620 vertalers Engels in België

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Vertaler engels in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Petra
Petra Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 247 reviews
1200 Sint-lambrechts-woluwe
Nederlands is mijn moedertaal en Engelse les geef ik al een hele tijd. Ik bied mijn diensten aan als vertaalster Nederlands-Engels/Engels-Nederlands. Ook van het Frans naar het Nederlands/Frans-Engels vertaal ik graag.
Vertaler engels in Gent (9000) - Jolien
Jolien
5/5 · 50 reviews
9000 Gent
Ikzelf spreek Nederlands als moedertaal. Mijn lief heeft een Franstalige familie, wat mij de gelegenheid geeft om wekelijks Frans te spreken en te schrijven. Aangezien mijn studies aan de UGent in het Engels gedoceerd worden lees en schrijf ik op dagelijkse basis in het Engels. Ik ben een echte talenknobbel en hou ervan zoveel mogelijk te leren en toe te passen.
Vertaler engels in Opwijk (1745) - Jan
Jan
5/5 · 48 reviews
1745 Opwijk
Ervaren master in de Taal en Letterkunde met 18 jaar op de teller. Altijd gepassioneerd met taal bezig geweest en steeds redactiewerk (vertaling, copywriting, educatief ondersteunend materiaal...) gedaan in Nederlands, Engels, Frans. Perfect tweetalige taalliefhebber, werkzaam in Brussel voor een tweetalige non-profit.
Vertaler engels in Zepperen (3800) - Michel
Michel
4.83/5 · 41 reviews
3800 Zepperen
Er wordt gezegd dat ik een talenknobbel heb. Bovendien schrijf ik graag. Ik ben van thuis uit tweetalig opgevoed (NL-FR) en heb ook een doorgedreven kennis van het Engels. Stel me zelf graag ter beschikking voor eventueel vertaalwerk of opstellen van teksten. Kan eveneens uw kinderen helpen door wat bijles te geven. Ik hoor graag van U.
Vertaler engels in Leuven (3000) - Pieter
Pieter
5/5 · 34 reviews
3000 Leuven
Spaans heb ik geleerd door 2 jaar in Mexico te wonen, beetje erin duiken en "zwemmen of verdrinken" theorie. Engels is gewoon als een 2de moedertaal voor mij. Frans spreek ik alle dagen op mijn werk op de luchthaven...
Vertaler engels in Berchem (2600) - Elsie
Elsie
5/5 · 33 reviews
2600 Berchem
Vloeiend Nederlands en Engels. Nederlands is mijn moedertaal en Engels mijn tweede taal. Graag vertaal ik brieven, emails, korte teksten. Dit altijd binnen een bepaalde tijdsframe
Vertaler engels in Sint-amandsberg (9040) - Jules
Jules
4.97/5 · 32 reviews
9040 Sint-amandsberg
Vertaler engels in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
5/5 · 17 reviews
2140 Borgerhout
Dankzij mijn studie taalkunde en communicatie, en bovenal mijn 10 jaar lange ervaring als vertaler voor verschillende ngo's en vzw's, kan ik zeggen dat ik zeer goed ben in dit vak. Talen zijn mijn passie, en hoe meer ik ermee bezig kan zijn, hoe fijner.
Vertaler engels in Laken (1020) - Bram
Bram Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.94/5 · 16 reviews
1020 Laken
Van jongs af aan heb ik een talenknobbel. Beroepshalve moet ik regelmatig dossiers vertalen van en naar het Frans, Nederlands en Engels. Deze know-how en ervaring stel ik met graagte tot uw dienst.
Vertaler engels in Schilde (2970) - Werner
Werner
4.33/5 · 15 reviews
2970 Schilde
Als officier bij defensie heb ik niet alleen de theoretische kennis opgebouwd van het Frans en het Engels, maar ook praktische ervaring opgedaan in de staven en ter gelegenheid van internationale meetings.
Vertaler engels in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 13 reviews
2000 Antwerpen
Licentiaat (master) vertaler Duits - Russisch; Beroepsmatig heb ik regelmatig opdrachten uit het Frans en uit het Engels gekregen. In mijn thuissituatie is Russisch de voertaal.
Vertaler engels in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
4.2/5 · 10 reviews
2610 Wilrijk
Met mijn diploma Public Relations en Woordvoering kan ik u helpen met teksten schrijven, tekstverwerking (u levert een tekst aan en ik pas het aan in uw gewenste schrijfstijl) en vertalingen (NED en ENG).
Vertaler engels in Willebroek (2830) - Manon
Manon
5/5 · 9 reviews
2830 Willebroek
Vertaler engels in Bottelare (9820) - Luc
Luc
4.78/5 · 9 reviews
9820 Bottelare
Ik heb veel ervaring met vertalingen van en naar het Engels en het Frans. Heb tweemaal staatsprijs gewonnen voor toneelvertalingen, ook veel ervaring met vertaling van andere litteraire en technische teksten.
Vertaler engels in Merendree (9850) - Mieke
Mieke
5/5 · 8 reviews
9850 Merendree
In 2018 behaalde ik mijn masterdiploma Vertalen (Nl-Eng). Via dit platform bied ik mijn diensten als vertaler aan. Heeft u een vertaling nodig of wenst u een tekstrevisie van uw werk, dan kunt u bij mij terecht.

Ring Twice vertaler Engels: geëvalueerd met 4.86 door 814 klanten

Populaire dienstaanvragen: betrouwbare vertaler Engels, tekst vertalen naar Engels, copywriter tekst in het Engels, vertaler Engels Nederlands,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen vertaler Engels

De laatste aanvragen in de categorie vertaler Engels

Hulp vertalen/opstellen ENG-FR-NL (adult industry) - Vertaling Nederlands naar Engels VANDAAG! - Lessen & hulp - Opstellen en Vertalen : Engels - engels - editen van engelse tekst - Verbeteren Engelse grammatica en spelling. - diplomatie - Cv engels - Opstel schrijven 15 pagina’s tegen 12/06 - Financial statement for the court - vertalen Engelse tekst - Website Tekstverwerking - Interview - Liplezer gezocht - Vertalen van een paper in Nederlands naar Engels - Administratief hulp gezocht - nalezen en vertalen nederlands naar engels - vertaling - paper of 3000 words - Verbeteren bachelorproef in het Engels - engelse bedrijfstekst schrijven - Vertalen van teksten naar het Engels - driving coach in english - vertaling website - opstellen van CV - Nalezen/corrigeren correct UK Engels thesis - Vertalingen verbeteren ENG-NED - Vertalen van restaurant menukaart in veschillende talen - Vertalen van Engels naar Nederlands - Vertaling contract van NL naar Engels
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden