vertaler engels Evergem

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Evergem

Vertaler engels in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ikzelf spreek Nederlands als moedertaal. Mijn vriend heeft een Franstalige familie, wat mij de gelegenheid geeft om wekelijks Frans te spreken en te schrijven. Aangezien de standaardtaal op mijn werk Engels is, lees en schrijf ik op dagelijkse basis in het Engels. Ik ben een echte talenknobbel en hou ervan zoveel mogelijk te leren en toe te passen.
Vertaler engels in Merendree (9850) - Mieke
Mieke
Merendree
5/5 (8 reviews)
In 2018 behaalde ik mijn masterdiploma Vertalen (Nl-Eng). Via dit platform bied ik mijn diensten als vertaler aan. Heeft u een vertaling nodig of wenst u een tekstrevisie van uw werk, dan kunt u bij mij terecht.
Vertaler engels in Oostakker (9041) - Eline
Eline Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
5/5 (6 reviews)
Aangezien ik reeds lang Anglofiel ben en voor mijn job elke dag Engels schrijf en spreek (ook vertalen hoort daar bij) is het mijn tweede taal geworden. Vertalen gaat dan ook zeer vlot in beide richtingen. Gezien mijn opleiding ligt mijn specialiteit en interesse vooral bij wetenschappelijke teksten maar ik sta uiteraard ook open voor andere jobs.
Vertaler engels in Gent (9000) - Karoline
Karoline
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb een masterdiploma Engels en Nederlands en werk als docent Engels aan een hogeschool en werkte daarvoor in de commmunicatie. Ik heb ervaring met het schrijven, bewerken en vertalen van teksten en weet ook dat het belangrijk is dit in overleg met u te doen.
Vertaler engels in Gent (9000) - Iris
Iris
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als logopedist. Ik schrijf foutloos Nederlands en heb inzicht in tekststructuren. Ik ben goed in het opsporen van spellingsfouten en kan je helpen met het helder overbrengen van een boodschap via geschreven taal. Ik help je graag!
Vertaler engels in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (1 reviews)
Auteur van verschillende gepubliceerde leesboeken, promofilms, kortfilms en luisterspelen; honderden artikels, persberichten en newsletters. Zeer deskundig in het Engels en het Nederlands, drietalige assistente (inclusief Frans), coach NLP, communicatie, leugendetectie, acteren, debatteren, presenteren, tv-werk, regie en schrijven.
Vertaler engels in Sint-amandsberg (9040) - Fouad
Fouad
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Voor al uw vragen rond Nederlands of Engels kunt u bij mij terecht. Van vertalingen tot copywriting, u hoeft zich geen zorgen meer te maken. Laat gerust weten wat u nodig heeft en dan doe ik de rest!
Vertaler engels in Oostakker (9041) - Matthias
Matthias
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht heb ik heel wat ervaring met het opstellen en verbeteren van teksten. Zowel binnen de Nederlandse als Engelse taal. Ook kan ik vlot vertalen van of naar het Engels.
Vertaler engels in Wondelgem (9032) - Bianca
Bianca
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands. Ik schreef mijn bachelorproef in het Nederlands en mijn thesis in het Engels. Ook publiceerde ik een Engelstalig artikel in ISME Communications. Dagelijks praat en schrijf ik in het Engels op mijn job. Bij mij kan je terecht voor bij het schrijven van academische en wetenschappelijke teksten in het Nederlands of Engels. Vertalingen uit het Frans zijn ook mogelijk.
Vertaler engels in Gent (9000) - Okan
Okan
Gent
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik opgevoed in 2 talen: Turks & Nederlands. In het middelbaar heb ik Economie-Moderne Talen gestudeerd omdat ik aanleg voor talen had. Naast het Turks & Nederlands beheers ik ook een hoog niveau van Frans en Engels.
Vertaler engels in Oostakker (9041) - Margot
Margot Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
Nieuw
Ik schrijf zelf vaak voor blogs in het engels. Ook heb ik met Erasmus gestudeerd aan een universiteit in Coventry, VK. Daar heb ik verschillende papers in het engels geschreven en weet ik dus maar al te goed hoe moeilijk engels echt kan zijn. Ik hou rekening met de kleine details, zaken waar er vaak wordt overgelezen (tijden, grammatica, ...). Ik vertaal niet gewoon, maar help ook meedenken.
Vertaler engels in Wondelgem (9032) - Jamilia
Jamilia
Wondelgem
Nieuw
In mijn job als copywriter ben ik dagelijks met taal bezig. Ik bied graag mijn hulp aan bij al je taal- en vertaalproblemen in het Nederlands en het Engels!
Vertaler engels in Mariakerke (9030) - Liese
Liese
Mariakerke
Nieuw
Ik ben een fulltime Leraar secundair. Helpen met Nederlands en Engels is dus geen probleem. Ik geef ook bijles in pav, geschiedenis, esthetica en kunstgeschiedenis. Ook kan ik huiswerkbegeleiding voorzien.
Vertaler engels in Sint-amandsberg (9040) - Eddy
Eddy
Sint-amandsberg
Nieuw
Gepensionneerd met vroeger een management functie en daarna een eigen bedrijf. Ben gespecialiseerd in Export and management. Heb veel gereisd vooral in de landen met gecentraliseerde economie en heb nog wel enkele contacten in deze landen (Polen, Roemenië, Bulgarije en het voormalige Joegoslavië)
Vertaler engels in Gent (9000) - Maryam
Maryam
Gent
Nieuw
Hallo, mijn naam is Maryam, ik ben twintig jaar en ik woon in Gent. Momenteel studeer ik en om een centje bij te verdienen heb ik me ingeschreven bij Listminut. Ik babysit heel graag en heb al veel ervaring hiermee; knutselen, verhaaltjes lezen, spelen... . Voor de rest ben ik ook erg gesteld op dieren en mensen helpen. Als je me nodig zou hebben, laat dan dan gerust iets weten!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers Engels in Evergem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Evergem: geëvalueerd met 5.0 door 82 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Evergem, prijs vertaling Engels Evergem, vertaler Engels Nederlands Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan vertaler Engels in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden