taalles

Hulp voor taalles bij jou in de buurt

Meer dan 2.949 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraars

Taalles in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Petra
Petra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-lambrechts-woluwe
4.94/5 (404 reviews)
Moedertaalspreker en lerares geeft Nederlandse les. Ik heb ook een pedagogisch diploma om Engels te geven en geef - zowel Nederlands als Engels- al 23 jaar met veel plezier aan anderstaligen. Indien u problemen heeft met beide talen, help ik u graag verder ! Misschien tot binnenkort !
Taalles in Haaltert (9450) - Laura
Laura
Haaltert
4.99/5 (141 reviews)
Ik heb een jarenlange ervaring als "Spelen met FR & NL" lesgever en doe dit nog steeds tijdens het schooljaar. (Jong)volwassenen kunnen ook bij mij terecht voor zowel FR als NL. Passie en leergierigheid prikkel ik via mijn lessen door de les te personaliseren volgens de noden en interesses van elke persoon.
Taalles in Ronse (9600) - Sophie
Sophie
Ronse
5/5 (110 reviews)
opstart van het aanleren van Japans, als deze getriggerd wordt door de algemene interesse voor Japan : muziek, geschiedenis, de kledij, de manier van leven
Taalles in Duffel (2570) - Tania
Tania
Duffel
5/5 (73 reviews)
Als kind kwam ik in contact met Franstalige familieleden. Vrij jong ging ik op Franse cursus om de taal nog beter onder de knie te krijgen. Afgestudeerd als vertaler Frans Spaans, gaf mij de mogelijkheid om 9 jaar lang te werken als vertaler bij een architectenbureau. Daarna heb ik gekozen voor de commerciële wereld, waar Frans ook vrij veel aan bod kwam. Verder geef ik 15 jaar bijles.
Taalles in Schelle (2627) - Kristel
Kristel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schelle
5/5 (63 reviews)
Ik geef online bijles aan leerlingen van de lagere school. Zowel lezen, schrijven, spellen, begrijpend lezen als taalbeschouwing kunnen worden bijgeschaafd op een doeltreffende en motiverende manier. Omdat ik zelf leerkracht ben, sluit mijn werkwijze volledig aan bij de aanpak van de juf of meester op school. Ik geef de gepaste tips en tricks waardoor uw zoon of dochter snel vorderingen maakt.
Taalles in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.75/5 (60 reviews)
Door mijn diploma Germaanse Talen is mijn taalgevoel nog verder verfijnd, en 15 jaar werken in een (hoofdzakelijk Engelstalige) omgeving heeft mijn liefde voor taal enkel aangewakkerd. Ik geef binnen de organisatie van mijn huidige werkgever Nederlandse les aan expats.
Taalles in Opwijk (1745) - Jan
Jan
Opwijk
5/5 (53 reviews)
Gepassioneerd taaldocent (Master, KUL) met ervaring aan een zeer breed publiek: van tweede graad secundair onderwijs, volwassenonderwijs (Engels, Zweeds, NT2) tot academische taalbeheersing of one-to-one coachings. Ik sta voor een cultuur-communicatieve aanpak gecombineerd met een grondig beheer van woordenschat en grammatica.
Taalles in Kortenberg (3070) - Pourya
Pourya
Kortenberg
4.96/5 (49 reviews)
Beste, Ik, Pourya, ben drietallig en kan jouw op vocabulaire en gramaticale niveau verder vooruit helpen. Uitkijkend naar jouw selectie. Met vriendelijke groeten, Pourya
Taalles in Ukkel (1180) - Diego
Diego
Ukkel
4.9/5 (48 reviews)
Ik ben meertalig opgegroeid (Sp, Fr, Nl en Eng), waarbij mn Frans en Nederlands het sterkst zijn. Basishulp met deze talen is dus heen probleem voor me.
Taalles in Wetteren (9230) - Mircea
Mircea
Wetteren
4.85/5 (41 reviews)
Ik ken al 8 talen en heb een bachelor in de talen Ik heb heel wat ervaring over het leren van talen van het Nederlands tot het Turks en het lesgeven in verschillende talen
Taalles in Massemen (9230) - Filip
Filip
Massemen
5/5 (40 reviews)
Hallo! Ik ben Filip. Als vertaler-tolk (Fr-Eng-Dui) en met 20 jaar ervaring als leraar Frans, kan ik u zeker helpen tijdens bijlessen Frans en Engels. Met mijn ervaring als Gon-begeleider, kan ik u bovendien als studiecoach ondersteuning bieden, bv ter voorbereiding op examens. Het opstellen van een realistische studieplanning én een effectieve opvolging zijn essentieel.
Taalles in Merksem (2170) - Najat
Najat
Merksem
4.69/5 (36 reviews)
Ik heb ervaring met les geven in Nederlandse taal. Vooral voor jonge kinderen met hun oorschoolse,taal ontwikkeling en anderstaligen het Nederlandse taal zelf
Taalles in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.83/5 (35 reviews)
Als master in de Franse taalkunde en literatuur, beheers ik de Franse taal uitstekend zowel geschreven, als gesproken. Ik wil graag mijn kennis overdragen zowel aan leerlingen die meer persoonlijke aandacht nodig hebben, als aan volwassenen ter voorbereiding van sollicitaties, examens of om je conversatie skills te ontwikkelen. Ik ga gestructureerd, geduldig maar vooral resultaatgericht te werk.
Taalles in Wondelgem (9032) - Clio
Clio
Wondelgem
5/5 (33 reviews)
Ik ben leerkracht lager onderwijs. Intussen bezig aan mijn negende schooljaar, waarvan vijf schooljaren in het zesde leerjaar. Heeft uw kind hulp nodig bij de leerstof (Nederlands, Frans, wiskunde, W.O.) van het eerste t.e.m. het zesde leerjaar? Wilt u aan de studievaardigheden werken? Of heeft u een andere nood wat betreft de schoolloopbaan van uw kind? Ik help graag en met de glimlach! Opgelet:
Taalles in De panne (8660) - Gladys del carmen
Gladys del carmen
De panne
4.91/5 (33 reviews)
Omdat mijn moedertaal Spaans is ,en ik leraar was in mijn land van herkomst, ondat ik graag lesgeeft en zie dat andere mensen mijn taal leuk vinden ,zou ik je graag willen helpen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel taalleraars

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice taalles: geëvalueerd met 4.95 door 2.714 klanten

Populaire dienstaanvragen

taalles aan huis, taalleraar gezocht, een taal leren, op zoek naar een taalleraar,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Hoe kan je snel een nieuwe taal leren?


Het leren van een nieuwe taal kan een uitdagende maar lonende ervaring zijn. Hier zijn enkele strategieën en tips om snel een nieuwe taal te leren:


Onthoud dat het leren van een nieuwe taal tijd en consistentie vereist. Blijf geduldig, wees gemotiveerd en geniet van het leerproces.

Hoe duur is taalles aan huis?


De kosten van taallessen aan huis kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de duur van de lessen, het niveau van de taalvaardigheid en de kwalificaties van de docent. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden met betrekking tot de kosten van taallessen aan huis:


De exacte prijs van taallessen aan huis kan variëren, afhankelijk van jouw specifieke behoeften en de afspraken die je maakt met de docent. Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met taaldocenten in jouw regio om hun tarieven en voorwaarden te bespreken, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de kosten van taallessen aan huis. Bij Ring Twice is begint de prijs voor een taalles gemiddeld vanaf €15-€25 per uur.

Hoe lang duurt het voordat je een nieuwe taal leert?


De tijd die nodig is om een nieuwe taal te leren varieert sterk en hangt af van verschillende factoren, zoals je taalvaardigheid, motivatie, leermethode en de complexiteit van de taal zelf. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden bij het inschatten van de tijdsduur:


Over het algemeen kan het enkele maanden tot jaren duren om een nieuwe taal goed te beheersen. Dit is echter een individueel proces en het is belangrijk om geduldig te zijn en te genieten van het leerproces, in plaats van je alleen op de tijd te richten. Het is een continu proces waarbij je voortdurend je vaardigheden kunt blijven verbeteren.

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden