vertaler engels Nijlen

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Nijlen

Vertaler engels in Lier (2500) - Annik
Annik
Lier
5/5 (9 reviews)
Mijn familie is Franstalig en ik heb ook enkele jaren in Frankrijk gewoond. .............................................................................................................................
Vertaler engels in Nijlen (2560) - Anne-mieke
Anne-mieke
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik speek vlot Frans en Engels. Mijn kinderen heb ik met plezier geholpen (en nog steeds) bij hun Franse en Engelse lessen. Vertalen van Engels en Frans naar Nederlands doe ik het liefst.
Vertaler engels in Grobbendonk (2280) - Jessie
Jessie
Grobbendonk
Nieuw
Hi. Ik ben momenteel werkzoekend. Heb oa gewerkt als receptioniste in een internationaal bedrijf met voertaal Engels. Taal heeft mij altijd geboeid en ik zou je best graag willen helpen bij het vertalen van teksten Engels-Nederlands en redigeren/opstellen van teksten in het Nederlands. Regio Herentals-Lier, maar ben uiteraard ook bereikbaar via mail zodat afstand niet zo'n rol speelt. Probeer eens, altijd bereid een testje af te leggen om mijn capaciteiten te tonen
Vertaler engels in Nijlen (2560) - Hilde
Hilde
Nijlen
Nieuw
Ik kan ondersteuning bieden bij administratieve taken, vertalen v. teksten van Frans en Engels naar Nederlands, vlotte pen om van een basisontwerp voor folder of artikel een vlotte tekst of verhaal te schrijven, aangename stem voor het inlezen van boeken, foto's of documenten scannen, opzoekingswerk (online, boeken, artikels..), schrijven van teksten voor speach, viering, lezing...
Vertaler engels in Berlaar (2590) - Evi
Evi
Berlaar
Nieuw
dag allemaal ik heb een diploma communicatie en kan jullie helpen met nederlands, engels en frans mijn spaans is echter zo denderend niet meer mvg evi
Vertaler engels in Zandhoven (2240) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zandhoven
Nieuw
Master vertaalkunde Frans - Spaans - Nederlands Ervaring in verschillende sectoren en met allerlei soorten teksten Efficiënt, kwalitatief, betrouwbaar
Vertaler engels in Lier (2500) - Hilke
Hilke
Lier
Nieuw
Afgestudeerd binnen de Communicatiewetenschappen. Momenteel werkzaam als vrijwillig communicatiemedewerker bij een mutualiteit. Ik help u graag verder met het schrijven van teksten over allerhande onderwerpen, het aanpassen van bestaande teksten, vertalen van het Engels naar het Nederlands, het samenvatten van teksten (bijvoorbeeld cursussen), ...
Vertaler engels in Bevel (2560) - Chloé
Chloé
Bevel
Nieuw
Gedurende mijn loopbaan ben ik in contact gekomen met verschillende Engelstalige personen, waaronder ook mijn vorige werkgever. Eén van de taken die ik regelmatig uitvoer(de), is het vertalen van en naar het Engels en het opstellen van e-mailteksten voor klanten. Ook het opstellen van handleidingen voor software en stappenplannen voor eindgebruikers behoort momenteel tot mijn takenpakket.
Vertaler engels in Ranst (2520) - Michiel
Michiel
Ranst
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal. Ik heb 2 jaar initiatielessen gegeven in de engelse taal. Ik heb daarnaast een stage van 1.5 maand in Ghana voltooid. Dit was voltijds lesgeven in het Engels op het niveau van eind lagere school.
Vertaler engels in Bevel (2560) - Elise
Elise
Bevel
Nieuw
Nederlands en Engels zijn mijn twee talen, Nederlands is mijn moedertaal en Engels is mijn tweede taal, ik spreek het thuis ook. Ik moet zelf soms ook teksten vertalen van de ene taal naar de andere en ben er vrij goed in.
Vertaler engels in Broechem (2520) - Polly
Polly Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Broechem
Nieuw
In het verleden leerkracht Engels, vertaler en schrijver van verhalen in het Engels. Ik geef graag bijles indien in de buurt. Niet verder dan 15 km aub. Tot snel.
Vertaler engels in Lier (2500) - Ingrid
Ingrid
Lier
Nieuw
Aangezien ik vloeiend 5 talen spreek, zou ik er graag gebruik van maken om anderen te helpen vertalen waar nodig. Grammaticale fouten zijn mijn ergste nachtmerrie, dus u bent bij mij aan het juiste adres!
Vertaler engels in Vorselaar (2290) - Luna
Luna
Vorselaar
Nieuw
Mijn moedertaal is Nederlands, maar ook het Frans, Engels, Duits en Spaans zijn me niet vreemd. Een Nederlandse tekst vertalen naar het Engels of Frans kan ik goed, maar ook het vertalen naar het Nederlands doe ik graag!
Vertaler engels in Nijlen (2560) - De graef
De graef
Nijlen
Nieuw
Ik ben schrijver van poëzie, proza en filosofie. Ik vertaal ook graag Engelstalige lyrics naar Nederlandse versies, dit in de hoedanigheid dat het nummer trouw blijft aan de originele betekenis en perfect ingezet kan worden als bruikbare tekst voor een Nederlandstalige cover van het nummer.
Vertaler engels in Lier (2500) - Maxim
Maxim
Lier
Nieuw
Naast mijnasterthesis heb ik ook al enkele krantenartikelen gepubliceerd in het Engels. De meeste kan je terugvinden door mijn aam te Googlen op the website van the Brussels times. Ook op mijn werk moet ik dagelijks in het Engels communiceren.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers Engels in Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Nijlen: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Nijlen, prijs vertaling Engels Nijlen, vertaler Engels Nederlands Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan vertaler Engels in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden