Vind de beste kinderopvang in Nijlen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Lier (2500) - Elke
Elke
5/5 · 20 reviews
2500 Lier
Hey, ik ben een lieve, zorgzame, correcte vrouw. Ik zie dolgraag kinderen en geniet enorm van mijn kinderen. Maar nu ze groot zijn mis ik de kleine kinderen hun schattigheid, verwondering, maar ook het zorgen. Ik weet hoe moeilijk het is om altijd opvang te vinden, dus ik wil jullie hiermee helpn en zo kan ik nog eens genieten van jonge kinderen.
Kinderoppas in Putte (2580) - Margot
Margot
5/5 · 13 reviews
2580 Putte
Door mijn actieve rol als tante van twee deugnieten, weet ik zeker van aanpakken. Samen spelen, ravotten, eten of voor het slapengaan een verhaaltje voorlezen, doe ik met heel veel plezier.
Kinderoppas in Wommelgem (2160) - Tanya
Tanya
5/5 · 9 reviews
2160 Wommelgem
Ik ben Tanya,42jaar,heb zelf 3 kids van 24,21 en 16,ben oma van meisje van 1jaar dus ervaring heb ik zeker. Ben een optimistisch,goedlachs en betrouwbare vrouw die graag met kindjes bezig is.Dus ziet u er wat in...weet u me te vinden. GrtjsTanya
Kinderoppas in Wommelgem (2160) - Chaimae
Chaimae
5/5 · 4 reviews
2160 Wommelgem
Hallo, ik ben chaimae en ben 22 jaar. Ik heb al 6 jaar ervaring met oppassen op kinderen van 0 tot 12 jaar. Naargelang de interesses van het kind organiseer ik activiteiten. Voorbeelden van zulke activiteiten zijn: "bingo, kwartet, puzzels maken, sport en spel ... . Ik sta altijd open voor een kennismaking op voorhand om elkaar beter te leren kennen.
Kinderoppas in Grobbendonk (2280) - Vicky
Vicky
4.5/5 · 4 reviews
2280 Grobbendonk
ik hou erg van kinderen vooral baby’s en wil jonge ouders graag ontlasten en voor hun kleine schatten zorgen,ik ben zelf moeder en vertroetel graag en zorg dat ze iets leuks en zinvols kunnen doen
Kinderoppas in Nijlen (2560) - Suzy
Suzy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2560 Nijlen
Hey! Ik ben zelf een mama van een 2 jaar oud zoontje. Fan van attachment parenting. Heb 1 jaar borstvoeding gegeven. Niet dat dat er toe doet maar voor vrouwen die borstvoeding geven... Ik snap wat je door moet en hoe belangrijk het is dat je kindje het zeker krijgt! Mama's die kunstvoeding geven ook steeds welkom natuurlijk! Ik ben ook een fan van dragen. Ik zal steeds naar de mama luisteren.
Kinderoppas in Herenthout (2270) - Lisa
Lisa
4.5/5 · 2 reviews
2270 Herenthout
Hallo, ik ben Lisa. 23 jaar en heb ervaring in het babysitten. Ik heb verschillende stages in mijn opleiding als zorgkundige gehad op school. Ik heb men eigen auto. Ik ben een niet roker. Hopelijk kunnen we eens afspreken en zien of we elkaar kunnen helpen. Lieve groetjes!
Kinderoppas in Lint (2547) - Jona
Jona
5/5 · 2 reviews
2547 Lint
Ik ben u 20 jaar, ik pas al op kindjes sinds ik 14 ben. Daarnaast ben ik leidster op de scouts en ook animator op het speelplein. Hierin heb ik dus zeker ook veel ervaring. Peuters zijn voor mij ook geen probleem!
Kinderoppas in Halle (2980) - Ronny
Ronny
5/5 · 2 reviews
2980 Halle
Oppas op kleinkinderen en neven en nichtjes Creatief, geduldig , educatief bezig zijn, tuinwerk samen met de kinderen. Kleine klusjes in huis tijdens vrije momentjes
Kinderoppas in Lier (2500) - Maggy
Maggy
4.0/5 · 1 reviews
2500 Lier
ik heb zelf een kindje van 1 jaar en ik let al 5 jaar op kinderen van 0 tot 14 jaar. Ook kinderen met een beperking. ik ben creatief , zorgzaam en soms streng maar rechtvaardig. Ik beschik momenteel niet over een auto. Ik kan me alleen verplaatsen met fiets of openbaar vervoer
Kinderoppas in Lier (2500) - Natalia
Natalia
Nieuw
2500 Lier
Ik heb veel ervaring met kindjes omdat ik zelf mama ben, ook materniteit en verantwoordelijkheidsgevoel zijn uiteraard mijn grootste troeven. Ik zorg voor ieder kindje zoals voor mijn eigen, rekening houdend met zijn persoonlijkheid en karakter. Ik beschik over een wagen, verplaatsing is dus ook geen probleem.
Kinderoppas in Putte (2580) - Evelyne
Evelyne
Nieuw
2580 Putte
Hallo, ik ben Evelyne en ben 21 jaar. Zelf ben ik gek op kinderen en heb ik al vaak gebabysit op de kinderen van kennissen van 0 tot 3 jaar. Moeilijke slapers, moeilijke eters, tandjes,...ik heb er ervaring mee. Ik vind het geweldig om met hen bezig te zijn, welke leeftijd dan ook. Ze zijn allemaal leuk en lief op hun manier. Zelf heb ik een rijbewijs en een auto dus vervoer is zeker en vast geen probleem. Niet beschikbaar op zaterdagavond (extra in een restaurant
Kinderoppas in Schilde (2970) - Michelle
Michelle
Nieuw
2970 Schilde
Hallo! Ik heb best wat ervaring in het babysitten. Ik heb een lange tijd een vast babysitkindje + babybroertje gehad die ik elke dinsdag en donderdag van school/creche ging halen tot dat de ouders thuis waren. Ik heb ervaring met leeftijden van 6maanden tot 8 jaar, jongens en meisjes. Ook geregeld gaan babysitten op kindjes met een verstandelijke beperking, zeker allemaal geen probleem.
Kinderoppas in Schilde (2970) - Lien
Lien
Nieuw
2970 Schilde
Ik ben reeds de vaste oppas bij een gezin in Wijnegem met drie kids en ze zijn zeer tevreden van mij. Ik kan hen ook met raad en daad bijstaan voor het medische wegens mijn medische achtergrond. Ik heb ervaringen met kindjes van 0 tot 15 jaar.
Kinderoppas in Hove (2540) - Celien
Celien
Nieuw
2540 Hove
Hey! Ik ben Celien, studente taal -en letterkunde. Ik werk heel graag met kinderen, ik babysit heel vaak in mijn straat op verschillende adressen, zowel op baby's van een paar maanden als op kinderen van 13 jaar oud. Ik ben 3 jaar leiding geweest bij de jeugdbeweging en ben een jaar aupair geweest voor twee meisjes van 5 en 8 jaar. Ik knutsel heel graag maar ik speel ook heel graag buiten!

Kinderoppas Nijlen: geëvalueerd met 4.8 door 59 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Nijlen, oppas ziek kind Nijlen, kinderoppas aan huis gezocht Nijlen, tarief kinderoppas Nijlen, oppas aan huis Nijlen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Nijlen

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden