kinderoppas Ramskapelle-nieuwpoort

Kinderoppas Ramskapelle-nieuwpoort: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Ramskapelle-nieuwpoort

Kinderoppas in Blankenberge (8370) - Carol
Carol
Blankenberge
3.67/5 (3 reviews)
Beste Ik ben Carol 35 jaar wonende in blankenberge. Volg een opleiding als kinderverzorgster. Laatste semester starten. Heb reeds een attest van EHBO. Kinderen hun groei fantasie eerlijkheid creatieviteit us een eer mee te beleven. Samen spelen bakken knutselen vind ik zalig. Baby's verwennen en verzorgen een eer om te mogen doen Erg uitkijkend naar u reactie Groeten Carol
Kinderoppas in Blankenberge (8370) - Erica
Erica
Blankenberge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte zorgzame suikertante. Sinds mijn 14 jaar ging ik al babysitten. Doe dit nu soms nog op de kindjes van mijn neven en nichten. Zelf heb ik nog een jonge zoon van 23 die uit huis is, maar ik heb nog geen kleinkinderen en heb tijd genoeg. Ik ben op vervroegd pensioen. Uw kindje(s) zal in goede handen zijn bij mij. Tot later.
Kinderoppas in Heist-aan-zee (8301) - Sara
Sara
Heist-aan-zee
5/5 (1 reviews)
Ik hen zelf 2 jongens van 5 en 10 jaar. Als moeder heb ik dus zeker ervaring en hou spelletjes spelen en knutselen met kindjes. Mijn appartement is ook kindvriendelijk
Kinderoppas in Brugge (8000) - Erika
Erika
Brugge
5/5 (1 reviews)
Hey! Ik ben 27 jaar en ben leerkracht wiskunde en Engels. In mijn tienerjaren heb ik geregeld gebabysit. Nu heb ik ondertussen ook mijn eigen kindje. Van de kleinste kindjes tot al wat oudere kindjes! Dit kan gaan van samen dansen op wat muziek, buiten spelen, huiswerk maken, enzovoort.
Kinderoppas in Zolder (3550) - Van berghen
Van berghen
Zolder
Nieuw
Hallo allemaal, ik ben Tessa 24 jaar. Graag pas ik op u kinderen terwijl u dringend weg moet of voor een avondje uit. Ik kan goed met kinderen om. Leuke spelletjes spelen enz... Ook worden de vragen van de ouders met plezier beantwoord.vb maaltijd bereiden,... Graag ontmoet ik jullie voor een kennismaking.
Kinderoppas in Lissewege (8380) - Jarne
Jarne
Lissewege
Nieuw
Hallo, ik ben Jarne, 17 jaar oud en student aan de Jozefienen in Brugge. Aangezien ik in het verleden meerdere jaren als animator op speelpleinwerking oranje heb gestaan, heb ik zeker ervaring. Na mijn eerste jaar heb ik dan ook een cursus gevolgd. Momenteel ben ik dus een animator MET attest en kan ik goed met kinderen opschieten. Vooral het animeren werkt vlot maar indien nodig ook consequent.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Blankenberge (8370) - Rebecca
Rebecca
Blankenberge
Nieuw
Dag iedereen, ik ben Rebecca en ben zeer enthousiast om een centje bij te verdienen door talrijke klusjes! Ik ben een enorme kind- en dierenfan. Zelf hebben we heel wat dieren thuis en met kinderen heb ik ook al heel wat ervaring door het geven van creanamiddagen, training en sportkampen.
Kinderoppas in Burst (9420) - Cléo
Cléo
Burst
Nieuw
hallo, ik ben Cléo student geneeskunde. Ik heb een rijbewijs, maar heb niet altijd een auto ter beschikking. Ik babysit al sinds mijn 15 jaar voor kinderen van vrienden en familie. Ik ben al 3 jaar leiding in de Chiro en bij Kazou, ik sta meestal bij de jongere groepen (1ste tot 4de leerjaar). Verder heb ik ervaring met zowel baby's als oudere kinderen.
Kinderoppas in Knokke (8300) - Silke
Silke
Knokke
Nieuw
Ik kan heel goed met kindjes overweg. Ik zou graag zo liefst mogelijk willen starten. Vaste oppas lijkt me wel heel tof omdat ik zo een betere band kan krijgen met de kindjes, ik ben creatief en lief persoon.
Kinderoppas in Knokke-heist (8300) - Marleen
Marleen
Knokke-heist
Nieuw
Mijn ervaring als mama van 3 kinderen , oma van 3 kleinkinderen ( die niet in de buurt wonen ) , leerkracht tonen aan dat ik zeker van kinderen hou. Babysitten zonder vaste data , lijkt me wel wat .
Kinderoppas in Blankenberge (8370) - Nikita
Nikita
Blankenberge
Nieuw
Heb zelf 2 kleine zussen en 1 kleine broer van 5jaar. Ik zorg al 5jaar voor mijn kleine broer. Ik hou heel veel van kleine kindjes en kan mij altijd bezig houden met de kindjes.
Kinderoppas in Heist-aan-zee (8301) - Mieke
Mieke
Heist-aan-zee
Nieuw
Ik ben zelf mama van 4 kinderen en 1 pluskind . Ik weet wat het opvoeden van kinderen inhoudt . Na de geboorte van mijn jongste dochter heb ik een jaar als onthaalmoeder gewerkt .
Kinderoppas in Dudzele (8380) - Jennifer
Jennifer
Dudzele
Nieuw
Ik heb al ervaring als oppas voor kinderen boven de 3 jaar. Ik moest vroeger ook veel oppassen op mijn broer en zus. Heb ook stage gedaan in de kleuterklas en kinder crèche.
Kinderoppas in Brugge (8000) - Isabelle
Isabelle
Brugge
Nieuw
Ik heb ervaring als mama van 2 kinderen ( 18 en 20 j) ondertussen. Ik lees verhaaltjes voor, knutsel, gaan wandelen en spelen. Helpen bij het huiswerk. Heb ook een EHBO cursus op zak.
Kinderoppas in Damme (8340) - Ann
Ann
Damme
Nieuw
Ik heb vroeger leidster geweest in de speelpleinwerking. Ik heb een tijdje gaan werken bij mensen waar ik het huishouden deed en voor kinderen zorgde. Ik werk nu al een jaar als nanny.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Ramskapelle-nieuwpoort

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Ramskapelle-nieuwpoort: geëvalueerd met 4.67 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Ramskapelle-nieuwpoort, kinderoppasdienst Ramskapelle-nieuwpoort, oppas ziek kind Ramskapelle-nieuwpoort, kinderoppas aan huis gezocht Ramskapelle-nieuwpoort, tarief kinderoppas Ramskapelle-nieuwpoort, oppas aan huis Ramskapelle-nieuwpoort,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden