taalles Dendermonde

Hulp voor taalles in Dendermonde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Dendermonde

Taalles in Opwijk (1745) - Jan
Jan
Opwijk
5/5 (53 reviews)
Gepassioneerd taaldocent (Master, KUL) met ervaring aan een zeer breed publiek: van tweede graad secundair onderwijs, volwassenonderwijs (Engels, Zweeds, NT2) tot academische taalbeheersing of one-to-one coachings. Ik sta voor een cultuur-communicatieve aanpak gecombineerd met een grondig beheer van woordenschat en grammatica.
Taalles in Zele (9240) - Bram
Bram
Zele
4.75/5 (8 reviews)
Ik geef graag bijles en ik doe dit dan ook met veel enthousiasme en kunde. Ik heb in het secundair Moderne Talen gevolgd, dus ik heb enige kennis van taal. Ik studeer momenteel taal- en letterkunde Nederlands-Engels. Ik heb eigen materiaal dat ik u kan aanbieden tijdens de bijlessen en ik leg alles op een rustige en duidelijke manier uit.
Taalles in Buggenhout (9255) - Ivan
Ivan
Buggenhout
5/5 (4 reviews)
Ik kan u of uw kinderen mijn diensten aanbieden voor bijlessen Nederlands en/of Frans, alsook vertaalwerk. Algemene studiebegeleiding kan ook : leren studeren, planning,..
Taalles in Zele (9240) - Aurélie
Aurélie
Zele
5/5 (3 reviews)
Ik heb 14jaar ervaring als leerkracht in het zesde leerjaar. Ik beheers het Frans en Nederlands en kan dit op een vlotte manier aanleren of ondersteunen.
Taalles in Dendermonde (9200) - Tessa
Tessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
5/5 (2 reviews)
Dag, Ik ben Tessa, 34 jaar en werk in het volwassenonderwijs. Ik geef vooral bijles aan kinderen van de lagere school en 1e graad middelbaar. Dit kan taalles zijn, maar ook algemene studiebegeleiding.
Taalles in Buggenhout (9255) - Ine
Ine
Buggenhout
5/5 (2 reviews)
Leerkracht Nederlands/biologie + orthopedagoog. Na mijn lerarenopleiding heb ik me bijgeschoold als orthopedagoog waar ik vooral geïnteresseerd ben in leerstoornissen. Ik ben een leerkracht die steeds wil vertrekken vanuit de sterktes van een persoon en wil inspelen op hun interesses.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Appels (9200) - Iris
Iris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Appels
5/5 (2 reviews)
Ik heb een postgraduaat Vakdidactizk Nederlands aan anderstaligen. Ik geef zowel face to face als online les. Ik gebruik filmpjes, actua, geheel op maat van de student.
Taalles in Lebbeke (9280) - Fien
Fien
Lebbeke
5/5 (2 reviews)
Ik volg de richting Latijn-moderne talen waardoor ik minstens 15 uur in de week met talen bezig ben. Ik hou ervan om de grammatica van de taal uit te leggen en zeker ook om te helpen de woordenschat te beheersen.
Taalles in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
In het verleden gaf ik bijles aan lagere schoolkinderen die thuis anderstalig zijn. Ik kan werken met alle leeftijden en niveau’s. 1 tot 2 maal per week.
Taalles in Appels (9200) - Parastou
Parastou
Appels
5/5 (1 reviews)
Ik ben vloeiend in Engels, ik heb 8 jaar in Verenigd Koninkrijk gestudeerd, gewoond en gewerkt. In mijn vrije tijd verbeter ik Engelse CV’s en bekijk ik studenten hun werk na. Ik geef graag bijlessen Engels en doe dit ook op een creatieve manier zodat de lessen aangenaam blijven.
Taalles in Zele (9240) - Sarah
Sarah
Zele
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik studeer Office management, en als afstudeerrichting health care management, waarbij we het vak Engels krijgen en deze goed moeten beheersen.
Taalles in Waasmunster (9250) - Veerle
Veerle
Waasmunster
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en spreek ook vlot Engels en Frans waardoor Ik wel bijles kan geven voor Nederlands , Frans en Engels. Ik werk op school ook met anderstaligen. Ik sta ook open voor taallessen spreken / lezen / schrijven voor volwassenen.
Taalles in Dendermonde (9200) - Isabel
Isabel
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijs. Goed met kinderen. Kan zorg aanbieden op alle vlakken in het vak Nederlands. Leren leren zit ook verweven in het bijles geven.
Taalles in Berlare (9290) - Nadège
Nadège
Berlare
Nieuw
Wat extra begeleiding voor zoon- of dochterlief bij de Franse les? Of een correcte en vlotte vertaling van teksten, handleidingen, … van en naar het Frans? Pas de problème! Ik ben begin 40, Franstalig en heb een diploma taalleerkracht Frans-Nederlands-Engels. Ik woon en werk intussen al ruim 20 jaar in Vlaanderen, ben perfect tweetalig en geef taalles in een middelbare school in Gent.
Taalles in Hamme (9220) - Sybille
Sybille
Hamme
Nieuw
Bonjour, Sybille, 43 ans. Je suis francophone et habite dans la région de Dendermonde. Je peux vous aider pour vos démarches en français ou vous aider pour vos cours.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel taalleraars in Dendermonde

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Dendermonde: geëvalueerd met 4.83 door 81 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Dendermonde, taalleraar Dendermonde, op zoek naar een taalleraar Dendermonde,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden