Vind de beste kinderopvang in Ekeren

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Kinderoppas in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
5/5 · 2 reviews
2170 Merksem
Ik ben zelf een moeder van een 3jarig jongen, ik kan kinseren bijhouden bij mijn thuis of bij de cliënt. Ben heel makelijk te bereiken en heb alle materiaal voor verzorging. Voor andere suggesties hoor ikhet graag.
Kinderoppas in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
5/5 · 1 reviews
2170 Merksem
Ik heb voor vertaler-tolk gestudeerd, afstudeerrichting Duits-Russisch. Verder spreek en schrijf ik heel goed Nederlands, Frans en Engels. Momenteel werk ik in toerisme, maar ik heb nog steeds een grote passie voor talen.
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Liese
Liese
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Hallo, mijn naam is Liese, ik ben 20 jaar en ik studeer Toegepaste Economische Wetenschappen. Als student heb ik al jaren ervaring met babysitten bij de gezinsbond. Ik heb dit altijd graag gedaan en kijk er naar uit om nieuwe kindjes te leren kennen!
Kinderoppas in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
5/5 · 1 reviews
2940 Hoevenen
Ik ga heel graag met kinderen om en entertain ze ook graag. Ik heb ook al wat ervaring doordat ik al meerdere keren heb gebabysit. Daarom stel ik me met plezier open voor kinderopvang.
Kinderoppas in Antwerpen (2030) - Yanka
Yanka
5/5 · 1 reviews
2030 Antwerpen
Ik ben tante van 4 spruiten (1jr-3jr-8jr-12jr). Als mijn familie iemand nodig heeft om op hen te passen, sta ik als eerste te springen om op hun (b)engels te passen. Lezen, spelen, knutselen, koken, ... zijn dan een van onze leukste bezigheden, maar ook minder leuke taken (voor hen) zoals huiswerk maken gebeurt. Hierdoor heb ik gemerkt dat ik graag bij kinderen ben en zij graag bij mij.
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Eerst en vooral heb ik 3 jaar ervaring als zwemleerkracht voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Ik houd van met kinderen werken, en ben graag creatief bezig. Ik kan koken, uw kinderen van een locatie afhalen of afzetten en activiteiten met ze doen. Houd wel in uw achterhoofd dat ik geen auto heb dus er moet wel een ander vervoersmiddel tot mijn beschikking zijn of te voed.
Kinderoppas in Merksem (2170) - Anis
Anis
5/5 · 1 reviews
2170 Merksem
Gestart met het babysitten sinds ik 15 jaar ben dus momenteel al 5 jaar ervaring in het oppassen van zowel kleine kinderen en grote kinderen. Bij hulp aan huiswerk geen enkel probleem, activiteiten zijn ook mogelijk aangezien ik mijn rijbewijs in het bezit heb.
Kinderoppas in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Nieuw
2180 Ekeren
Ik heb zelf geen kinderen, maar ben fiere peter van een kleuter van 3 die mij dolgraag ziet verschijnen. Ook zijn zusje en broertje hebben hun nonkel erg graag. Ook hier kan mijn shuftwerk een voordeel zijn.
Kinderoppas in Antwerpen (2030) - Tatiana
Tatiana
Nieuw
2030 Antwerpen
Ondanks mijn jonge leeftijd heb ik ervaring met mijn jongere zus , nichtjes en mijn kleine pleegzus. Ik ben volwassen voor mijn leeftijd betrouwbaar . Ik zoek iemand waarbij ik mij kan komen voorstellen om de mama's uiteraard gerust te stellen . Indien gewenst komt mijn mama mee ;) ik kan met de bus me verplaatsen of met de auto via mijn ouders
Kinderoppas in Antwerpen (2030) - Brandon junior
Brandon junior
Nieuw
2030 Antwerpen
Mijn naam is juior. Ik ben zes 17 jaar oud. Ik heb nog niet zoveel ervaring in het babysitten maar heb het wel al een paar keer gedaan op mijn broer en familieleden. Ik werk zeer graag met kinderen en vind het geen probleem om met actieve kinderen te werken. Neem gerust contact met me op
Kinderoppas in Merksem (2170) - Lore
Lore
Nieuw
2170 Merksem
Hey, mijn naam is Lore en ik ben 20 jaar. Ik heb net 3 jaar leiding in de chiro achter de rug maar ben moeten stoppen omdat het wat te veel werd met mijn schoolwerk. Uiteraard mis ik het entertainen van die kleine ( maar ook grote) rakkers immens veel! Daarom wil ik me opstellen als babysit. Op deze manier kan ik terug mijn creativiteit ophalen en verschillende spelletjes in elkaar steken!
Kinderoppas in Antwerpen (2030) - Polina
Polina
Nieuw
2030 Antwerpen
Hey, Ik ben Polina. Ik ben 21 jaar. En ik studeer laatste jaar medische assistente. Volgend jaar zou ik graag leraren opleiding volgen. Ik hou heel veel van kinderen . In de vakanties werk ik als animator. Heb ook een animator diploma. Graag zou ik meer ervaring op doen door zoveel mogelijk met kinderen om te gaan. Hopelijk tot ziens!!
Kinderoppas in Stabroek (2940) - Kay
Kay
Nieuw
2940 Stabroek
. Ik vind het super om op kindjes te passen en ze de nodige zorgen te verlenen. Eventuele hulp bij huiswerk kan ook. Ik heb zelf een auto moesten ze eventueel van school of crèche worden opgepikt of naar een sportvereniging worden gebracht. Koken en wat huishouden doen is zeker ook geen probleem. Groetjes kay
Kinderoppas in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik ben Sven, papa van 3 kids. De oudste is 5 en de jonste is net 2 geworden. Ben een alleenstaande vader die de kids week om week heeft. Bovenop deze ervaring ben ik van studie verzorgende al ben ik na het afstuderen wel in een volledig andere sector begonnen.
Kinderoppas in Kapellen (2950) - Evi
Evi
Nieuw
2950 Kapellen
Hallo, ik ben Evi. Wil je er graag even tussenuit en zoek je een leuke, ervaren en bekwame babysit voor je kind(eren). Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb gestudeerd voor kinderzorg en orthopedagogie. Hierdoor heb ik al een serieuze rugzak met ervaringen en kennis over kinderen. Bijna dagelijks werk ik met kinderen van 0-3 jaar en spring ik in bij de oudere groepen.

Kinderoppas Ekeren: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen: kinderoppasdienst Ekeren, oppas ziek kind Ekeren, kinderoppas aan huis gezocht Ekeren, tarief kinderoppas Ekeren, oppas aan huis Ekeren,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen kinderoppas in Ekeren

De laatste aanvragen in de categorie kinderoppas in Ekeren

Sporadische babysit - Ik zoek kinderverzorging - Babysitter - Brengen en ophalen - babysit voor donderdag avond van 19u tot max 23u - Vaste oppas voor 3 kids (jan tem juni 2020) - Babysit - Kinderhulp voor vroeg in de ochtend - van school halen - Oppas voor 2 kindjes ook 's nachts
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden