vertaler engels Mechelen

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Mechelen

Frederic is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler engels in Hever (3191) - Frederic
Frederic
Hever
4.95/5 (127 reviews)
Vertalingen - Traductions - Translations - FR - NL - ENG Perfect tweetalig NL <=>FR Parfaitement bilingue FR <=> NL Translations ENG => NL or ENG => FR also possible
Vertaler engels in Willebroek (2830) - Manon
Manon
Willebroek
5/5 (9 reviews)
Vertaler engels in Hofstade-Zemst (1981) - Marijke
Marijke
Hofstade-Zemst
5/5 (7 reviews)
Al meer dan 9 jaar ervaring als leerkracht Engels, Frans en Nederlands. Ondertussen al een heel deel opstellen en advertenties vertaald. Elke opdracht heeft een andere prijs, hangt van de lengte van de tekst af.
Vertaler engels in Humbeek (1851) - Merel
Merel
Humbeek
5/5 (7 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands, en daarnaast hou ik ook van de Engelse taal. Het vertalen van het Nederlands naar het Engels en vise versa doe ik dus zeer graag. Ook Frans vertalen in het Nederlands is geen probleem voor mij. Ik help zeer graag en met veel plezier!
Vertaler engels in Kontich (2550) - Marie-paule
Marie-paule
Kontich
5/5 (3 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands. Als kind las ik minstens 5 boeken per week, ik schreef zelf ook heel veel kortverhalen en gedichten. Verder heb ik verschillende jobs gedaan waarin ik als schrijver aan het werk was, in zowel Nederlands als Engels. Sinds meer dan 20 jaar communiceer ik dagelijks in het Engels.
Vertaler engels in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik ben 3-talig opgevoed. schrijven van teksten in Frans, Nederlands en Engels kan ik goed. Ook vertalen van de ene naar de andere zijn zeker sterke punten. Ook het nalezen van opstellen, eindejaarswerken, naslagwerken op taal- en schrijffouten zijn sterke punten van me.
Vertaler engels in Niel (2845) - Clyde
Clyde
Niel
5/5 (1 reviews)
Zowel Nederlandstalig als Engelstalig opgevoed geweest. Teksten en spraakberichten kan ik gemakkelijk vertalen naar een versimpelde en verstaanbare vertaling.
Vertaler engels in Mechelen (2800) - Ann
Ann
Mechelen
Nieuw
Zonder vertaler te zijn, heb ik een grondige kennis van het Frans en Engels. In combinatie met mijn juridische opleiding, kan ik u helpen bij het voeren van een zakelijke communicatie en dit met de nodige discretie.
Vertaler engels in Kontich (2550) - Linda
Linda
Kontich
Nieuw
Mijn specialiteit is ondersteuning bieden bij het schrijven van papers en masterproef voor zowel hogeschool als universiteitsstudenten. Ik bespreek, in nauwe samenwerking, op een constructieve wijze de onderzoeksvraag, het theoretisch kader en de opbouw van de tekst naar de onderzoeksvraag toe. Ik gebruik een creatieve methodiek, bij het schrijven van een wetenschappelijke 'parel'!
Vertaler engels in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Mechelen
Nieuw
Ik schrijf graag en heb een zeer vlotte pen. Structureren van teksten en het overbrengen van een duidelijke boodschap zijn mijn sterktes. Nederlands is mijn moedertaal en heb onder meer dankzij buitenlandse ervaring en mijn studies een C2-niveau in Engels. Vertalen vanuit het Frans is ook geen probleem.
Vertaler engels in Steenokkerzeel (1820) - Nele
Nele
Steenokkerzeel
Nieuw
Ik ben student Toegepaste taalkunde en ik zit momenteel in mijn derde bachelor dus ik heb al 2 jaar vertaalervaring. Van het Nederlands naar het Engels en omgekeerd. Ik heb ook ervaring in het opstellen van essays en artikels.
Vertaler engels in Willebroek (2830) - Jasper
Jasper
Willebroek
Nieuw
Aangezien ik tijdens mijn kleuterjaren in Amerika woonde is Engels eigenlijk mijn eerste taal. Ik heb ook een Engelstalige Masteropleiding (in de geologie) aan de KU Leuven afgewerkt en een Engelstalige doctoraatsthesis geschreven. Ook met het schrijven van teksten in het Nederlands, met correcte spelling en grammatica, heb ik via mijn opleiding en job bij de overheid veel ervaring.
Vertaler engels in Boom (2850) - Mitch
Mitch
Boom
Nieuw
Taal- en Letterkunde Nederlands-Engels gedaan aan de Universiteit Antwerpen. Evenals ervaring als freelance vertaler voor diverse klanten. Bijdrage vertaling naar het Nederlands van een populaire social media website.
Vertaler engels in Duffel (2570) - Anne-sophie
Anne-sophie
Duffel
Nieuw
Student, 5de jaar wiskunde wetenschappen. Op talen scoor ik altijd goed. Moet je een opstel binnendoen maar heb je geen tijd of weet je niet hoe je het moet aanpakken? Contacteer me gerust! Dit gaat wel enkel via de computer. U krijgt u opstel zeer snel vertaald terug! Ook voor voorbereiding van mondelinge dialogen etc. kan u bij mij terecht.
Vertaler engels in Grimbergen (1850) - Gauthier
Gauthier
Grimbergen
Nieuw
Ik ben tweetalig (Frans - Nederlands) opgevoed en ik heb een zeer goede kennis van het Engels. Aan de VUB hebben we namelijk verschillende Engelstalige vakken gehad (waarvoor we verschillende papers hebben moeten schrijven). Daarnaast heb ik op professioneel vlak vaak (juridische) teksten moeten vertalen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Mechelen: geëvalueerd met 4.99 door 157 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Mechelen, prijs vertaling Engels Mechelen, vertaler Engels Nederlands Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Engels in Mechelen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden