kinderoppas Leuven

Kinderoppas Leuven: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Leuven

Kinderoppas in Kessel lo (3010) - Lotte
Lotte
Kessel lo
4.33/5 (3 reviews)
Ik heb veel ervaring met kinderen van 0-14 jaar. Ik pas mij heel gemakkelijk aan, aan de noden van het kind. Kinderen voelen zich iver het algemeen snel op hun gemak bij mij. Contacteer mij gerust :)
Kinderoppas in Herent (3020) - Dominika
Dominika
Herent
5/5 (2 reviews)
I am a mother of a 6-month-old daughter :) I am happy to take care of other children as well. when you want and where you want :) possibility at my home
Kinderoppas in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht lager onderwijs en pedagoog, en ik hou van kinderen. Ik zou het fijn vinden om af en toe op jouw kind te passen, en ervoor te zorgen dat hij/zij een fijne tijd heeft. Na school of in de avond, afhankelijk van mijn persoonlijke agenda kan alles! Zoek je af en toe iemand om op jouw kinderen te passen, en zie je in mij de ideale persoon? Stuur me dan zeker een berichtje!
Kinderoppas in Kessel lo (3010) - Lukas
Lukas
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Als leider bij Scouts Boven-Lo werk ik veel met kinderen en kijk ik elke week uit naar de vergaderingen op zondag. In mijn vrije tijd zou ik dus ook graag van tijd tot tijd op kinderen passen.
Kinderoppas in Heverlee (3001) - Edward
Edward
Heverlee
4.0/5 (1 reviews)
Taal is naast muziek het mooiste wat er tussen mensen bestaat. Rust Roest. Wer rastet, der rostet. Move your body and your mind. En ese mundo queda mucho por hacer. Allez-y.
Kinderoppas in Leuven (3000) - Jens
Jens
Leuven
5/5 (1 reviews)
Heb gewerkt bij 3+ jaae kinderen een dat klikte altijd bij de kinderen Kan hun doen lachen zonder dat ik wist hoe 🤣 een Kan mijn verantwoordelijk hijd nemen
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Leuven (3000) - Anna-catharina
Anna-catharina
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Anna-Catharina en ik ben een studente uit Leuven. Ik studeer Fysica aan de KUL. Ik ben iemand die veel van kinderen houd en sta altijd bereid om hun bezig te houden, te helpen of gewoon om hun gezelschap te houden. Ik probeer toch om kinderen te entertainen en zal geen nee zeggen om goedvoor hen te zorgen, ook niet om hen iets bij te leren, op een kindvriendelijke manier!
Kinderoppas in Leuven (3000) - Hugo
Hugo
Leuven
Nieuw
Universitair diploma van kinesitherapie. Ruime internationale beroepservaring in de marketing van farmaceutische en scheikundige producten. Ik ben één van de vijf personen die het Leuvens dialect kunnen schrijven, en ben tevens de bedenker van de praatpaal die Leuvens praat (binnenkoer stadhuis). Ik kan u spijtig genoeg niet van dienst zijn in de voormiddag. Daarentegen heb ik er helemaal geen probleem mee om 's avonds of tijdens het weekend te werken. Welkom!
Kinderoppas in Leuven (3000) - Jessica
Jessica
Leuven
Nieuw
van kleins af aan altijd met dieren bezig geweest. een passie, ene droom, een waarheid, een bezigheid,... :) ik heb zelf honden en katten gehad. voor het moment heb ik een hond, een paard en een vis :) vrije tijd breng ik niet graag door in de zetel en daarom dat ik graag mijn tijd nuttig wil spenderen aan het helpen van mensen die weg moeten en/of op vakantie gaan door op hun huisdier te passen of langste komen :) interesse? vragen? sms of bel maar! groetjes!!
Kinderoppas in Kessel lo (3010) - Hilde
Hilde
Kessel lo
Nieuw
Hallo, ik ben Hilde, woonachtig te Kessel-Lo. Heb en opleiding als opvoedkundige genoten, heb deze functie ruim 20 jaar uitgeoefend. Nadien was ik tewerkgesteld als praktijkassistente en onthaalbediende. Sociaal en menselijke contacten zijn een belangrijk aspect in mijn leven. Daarbij sta ik positief in het leven en help ik graag anderen.
Kinderoppas in Kessel lo (3010) - Els
Els
Kessel lo
Nieuw
Ik ben Els. Trotse mama werkende mama van 2 kinderen en woon in kessel-lo. Graag klus ik wat bij in de maten van het mogelijke om toch mijn droom te kunnen bekomen. Heb heel wat ervaring met dieren/ kuisen/ kinderoppas. Om mij voor deze klussen in dienst te hebben dient u telefonisch/mail contact met mij te hebben zo kunnen we altijd een oplossing vinden .
Kinderoppas in Kessel lo (3010) - Lien
Lien
Kessel lo
Nieuw
Babysitten is iets dat ik al lang graag doe. Ik heb veel ervaring: ik heb altijd op mijn zussen gepast en heb ook een gezin waar ik al jaren maandelijks op de kinderen pas. Ik vind het leuk om samen gezelschapspelletjes te spelen en kan gerust ook eten klaarmaken. Ik ben bereid te blijven tot in de vroege uurtjes en zorg zelf voor mijn vervoer.
Kinderoppas in Heverlee (3001) - Alexandra
Alexandra
Heverlee
Nieuw
Bent u op zoek naar een babysit voor ‘s avonds of iemand die u kinderen van school kan afhalen? Dan bent u bij mij juist! Ik heb ook een stage van 5 maanden in een basis/kleuterschool in Duisburg gedaan en ik babysit al sinds 5 jaar maar ik zou nog heel graag nog meer ervaring opdoen en een paar centjes bij verdienen.
Kinderoppas in Leuven (3000) - Bastiaan
Bastiaan
Leuven
Nieuw
Hallo, ik ben Bastiaan. Ik ben een 20-jarige student uit Leuven. Ik heb al in het verleden al veel babysitervaring opgedaan, en daarnaast heb ik ook in de scouts intensief leiding gegeven aan kinderen van 6-7 jaar en ouder.
Kinderoppas in Leuven (3000) - Leen
Leen
Leuven
Nieuw
Mijn naam is Leen, studente Sociale Readaptatie wetenschappen - kinderen en jongeren welzijn te Leuven. Tijdens mijn opleiding heb ik al stage gelopen bij peuters, kleuters en lagere school kinderen. Ik hoop dat ik u via deze weg kan helpen en een lach op uw kind(eren) hun gezicht kan toveren!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Leuven: geëvalueerd met 4.76 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Leuven, kinderoppasdienst Leuven, oppas ziek kind Leuven, kinderoppas aan huis gezocht Leuven, tarief kinderoppas Leuven, oppas aan huis Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kinderoppas Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden