vertaler engels Leuven

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Leuven

Vertaler engels in Leuven (3000) - Anaïs
Anaïs
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben tweetalig Nederlands-Frans en studeer ook Frans en Engels. Vertalen van en naar het Nederlands, Frans en Engels is totaal geen probleem voor mij.
Vertaler engels in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Als leerkracht Engels help ik mijn leerlingen vaak met teksten en vertalingen. Ik heb ook enkele jaren Nederlands gegeven. Deze ervaring kan ik ook toepassen om u te helpen.
Vertaler engels in Kessel lo (3010) - Anne
Anne
Kessel lo
4.0/5 (1 reviews)
Hallo, mijn moedertalen zijn Engels en Nederlands. Ik heb jarenlang professioneel vertaald naar het Engels, wil dit graag af en toe opnieuw doen. Ook revisies van Engelse teksten.
Vertaler engels in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Met 2 master diploma's, een langere periode in het buitenland en duizenden bladzijden Engelse literatuur achter de kiezen ben ik niet bang mijn diensten aan te bieden voor het opstellen en vertalen van Engelse teksten. Voor professionele vertalingen wil ik u echter doorverwijzen naar een vertaler. Ik werk volledig digitaal.
Vertaler engels in Heverlee (3001) - Edward
Edward
Heverlee
4.0/5 (1 reviews)
Taal is naast muziek het mooiste wat er tussen mensen bestaat. Rust Roest. Wer rastet, der rostet. Move your body and your mind. En ese mundo queda mucho por hacer. Allez-y.
Vertaler engels in Heverlee (3001) - Quinten
Quinten
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Door lange tijd in het buitenland gewoond te hebben spreek ik perfect vloeiend Engels. Nederlands is echter mijn moedertaal en ik heb ik Vlaanderen de middelbare school afgestudeerd. Ik ben bereid om teksten van beide talen naar de andere te vertalen.
Vertaler engels in Leuven (3000) - Tijntje
Tijntje
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik kom uit Nederland en ik heb 10 jaar in Wallonië gewoond waardoor ik perfect tweetalig ben met het Frans! Mijn engels is ook zeer goed. Ik ben heel taal gevoelig en vind het leuk om mensen te kunnen helpen :)
Vertaler engels in Leuven (3000) - Hugo
Hugo
Leuven
Nieuw
Universitair diploma van kinesitherapie. Ruime internationale beroepservaring in de marketing van farmaceutische en scheikundige producten. Ik ben één van de vijf personen die het Leuvens dialect kunnen schrijven, en ben tevens de bedenker van de praatpaal die Leuvens praat (binnenkoer stadhuis). Ik kan u spijtig genoeg niet van dienst zijn in de voormiddag. Daarentegen heb ik er helemaal geen probleem mee om 's avonds of tijdens het weekend te werken. Welkom!
Vertaler engels in Kessel lo (3010) - Jan
Jan
Kessel lo
Nieuw
Doordat ik lang in een hoofdzakelijk Engelse context heb gewerkt, kan ik vlot vertalen van en naar Engels. Ik ben iemand die de dingen die hij doet graag zorgvuldig en goed doet, en werk meestal snel.
Vertaler engels in Wilsele (3012) - Aerin
Aerin
Wilsele
Nieuw
Eerstvolgend academiejaar start ik met taal- en letterkunde (Engels en Nederlands) aan KU Leuven. Ik ben zowel op schriftelijk als op mondeling vlak voor beide zeer bekwaam. Contacteer me gerust indien u geïnteresseerd bent. Hopelijk tot binnenkort!
Vertaler engels in Leuven (3000) - Sofie
Sofie
Leuven
Nieuw
Ik hou van boeken lezen en schrijven, zowel in het Engels als het Nederlands. Ik ben gepassioneerd door taal en wil graag opstellen lezen/verbeteren.
Vertaler engels in Herent (3020) - Christophe
Christophe
Herent
Nieuw
Vertalen en opstellen in volgende taalcombinaties: Frans > Nederlands en omgekeerd Engels > Nederlands en omgekeerd Frans > Engels en omgekeerd Domeinen : Internationale economie Hernieuwbare energievormen Brieven / mails Master na master toegepaste economie Accountancy/ fiscaliteit / buitenlandse handel Beschikbaar in de ruime omgeving van Herent
Vertaler engels in Heverlee (3001) - Charlotte
Charlotte
Heverlee
Nieuw
Als doctoraat student ben ik vaardig in het schrijven van artikels voor wetenschappelijke publicaties (A-journal publicaties). Ik doe dit zeer graag (het is mijn job) en zou je graag helpen als dit niet echt je ding is. (hulp in verband met het plannen en tips &tricks voor het schrijven van een goede thesis zijn ook welkom).
Vertaler engels in Leuven (3000) - Pepijn
Pepijn
Leuven
Nieuw
Ik ben al 8 jaar actief als professionele vertaler en tolk in de arbeidswereld, medische en juridische wereld. Ik sta garant voor kwaliteitsvolle vertalingen in de meest vertrouwelijke sfeer.
Vertaler engels in Herent (3020) - Karina
Karina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herent
Nieuw
Ik verricht vooral vertaal- en transciptiewerk voor architecten en studiebureaus, maar heb ook ruime ervaring met het werken voor de advocatuur en (H.R.) consultancy. Dankzij de SDL software gebruik ik consistent dezelfde relevante woordenschat van dossier tot dossier.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Leuven: geëvalueerd met 4.67 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Leuven, prijs vertaling Engels Leuven, vertaler Engels Nederlands Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Engels in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden