kinderoppas Nijlen

Kinderoppas Nijlen: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Nijlen

Kinderoppas in Nijlen (2560) - Deborah
Deborah
Nijlen
5/5 (3 reviews)
Beste , ik ben deborah 24 jaar mijn vriend heet lesley en is 23 jaar, wij babysitten heel graag, op jonge babys maar ook op oudere kindjes , wij hebben hier al veel ervaring mee en doen dit met veel plezier, wij zijn flexibel en kunnen op elk moment van de dag,
Kinderoppas in Nijlen (2560) - Suzy
Suzy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Hey! Ik ben zelf een mama van een 2 jaar oud zoontje. Fan van attachment parenting. Heb 1 jaar borstvoeding gegeven. Niet dat dat er toe doet maar voor vrouwen die borstvoeding geven... Ik snap wat je door moet en hoe belangrijk het is dat je kindje het zeker krijgt! Mama's die kunstvoeding geven ook steeds welkom natuurlijk! Ik ben ook een fan van dragen. Ik zal steeds naar de mama luisteren.
Kinderoppas in Nijlen (2560) - Anne-mieke
Anne-mieke
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf mama van 2 en plusmama van een tweeling. Hierdoor heb ik toch wel wat ervaring in het oppassen en "entertainen" van kinderen zodat ze eventjes vergeten dat mama en papa er even niet zijn.
Kinderoppas in Nijlen (2560) - Laurens
Laurens
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik kan vrij snel een kindje inschatten. Als het maar voor eenmalige is, leg ik de focus op een aangename avond voor het kind, eerder dan het opbouwen van een heuse vertrouwensrelatie.
Kinderoppas in Berlaar (2590) - Alexi
Alexi
Berlaar
5/5 (1 reviews)
ik ben 20 jaar ik studeer begeleider in kinderopvang als mijn 2de opleiding ik heb al gewerkt met kinderen van 0 tot 14 jaar . ik kan met uw kind activiteiten doen van beweging tot knutselen of een gezelschap spelletje spelen en kan helemaal op gaan in uw kind zijn fantasie.
Kinderoppas in Nijlen (2560) - Ine
Ine
Nijlen
Nieuw
Ik ben 19 jaar oud en ben graag bezig met kinderen. In het verleden heb ik al een studentenjob gedaan als kinderanimator op kleine en grotere evenementen. Ook babysitten heb ik al vaak gedaan en heb ik al heel wat ervaring in. Zelf vind ik het ook leuk om samen met een vriendin op jullie kinderen te passen (2 voor de prijs van 1). Ik beschik zelf over een auto. Ik ben met peuters opgegroeid aangezien mijn moeder 10jaar lang onthaalouder was in eigen huis.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Bevel (2560) - Hanne
Hanne
Bevel
Nieuw
Ik ga al 5jaar babysitten bij zowel vaste kindjes als bij eenmalige babysits. Waarom ik begonnen ben met babysitten is omdat ik graag de kindjes een fijne avond bezorg terwijl mama & papa ook op stap zijn.
Kinderoppas in Bevel (2560) - An
An
Bevel
Nieuw
Ik ben verpleegkundige en werk vaste nachten, ik heb redelijk veel vrije tijd en vrije avonden, zeker ook als het nodig is tot in de late (vroege 😉) uurtjes, ben ik zeker beschikbaar.
Kinderoppas in Berlaar (2590) - Liesbeth
Liesbeth
Berlaar
Nieuw
Ik ben Liesbeth De Hertogh en ben 23 jaar oud. Ik babysit reeds sinds mijn 15de op alle leeftijden, van baby’s tot tieners. Bij mij zijn je kapoenen veilig!
Kinderoppas in Nijlen (2560) - Melissa
Melissa
Nijlen
Nieuw
ben zelf mama van een zoon van 3 . Heb geduld en ga graag om met kinderen . Wil je er eens even tussen uit help ik je graag verder. Want dat willen we nu eenmaal als ouder altijd eens
Kinderoppas in Bevel (2560) - Tinneke
Tinneke
Bevel
Nieuw
ik ben tinneke ik hou super veel van kindjes ik knutsel graag ik ga graag wandelen ik kook graag ik kan met verschillende leeftijde omgaan ik lees graag een verhaaltje voor kindjes
Kinderoppas in Nijlen (2560) - Neel
Neel
Nijlen
Nieuw
Ik heb al heel wat ervaring met het werken met jonge kinderen door stages, vrijwilligerswerk en vakantiewerk. Het geeft me veel voldoening om de kinderen een fijne tijd te kunnen bezorgen! Ik kijk er al naar uit om jou en je kind(eren) te ontmoeten!
Kinderoppas in Nijlen (2560) - Amber
Amber
Nijlen
Nieuw
Ik heb zelf een 4 jarige stiefzoon die gek is op baby’s zelf heb ik deze periode niet kunnen meemaken maar zet er een baby in mijn buurt en ik ben helemaal weg!
Kinderoppas in Berlaar (2590) - Lorenzo
Lorenzo
Berlaar
Nieuw
Ik kan heel goe me kindere overweg ik heb ooit mijn neefje late vallen en ik speel met de kinderen zoals verstoppertje ma dan ni kome zoeken en ja da
Kinderoppas in Nijlen (2560) - Alex
Alex
Nijlen
Nieuw
Mijn naam is Alex en ik woon in Nijlen. Ik ben gepensioneerde en om een centje bij te verdienen heb ik me ingeschreven bij Listminut. Ik doe dit graag en heb enige ervaring hiermee; knutselen, verhaaltjes lezen, spelen... . Als je een kinderoppas nodig zou hebben, laat dan gerust iets weten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Nijlen: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Nijlen, kinderoppasdienst Nijlen, oppas ziek kind Nijlen, kinderoppas aan huis gezocht Nijlen, tarief kinderoppas Nijlen, oppas aan huis Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden