taalles Brugge

Hulp voor taalles in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Brugge

Linda is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Taalles in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I am American born and raised. I lived there my whole life until I moved to the EU 3 years ago. I also have a dual citizenship with Switzerland, which allows me to live on this wonderful continent. I excelled in my English courses in school and am currently completing a course in proofreading and editing, which has added to my strong knowledge of grammar.
Taalles in Brugge (8000) - Anna
Anna
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik heef Nederlands aan anderstaligen al reeds ruime tijd en altijd met succes. Taal leren is mijn grootste hobby. Zelf spreek ik 7 talen. Les Nederlands kan op elk niveau, individueel of in kleine groepjes.
Taalles in Brugge (8000) - Sien
Sien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben master taal- en letterkunde Frans-Duits-Spaans. Lesgeven is mijn passie: ik hou er enorm van kennis te delen met en uit te leggen aan anderen. Ik heb ervaring met privélessen. Momenteel werk ik als leerkracht in het volwassenenonderwijs en tijdens de schoolvakanties in taalkampen.
Taalles in Brugge (8000) - Laura
Laura
Brugge
5/5 (1 reviews)
Student leerkracht Engels - geschiedenis. Engels en geschiedenis zijn echte passies voor mij. Engels heb ik al op jonge leeftijd leren spreken en ik geef dit dan ook graag door. Door mijn passie voor geschiedenis ben ik ook zeer vaardig in het studeren van verschillende onderwerpen en kan ik dit ook aanleren. Daarnaast heb ik als leerkracht in spe veel ervaring met het lesgeven.
Taalles in Brugge (8000) - Parsifal
Parsifal
Brugge
5/5 (1 reviews)
Dit zijn gewoon talen waar ik erg goed in ben en die ik goed beheers (zowel gesproken als geschreven). Mensen vragen mij wel eens om hulp met deze talen.
Taalles in Brugge (8000) - Joke
Joke
Brugge
Nieuw
Aanvankelijk studeerde ik vertaler Frans/Italiaans en werkte ik in Toerism&Travel op Europese en verdere bestemmingen. Ik sprak voornamelijk Engels of Frans de laatste jaren, Nederlans is mijn moedertaal. De wereld gaat open als men toegang heeft tot de nieuwe omgeving of andere cultuur. Daarom kan ik u helpen om die basiskennis te verruimen met grammatica of reeds verdergevorderd met lectuur en communicatie . Ook kinderen wil ik gepast bijstaan.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Brugge (8000) - Anil
Anil
Brugge
Nieuw
Student 2e jaar Elektronica-ict in Vives heb ik veel Vakken in Engels. Ik heb veel ervaring in bijles geven. Mijn neef die nu in 4e Middelbaar ASO zit komt altijd tijdens zijn examenperiode bij mij langs voor de moeilijke vakken.
Taalles in Brugge (8000) - Frederik
Frederik
Brugge
Nieuw
Ik ben leerkracht Nederlands-Engels en geef momenteel privélessen Nederlands en Engels. Ik heb meer dan 6 jaar avondles Spaans gevolgd. Die job interesseert me dus wel.
Taalles in Brugge (8000) - Maria del pilar
Maria del pilar
Brugge
Nieuw
Zelf in onderwijs gewerkt. Pas Gepensioneerd europese gemeenschappen. Liefst aan huis daar uitspraak online niet een aanrader is om vlot met het Nederlands om te gaan. Woon centrum Brugge schouwburg. Beleefde groeten. M.del Pilar
Taalles in Brugge (8000) - Elien
Elien
Brugge
Nieuw
Ik ben aan het werk als ondersteuner in het onderwijs. Ik leer dus heel wat verschillende methodes/manieren kennen waarop de verschillende leerstoffen worden aangebracht in het lager onderwijs. Ik werk specifiek met kinderen met een taalproblematiek. Taal is dus zeker mijn ding!
Taalles in Brugge (8000) - Arno
Arno
Brugge
Nieuw
Als leerkracht lager onderwijs heb ik alle competenties onder de knie om uw kind ondersteuning te bieden waar nodig. Voor het vak Frans en Nederlands die in het lager onderwijs gegeven worden van het 1ste t.e.m. het 6de leerjaar help ik uw kind graag verder. Geef gerust een seintje!
Taalles in Brugge (8000) - Veronique
Veronique
Brugge
Nieuw
Zeer veel ervaring met alle jaren in het middelbaar. Zeer goed in spelling en grammatica. flexibel om op alle momenten onmiddellijk te helpen. zeer geduldig en vriendelijk met jongeren
Taalles in Brugge (8000) - Tiffany
Tiffany
Brugge
Nieuw
Ik ben altijd goed geweest in talen en heb deze ook blijven onderhouden door het gebruik van Frans en Engels in mijn vakantiejobs en nu ook in mijn vaste job.
Taalles in Brugge (8000) - Jean-marc
Jean-marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
Nieuw
Sinds 1989 onophoudelijk gestudeerd en actief bezig geweest met talen. Zowel op vlak van spreekvaardigheid als op grammaticaal vlak. Levenslang leren is mijn motto, ik ben dan ook een professionele leerkracht, begeesterd en gemotiveerd om de 'Ander' te laten bloeien.
Taalles in Brugge (8000) - Shaday
Shaday
Brugge
Nieuw
Naast Nederlands en Engels kan je bij mij ook terecht voor Geschiedenis. Zelf studeer ik binnenkort voor Leerkracht Secundair. Ik heb een passie voor talen en literatuur. Ik kijk altijd wat de student persoonlijk nodig heeft en speel daar op in.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Brugge: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Brugge, taalleraar Brugge, op zoek naar een taalleraar Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen taalles in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden