taalles Brugge

Hulp voor taalles in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Brugge

Taalles in Sint-andries (8200) - Lidwine
Lidwine
Sint-andries
4.91/5 (11 reviews)
Ik hielp reeds tal van studenten bij hun studies, zowel middelbaar als hoger onderwijs bij Nederlands, Frans en leermethodes. Heb jij problemen of hulp nodig ? Wil je je voorbereiden op een ingangsexamen of NT2? Geef me gerust een seintje. Ik help u graag met veel enthousiasme.
Taalles in Brugge (8000) - Linda
Linda
Brugge
5/5 (6 reviews)
I am American born and raised. I lived there my whole life until I moved to the EU 3 years ago. I also have a dual citizenship with Switzerland, which allows me to live on this wonderful continent. I excelled in my English courses in school and am currently completing a course in proofreading and editing, which has added to my strong knowledge of grammar.
Taalles in Brugge (8000) - Dominiek
Dominiek
Brugge
5/5 (4 reviews)
Engels en Frans wordt vlot gesproken en geschreven, werk graag met mensen en kinderen. Heb geen diploma als taalkundige maar kan de regels goed uitleggen.
Taalles in Assebroek (8310) - Johan
Johan
Assebroek
5/5 (3 reviews)
Ik heb een goede kennis van het Frans daar ik als kind dikwijls op vakantie ging in Wallonië waar mijn ouders een buitenhuisje hadden. Ik werkte later als ambtenaar in Brussel-hoofdstad en diende er regelmatig Frans te spreken en naar Franstaligen te luisteren. Ik verwierf een officiëel diploma van tweetaligheid bij de overheidsdienst door een examen bij SELOR.
Taalles in Brugge (8000) - Yaoyao
Yaoyao
Brugge
5/5 (2 reviews)
Hallo ik ben Yaoyao en ben van Chinese afkomst. Ik ben een grote dierenvriend en ik hou vooral van honden. Ik heb een wagen en kan aan huis komen om honden te trimmen, te wassen of eventueel de honden uit te laten. Mijn specialiteit is hondenkoekjes maken. Deze zijn meestal gemaakt van kip, ook eend rundvlees en groentjes worden gebruikt. Deze koekjes zijn puur natuur en zonder bewaarmiddelen.
Taalles in Brugge (8000) - Anna
Anna
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik heef Nederlands aan anderstaligen al reeds ruime tijd en altijd met succes. Taal leren is mijn grootste hobby. Zelf spreek ik 7 talen. Les Nederlands kan op elk niveau, individueel of in kleine groepjes.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Brugge (8000) - Sien
Sien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben master taal- en letterkunde Frans-Duits-Spaans. Lesgeven is mijn passie: ik hou er enorm van kennis te delen met en uit te leggen aan anderen. Ik heb ervaring met privélessen. Momenteel werk ik als leerkracht in het volwassenenonderwijs en tijdens de schoolvakanties in taalkampen.
Taalles in Sint-michiels (8200) - Herlinde
Herlinde
Sint-michiels
Nieuw
Ik studeerde af als vertaler Engels/Japans en behaalde later een diploma Toegepaste Informatica, waardoor ik nu werk als application developer. Daarvoor heb ik 1 jaar Engels en Nederlandse les gegeven in het volwassenenonderwijs. Heb je dus problemen met één van deze talen, aarzel zeker niet om contact op te nemen. Ik beschik over een wagen en kan indien gewenst bij u thuis komen lesgeven.
Taalles in Brugge (8000) - Laura
Laura
Brugge
5/5 (1 reviews)
Student leerkracht Engels - geschiedenis. Engels en geschiedenis zijn echte passies voor mij. Engels heb ik al op jonge leeftijd leren spreken en ik geef dit dan ook graag door. Door mijn passie voor geschiedenis ben ik ook zeer vaardig in het studeren van verschillende onderwerpen en kan ik dit ook aanleren. Daarnaast heb ik als leerkracht in spe veel ervaring met het lesgeven.
Taalles in Brugge (8000) - Parsifal
Parsifal
Brugge
5/5 (1 reviews)
Dit zijn gewoon talen waar ik erg goed in ben en die ik goed beheers (zowel gesproken als geschreven). Mensen vragen mij wel eens om hulp met deze talen.
Taalles in Dudzele (8380) - Charlotte
Charlotte Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dudzele
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik kan zeer goed omgaan met kinderen en help hen graag met bijlessen. Mijn moedertaal is Nederlands en Engels spreken en schrijven kan ik uiteraard ook.
Taalles in Brugge (8000) - Jean-marc
Jean-marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Sinds 1989 onophoudelijk gestudeerd en actief bezig geweest met talen. Zowel op vlak van spreekvaardigheid als op grammaticaal vlak. Levenslang leren is mijn motto, ik ben dan ook een professionele leerkracht, begeesterd en gemotiveerd om de 'Ander' te laten bloeien.
Taalles in Brugge (8000) - Joke
Joke
Brugge
Nieuw
Aanvankelijk studeerde ik vertaler Frans/Italiaans en werkte ik in Toerism&Travel op Europese en verdere bestemmingen. Ik sprak voornamelijk Engels of Frans de laatste jaren, Nederlans is mijn moedertaal. De wereld gaat open als men toegang heeft tot de nieuwe omgeving of andere cultuur. Daarom kan ik u helpen om die basiskennis te verruimen met grammatica of reeds verdergevorderd met lectuur en communicatie . Ook kinderen wil ik gepast bijstaan.
Taalles in Brugge (8000) - Anil
Anil
Brugge
Nieuw
Student 2e jaar Elektronica-ict in Vives heb ik veel Vakken in Engels. Ik heb veel ervaring in bijles geven. Mijn neef die nu in 4e Middelbaar ASO zit komt altijd tijdens zijn examenperiode bij mij langs voor de moeilijke vakken.
Taalles in Knokke (8300) - Sabine
Sabine
Knokke
Nieuw
Ik ben een fervente globetrotter en heb een paar jaar in Italïe gewerkt en gewoond (in de buurt van Venetië en aan het Comomeer). In duitstalig Zwitserland (St. Moritz) verbleef ik beroepsmatig 24 jaar. Talen zijn een absolute passie voor mij! Wil je op serieuse maar toch ludieke wijze iets bijleren dan ben je bij mij aan het goede adres!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel taalleraars in Brugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Brugge: geëvalueerd met 4.99 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Brugge, taalleraar Brugge, op zoek naar een taalleraar Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden