tuinwerken Temse

Tuinwerken Temse: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners voor tuinwerken Temse

Tuinwerken in Hemiksem (2620) - Tjordin
Tjordin
Hemiksem
4.74/5 (70 reviews)
hallo ik ben tjordin ik heb ervaring als tuinman ik heb dit gestudeerd en die dit als werk ik beschik over een aanhangwagen en clio break dus kan veel vervoeren
Tuinwerken in Nieuwkerken-waas (9100) - Cedric
Cedric Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
5/5 (18 reviews)
Voor kleine machinale tuinwerken kunnen jullie altijd bij mij terecht, ik zorg ervoor dat jullie tuin de beste zorgen krijgt. Ook het aanleggen van riolering is voor mij geen probleem.
Tuinwerken in Belsele (9111) - Wim
Wim
Belsele
4.91/5 (11 reviews)
Alle onderhoud van tuinen is mogelijk. Gras afrijden, hagen snoeien,onkruidbestrijding, advies betreffende beplanting... wekelijks onderhoud van gazon is ook mogelijk. Flexibel bij het bepalen van de momenten dat uw tuin onderhouden wordt. Heb veel ervaring met het uitvoeren van diverse tuinwerken.
Tuinwerken in Hamme (9220) - Jasper
Jasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
4.71/5 (7 reviews)
Ik ben een vakman die van meerdere markten thuis is. Elektriciteit is mijn specialiteit, voornamelijk huishoudelijke installaties. Ook het plaatsen van parket, laminaat, isolatie en Gyproc kent voor mij geen geheimen. Verder plaats ik ook draad omheiningen en beklinker ik opritten. U kan bij mij terecht voor vragen en advies. Netheid en nauwkeurigheid zijn voor mij twee belangrijke zaken.
Tuinwerken in Nieuwkerken-waas (9100) - Marijn
Marijn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
Ik zit er niet mee in eens een zware klus te doen. Daarvoor dienen mannen ;-) Toch. Ook zit ik er niet mee in, eens een klus te doen die andere zouden mijden (vuil, zwaar, speciaal)
Tuinwerken in Hamme (9220) - Bart
Bart
Hamme
5/5 (6 reviews)
Boordstenen steken, terassen in hout aanleggen, hout instrijken, bomen zagen en afvoeren, graafwerken(geen kraan ter beschikking), aanvoeren en open leggen grind en andere. Omheiningen afbreken, enz.
Tuinwerken in Waasmunster (9250) - Benjamin
Benjamin
Waasmunster
5/5 (6 reviews)
Met jaren ervaring in het bouwen van terrassen en opritten is dit een van mijn favoriete klussen. Voor het snoeien en vellen van bomen ben ik gewapend met de kettingzaag en de kliefmachine.
Tuinwerken in Temse (9140) - Patrick
Patrick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
5/5 (5 reviews)
Erkende ondernemer voert uw werken uit met aandacht voor netheid, snelheid en veiligheid. Vele referenties, onze werken zijn vooral slopen van stacaravans en chalets, alle opruimingen van gebouwen en afvoeren van alle afvalstoffen.
Tuinwerken in Hamme (9220) - Gilles
Gilles
Hamme
5/5 (5 reviews)
Hallo meneer/mevrouw, ik ben Gilles, een jonge arbeider uit. Ik ben 30 jaar. Ik ben vooral gespecialiseerd in oprit/terras leggen, afsluitingen plaatsen en tuinonderhoud/-tuinaanleg.
Tuinwerken in Nieuwkerken-waas (9100) - Lorenzo
Lorenzo
Nieuwkerken-waas
5/5 (5 reviews)
Ik heb ervaring in alle soorten van tuinwerken zoals; saneren van de tuin Aanleggen van terassen, Aanleggen van opritten in tegels, klinkers of hout. Plaatsen van aflsuitingen van alle soorten. Plaatsen van graszodes of gras zaaien. Beplanting
Tuinwerken in Bornem (2880) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Bornem
5/5 (3 reviews)
Plaatsen van omheiningen, planten van hagen, ingraven van een trampoline, plaatsen van een tuinhuis, aanleg van terras. De tuin heeft maar weinig geheimen meer voor mij!
Tuinwerken in Temse (9140) - Hamed
Hamed
Temse
5/5 (2 reviews)
Ik heb groene vingers en tuinieren is een uit de hand gelopen hobby. Ik help vaak de familie met hun tuin en dit is van bomen hakken tot een vijver of nieuwe gras aanleggen. Ik sta altijd open voor een nieuwe uitdaging
Tuinwerken in Lippelo (2890) - Lenny
Lenny
Lippelo
4.0/5 (1 reviews)
Ik doe het voor het goed zijn van andere het geld dat ik maak gaat niet naar men portomenee maar naar mijn moeder om haar wat rechter te houden en ik heb graag hier en daar een bezigheid
Tuinwerken in Lippelo (2890) - Davy
Davy
Lippelo
5/5 (1 reviews)
Hou van zwaar werk heb nog niet veel gedaan in de tuin maar kan het wel alles kan je leren hopen geven jullie mij de kans er voor Wil graag de mensen bij staan wat de mensen niet kunnen mss van leeftijd of van slecht te been wil ik het altijd proberen en meestal lukt het wel
Tuinwerken in Schelle (2627) - Driss
Driss
Schelle
Nieuw
Ik werk regelmatig aan grote projecten maar aangezien er soms door alle verschillende redenen worden verplaatst heb ik soms lege dagen en lijkt met dit de snelste en leukste manier om mensen verder te geleden en tegelijk iets extra te verdienen. Elektriciteit en sanitair en gyproc zijn de zaken waar ik mij in heb gespecialiseerd, alle andere taken rond het huis kan ook.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hulp voor tuinwerken Temse

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Enorm blij met de support die jullie gegeven hebben en de vragen die zeer duidelijk en snel beantwoord zijn. Bedankt! ”
Luc
“ Heel leuk platform alles gevonden wat ik nodig had Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ”
Joren
“ Heel makkelijk in gebruik. Ideaal omdat alles gecontroleerd is. Simpel en goed ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Tuinwerken Temse: geëvalueerd met 4.88 door 147 klanten

Populaire dienstaanvragen

tuinwerken Temse, tuinaanleg Temse, terras aanleggen Temse, tuinaannemer Temse, omheining plaatsen Temse, tuin werken Temse, werken in de tuin Temse, tuinontwerp Temse, tuinhulp lage prijs Temse, tuinarchitect Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan tuinwerken in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden