kinderoppas Hoelbeek

Kinderoppas Hoelbeek: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Hoelbeek

Kinderoppas in Bilzen (3740) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bilzen
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik ben Sofie. Ik heb al 12 jaar babysitervaring en vind het altijd zeer leuk om te doen. Ik babysit op kinderen van alle leeftijden. Van pasgeboren baby tot puber! Dingen die ik graag doe met de kinderen zijn: wandelen, knutselen, voetballen, PlayStation, gezelschapsspelletjes spelen, verhaaltjes lezen enzovoort. Niets is mij te veel, als de kinderen (en ouders) maar content zijn! :)
Kinderoppas in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik heb enkel ervaring met babysitten met kinderen ouder dan 4 jaar. Meestal familie en meestal enkel maar voor een paar uren tot een halve dag. Ik weet niet of ik de beste babysit ben maar het is tot nu toe altijd fijn verlopen en de kinderen vroegen mij altijd om terug te komen. Liefst niet als vaste babysit daar ik dit enkel in noodgevallen wil doen om mensen verder te helpen. Daniël
Kinderoppas in Riemst (3770) - Anita
Anita
Riemst
5/5 (2 reviews)
Ik volg de opleiding SPH Jeugdzorgwerker. Vind het leuk om met kinderen en jongeren om te gaan. En op een of andere manier lijken kinderen zich heel snel bij me op hun gemak te voelen en lijken ze me te accepteren alsof ik gewoon een leeftijdsgenootje van hun ben. Waardoor ik me dan weer vereerd voel dat ze me meenemen in hun belevingswereld.
Kinderoppas in Munsterbilzen (3740) - Kersti
Kersti
Munsterbilzen
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd graag met kinderen en baby's gewerkt. Door de opvoeding van mijn drie eigen kinderen heb ik genoeg ervaring opgedaan, maar ik ben ook al meer dan 20 jaar actief bezig met allerlei kinderwerk in verschillende verenigingen.
Kinderoppas in Bilzen (3740) - Anke
Anke
Bilzen
5/5 (1 reviews)
Als student heb ik vaak op kinderen gepast om een centje bij te verdienen. Nu zou ik dit graag opnieuw doen. Ik sta in het onderwijs en vind het zalig om met kinderen bezig te zijn. Ik heb er nu al zin in!
Kinderoppas in Genk (3600) - Hulya
Hulya
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik heb een grote familie met veel neefjes en nichtjes en ik pas regelmatig op hun. Ik heb zelf 2 broertjes en een zusje heb ook voor hun oppas moeten doen. Ik heb altijd positieve commentaar gehad.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Genk (3600) - Fabienne
Fabienne
Genk
5/5 (1 reviews)
Ik hou enorm van babykes ,want ik smelt als ik ze zie .Ik heb zelf 3 kinderen die nu wel al geen baby'tje meer zijn maar geniet nog altijd evenveel van hun maar mis toch het baby zijn in hun ,ik vond het zo fijn om ze te verzorgen, hun flesje te geven ,hun te troosten bij hun huiluurtje
Kinderoppas in Genoelselderen (3770) - Christina
Christina
Genoelselderen
5/5 (1 reviews)
Ik ben op mijn 15e leiding geworden op speelplein, hierbij heb geleerd om te gaan met kinderen van 3 jaar tot 15 jaar. Ook met kinderen of jongere die bepaalde bijzondere eigenschappen bezitten. Op mijn 18e een opleiding gevolgd voor baby's. Ondertussen heb ik 10 jaar ervaring met oppassen op kinderen van alle leeftijden. Het is eerder een passie aangezien ik zelf nog geen kinderen heb.
Kinderoppas in Lanaken (3620) - Dorien
Dorien
Lanaken
Nieuw
Ik heb al verschillende keren op kinderen en baby's gepast. Ook door mijn werk als opvoedster ben ik eigenlijk veel in contact met baby's, kinderen en jongeren. Dit kan voor mij zowel als eenmalig als voor vast zijn.
Kinderoppas in Hoeselt (3730) - Ellen
Ellen
Hoeselt
Nieuw
Hallo! ik ben Ellen, 20 jaar. Ik studeer momenteel voor leerkracht lager onderwijs. Ik ben daarom erg graag met kinderen bezig. Ik heb ook een jongere zus waarop ik regelmatig pas. Ik kan de auto van mijn ouders regelmatig gebruiken om te komen babysitten. Vele groetjes Ellen
Kinderoppas in Riemst (3770) - Lene
Lene
Riemst
Nieuw
Dag, ik ben Lene. Ik ben 17 jaar. Ik ben al meerdere keren meegegaan als monitor op kamp en ben al vaker gaan babysitten. Ik heb een basiscursus EHBO gevolgd. Ik kan basisgerechten koken. Ik heb nog geen rijbewijs, maar kan meestal wel rekenen op mijn ouders om te rijden.
Kinderoppas in Gellik (3620) - Anna
Anna
Gellik
Nieuw
Hallo, mijn naam is Anna. Ik ben een 20-jarige student met ervaring als babysitter. Ik heb al opgelet bij baby's tussen de leeftijd van 3 maanden en 12 jaar oud. Ik heb geen probleem met eten maken, kinderen wassen, luiers verversen of gaan wandelen. Ik doe dit al iets meer dan 4 jaar. Ik heb al sinds oktober mijn rijbewijs. Ik heb recent ook 3 maanden bij 1 familie opgepast toen de ouders werkten
Kinderoppas in Beverst (3740) - Jonass
Jonass
Beverst
Nieuw
Ik ben peter van een kindje van 5jaar en van een kindje van bijna 2 jaar. Ik vind het leuk als ik kinderen kan doen lachen en samen mee onozel doen en spelletjes spelen.
Kinderoppas in Bilzen (3740) - Laura
Laura
Bilzen
Nieuw
Ik heb al 3 jaar ervaring van in de kinderdagverblijven. Ik ben ook zorgkundige van opleiding. Ik ga graag met kinderen om. Ik ben enthousiast en energiek en ben graag bezig.
Kinderoppas in Lanaken (3620) - Nele
Nele
Lanaken
Nieuw
Ik heb veel ervaring als vaste oppas. Deze ervaring helpt me maar eenmalig oppas is precies iets complexer. Men kent je nog niet, het is dus belangrijk dat ik op korte tijd zo snel mogelijk het vertrouwen van de kindjes kan winnen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Hoelbeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Hoelbeek: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Hoelbeek, kinderoppasdienst Hoelbeek, oppas ziek kind Hoelbeek, kinderoppas aan huis gezocht Hoelbeek, tarief kinderoppas Hoelbeek, oppas aan huis Hoelbeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden