vertaler engels Geel

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Geel

Vertaler engels in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een grote interesse voor talen. Al van kleins af kreeg ik les in het Frans en Engels. Voor Frans heb ik een DELF B2 diploma. Daarnaast is Nederlands mijn moedertaal. Contacteer mij gerust.
Vertaler engels in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Momenteel zit ik in mijn tweede jaar Office Management Talen & Vertalen. Hierdoor ben ik volledig ondergedompeld in de talen: Nederlands, Frans en Engels en het vertalen van en naar deze talen. Daarnaast studeerde ik ook een jaar Leerkracht Lager Onderwijs, waar ik leerde op welke manier ik zaken moet aanleren aan kinderen.
Vertaler engels in Herentals (2200) - Elena
Elena
Herentals
5/5 (1 reviews)
Hebt u vertaling nodig? Met de combinatie Engels/Spaans/Nederlands kan ik u wel helpen. Ik ben ook filoloog en leerkracht met goede ervaring. Wij kunnen gemakkelijk afspreken.
Vertaler engels in Olen (2250) - Jente
Jente
Olen
5/5 (1 reviews)
Frans - Nederlands, Engels - Nederlands of het schrijven van Nederlandstalige teksten zijn diensten die ik kan aanbieden. Mijn vriendin is Franstalig, ik spreek dus dagelijks de Franse taal en op heel regelmatige basis ook Engels vanwege mijn job als circusartiest.
Vertaler engels in Laakdal (2430) - Emily
Emily
Laakdal
5/5 (1 reviews)
Ik ben ideaal als Engelse vertaler omdat ik vloeiend Engels spreek, schrijf en luister. Al van kleins af aan ben ik bezig met de taal. Ik kan ook een beetje Duits en Frans maar hier ben ik wel maar matig in.
Vertaler engels in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Westerlo
Nieuw
Enkele jaren ervaring als leerkracht. Verschillende vakken, verschillende richtingen, verschillende jaren. Zowel lager onderwijs als secundair onderwijs.
Vertaler engels in Geel (2440) - Kris
Kris
Geel
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal. Ik hou er van om mij te verdiepen in de Franse en de Engelse taal. Heeft u vertalingen nodig naar het Nederlands, laat het mij dan weten. Ik help u daarmee graag verder.
Vertaler engels in Mol (2400) - Liesbeth
Liesbeth
Mol
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Liesbeth, 31 jaar oud en 10 jaar geleden afgestudeerd als bachelor bedrijfsvertaler-tolk. In 2020 start ik als zelfstandig vertaler ENG/FR-NL in bijberoep. Via Listminut hoop ik enkele vertaalopdrachten binnen te halen. Aarzel niet om me te contacteren!
Vertaler engels in Geel (2440) - Jade
Jade
Geel
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal, maar ik heb in een gezin opgevoed met een Engelse moeder. Ik ben perfect tweetalig en heb deze vaardigheid dus ook steeds goed kunnen onderhouden.
Vertaler engels in Herentals (2200) - Melissa
Melissa
Herentals
Nieuw
Ik spreek dagelijks tegen verschillende mensen Engels, en dit is over de jaren heen een soort van tweede taal geworden voor mij. Ik kan voor jou een tekst van Nederlands naar Engels vertalen of omgekeerd.
Vertaler engels in Geel (2440) - Anton
Anton
Geel
Nieuw
Als masterstudent Rechten aan de KU Leuven ben ik opgeleid om fijnzinnig met taal om te gaan en om kritisch te analyseren welke zinsdelen herhalend, te weinig nauwkeurig of grammaticaal incorrect zijn.
Vertaler engels in Meerhout (2450) - Yentl
Yentl
Meerhout
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb een C2 niveau in Engels. De vraag "of ik in het Engels ben opgevoed?" is mij al een tiental keer gesteld, maar niets is minder waar. In mijn vrije tijd ben ik ook vaak bezig met zelf schrijven, zowel in het Nederlands als Engels. Tijdens mijn lerarenopleiding Engels-Nederlands en master Engels, zijn mijn skills nog verder bijgeschaafd.
Vertaler engels in Mol (2400) - Cederic
Cederic
Mol
Nieuw
Op een Europese school wordt je tweede taal al sinds het tweede lageren gegeven door leerkrachten waarvan dat hun moedertaal is. Nederlands is mijn moedertaal en Engels kan ik even goed. Duits heb ik ook al 4 jaar ervaring mee als derde taal.
Vertaler engels in Oevel (2260) - Camille
Camille
Oevel
Nieuw
Ik ben tweetalig en kreeg zelfs extra oefeningen voor Engels omdat ik voorliep op andere studenten. Ik heb lang met een vriendin gestudeerd en heb haar altijd alles uitgelegd indien nodig op verschillende manieren. Vertalen formeel of informeel is voor mij ook geen probleem. Ik studeer ook voor leerkracht Engels & Frans. Talenknobbel nodig? Dan bent u aan het juiste adres!
Vertaler engels in Olen (2250) - Timon
Timon
Olen
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal. Ik ben geen taalkundige, maar heb wel ervaring met mijn taal verzorgd te houden door mijn schoolloopbaan. Engels is voor mij een tweede taal, ik gebruik dagelijks Engels op hoog niveau, namelijk een deel van mijn vakken aan de KUL zijn in het Engels. Hopelijk zijn deze ervaringen voldoende om u verder te helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Geel: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Geel, prijs vertaling Engels Geel, vertaler Engels Nederlands Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Engels in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden