Vind de beste kinderopvang in Leuven

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Wilsele (3012) - Marie
Marie
5/5 · 1 reviews
3012 Wilsele
Van 2012 tot 2016 heb ik heel regelmatig de opvang van kinderen verzorgd, zowel bij 3 vaste families(meerdere dagen per week) als de voor- en naschoolse opvang bij Stekelbees. Als lerares denk ik over de nodige vaardigheden te beschikken om deze taak tot een goed eind te brengen. Ik beschik over een wagen.
Kinderoppas in Herent (3020) - Amber
Amber
5/5 · 1 reviews
3020 Herent
Ik babysit al 9 jaar, eerst via de Gezinsbond en later via apps en bij vrienden, familie en buren. Ik doe dit zeer graag en vaak, zowel op kleine baby'tjes als op grotere kinderen.
Kinderoppas in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
5/5 · 1 reviews
3001 Heverlee
Ik ben leerkracht lager onderwijs en pedagoog, en ik hou van kinderen. Ik zou het fijn vinden om af en toe op jouw kind te passen, en ervoor te zorgen dat hij/zij een fijne tijd heeft. Na school of in de avond, afhankelijk van mijn persoonlijke agenda kan alles! Zoek je af en toe iemand om op jouw kinderen te passen, en zie je in mij de ideale persoon? Stuur me dan zeker een berichtje!
Kinderoppas in Kessel lo (3010) - Lukas
Lukas
5/5 · 1 reviews
3010 Kessel lo
Als leider bij Scouts Boven-Lo werk ik veel met kinderen en kijk ik elke week uit naar de vergaderingen op zondag. In mijn vrije tijd zou ik dus ook graag van tijd tot tijd op kinderen passen.
Kinderoppas in Heverlee (3001) - Edward
Edward
4.0/5 · 1 reviews
3001 Heverlee
Taal is naast muziek het mooiste wat er tussen mensen bestaat. Rust Roest. Wer rastet, der rostet. Move your body and your mind. En ese mundo queda mucho por hacer. Allez-y.
Kinderoppas in Leuven (3000) - Jens
Jens
5/5 · 1 reviews
3000 Leuven
Heb gewerkt bij 3+ jaae kinderen een dat klikte altijd bij de kinderen Kan hun doen lachen zonder dat ik wist hoe 🤣 een Kan mijn verantwoordelijk hijd nemen
Kinderoppas in Leuven (3000) - Hugo
Hugo
Nieuw
3000 Leuven
Universitair diploma van kinesitherapie. Ruime internationale beroepservaring in de marketing van farmaceutische en scheikundige producten. Ik ben één van de vijf personen die het Leuvens dialect kunnen schrijven, en ben tevens de bedenker van de praatpaal die Leuvens praat (binnenkoer stadhuis). Ik kan u spijtig genoeg niet van dienst zijn in de voormiddag. Daarentegen heb ik er helemaal geen probleem mee om 's avonds of tijdens het weekend te werken. Welkom!
Kinderoppas in Leuven (3000) - Jessica
Jessica
Nieuw
3000 Leuven
van kleins af aan altijd met dieren bezig geweest. een passie, ene droom, een waarheid, een bezigheid,... :) ik heb zelf honden en katten gehad. voor het moment heb ik een hond, een paard en een vis :) vrije tijd breng ik niet graag door in de zetel en daarom dat ik graag mijn tijd nuttig wil spenderen aan het helpen van mensen die weg moeten en/of op vakantie gaan door op hun huisdier te passen of langste komen :) interesse? vragen? sms of bel maar! groetjes!!
Kinderoppas in Linden (3210) - Mattias
Mattias
Nieuw
3210 Linden
Dag allemaal, ik ben Mattias, 18 jaar en ik zou graag via deze weg een klein centje bijverdienen. Ik kom uit Linden, regio Leuven. Ik heb reeds ervaring: horeca, groenten-en fruitafdeling supermarkt, babysitten.. U kan op mij beroep doen voor een heleboel zaken zoals babysitten, tuinwerk, hond uitlaten. Voor bepaalde vakken uit het middelbaar kan ik ook bijles geven (biologie, geschiedenis)
Kinderoppas in Kessel lo (3010) - Hilde
Hilde
Nieuw
3010 Kessel lo
Hallo, ik ben Hilde, woonachtig te Kessel-Lo. Heb en opleiding als opvoedkundige genoten, heb deze functie ruim 20 jaar uitgeoefend. Nadien was ik tewerkgesteld als praktijkassistente en onthaalbediende. Sociaal en menselijke contacten zijn een belangrijk aspect in mijn leven. Daarbij sta ik positief in het leven en help ik graag anderen.
Kinderoppas in Kessel lo (3010) - Els
Els
Nieuw
3010 Kessel lo
Ik ben Els. Trotse mama werkende mama van 2 kinderen en woon in kessel-lo. Graag klus ik wat bij in de maten van het mogelijke om toch mijn droom te kunnen bekomen. Heb heel wat ervaring met dieren/ kuisen/ kinderoppas. Om mij voor deze klussen in dienst te hebben dient u telefonisch/mail contact met mij te hebben zo kunnen we altijd een oplossing vinden .
Kinderoppas in Leuven (3000) - Laura
Laura
Nieuw
3000 Leuven
Hoi, ik ben Laura en ben 22 jaar. Ben je op zoek naar een babysitter in het leuvense of een oppas voor bejaarden...dan kan ik je zeker verder helpen. Huishoudelijke klusjes kan ik ook wel doen. Mijn studies en behaald diploma: kinderverzorgster en zorgkundige.
Kinderoppas in Kessel lo (3010) - Lien
Lien
Nieuw
3010 Kessel lo
Babysitten is iets dat ik al lang graag doe. Ik heb veel ervaring: ik heb altijd op mijn zussen gepast en heb ook een gezin waar ik al jaren maandelijks op de kinderen pas. Ik vind het leuk om samen gezelschapspelletjes te spelen en kan gerust ook eten klaarmaken. Ik ben bereid te blijven tot in de vroege uurtjes en zorg zelf voor mijn vervoer.
Kinderoppas in Heverlee (3001) - Alexandra
Alexandra
Nieuw
3001 Heverlee
Bent u op zoek naar een babysit voor ‘s avonds of iemand die u kinderen van school kan afhalen? Dan bent u bij mij juist! Ik heb ook een stage van 5 maanden in een basis/kleuterschool in Duisburg gedaan en ik babysit al sinds 5 jaar maar ik zou nog heel graag nog meer ervaring opdoen en een paar centjes bij verdienen.
Kinderoppas in Leuven (3000) - Bastiaan
Bastiaan
Nieuw
3000 Leuven
Hallo, ik ben Bastiaan. Ik ben een 20-jarige student uit Leuven. Ik heb al in het verleden al veel babysitervaring opgedaan, en daarnaast heb ik ook in de scouts intensief leiding gegeven aan kinderen van 6-7 jaar en ouder.

Kinderoppas Leuven: geëvalueerd met 4.83 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Leuven, oppas ziek kind Leuven, kinderoppas aan huis gezocht Leuven, tarief kinderoppas Leuven, oppas aan huis Leuven,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Leuven

3000 - Lieve babysit voor twee lieve meisjes gezocht - Looking for babysitter for my 4 months old - Looking for fulltime babysitters - Babysitter for a 3y old - Babysitter fof temporary occasions - Babysit - Vaste of eenmalige babysit - oppas in Leuven, Dinsdag en donderdag, baby van 1 jaar - Babysit for 2,5 y old girl - Voor mijn zoon van 5j en mijn dochter van 4j - Dena Cho - nanny - Babysit voor vanavond voor 3 kinderen - Babysit gevraagd voor zaterdagavond 16 maart - Babysitter gezocht - Babysitter for our 20 month old son - dringende babysit gezocht - Betrouwbare vaste oppas gezocht die kan helpen met huiswerk - babysit voor vanavond ! - Oppas voor kind van 8 en 10 - Eenmalige oppas in Leuven (3000) - Talkative, playful babysitter - Talkative, playful babysitter
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden