kinderoppas Hofstade

Kinderoppas Hofstade: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Hofstade

Kinderoppas in Okegem (9400) - Lindsay
Lindsay
Okegem
5/5 (26 reviews)
Hallo! Ik ben Lindsay , 25 jaar en ik woon in Roosdaal. Ik heb reeds veel ervaring met kindjes omwille van o.a mijn studie ( kinderzorg), stage bij baby's en peuters , werkervaring bij de organisatie Infano = voor en naschoolse opvang ( kindjes 3 tot 12 jaar) Lieve groetjes, Lindsay
Kinderoppas in Aalst (9300) - Karin
Karin
Aalst
4.93/5 (14 reviews)
Ik kan goed overweg met kinderen en vind het reuze fijn om hen op te passen en actief met hen bezig te zijn. Beroepshalve ben ik dagelijks met kinderen bezig en put er nog steeds energie uit. Kinderen met extra zorgbehoefte (autisme, beperking,...) schrikken me niet af, professioneel opgeleid.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik baat al 11 jaar een kinderdagverblijf uit van 14 kindjes, ik heb veel geduld en ervaring in alle leeftijdsgroepen, qua voeding en spelaanbod weet ik ook wat aan te bieden
Kinderoppas in Aalst (9300) - Jusuf
Jusuf
Aalst
4.5/5 (2 reviews)
Ik kan heel goed om met kinderen . Ik heb zelf een kleine broer van 6 jaar . Samen doen we veel dingen zoals naar park gaan , thuis iets tekenen of een gezelschapspel spelen .
Kinderoppas in Erembodegem (9320) - Monika
Monika
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Hulp nodig om kinderen van op school af te halen? Hulp met het huiswerk of kindjes naar hun hobby's brengen? Geen enkel probleem :) ik sta er klaar voor :)
Kinderoppas in Aalst (9300) - Lieven
Lieven
Aalst
5/5 (2 reviews)
Ik ben vader van 2 zonen die ik op een positieve mani er heb opgevoed om op een open manier tegen het leven aan te kijken. In hun vrije tijd speelde ik vaak gezelschapspelletjes met hen of voetbalde ik met hen in de tuin.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Inez. 25 jaar en mama van 2 kindjes. Als voormalige juf in de opvang heb ik al heel wat ervaring met kinderen van alle leeftijden. Al op jonge leeftijd paste ik op kinderen uit de buurt of eigen neefjes en nichtjes. Ze zijn altijd in veilige en creatieve handen bij mij.
Kinderoppas in Gijzegem (9308) - Celine
Celine
Gijzegem
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid in een groot gezin en begon op mijn 16e te babysitten. Met mijn diploma kinderverzorgster werkte ik reeds in kinderdagverblijven en scholen, nu ben ik werkzaam als opvangjuf. Kindjes groot of klein, ik help graag!
Kinderoppas in Aalst (9300) - Marleen
Marleen
Aalst
5/5 (1 reviews)
Ik ben Marleen, 65 jaar net met pensioen. Ben heel graag bezig met kindjes, heb veel geduld, en werk nog graagxeen tweetalvdagenvin de week.
Kinderoppas in Gijzegem (9308) - Els
Els
Gijzegem
Nieuw
Als mama van 2 dochters, nog geen oma, hebben kinderen al gauw m'n hart gestolen. Er ontstaat vaak een spontane band tussen kinderen en mezelf. M'n professionele opleidingen liggen niet in de richting van kinderen, maar m'n levenservaring des te meer (gediplomeerd mama :-) ). De baby van m'n nichtje en enkele peuters/kleuters vertoeven hier graag, ik vang ze dan ook met veel plezier op, bij mij of u thuis. Ik heb een wagen.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Ugur
Ugur
Aalst
Nieuw
ik hou heel graag van de babys en kinderen waardoor ik graag tijdens mijn vrije dagen wil babysitten. Ik was de oudste thuis en heb voldoende ervaring. Ik ben vooral overdag beschikbaar id week, indien nodig weekend ook.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Caeley
Caeley
Aalst
Nieuw
Hallo ik ben Caeley 16 jaar oud uit Aalst en ben een student humane wetenschappen die graag helpt en zou later graag psycholoog worden. Ik kan goed omgaan met mensen en dieren. Ik spreek Nederlands , frans en een beetje engels. Ik ben stipt en kom mijn afspraken altijd na.
Kinderoppas in Lede (9340) - Lynn
Lynn
Lede
Nieuw
Hallo, ik heet Lynn en ben heel graag met kinderen bezig. Ik studeer orthopedagogie en zit nu in mijn laatste jaar. Ik ben 21 jaar. Mijn afstudeerstage is met lagere schoolkinderen en ik begeleid hen bij het maken van hun huiswerk.
Kinderoppas in Aalst (9300) - Alex
Alex
Aalst
Nieuw
Hey, ik ben alex en werkende als nachtzorgkundige in een rusthuis. Ik heb van mijn 15 tot 18 af en toe gebabysit en mijn kennis als zorgkundige (sinds 2011 werkende als) maakt mij in mijn ogen zeer geschikt als oppas. Ook ben ik in het middelbaar afgestudeerd als opvoeder a2. Ik ben het gewoon om snachts te werken dus dat vormd geen probleem.
Kinderoppas in Lede (9340) - Arbi
Arbi
Lede
Nieuw
Ik ben Arbi uit Lede. Buiten school wil ik graag bijverdienen. Ik kan helpen met alledaagse klusjes (bijvoorbeeld in de tuin) of wandelen met Uw hondje, of gewoon babysitten, noem maar op. Ik ben sociaal, betrouwbaar en zeer gemotiveerd. Heeft U hulp nodig en woont U in Lede - aarzel niet om mij te contacteren!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Hofstade

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Hofstade: geëvalueerd met 4.88 door 51 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Hofstade, kinderoppasdienst Hofstade, oppas ziek kind Hofstade, kinderoppas aan huis gezocht Hofstade, tarief kinderoppas Hofstade, oppas aan huis Hofstade,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden