vertaler engels Mechelen

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Mechelen

Vertaler engels in Hever (3191) - Frederic
Frederic
Hever
4.96/5 (141 reviews)
Vertalingen - Traductions - Translations - FR - NL - ENG Perfect tweetalig NL <=>FR Parfaitement bilingue FR <=> NL Translations ENG => NL or ENG => FR also possible
Marijke is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler engels in Hofstade-Zemst (1981) - Marijke
Marijke
Hofstade-Zemst
5/5 (9 reviews)
Al meer dan 9 jaar ervaring als leerkracht Engels, Frans en Nederlands. Ondertussen al een heel deel opstellen en advertenties vertaald. Elke opdracht heeft een andere prijs, hangt van de lengte van de tekst af.
Vertaler engels in Willebroek (2830) - Manon
Manon
Willebroek
5/5 (9 reviews)
Hoi! Ik ben Manon, een jonge studente rechten. Ik ben 19 jaar en ik geef bijles in de Engelse taal om zo een centje bij te verdienen. Taalniveau: C2/C1 (vloeiend en academisch gebruik). In mijn vrije tijd, neem ik deel aan Model United Nations conferenties over heel Europa. Ook hier is de voertaal wederom Engels. Kortom: de taal ligt me nauw aan het hart en ik help u dan ook graag verder.
Vertaler engels in Mechelen (2800) - Inge
Inge
Mechelen
4.86/5 (7 reviews)
Ik wil teksten vertalen vanuit het Engels naar het Nederlands. Ik kan ook helpen bij het schrijven van teksten en nalezen op fouten: opstellen van een CV of sollicitatiebrief, teksten voor een website.
Vertaler engels in Kontich (2550) - Kris
Kris
Kontich
5/5 (5 reviews)
Opleiding Toegepaste Communicatie en doorheen mijn loopbaan bij verschillende bedrijven vaak verantwoordelijk geweest/ en nog steed voor opstellen/vertalen/nalezen van allerhande communicatie (mailings/handleidingen/productcatalogi…) Nauwgezet en kritisch.
Vertaler engels in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik ben 3-talig opgevoed. schrijven van teksten in Frans, Nederlands en Engels kan ik goed. Ook vertalen van de ene naar de andere zijn zeker sterke punten. Ook het nalezen van opstellen, eindejaarswerken, naslagwerken op taal- en schrijffouten zijn sterke punten van me.
Vertaler engels in Kapelle-op-den-bos (1880) - Lien
Lien
Kapelle-op-den-bos
5/5 (1 reviews)
Tijdens the social media bootcamp leer ik je zelf aan de slag te gaan om je sociale media en andere communicatiekanalen efficiënt te beheren. Tips and tricks voor foto’s, copywriting, allerlei marketing tools. Altijd op maat van jouw bedrijf. Beschikbaar onder flexijob statuut indien nodig.
Vertaler engels in Mechelen (2800) - Nele
Nele
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Al 13 jaar werk ik als copywriter & vertaler voor de meest uiteenlopende bedrijven/merken in de meest uiteenlopende sectoren. Redactionele artikels, webteksten, boeken, slogans met plakfactor, social stories; helemaal mijn dada! Vertalen doe ik van het Nederlands naar het Engels of omgekeerd en van het Frans naar het Nederlands.
Vertaler engels in Mechelen (2800) - Stacey
Stacey
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben tweetalig Nederlands - Engels opgevoed en ik ben leraar Engels op een middelbare school. Ik leen graag mijn vlotte pen om je te helpen met teksten vertalen.
Vertaler engels in Duffel (2570) - Chloë
Chloë
Duffel
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Chloë en ik ben een 19 jarige studente en heb daarom veel vrije tijd tijdens de vakantie. Ik heb een groot hart voor dieren en ben het liefst zo vaak mogelijk met hen bezig! Ik ben beschikbaar voor wandelingen, gezelschap houden, de hond wassen en eten geven, etc..
Vertaler engels in Mechelen (2800) - Ann
Ann
Mechelen
Nieuw
Zonder vertaler te zijn, heb ik een grondige kennis van het Frans en Engels. In combinatie met mijn juridische opleiding, kan ik u helpen bij het voeren van een zakelijke communicatie en dit met de nodige discretie.
Vertaler engels in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Mechelen
Nieuw
Ik schrijf graag en heb een zeer vlotte pen. Structureren van teksten en het overbrengen van een duidelijke boodschap zijn mijn sterktes. Nederlands is mijn moedertaal en heb onder meer dankzij buitenlandse ervaring en mijn studies een C2-niveau in Engels. Vertalen vanuit het Frans is ook geen probleem.
Vertaler engels in Willebroek (2830) - Jasper
Jasper
Willebroek
Nieuw
Aangezien ik tijdens mijn kleuterjaren in Amerika woonde is Engels eigenlijk mijn eerste taal. Ik heb ook een Engelstalige Masteropleiding (in de geologie) aan de KU Leuven afgewerkt en een Engelstalige doctoraatsthesis geschreven. Ook met het schrijven van teksten in het Nederlands, met correcte spelling en grammatica, heb ik via mijn opleiding en job bij de overheid veel ervaring.
Vertaler engels in Boom (2850) - Mitch
Mitch
Boom
Nieuw
Taal- en Letterkunde Nederlands-Engels gedaan aan de Universiteit Antwerpen. Evenals ervaring als freelance vertaler voor diverse klanten. Bijdrage vertaling naar het Nederlands van een populaire social media website.
Vertaler engels in Duffel (2570) - Anne-sophie
Anne-sophie
Duffel
Nieuw
Student, 5de jaar wiskunde wetenschappen. Op talen scoor ik altijd goed. Moet je een opstel binnendoen maar heb je geen tijd of weet je niet hoe je het moet aanpakken? Contacteer me gerust! Dit gaat wel enkel via de computer. U krijgt u opstel zeer snel vertaald terug! Ook voor voorbereiding van mondelinge dialogen etc. kan u bij mij terecht.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers Engels in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Mechelen: geëvalueerd met 4.98 door 178 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Mechelen, prijs vertaling Engels Mechelen, vertaler Engels Nederlands Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan vertaler Engels in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden