vertaler engels Hasselt

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Hasselt

Vertaler engels in Hasselt (3500) - Tina
Tina
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heet Tina en ben 25 jaar. Ik bied u relaxerende massage aan bij u thuis. De massage technieken heb ik verworven in Thailand. Verder luister ik graag naar mensen & ben ik een volwaardige huishoudhulp; koken, wassen, strijken, poetsen,... Zo kan ook u gezellig thuis blijven wonen. Doe gerust eens beroep op mij en oordeel zelf of de behandeling u past. Hopelijk tot snel!
Vertaler engels in Appelterre-eichem (9400) - John
John
Appelterre-eichem
3.0/5 (1 reviews)
Vertalen naar het Nederlands is geen probleem. Omgekeerd is moeilijk omdat ik de vreemde talen in mijn beroep haast uitsluitend mondeling heb gebruikt. Teksten maken of redigeren in het Nederlands (ook buiten de sport) doe ik ook wel.
Vertaler engels in Hasselt (3500) - Evy
Evy
Hasselt
Nieuw
Ik heb Engels en geschiedenis gestudeerd aan de Arteveldehogeschool en begin in september met mijn master opleiding taal- en letterkunde Engels - Nederlands.
Vertaler engels in Hasselt (3500) - Uzma
Uzma
Hasselt
Nieuw
Bent u een opzoek naar een juiste vertaler? Ik help u graag met het vertalen van Nederlandse en Engelse teksten, brieven, enzovoort. Ik ben zelf een Nederlander en engels is mijn moedertaal
Vertaler engels in Heusden-Zolder (3550) - Kim
Kim
Heusden-Zolder
Nieuw
Ik adem woorden. Ervaring opdoen is momenteel mijn voornaamste doel. Aarzel dus niet om me te contacteren voor de meest uiteenlopende opdrachten. Ik werk in deze branche, maar aangezien mijn werk ook gewoon mijn hobby is, kan er altijd wel een fijne uitdaging bij.
Vertaler engels in Zonhoven (3520) - Nathalie
Nathalie
Zonhoven
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal. Ik ben leerkracht Frans, Engels en Duits. Sinds 2015 werk ik als vertaler en copywriter. Source Frans, Engels of Duits.
Vertaler engels in Hasselt (3500) - Martijn
Martijn
Hasselt
Nieuw
Een liefde voor teksten zit al lang in mij. Je ken ze wel, die altijd-aanwezige taalverbeteraar. Degene die je zegt dat het "groter dan ik" is in plaats van "groter als mij". Die persoon, dat ben ik. En dat Engels? Ook in die taal heb ik hetzelfde. Mijn schrijven of spreken in "British English" heeft al menig Engelsman overtuigt dat ik zelf van in hun buurt was.
Vertaler engels in Stevoort (3512) - Rob
Rob
Stevoort
Nieuw
Ik heb inmiddels zo'n 8 jaar ervaring in het taalonderwijs en copywriting: - Met volwassen in een professionele context. - Met studenten secundair en hoger onderwijs. Ik help zowel met het aanleren van een taal, als het nalezen en helpen bewerken van teksten of presentaties.
Vertaler engels in Kermt (3510) - Bob
Bob
Kermt
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal en Engels is de voertaal in mijn dagdagelijkse job. Verder heb ik altijd een aanleg gehad voor Frans en heb ik er dan ook voor gekozen om een half jaar in Frankrijk te studeren volgens het Erasmus programma.
Vertaler engels in Hasselt (3500) - Stiene
Stiene
Hasselt
Nieuw
In mijn Engelstalige studies heb ik zeer vaak (wetenschappelijke) professionele papers moeten schrijven. Ik kreeg ook steeds goede punten voor mijn vlotte schrijfstijl en gedetailleerde uitleg
Vertaler engels in Hasselt (3500) - Poder
Poder
Hasselt
Nieuw
Duits is mijne moedertaal. En sinds 20 jaar woon ik in Belgien, in Limburg. Ik heb ook kennis van engl. ik heb alleen voor vrienden moeten vertalen,dat was prima 🙂 dus vraag mij maar
Vertaler engels in Hasselt (3500) - Joyce
Joyce
Hasselt
Nieuw
Als amateur auteur ben ik non-stop bezig met het schrijven van verhalen. Op school was het een puur genot voor mij op opstellen te maken of verhalen te schrijven. Daarnaast ben ik bezig met een Engelstalig boek en dat vergt zeer veel vertaalwerk. Ik ben hier dagdagelijks mee bezig.
Vertaler engels in Hasselt (3500) - Thanée
Thanée
Hasselt
Nieuw
Hallo! Ik ben Thanée. Nederlands is mijn moedertaal en ik spreek en schrijf goed Engels. Stuur me gerust een berichtje als ik je kan helpen met een vertaling!
Vertaler engels in Hasselt (3500) - Yinthe
Yinthe
Hasselt
Nieuw
Ondanks het feit dat ik wetenschappen-wiskunde studeer, zijn mijn talen zeer goed. Ik was altijd snel weg met de grammatica. Meestal pas ik deze ook automatisch al toe. Daardoor kan ik ook goed uitleggen waarom bepaalde dingen in een taal zijn zoals ze zijn. Talen kan ik geven tot en met het 4de middelbaar. Ook heb ik deze leerstof vrij recent gehad waardoor alles nog fris in mijn geheugen zit :)
Vertaler engels in Berbroek (3540) - Fréderique
Fréderique
Berbroek
Nieuw
Door mijn opleiding heb ik veel ervaring met het opstellen, vertalen en verbeteren van papers. Ik help geregeld vrienden met een verschillende achtergronden hiermee.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Hasselt: geëvalueerd met 4.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Hasselt, prijs vertaling Engels Hasselt, vertaler Engels Nederlands Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Engels in Hasselt

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden