vertaler engels Deinze

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Deinze

Sofie is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler engels in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.75/5 (60 reviews)
Door mijn affiniteit met talen en mijn professionele achtergrond, heb ik zeker genoeg bagage om van uw vertaalopdrachten (NL-FR-EN) een succes te maken.
Vertaler engels in Zulte (9870) - Maarten
Maarten
Zulte
5/5 (6 reviews)
Zeer snel, goedkoop en efficiënt schrijven, vertalen en verbeteren van teksten. Alle stijlen en talen zijn mogelijk. Dankzij een uitgebreid wereldwijd netwerk verloopt dit zeer vlot en efficiënt. Verbeteringen/aanpassingen zijn steeds in de prijs inbegrepen. .
Vertaler engels in Nazareth (9810) - Gaétan
Gaétan
Nazareth
5/5 (4 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal. Als onderzoeker aan de UGent gebeurt alle communicatie (dagdagelijks en wetenschappelijk) in het Engels, waardoor ik deze taal uitstekend beheers. Ook Spaans beheers ik goed (C1 diploma) aangezien ik een jaar in Spanje heb gewoond voor mijn studies. Alle richtingen van vertalen tussen deze drie talen kan ik goed.
Vertaler engels in Sint-martens-latem (9830) - Emilie
Emilie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
5/5 (1 reviews)
Ik ben perfect drietalig en heb in verschillende landen in de wereld gewoond om deze talen te perfectioneren. Zo woonde ik in new York en Australië voor mijn engels en deed mijn rechten opleiding in het frans
Vertaler engels in Kruishoutem (9770) - Maureen
Maureen
Kruishoutem
5/5 (1 reviews)
Ik heb een bachelor moderne talen en secretariaat en een pedagogisch diploma om les te geven. Ik was benoemd voor Frans en het interesseert me dan ook om af en toe van thuis uit vertalingen te doen van Frans naar Nederlands en omgekeerd. Ook met Engels ben ik vertrouwd. Ik ben nu in prepensioen en mis het bezig zijn met taal.
Vertaler engels in Hansbeke (9850) - Hélène
Hélène
Hansbeke
5/5 (1 reviews)
Ik ben in het middelbaar afgestudeerd aan de richting economie moderne talen en studeer momenteel Rechten. Doorheendeze opleidingen heb ik heel wat ervaring met teksten opstellen en vertalen opgedaan. Ook was ik als klein kindje enorm gefascineerd door Engels, ik vond dit DE wereldtaal waardoor ik al altijd vrij goed engels spreek en schrijf.
Vertaler engels in Hansbeke (9850) - Simon
Simon
Hansbeke
5/5 (1 reviews)
Als journalist dien ik vaak teksten in het Engels te lezen, interpreteren en vertalen. Op wekelijkse basis lees ik als eindredacteur ook Nederlandse teksten na en voer ik correcties uit, zowel taalkundig als stilistisch. Ik lees in mijn vrije tijd ook Engelstalige en Nederlandstalige boeken.
Vertaler engels in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
Nieuw
Hallo! Ik heb tien jaar muziekschool gevolgd en speel gitaar. Mijn passie voor muziek is dan ook groot. Naast de individuele gitaarlessen en notenleer- en AMC*-lessen, heb ik ook enkele jaren AMT*-lessen gevolgd. Dit ganse pakket was zeer boeiend en ik zou u dan ook graag (verder) willen motiveren om gitaar te spelen. Van nature help ik tevens graag mensen en geef ik graag advies. Contacteer mij gerust! *AMC: algemene muziekcultuur *AMT: algemene muziektheorie
Vertaler engels in Zulte (9870) - Siel
Siel
Zulte
Nieuw
Op zoek naar een grammar nazi die jouw tekst kan corrigeren en zo nodig naar een hoger niveau kan tillen? Wil je je cv laten nakijken? Moet je iets vertalen van of naar het Nederlands, Frans of Engels? Wil je iets schrijven en weet je niet hoe hieraan te beginnen? Ik help je met plezier!
Vertaler engels in Meigem (9800) - Amadou
Amadou
Meigem
Nieuw
Dag allemaal, mijn naam is Amadou. Ik doe momenteel een doctoraat in de geneeskunde. Mijn moedertaal is Frans maar spreek verschillende talen. Naast Frans beheers ik ook het Nederlands & Engels. Mijn vriendin haar moedertaal is Nederlands. Ook zij is meerstalig en beheerst naast het Nederlands ook Frans & Engels. Beiden kunnen wij jullie helpen met vertalingen in het Frans, Nederlands en Engels.
Vertaler engels in Deinze (9800) - Ariane
Ariane
Deinze
Nieuw
Zelf volg ik de studie Journalistiek, dus schrijven (en vertalen) is een echte passie van mij! Nederlands is mijn moedertaal, maar Engels is echt mijn lievelingstaal! Naast mijn studie Journalistiek volgde ik ook al 2 jaar een lerarenopleiding voor het vak Engels. Bij mij kan je dus terecht voor een creatieve tekst (of vertaling), die daarnaast ook correct is!
Vertaler engels in Zulte (9870) - Leen
Leen
Zulte
Nieuw
Ik ben een taalliefhebber. Vertalingen Engels-Nederlands of Frans-Nederlands doe ik met veel plezier. Korte Spaanse en Italiaanse teksten vertalen kan eventueel ook.
Vertaler engels in Deinze (9800) - Jetti
Jetti Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Jarenlange ervaring als copywriter en journalist met nadruk op economische teksten. Ik combineer mijn opleiding Handelswetenschappen met een passie voor taal. Contacteer mij gerust voor het nalezen van eindwerken, helpen opstellen van een thesis, schrijven van blogs rondom financiën, beleggen, sparen en vooral besparen!
Vertaler engels in Sint-martens-latem (9830) - Michelle
Michelle
Sint-martens-latem
Nieuw
Hi I’m a native English copywriter so if you need help with writing your SEO blogs, web pages, email marketing, sales copy etc, I’m definitely your girl. I can also do simple Dutch to English translation, also web design and sales page design so ask away. I’m happy to help.
Vertaler engels in Nazareth (9810) - Eric
Eric
Nazareth
Nieuw
Ik houd van taal, zowel gesproken als geschreven. Zowel in het Nederlands, Frans of Engels. Ik heb ook in Frankrijk en Engeland gewerkt en geleefd. Dus ik heb ook dagelijks leven woordenkennis.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers Engels in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Deinze: geëvalueerd met 4.96 door 71 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Deinze, prijs vertaling Engels Deinze, vertaler Engels Nederlands Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan vertaler Engels in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden