kinderoppas Ganshoren

Ontdek talentvolle kinderoppassers in Ganshoren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie oppassers in de buurt van Ganshoren

Kinderoppas in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
Sint-joost-ten-node
5/5 (3 reviews)
Met mijn Masterdiploma Taal en Letterkunde en ruime talenkennis van het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Portugees alsook onderwijservaring in talen kan ik van dienst zijn bij het opstellen en vertalen in meerdere talen.
Kinderoppas in Sint-jans-molenbeek (1080) - Maya
Maya
Sint-jans-molenbeek
5/5 (2 reviews)
Kinderoppas in Ganshoren (1083) - Arno
Arno
Ganshoren
5/5 (1 reviews)
Ik ben Arno, 21, en net afgestudeerd aan het Conservatorium van Antwerpen als bachelor Drama. Mijn ouders wonen in Brussel, zelf woon ik in Antwerpen. Ik ben zelfstandig en zorgzaam, betrouwbaar en gretig. Ben voor meerdere dingen 'bruikbaar', lijkt me. Spreek vloeiend Nederlands en Frans. Beschikbaar in BXL en A'pen.
Kinderoppas in Ganshoren (1083) - Luka
Luka
Ganshoren
5/5 (1 reviews)
Ik heet Luka en ben een student audiovisuele kunsten in Brussel. Ik ben graag in het bijzijn van kinderen en babysit daarom ook heel graag. Aan de hand van de app Bsit ben ik al meerdere malen gaan babysitten bij mensen in de buurt.
Kinderoppas in Sint-jans-molenbeek (1080) - Ulrike
Ulrike
Sint-jans-molenbeek
5/5 (1 reviews)
Momenteel werk ik in een crèche als pedagogisch coach. Ik kom dus dagelijks in contact met kinderen. In het verleden heb ik ook al veel ervaring opgedaan in het babysitten. Door deze ervaring is mijn creativiteit enkel maar groter geworden en ik heb natuurlijk een hart voor kinderen. Babysitten in het weekend is voor mij dus geen probleem.
Kinderoppas in Brussel (1000) - Lisa
Lisa
Brussel
Nieuw
Hallo, Ik ben Lisa, ik ben 24 jaar. Ik zit al 18 jaar in de Chiro; daar spelen wij spelletjes met de kindjes. Ik ben wekelijks vrij maar niet steeds op dezelfde dag. Ik kijk er naar uit om uw kinderen te ontmoeten!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Sint-jans-molenbeek (1080) - Kylian
Kylian
Sint-jans-molenbeek
Nieuw
Mijn naam is kylian en werk ook al verschillende jaren met de B-sit app Ik heb dan ook wel al wat ervaring met kindjes. My name is kylian and i have been working with the B-sit app for several years. I do have a lot of experience with children.
Kinderoppas in Brussel (1000) - Samia
Samia
Brussel
Nieuw
Dag, ik heet Samia en ben 23 jaar. Ik zit in mijn 1e master farmacie. Ik hou heel erg van kinderen en heb al eerder als oppas gewerkt. De ouders waren altijd erg tevreden. Ik ben erg zorgzaam en lief met kinderen.
Kinderoppas in Brussel (1000) - Alma
Alma
Brussel
Nieuw
Do you need a confident, positive and caring person to take care about your child while you are on business trip or have another leisure activity? I'm at your disposal! Evening hours and weekends are also optional for me, I have experience in babysitting and since my mother is working in a kinder garden I have always been surrounded with kids so you can relax and leave your dearest in good hands!
Kinderoppas in Schaarbeek (1030) - Alisa
Alisa
Schaarbeek
Nieuw
Hi. My name is Alice, I'm 24 and I have some babysitting experience. When I lived in China I worked in a kindergarten with little kids (1-8) and gave some private lessons to children so I'm experienced in teaching field as well. I'm a responsible person, a good caregiver and can provide first medical aid.
Kinderoppas in Jette (1090) - Sien
Sien
Jette
Nieuw
Ik heet Sien en ben 17 jaar oud. Ik geef leiding in Chiro Ganshoren en sta op speelpleinen. Ik babysit regelmatig, op babies, maar ook op oudere kinderen.
Kinderoppas in Brussel (1000) - Filbertha
Filbertha
Brussel
Nieuw
Hello! I am Filbertha. I am currently studying in Brussels. I had some babysit experiences from 2-12 years old children. I love to take care of them and I speak English, Dutch, German. Thank you.
Kinderoppas in Brussel (1000) - Bernice
Bernice
Brussel
Nieuw
Hoihoi! Ik ben Bernice, een 24jarige studente wonende in Brussel. Ik houd ontzettend van kinderen en heb inmiddels al zo'n 5 jaar oppaservaring. Ik ben een altijd vrolijke oppas maar duidelijk indien nodig. Ik vind het leuk om actief te blijven en dingen te ondernemen met kinderen.
Kinderoppas in Anderlecht (1070) - Alison
Alison
Anderlecht
Nieuw
Hey, ik ben Alison en ik speel heel graag! Ik denk dat ik het juiste evenwicht ken tussen enthousiasme en verantwoordelijkheid; Ik ben beschikbaar voor zowel eenmalige als vaste babysitopdrachten. Coucou, je suis Alison et j'aime beaucoup jouer! Je pense que je connais l'équilibre entre l'enthousiasme et la responsabilité. Je suis dispo pour des missions courtes et longues.
Kinderoppas in Koekelberg (1081) - Elise
Elise
Koekelberg
Nieuw
Ervaring met babysitten sinds 16 jaar. Mature en creatieve persoonlijkheid. Bereid om verschillende talen te spreken met de kinderen. Mobiel en in bezit van rijbewijs B.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Ganshoren: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppasdienst Ganshoren, oppas ziek kind Ganshoren, kinderoppas aan huis gezocht Ganshoren, tarief kinderoppas Ganshoren, oppas aan huis Ganshoren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas in Ganshoren

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden