vertaler engels Temse

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Temse

Vertaler engels in Hamme (9220) - Jan
Jan
Hamme
5/5 (6 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels gestudeerd aan de unief. Engels en Duits gebruik ik dagelijks in mijn job (voor een Duits bedrijf), waar ik o.a. verantwoordelijk ben voor de coördinatie van de omzetting van een software-product in verschillende talen.
Vertaler engels in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik ben 3-talig opgevoed. schrijven van teksten in Frans, Nederlands en Engels kan ik goed. Ook vertalen van de ene naar de andere zijn zeker sterke punten. Ook het nalezen van opstellen, eindejaarswerken, naslagwerken op taal- en schrijffouten zijn sterke punten van me.
Vertaler engels in Niel (2845) - Clyde
Clyde
Niel
5/5 (1 reviews)
Zowel Nederlandstalig als Engelstalig opgevoed geweest. Teksten en spraakberichten kan ik gemakkelijk vertalen naar een versimpelde en verstaanbare vertaling.
Vertaler engels in Hoboken (2660) - Kris
Kris
Hoboken
Nieuw
Zeer goed in Spaanse taal (taallessen, vertalingen) - mijn partner spreekt Spaans gewerkt als vrijwilllige vertaler vanuit Spaans naar Nederlands voor een non-profit organisatie. verder ben ik goed tot zeer goed in Frans en Engels waarbij ik teksten zelfstandig correct kan vertalen
Vertaler engels in Beveren-Leie (8791) - Freddy
Freddy
Beveren-Leie
Nieuw
Door de schrijfregels goed toe te passen, wil ik de geschreven pers ondersteunen als spreekbuis voor een levende taal. Een uitgeschreven uiteenzetting, hoe interessant ook, wordt een belachelijk stuk geschrijf als ze ontsierd wordt door schrijffouten. Ik wil daar iets aan doen.
Vertaler engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een student secundair onderwijs. Ik studeer Engels en Project Algemene Vakken. Door dit laatste kan ik voor alle algemene vakken bijles geven. Dit houd Nederlands, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en meer in. Ik heb zelf veel ervaring met opstellen en taken schrijven. Door de grote focus hierop binnen mijn opleiding kan ik je perfect bijstaan.
Vertaler engels in Hemiksem (2620) - Evy
Evy
Hemiksem
Nieuw
Door mijn huidige job kom ik dagelijks in contact met Frans en Engels. Voor mij een uitdaging en passie om hier allerhande oplossingen te zoeken voor mijn klanten. Het lijkt me dan ook super om jullie ook te helpen met allerhande Engelse/Franstalige documenten. Documenten uittypen en in een mooie lay out gieten? Ook geen enkel probleem! Andere administratieve taken? Just ask 😉
Vertaler engels in Lippelo (2890) - Jessica
Jessica
Lippelo
Nieuw
In mijn professioneel leven gebruik in deze talen continue. Ik ben ook getrouwd met een Franstalige man en we praten thuis een mengelmoes van NL en FR🤷‍♀️😁
Vertaler engels in Dendermonde (9200) - Tineke
Tineke
Dendermonde
Nieuw
Afgestudeerd als journaliste, maar al enkele jaren aan het werk als vertaalster. Ik kan dus Franse en Engelse teksten naar het Nederlands vertalen, maar Nederlandse teksten nalezen en verbeteren doe ik net zo graag!
Vertaler engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Hanna
Hanna
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Jarenlang gewerkt voor uitgeverijen: opstellen van lessen, eindredactie, vertaling. Lees heel veel, zowel Nederlands als Engels. Heb ook in het laatste jaar middelbaar vele eindwerken en opstellen begeleid en gecorrigeerd.
Vertaler engels in Hoboken (2660) - Christel
Christel
Hoboken
Nieuw
Ik heb een Bachelor Vertaler Engels-Italiaans. Ik spreek en schrijf vloeiend Engels en hou me heel erg graag bezig met vertaalopdrachten. Momenteel is dit enkel Nederlands-Engels of Engels-Nederlands
Vertaler engels in Hamme (9220) - Bart
Bart
Hamme
Nieuw
Professionele ervaring heb ik niet, maar als vrijwilliger vertaal ik regelmatig teksten uit het Spaans en het Engels. Graag lees ik ook uw teksten na op taal- of spelfouten. Een tekst zonder fouten maakt een wereld van verschil.
Vertaler engels in Nieuwkerken-waas (9100) - Romina
Romina
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Doordat ik opgegroeid ben in een gezin die meerdere talen spreekt, ben ik opgegroeid met de Engelse taal, wat ervoor zorgt dat ik anderen zeker verder kan helpen in alle soorten vakjargon, grammatica, spreken , schrijven, lezen, enzovoort...
Vertaler engels in Lippelo (2890) - Stefan
Stefan
Lippelo
Nieuw
Ik ben heel vlot in de Engelse taal en schrijven is een van mijn passies. Ik heb als vrijwilliger heel wat artikels geschreven voor magazines van VZW’s.
Vertaler engels in De klinge (9170) - Marcia
Marcia
De klinge
Nieuw
Alle corrigeerwerken en nalees documenten in Engels of Nederlands zal ik graag voor u nalezen en corrigeren indien nodig. Ook voor logo ontwerp en grafisch design bent u bij mij aan het juiste adres.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Temse: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Temse, prijs vertaling Engels Temse, vertaler Engels Nederlands Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Engels in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden