vertaler engels Aalst

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Aalst

Vertaler engels in Opwijk (1745) - Jan
Jan
Opwijk
5/5 (53 reviews)
Ervaren master in de Taal en Letterkunde met 18 jaar op de teller. Altijd gepassioneerd met taal bezig geweest en steeds redactiewerk (vertaling, copywriting, educatief ondersteunend materiaal...) gedaan in Nederlands, Engels, Frans. Perfect tweetalige taalliefhebber, werkzaam in Brussel voor een tweetalige non-profit.
Vertaler engels in Erembodegem (9320) - Elke
Elke
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Ik schrijf in het Nederlands, Frans en Engels en vertaal in beide richting en. Maar ook in copywriting wil ik graag stapjes zetten. Teksten voor uw folders, websites, evenementen of blogs... Njammie !
Vertaler engels in Appels (9200) - Parastou
Parastou
Appels
5/5 (1 reviews)
Ik heb vertaalwerk gedaan in Engels en Nederlands voor gemeentehuis en politicus in Verenigd Koninkrijk. Mijn Engels is vloeiend. Meer informatie kan je vinden op mijn LinkedIn.
Vertaler engels in Lede (9340) - Daniel
Daniel
Lede
5/5 (1 reviews)
Voor mijn ouders, die anderstalig zijn, heb ik vele documenten vertaald. Ook ben ik goed in verhalen en opstellen schrijven in het Engels en in het Nederlands. Mijn leerkrachten gaven daar vroeger complimenten op.
Vertaler engels in Berlare (9290) - Fabrice
Fabrice
Berlare
Nieuw
Als Germanist met opleiding taal- en letterkunde van het Nederlands en Engels help ik u graag bij uw vertalingen (ook bijv vanuit Frans of Duits) naar Nederlands en Engels. Ook tekstjes schrijven of nalezen voor uw brochure of website doe ik graag!
Vertaler engels in Aalst (9300) - Mathijs
Mathijs
Aalst
Nieuw
Afgestudeerd met een Bachelordiploma Bedrijfsmanagement na stages en events in Frankrijk, USA, UK en Nederland. Sindsdien voornamelijk in internationale omgevingen gewerkt, incl. Recruitment, Sales & Media
Vertaler engels in Moorsel (9310) - Jens
Jens
Moorsel
Nieuw
ik ben nederlands en engels zeer machtig in spreken en schrijven, Duits volg ik zelf nog via avondschool maar kan hier ook al aardig mee overweg. ik kan voor teksten opstellen of vertalen
Vertaler engels in Aalst (9300) - Mounia
Mounia
Aalst
Nieuw
Ik ben perfect 3-talig met reeds meer dan 15 jaar ervaring . Ik werk zorgvuldig en snel. Ook voor dringende taken kan u bij mij terecht. Aarzel zeker niet om mij te contacteren. Tot binnenkort!
Vertaler engels in Dendermonde (9200) - Tineke
Tineke
Dendermonde
Nieuw
Afgestudeerd als journaliste, maar al enkele jaren aan het werk als vertaalster. Ik kan dus Franse en Engelse teksten naar het Nederlands vertalen, maar Nederlandse teksten nalezen en verbeteren doe ik net zo graag!
Vertaler engels in Lebbeke (9280) - Michaël
Michaël Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lebbeke
Nieuw
Ik ben zelfstandig vertaler in hoofdberoep. Problemen met een vertaling, een eindwerk dat moet nagelezen worden, bijles, ...? Kleine of grote projecten zijn steeds welkom, afhankelijk van het project komen we een prijs overeen waar we beiden tevreden mee zijn!
Vertaler engels in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Ik spreek verschillende talen, dit heb ik vanuit school en familie geleerd. Ook vind ik het leuk om andere mensen te helpen! Ik zie graag mijn leerlingen vorderingen maken, u zal er geen spijt van hebben !
Vertaler engels in Aalst (9300) - Robin
Robin
Aalst
Nieuw
Ik ben tweetalig Nederlands-Engels opgevoed en gebruik beide talen ondertussen al 27 jaar lang dagelijks. Vertalen Nederlands - Engels of omgekeerd is geen enkel probleem. Ook een tekst / paper / verslag / thesis nalezen op schrijffouten in een van beide talen kan ik perfect.
Vertaler engels in Merchtem (1785) - Liesbeth
Liesbeth
Merchtem
Nieuw
Mijn naam is Liesbeth en ik zie mezelf als een creatieve woordkunstenaar die -dt, -d of -t weet te onderscheiden. Ik kan niet alleen goed schrijven, ik heb er nog plezier aan ook. Spitsvondigheid en creativiteit in mijn werk staan centraal. Ik heb verschillende diploma's in taal en bedrijfscommunicatie en ben er ook door gepassioneerd.
Vertaler engels in Welle (9473) - Lisa
Lisa
Welle
Nieuw
Als masterstudent Taal- en Letterkunde, en als vrijwilliger-vertaler zowel bij TED als bij ESO, weet ik perfect hoe je een tekst moet opstellen en kan ik ook teksten zonder problemen vertalen. Hierbij zou het vooral gaan om (steeds beide richtingen) Engels-Nederlands, Engels-Italiaans, en Nederlands-Italiaans.
Vertaler engels in Asse (1730) - Kris
Kris
Asse
Nieuw
Ik ben Teamleader Marketing & Communicatie bij een bekend groot engineeringbedrijf. Ik ben dus dagelijks met taal bezig, en ik als interne en externe communicator hou ik van schrijven, en dat lukt zeer goed voor Nederlands en Engels in beide richtingen. Franse teksten vertaal ik graag naar een Nederlandstalige tekst/artikel/verhaal Ik lees ook graag en boekbesprekingen schrijf ik met plezier.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 57 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Aalst, prijs vertaling Engels Aalst, vertaler Engels Nederlands Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Engels in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden