vertaler engels Nijlen

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Nijlen

Vertaler engels in Schilde (2970) - Werner
Werner
Schilde
4.33/5 (15 reviews)
Als officier bij defensie heb ik niet alleen de theoretische kennis opgebouwd van het Frans en het Engels, maar ook praktische ervaring opgedaan in de staven en ter gelegenheid van internationale meetings.
Vertaler engels in Lier (2500) - Annik
Annik
Lier
5/5 (9 reviews)
Mijn familie is Franstalig en ik heb ook enkele jaren in Frankrijk gewoond. .............................................................................................................................
Vertaler engels in Nijlen (2560) - Anne-mieke
Anne-mieke
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Ik speek vlot Frans en Engels. Mijn kinderen heb ik met plezier geholpen (en nog steeds) bij hun Franse en Engelse lessen. Vertalen van Engels en Frans naar Nederlands doe ik het liefst.
Vertaler engels in Hallaar (2220) - Lincy
Lincy
Hallaar
5/5 (1 reviews)
Let's get started! Aangezien ik van jongs af aan met Engels ben bezig geweest, lijkt het wel "my second home". Alsook Nederlands kent weinig tot geen geheimen, die ik graag aan andere wil onthullen.
Vertaler engels in Massenhoven (2240) - Ann
Ann
Massenhoven
Nieuw
Mijn moedertaal is Nederlands en Engels spreek ik zonder enig probleem. Ik merk spelfouten snel op. Ik ben via email bereikbaar en indien nodig kan ik op huisbezoek komen. Ik beschik over een wagen.
Vertaler engels in Grobbendonk (2280) - Jessie
Jessie
Grobbendonk
Nieuw
Hi. Ik ben momenteel werkzoekend. Heb oa gewerkt als receptioniste in een internationaal bedrijf met voertaal Engels. Taal heeft mij altijd geboeid en ik zou je best graag willen helpen bij het vertalen van teksten Engels-Nederlands en redigeren/opstellen van teksten in het Nederlands. Regio Herentals-Lier, maar ben uiteraard ook bereikbaar via mail zodat afstand niet zo'n rol speelt. Probeer eens, altijd bereid een testje af te leggen om mijn capaciteiten te tonen
Vertaler engels in Nijlen (2560) - Hilde
Hilde
Nijlen
Nieuw
Ik kan ondersteuning bieden bij administratieve taken, vertalen v. teksten van Frans en Engels naar Nederlands, vlotte pen om van een basisontwerp voor folder of artikel een vlotte tekst of verhaal te schrijven, aangename stem voor het inlezen van boeken, foto's of documenten scannen, opzoekingswerk (online, boeken, artikels..), schrijven van teksten voor speach, viering, lezing...
Vertaler engels in Berlaar (2590) - Evi
Evi
Berlaar
Nieuw
dag allemaal ik heb een diploma communicatie en kan jullie helpen met nederlands, engels en frans mijn spaans is echter zo denderend niet meer mvg evi
Vertaler engels in Zandhoven (2240) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zandhoven
Nieuw
Master vertaalkunde Frans - Spaans - Nederlands Ervaring in verschillende sectoren en met allerlei soorten teksten Efficiënt, kwalitatief, betrouwbaar
Vertaler engels in Lier (2500) - Hilke
Hilke
Lier
Nieuw
Afgestudeerd binnen de Communicatiewetenschappen. Momenteel werkzaam als vrijwillig communicatiemedewerker bij een mutualiteit. Ik help u graag verder met het schrijven van teksten over allerhande onderwerpen, het aanpassen van bestaande teksten, vertalen van het Engels naar het Nederlands, het samenvatten van teksten (bijvoorbeeld cursussen), ...
Vertaler engels in Schilde (2970) - Niloo
Niloo
Schilde
Nieuw
Opgegroeid in een huis waar wij Perzisch en Engels spraken. Dus als er iets speciefeik is waar u help voor nodig hebt in het Farsi/Dari naar Engels/Nederlands, kan u bij mij terecht.
Vertaler engels in Duffel (2570) - Fern
Fern
Duffel
Nieuw
Enthousiaste tekstschrijver, met een masterdiploma Engels-Nederlands. Ik schrijf dan ook graag uw reclameberichten, social media posts en nieuwsbrieven. Ook voor het nalezen en verbeteren van uw teksten (zowel Engels als Nederlands) ben ik kandidaat!
Vertaler engels in Boechout (2530) - Klaartje
Klaartje
Boechout
Nieuw
Als master vertaler ben ik op de hoogte van theorie, strategie en technologie. In combinatie met mijn eindeloze interesse in taal is het voor mij een plezier om jou te helpen met vertalingen van en naar het Engels, Spaans en Nederlands. Proeflezen en reviseren van allerlei tekstsoorten kunnen zeker ook op mijn programma. Ook voor dringende opdrachten kan je me zeker contacteren!
Vertaler engels in Boechout (2530) - Rein
Rein
Boechout
Nieuw
Van kinds af aan heb ik reeds Engels geleerd en ben ik opgegroeid met computers met alles in het Engels. Reeds jaren lang werk ik in het Engels voor mijn professioneel werk en bovendien is mijn partner Brits. Vertalen tussen Engels en Nederlands is ondertussen mijn 2de natuur.
Vertaler engels in Bevel (2560) - Chloé
Chloé
Bevel
Nieuw
Gedurende mijn loopbaan ben ik in contact gekomen met verschillende Engelstalige personen, waaronder ook mijn vorige werkgever. Eén van de taken die ik regelmatig uitvoer(de), is het vertalen van en naar het Engels en het opstellen van e-mailteksten voor klanten. Ook het opstellen van handleidingen voor software en stappenplannen voor eindgebruikers behoort momenteel tot mijn takenpakket.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Nijlen: geëvalueerd met 4.83 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Nijlen, prijs vertaling Engels Nijlen, vertaler Engels Nederlands Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Engels in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden