vertaler engels Deinze

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Deinze

Vertaler engels in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.95/5 (19 reviews)
Door mijn affiniteit met talen en mijn professionele achtergrond, heb ik zeker genoeg bagage om van uw vertaalopdrachten (NL-FR-EN) een succes te maken.
Vertaler engels in Nazareth (9810) - Gaétan
Gaétan
Nazareth
5/5 (2 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal. Als onderzoeker aan de UGent gebeurt alle communicatie (dagdagelijks en wetenschappelijk) in het Engels, waardoor ik deze taal uitstekend beheers. Ook Spaans beheers ik goed (C1 diploma) aangezien ik een jaar in Spanje heb gewoond voor mijn studies. Alle richtingen van vertalen tussen deze drie talen kan ik goed.
Vertaler engels in Sint-martens-latem (9830) - Emilie
Emilie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
5/5 (1 reviews)
Ik ben perfect drietalig en heb in verschillende landen in de wereld gewoond om deze talen te perfectioneren. Zo woonde ik in new York en Australië voor mijn engels en deed mijn rechten opleiding in het frans
Vertaler engels in Afsnee (9051) - Caroline
Caroline
Afsnee
5/5 (1 reviews)
Als directieassistente werken in een internationaal bedrijf te Brussel met hoofdzetel in Parijs heb ik steeds als heel boeiend ervaren. Reeds 34 jaar doe ik het met passie. Kennis van 3 talen, geschreven en gesproken is dan ook geen overbodige luxe. Dagelijks vertaal ik teksten uit het Nl naar het Fr of het En en omgekeerd. Soms komt daar ook de Duitse taal bij kijken.
Vertaler engels in Kruishoutem (9770) - Maureen
Maureen
Kruishoutem
5/5 (1 reviews)
Ik heb een bachelor moderne talen en secretariaat en een pedagogisch diploma om les te geven. Ik was benoemd voor Frans en het interesseert me dan ook om af en toe van thuis uit vertalingen te doen van Frans naar Nederlands en omgekeerd. Ook met Engels ben ik vertrouwd. Ik ben nu in prepensioen en mis het bezig zijn met taal.
Vertaler engels in De pinte (9840) - Filip
Filip
De pinte
5/5 (1 reviews)
Ik heb moderne talen - economie gestudeerd en kan vlot in het Nederlands (moedertaal), Frans en Engels communiceren (zowel mondeling als schriftelijk). Ik volgde vorig jaar nog een jaartje avondschool Frans (laatste jaar) om eens te bekijken hoe het met mijn Frans gesteld was en ik ben met glans geslaagd op het einde van het schooljaar. Talen interesseren me enorm. Kostprijs vertaalwerk € 15/u
Vertaler engels in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
Nieuw
Hallo! Ik heb tien jaar muziekschool gevolgd en speel gitaar. Mijn passie voor muziek is dan ook groot. Naast de individuele gitaarlessen en notenleer- en AMC*-lessen, heb ik ook enkele jaren AMT*-lessen gevolgd. Dit ganse pakket was zeer boeiend en ik zou u dan ook graag (verder) willen motiveren om gitaar te spelen. Van nature help ik tevens graag mensen en geef ik graag advies. Contacteer mij gerust! *AMC: algemene muziekcultuur *AMT: algemene muziektheorie
Vertaler engels in Zulte (9870) - Siel
Siel
Zulte
Nieuw
Op zoek naar een grammar nazi die jouw tekst kan corrigeren en zo nodig naar een hoger niveau kan tillen? Wil je je cv laten nakijken? Moet je iets vertalen van of naar het Nederlands, Frans of Engels? Wil je iets schrijven en weet je niet hoe hieraan te beginnen? Ik help je met plezier!
Vertaler engels in Meigem (9800) - Amadou
Amadou
Meigem
Nieuw
Dag allemaal, mijn naam is Amadou. Ik doe momenteel een doctoraat in de geneeskunde. Mijn moedertaal is Frans maar spreek verschillende talen. Naast Frans beheers ik ook het Nederlands & Engels. Mijn vriendin haar moedertaal is Nederlands. Ook zij is meerstalig en beheerst naast het Nederlands ook Frans & Engels. Beiden kunnen wij jullie helpen met vertalingen in het Frans, Nederlands en Engels.
Vertaler engels in Nazareth (9810) - Guy
Guy
Nazareth
Nieuw
Opgegroeid in de V.S. en reeds actief gedurende 18 jaar in diverse sectoren in een internationale omgeving waar Engels de voertaal is ben ik perfect tweetalig. Graag bespreek ik met je hoe ik je vertaal opdracht kan afwerken zoals jij verwacht.
Vertaler engels in Deinze (9800) - Ariane
Ariane
Deinze
Nieuw
Zelf volg ik de studie Journalistiek, dus schrijven (en vertalen) is een echte passie van mij! Nederlands is mijn moedertaal, maar Engels is echt mijn lievelingstaal! Naast mijn studie Journalistiek volgde ik ook al 2 jaar een lerarenopleiding voor het vak Engels. Bij mij kan je dus terecht voor een creatieve tekst (of vertaling), die daarnaast ook correct is!
Vertaler engels in Waregem (8790) - Victor
Victor
Waregem
Nieuw
Ik ben zeer graag bezig met talen, altijd uiterst goed gescoord op de taalvakken op school. Het komende jaar zal ik studeren in de faculteit toegepaste taalkunde in UGENT.
Vertaler engels in De pinte (9840) - Malika
Malika
De pinte
Nieuw
Wil je last minute een tekst vertalen van Nederlands naar Engels? Of omgekeerd? Of iemand om je tekst te overlezen? Just let me know and I'll be happy to help!
Vertaler engels in Zulte (9870) - Leen
Leen
Zulte
Nieuw
Ik ben een taalliefhebber. Vertalingen Engels-Nederlands of Frans-Nederlands doe ik met veel plezier. Korte Spaanse en Italiaanse teksten vertalen kan eventueel ook.
Vertaler engels in Afsnee (9051) - Ingo
Ingo
Afsnee
Nieuw
Ik heb alles qua electronica in het Engels staan. Ik kijk ook al sinds ik klein was naar Engelse TV of speel videospellen in het Engels. Ik geniet meer van het Engels dan mijn eigen moedertaal
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Deinze: geëvalueerd met 4.99 door 25 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Deinze, prijs vertaling Engels Deinze, vertaler Engels Nederlands Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Engels in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden