kinderoppas Leuven

Kinderoppas Leuven: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Leuven

Kinderoppas in Herent (3020) - Iris
Iris
Herent
5/5 (9 reviews)
Ik ben beschikbaar in de avonden gezien ik overdag aan het werk ben. Maar ik ben zeker enkele avondjes per week vrij om een verhaaltje voor te lezen.
Kinderoppas in Rotselaar (3110) - Helena
Helena
Rotselaar
5/5 (9 reviews)
Hallo, Ik ben Helena, 19 jaar en ik studeer altviool. Ik heb ervaring met kinderen door kampen te begeleiden, te babysitten en wekelijks dansles te geven aan kinderen van verschillende leeftijden en achtergronden. Hierdoor kan ik rekening houden met de individuele noden van u kind. Door een wisselende uurrooster ben ik vaak beschikbaar. Bij vragen mag u me altijd contacteren!
Nele is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Kinderoppas in Leuven (3000) - Nele
Nele
Leuven
5/5 (6 reviews)
Ik heb al meerdere malen opgepast bij gezinnen met meerdere kinderen waarvan de leeftijd zeer verschillend is. Ook heb ik een nichtje van 2 jaar waar ik wekelijks tijd mee doorbreng. Eten, spelen, dutjes doen, pamper vervangen, uitstapjes doen,.. zijn wekelijkse bezigheden. Hierdoor heb ik gemerkt dat ik zeer zorgzaam ben van nature uit en dit heel erg graag doe.
Kinderoppas in Werchter (3118) - Marleen
Marleen
Werchter
5/5 (4 reviews)
Ik ben werkzaam in de zorg en heb zelf drie volwassen kinderen.Ik zorg graag voor kindjes en heb reeds ervaring met kinderoppas en begeleiden van kinderen
Kinderoppas in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Ik heb veel ervaring met kinderen van 0-14 jaar. Ik pas mij heel gemakkelijk aan, aan de noden van het kind. Kinderen voelen zich iver het algemeen snel op hun gemak bij mij. Contacteer mij gerust :)
Kinderoppas in Herent (3020) - Orozco barrios
Orozco barrios
Herent
5/5 (2 reviews)
ik ben een mama en ik weten hoe moeilijk is om te laat uw lieverd kapoen ,daarom ik denk ik ben een persoon dat hou van kindjes leren nieuwe dingen als spelletjes liedjes en dansen
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Herent (3020) - Dominika
Dominika
Herent
5/5 (2 reviews)
I am a mother of a 6-month-old daughter :) I am happy to take care of other children as well. when you want and where you want :) possibility at my home
Kinderoppas in Erps-kwerps (3071) - Hannes
Hannes
Erps-kwerps
5/5 (1 reviews)
Al sinds mijn eerste middelbaar ben ik zeker: ik word kleuterleerkracht. Daardoor ben ik me meer gaan interesseren in dingen als babysitten en speelpleinwerking. Nu ik eindelijk studeer voor kleuterleidster blijf ik nog steeds babysitten. In de jaren dat ik nu babysit heb ik nog geen klachten gehad omdat ik zeer geduldig en vriendelijk ben met kinderen. Ik ben nog aan het leren voor praktijk rijexamen en zal dit in de zomer halen.
Kinderoppas in Wilsele (3012) - Marie
Marie
Wilsele
5/5 (1 reviews)
Van 2012 tot 2016 heb ik heel regelmatig de opvang van kinderen verzorgd, zowel bij 3 vaste families(meerdere dagen per week) als de voor- en naschoolse opvang bij Stekelbees. Als lerares denk ik over de nodige vaardigheden te beschikken om deze taak tot een goed eind te brengen. Ik beschik over een wagen.
Kinderoppas in Linden (3210) - Stefanie
Stefanie
Linden
5/5 (1 reviews)
In het middelbaar vond ik het al leuk om bezig te zijn met kinderen. Ik behaalde in het 4de middelbaar dan ook mijn attest 'Animator in het jeugdwerk'. Nadien heb ik Taal- en Letterkunde gestudeerd en ben ik leerkracht geworden. Ik neem mijn werk graag mee naar huis: ook tijdens vakanties ga ik mee op taalkampen, omdat ik graag met jongeren bezig ben. Ik heb bovendien een basiscursus EHBO gevolgd.
Kinderoppas in Herent (3020) - Amber
Amber
Herent
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al 9 jaar, eerst via de Gezinsbond en later via apps en bij vrienden, familie en buren. Ik doe dit zeer graag en vaak, zowel op kleine baby'tjes als op grotere kinderen.
Kinderoppas in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht lager onderwijs en pedagoog, en ik hou van kinderen. Ik zou het fijn vinden om af en toe op jouw kind te passen, en ervoor te zorgen dat hij/zij een fijne tijd heeft. Na school of in de avond, afhankelijk van mijn persoonlijke agenda kan alles! Zoek je af en toe iemand om op jouw kinderen te passen, en zie je in mij de ideale persoon? Stuur me dan zeker een berichtje!
Kinderoppas in Kessel lo (3010) - Lukas
Lukas
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Als leider bij Scouts Boven-Lo werk ik veel met kinderen en kijk ik elke week uit naar de vergaderingen op zondag. In mijn vrije tijd zou ik dus ook graag van tijd tot tijd op kinderen passen.
Kinderoppas in Heverlee (3001) - Edward
Edward
Heverlee
4.0/5 (1 reviews)
Taal is naast muziek het mooiste wat er tussen mensen bestaat. Rust Roest. Wer rastet, der rostet. Move your body and your mind. En ese mundo queda mucho por hacer. Allez-y.
Kinderoppas in Pellenberg (3212) - Hilde
Hilde
Pellenberg
5/5 (1 reviews)
Aangezien ik zelf mama ben van 4 kinderen en 1 kleinkind en nog ééntje op komst, kan ik wel zeggen dat ik vrij veel ervaring heb. Ik vind het leuk om kinderen rond mij te hebben.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Leuven: geëvalueerd met 4.92 door 46 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Leuven, kinderoppasdienst Leuven, oppas ziek kind Leuven, kinderoppas aan huis gezocht Leuven, tarief kinderoppas Leuven, oppas aan huis Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden