaar en heb ervaring in het babysitten. Ik heb verschillende stages in mijn opleiding als zorgkundige gehad op school. Ik heb men eigen auto. Ik ben een niet roker. Hopelijk kunnen we eens afspreken en zien of we elkaar kunnen helpen. Lieve groetjes!
Kinderoppas in Nijlen (2560) - Anne-mieke
Anne-mieke
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf mama van 2 en plusmama van een tweeling. Hierdoor heb ik toch wel wat ervaring in het oppassen en "entertainen" van kinderen zodat ze eventjes vergeten dat mama en papa er even niet zijn.
Kinderoppas in Nijlen (2560) - Laurens
Laurens
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik kan vrij snel een kindje inschatten. Als het maar voor eenmalige is, leg ik de focus op een aangename avond voor het kind, eerder dan het opbouwen van een heuse vertrouwensrelatie.
Kinderoppas in Berlaar (2590) - Lotte
Lotte
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Naast mijn job als leefgroepbegeleidster ga ik graag babysitten wanneer het kan. In het verleden ben ik altijd een fervent babysitter geweest en spendeerde ik meerdere avond per week als babysitter. Van baby's tot lagere schoolkinderen, geen onbekend terrein voor mij.
Kinderoppas in Lier (2500) - Femke
Femke
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik ben zorgkundige van beroep. Bezit een auto. En ben 33jaar. Dus als je eens dringend een babysit nodig hebt overdag of savonds dan kan je me contacteren
Kinderoppas in Herenthout (2270) - Anke
Anke
Herenthout
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf op school altijd verzorging gevolgd omdat kindjes echt mijn passie zijn, ik ken de kneepjes van het vak qua verzorging, eten geven, eten maken voor de kleintjes, activiteiten doen samen met de kleintjes
Kinderoppas in Itegem (2222) - Alexi
Alexi
Itegem
5/5 (1 reviews)
ik ben 20 jaar ik studeer begeleider in kinderopvang als mijn 2de opleiding ik heb al gewerkt met kinderen van 0 tot 14 jaar . ik kan met uw kind activiteiten doen van beweging tot knutselen of een gezelschap spelletje spelen en kan helemaal op gaan in uw kind zijn fantasie.
Kinderoppas in Boechout (2530) - Hanne
Hanne
Boechout
5/5 (1 reviews)
Al sinds mijn 15 jaar heb ik o.a. wekelijks bij vrienden in onze straat gebabysit op 2 lieve kindjes. Verder heb ik ook een klein neefje van 2 jaar waar ik elke week op pas. Ondertussen ben ik 22 jaar, maar ik wil nog steeds die helpende hand in nood zijn wanneer je toch eens naar dat speciale restaurant/concert wilt gaan zonder de kindjes. Spelletjes spelen met kindjes is altijd dolle pret!
Kinderoppas in Berlaar (2590) - Jolijn
Jolijn
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Hey, zoek jij een oppas die rustig, betrouwbaar en sociaal is. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Niet alleen kan ik goed omgaan met kinderen, ik vind het ook fijn om met hun creatieve activiteiten met hun te doen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Nijlen: geëvalueerd met 4.85 door 134 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Nijlen, kinderoppasdienst Nijlen, oppas ziek kind Nijlen, kinderoppas aan huis gezocht Nijlen, tarief kinderoppas Nijlen, oppas aan huis Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden