kinderoppas Leuven

Kinderoppas Leuven: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Leuven

Kinderoppas in Kessel lo (3010) - Lauren
Lauren
Kessel lo
4.9/5 (10 reviews)
Ik ben 27 jaar en wil over enkele jaren graag zelf kindjes. Momenteel geniet ik nog van mijn vrije tijd maar ben ik wel wekelijks bezig met het zorgen voor mijn 6 maand oud nichtje. Bovendien heb ik jarenlang dansles gegeven aan kinderen van 3-12 jaar. Ik zou dus met veel liefde voor jouw kindjes zorgen.
Kinderoppas in Leuven (3000) - Nele
Nele
Leuven
5/5 (9 reviews)
Ik heb al meerdere malen opgepast bij gezinnen met meerdere kinderen waarvan de leeftijd zeer verschillend is. Ook heb ik een nichtje van 2 jaar waar ik wekelijks tijd mee doorbreng. Eten, spelen, dutjes doen, pamper vervangen, uitstapjes doen,.. zijn wekelijkse bezigheden. Hierdoor heb ik gemerkt dat ik zeer zorgzaam ben van nature uit en dit heel erg graag doe.
Kinderoppas in Leuven (3000) - Nel
Nel
Leuven
5/5 (4 reviews)
Bij mijn vaste gezinnen waar ik babysitten stond ik in van smoren ontbijten met de kinderen tot naar school brengen ,helpen met huiswerk ,koken voor ze en zorgen dat kleine huishoudelijke takjes waren gedaan als de kinderen wassen en in pyjama doen wel of niet slapen leggen dat hing af van het thuis komen van de ouders
Kinderoppas in Bertem (3060) - Eline
Eline
Bertem
5/5 (4 reviews)
Ik ben verantwoordelijk, stipt en correct. Daarenboven heb ik ook attest animator in het jeugdwerk. Ik ben gesitueerd in Leuven.
Kinderoppas in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Ik heb veel ervaring met kinderen. Dankzij mijn opleiding voor opvoeder heb ik stage kunnen doen in verschillende settings, met alle leeftijden. Ook heb ik stage gedaan in een crèche. Vroeger stond ik altijd monitor op het speelplein. Ik kan helemaal meegaan in hun fantasie.
Kinderoppas in Wilsele (3012) - Inge
Inge
Wilsele
5/5 (3 reviews)
Ik heb gebabysit vanaf mijn 11de tot ik zelf kinderen kreeg. Nu zijn mijn 3 kinderen al groot en wil ik mijn gedrevenheid voor andere kiddies inzetten.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Leuven (3000) - Hanne
Hanne
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik heb een diploma lerarenopleiding en altijd volleybaltraining gegeven aan kinderen van 8-15 jaar, dus zeker ervaring met kinderen. Ook al regelmatig opgepast op kennissen vanaf ongeveer 4 jaar oud.
Kinderoppas in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht lager onderwijs en pedagoog, en ik hou van kinderen. Ik zou het fijn vinden om af en toe op jouw kind te passen, en ervoor te zorgen dat hij/zij een fijne tijd heeft. Na school of in de avond, afhankelijk van mijn persoonlijke agenda kan alles! Zoek je af en toe iemand om op jouw kinderen te passen, en zie je in mij de ideale persoon? Stuur me dan zeker een berichtje!
Kinderoppas in Kessel lo (3010) - Lukas
Lukas
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Als leider bij Scouts Boven-Lo werk ik veel met kinderen en kijk ik elke week uit naar de vergaderingen op zondag. In mijn vrije tijd zou ik dus ook graag van tijd tot tijd op kinderen passen.
Kinderoppas in Heverlee (3001) - Edward
Edward
Heverlee
4.0/5 (1 reviews)
Taal is naast muziek het mooiste wat er tussen mensen bestaat. Rust Roest. Wer rastet, der rostet. Move your body and your mind. En ese mundo queda mucho por hacer. Allez-y.
Kinderoppas in Leuven (3000) - Jens
Jens
Leuven
5/5 (1 reviews)
Heb gewerkt bij 3+ jaae kinderen een dat klikte altijd bij de kinderen Kan hun doen lachen zonder dat ik wist hoe 🤣 een Kan mijn verantwoordelijk hijd nemen
Kinderoppas in Leuven (3000) - Tobe
Tobe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik heb heel veel ervaring in het werken met kinderen, zowel privé als professioneel. Enkel met baby's heb ik geen ervaring. Ik houd me zelf ook heel graag bezig met kinderen en jongeren.
Kinderoppas in Leuven (3000) - Anna-catharina
Anna-catharina
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Anna-Catharina en ik ben een studente uit Leuven. Ik studeer Fysica aan de KUL. Ik ben iemand die veel van kinderen houd en sta altijd bereid om hun bezig te houden, te helpen of gewoon om hun gezelschap te houden. Ik probeer toch om kinderen te entertainen en zal geen nee zeggen om goedvoor hen te zorgen, ook niet om hen iets bij te leren, op een kindvriendelijke manier!
Kinderoppas in Bierbeek (3360) - Maren
Maren
Bierbeek
5/5 (1 reviews)
Sinds jonge leeftijd ging ik babysitten bij kennissen in de buurt op kinderen en jongeren van verschillende leeftijden. Ik kijk naar de interesse van het kind en probeer hier op in te gaan. Creatieve activiteiten en samen buiten gaan vind ik enorm belangrijk.
Kinderoppas in Kessel lo (3010) - Noémie
Noémie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik ben graag creatief bezig met kindjes en heb vroeger veel babysit als studente. Ik weet dat ik zelf geen kinderen wil, maar ik ben wel enorm graag bezig met andere hun kindjes🥰
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Leuven: geëvalueerd met 4.89 door 43 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Leuven, kinderoppasdienst Leuven, oppas ziek kind Leuven, kinderoppas aan huis gezocht Leuven, tarief kinderoppas Leuven, oppas aan huis Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden