vertaler engels Sint-niklaas

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Sint-niklaas

Vertaler engels in Hamme (9220) - Jan
Jan
Hamme
5/5 (6 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels gestudeerd aan de unief. Engels en Duits gebruik ik dagelijks in mijn job (voor een Duits bedrijf), waar ik o.a. verantwoordelijk ben voor de coördinatie van de omzetting van een software-product in verschillende talen.
Vertaler engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een student secundair onderwijs. Ik studeer Engels en Project Algemene Vakken. Door dit laatste kan ik voor alle algemene vakken bijles geven. Dit houd Nederlands, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en meer in. Ik heb zelf veel ervaring met opstellen en taken schrijven. Door de grote focus hierop binnen mijn opleiding kan ik je perfect bijstaan.
Vertaler engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Hanna
Hanna
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Jarenlang gewerkt voor uitgeverijen: opstellen van lessen, eindredactie, vertaling. Lees heel veel, zowel Nederlands als Engels. Heb ook in het laatste jaar middelbaar vele eindwerken en opstellen begeleid en gecorrigeerd.
Vertaler engels in Daknam (9160) - Marjan
Marjan
Daknam
Nieuw
Grote interesse en passie voor taal. Communicatie gestudeerd en werkzaam geweest in marketing & communicatie. Ik heb ervaring met schrijven, redigeren, vertalen en proofreaden in zowel Nederlands, Frans en Engels.
Vertaler engels in Hamme (9220) - Bart
Bart
Hamme
Nieuw
Professionele ervaring heb ik niet, maar als vrijwilliger vertaal ik regelmatig teksten uit het Spaans en het Engels. Graag lees ik ook uw teksten na op taal- of spelfouten. Een tekst zonder fouten maakt een wereld van verschil.
Vertaler engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Romina
Romina
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Doordat ik opgegroeid ben in een gezin die meerdere talen spreekt, ben ik opgegroeid met de Engelse taal, wat ervoor zorgt dat ik anderen zeker verder kan helpen in alle soorten vakjargon, grammatica, spreken , schrijven, lezen, enzovoort...
Vertaler engels in De klinge (9170) - Marcia
Marcia
De klinge
Nieuw
Alle corrigeerwerken en nalees documenten in Engels of Nederlands zal ik graag voor u nalezen en corrigeren indien nodig. Ook voor logo ontwerp en grafisch design bent u bij mij aan het juiste adres.
Vertaler engels in Lokeren (9160) - Bloss
Bloss
Lokeren
Nieuw
Ik ben in het bezit van een diploma leerkracht secundair onderwijs, keuzevak Engels. Ik woonde ook in de VS. Ik ben perfect tweetalig en kan u probleemloos helpen.
Vertaler engels in Waasmunster (9250) - Jasper
Jasper
Waasmunster
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal, Engels heb ik geleerd tijdens mijn masteropleiding aan de universiteit van Gent waarbij de lessen en cursussen volledig in het Engels waren. Verder heb ik mijn Engelse kennis uitgebreid doordat ik werkzaam ben in een internationaal team waardoor er op de werkvloer uitsluitend Engels wordt gesproken. Ook geef ik vrijwillig Nederlandse les aan anderstalige collegas
Vertaler engels in Waasmunster (9250) - Marc
Marc
Waasmunster
Nieuw
Veel ervaring in kinderboeken en in (Franse) admnistratie. Lang gewerkt in een Engelstalig en nadien in een Franstalig internationaal bedrijf. Ervaring als Controller en verkoopsdirecteur.
Vertaler engels in Zele (9240) - Sophie
Sophie
Zele
Nieuw
Aangezien ikzelf perfect tweetalig ben. Ben ik gestart om voor vrienden enkele vertalingen te maken. Ondertussen vertaal ik meetings rapporten of speeches voor bedrijven.
Vertaler engels in Belsele (9111) - Marijke
Marijke
Belsele
Nieuw
Nederlands is mijn eigen moedertaal en omwille van mijn job moest ik vaak in het Engels communiceren. Vertalen van Engels naar Nederlands of van Nederlands naar Engels lukken dus erg vlot.
Vertaler engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Arne
Arne
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Hulp nodig met het nalezen, verbeteren of opstellen van thesissen/proefwerken/opstellen in het Nederlands, Frans of Engels? Neem gerust contact op met mij!
Vertaler engels in Sinaai-waas (9112) - Sander
Sander
Sinaai-waas
Nieuw
Ik lees en praat zowat dagelijks in andere talen als het Nederlands. Vooral Engels is mijn sterkte. Het kost mij geen moeite om teksten te vertalen naar Engels of omgekeerd. Verder kan ik behoorlijk goed Frans en Spaans. Van deze twee talen kan ik teksten proofreaden en verbeteren.
Vertaler engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Kimberley
Kimberley Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik haal de fouten bij vertaling er zo uit bij series. Ik hou van schrijven en als ik weet wat het doel is en ik de nodige informatie heb ben ik al snel vertrokken richting een prachtige tekst. Ook mind maps kan ik mee om.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Sint-niklaas: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Sint-niklaas, prijs vertaling Engels Sint-niklaas, vertaler Engels Nederlands Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Engels in Sint-niklaas

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden