vertaler engels Willebroek

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Willebroek

Vertaler engels in Willebroek (2830) - Manon
Manon
Willebroek
5/5 (9 reviews)
Hoi! Ik ben Manon, een jonge studente rechten. Ik ben 19 jaar en ik geef bijles in de Engelse taal om zo een centje bij te verdienen. Taalniveau: C2/C1 (vloeiend en academisch gebruik). In mijn vrije tijd, neem ik deel aan Model United Nations conferenties over heel Europa. Ook hier is de voertaal wederom Engels. Kortom: de taal ligt me nauw aan het hart en ik help u dan ook graag verder.
Vertaler engels in Niel (2845) - Clyde
Clyde
Niel
5/5 (5 reviews)
Zowel Nederlandstalig als Engelstalig opgevoed geweest. Teksten en spraakberichten kan ik gemakkelijk vertalen naar een versimpelde en verstaanbare vertaling.
Vertaler engels in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik ben 3-talig opgevoed. schrijven van teksten in Frans, Nederlands en Engels kan ik goed. Ook vertalen van de ene naar de andere zijn zeker sterke punten. Ook het nalezen van opstellen, eindejaarswerken, naslagwerken op taal- en schrijffouten zijn sterke punten van me.
Vertaler engels in Mechelen (2800) - Stacey
Stacey
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben tweetalig Nederlands - Engels opgevoed en ik ben leraar Engels op een middelbare school. Ik leen graag mijn vlotte pen om je te helpen met teksten vertalen.
Vertaler engels in Mechelen (2800) - Ann
Ann
Mechelen
Nieuw
Zonder vertaler te zijn, heb ik een grondige kennis van het Frans en Engels. In combinatie met mijn juridische opleiding, kan ik u helpen bij het voeren van een zakelijke communicatie en dit met de nodige discretie.
Vertaler engels in Kontich (2550) - Linda
Linda
Kontich
Nieuw
Mijn specialiteit is ondersteuning bieden bij het schrijven van papers en masterproef voor zowel hogeschool als universiteitsstudenten. Ik bespreek, in nauwe samenwerking, op een constructieve wijze de onderzoeksvraag, het theoretisch kader en de opbouw van de tekst naar de onderzoeksvraag toe. Ik gebruik een creatieve methodiek, bij het schrijven van een wetenschappelijke 'parel'!
Vertaler engels in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Mechelen
Nieuw
Ik schrijf graag en heb een zeer vlotte pen. Structureren van teksten en het overbrengen van een duidelijke boodschap zijn mijn sterktes. Nederlands is mijn moedertaal en heb onder meer dankzij buitenlandse ervaring en mijn studies een C2-niveau in Engels. Vertalen vanuit het Frans is ook geen probleem.
Vertaler engels in Willebroek (2830) - Jasper
Jasper
Willebroek
Nieuw
Aangezien ik tijdens mijn kleuterjaren in Amerika woonde is Engels eigenlijk mijn eerste taal. Ik heb ook een Engelstalige Masteropleiding (in de geologie) aan de KU Leuven afgewerkt en een Engelstalige doctoraatsthesis geschreven. Ook met het schrijven van teksten in het Nederlands, met correcte spelling en grammatica, heb ik via mijn opleiding en job bij de overheid veel ervaring.
Vertaler engels in Boom (2850) - Mitch
Mitch
Boom
Nieuw
Taal- en Letterkunde Nederlands-Engels gedaan aan de Universiteit Antwerpen. Evenals ervaring als freelance vertaler voor diverse klanten. Bijdrage vertaling naar het Nederlands van een populaire social media website.
Vertaler engels in Duffel (2570) - Anne-sophie
Anne-sophie
Duffel
Nieuw
Student, 5de jaar wiskunde wetenschappen. Op talen scoor ik altijd goed. Moet je een opstel binnendoen maar heb je geen tijd of weet je niet hoe je het moet aanpakken? Contacteer me gerust! Dit gaat wel enkel via de computer. U krijgt u opstel zeer snel vertaald terug! Ook voor voorbereiding van mondelinge dialogen etc. kan u bij mij terecht.
Vertaler engels in Sint-katelijne-waver (2860) - Stefanie
Stefanie
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Hulp nodig bij het opstellen van een goede motivatiebrief in het Frans of heb je extra geruststelling nodig bij het indienen van je -hopelijk grammaticaal correcte- thesis? Geef me een seintje en ik kijk wat ik voor je kan betekenen.
Vertaler engels in Mechelen (2800) - Sam
Sam
Mechelen
Nieuw
Alle vertalingen van en naar het Nederlands/Frans/Engels op hoog niveau. Feel free et n’hésitez surtout pas à me contacter if you need more information.
Vertaler engels in Mechelen (2800) - Filip
Filip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
Nieuw
- Redactie en eindredactie van artikels en interviews voor web (SEO) en print (magazines, brochures,...) - Vertalingen van het Frans en Engels naar Nederlands.
Vertaler engels in Mechelen (2800) - Lies
Lies
Mechelen
Nieuw
Als ervaren copywriter wil ik jou helpen bij het opstellen en vertalen van je teksten. Een website, folder, technische tekst, commerciële tekst op social media,... you name it! Vertalen naar het Nederlands of Engels is ook geen enkel probleem. Wil je zeker zijn dat er geen fouten in je Nederlandse of Engelse teksten staan? Ik verbeter ze met plezier!
Vertaler engels in Mechelen (2800) - Henning
Henning
Mechelen
Nieuw
Ik ben van opleiding bedrijfsvertaler-tolk en doceer zelf een moderne taal aan het Nederlandse volwassenenonderwijs. Ik haal de fouten uit uw tekst, verklaar u waarom ze fout zijn en geef u een suggestie. Ik ben ook in te schakelen als ghostwriter als u het zelf niet echt ziet zitten om te schrijven. Er komt namelijk heel wat bij te pas! Ik heb grondige kennis van het nl, fr, en, du, no.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers Engels in Willebroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Willebroek, prijs vertaling Engels Willebroek, vertaler Engels Nederlands Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan vertaler Engels in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden