taalles Sint-truiden

Hulp voor taalles in Sint-truiden

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Sint-truiden

Taalles in Sint-truiden (3800) - Jose
Jose
Sint-truiden
5/5 (6 reviews)
Ik ben Hugo en ben Peruaan. Ik woon in België en spreek Nederlands en Engels, maar mijn moedertaal is Spaans. Ik kan bijles geven over grammatica, schrijfwijze, academisch Spaans, maar ik ben ook beschikbaar voor conversatielessen, want praktijk is de beste leerschool!
Taalles in Alken (3570) - Fébe
Fébe
Alken
5/5 (6 reviews)
Ik ben leerkracht secundair onderwijs voor de vakken Nederlands en Latijn en ik heb heel wat ervaring in het (online)(bij)lesgeven. Heeft uw kind hulp nodig voor Latijn of voor Nederlands? Wil uw kind wat extra studiebegeleiding? Dan help ik u graag! Samen gaan we op zoek naar een studiemethode die het best bij uw kind past.
Taalles in Buvingen (3891) - Ann
Ann
Buvingen
5/5 (1 reviews)
Beetje hulp nodig met Engels in 1e of 2e middelbaar? Ik wil graag bij jou thuis komen helpen. Indien interesse stel ik wel voor om vooraf, zonder verplichting, kennis te maken. Een "klik" is belangrijk, jouw kind moet zich goed vullen bij mij, dat geeft het beste resultaat. Heb al 4 jaar ervaring met het helpen van kinderen met hun huiswerk.
Taalles in Brustem (3800) - Lisa
Lisa
Brustem
Nieuw
student leerkracht lager onderwijs. Geef voor zowel lager als secundair onderwijs bijlessen. Al ervaring met bijles geven. Eventueel ook online bijles mogelijk. Bijles aan huis of eventueel bij mij.
Taalles in Bommershoven (3840) - Osaratin
Osaratin
Bommershoven
Nieuw
mijn moedertaal is engels en nederlands dus dat moet geen enkel probleem zijn. Frans heb ik zelf geleerd en is gematigd dus zolang het geen kinderen zijn die ouder dan 15 jaar zijn zou alles wel moeten lukken.
Taalles in Brustem (3800) - Leslie
Leslie
Brustem
Nieuw
Ik ben zelf tweetalig ( Frans-Nederlands) Dit kan helpen bij mondelinge opdrachten ( bijv herexamen hogeschool). Of andere trucjes voor het onthouden van de toe te passen gramatica
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Brustem (3800) - Guido
Guido
Brustem
Nieuw
Als leraar Nederlands kan ik u zeker verder helpen. Eveneens voor Frans. Laat me weten waar ik je hulp kan bieden.
Taalles in Borgloon (3840) - Tinne
Tinne
Borgloon
Nieuw
Ik ben leerkracht in het buitengewoon onderwijs. Leerlingen, kinderen of volwassenen die ondersteuning nodig hebben voor Frans en Nederlands help ik graag verder. Algemene studiebegeleiding is ook mogelijk: planningen maken, leren studeren, samen huiswerk maken, .. Ik help je graag verder!
Taalles in Brustem (3800) - Jeroen
Jeroen
Brustem
Nieuw
ik heb ervaring in de grammaticale vormen binnen het Engels. Daarnaast heb ik ook een vlotte spraak in het Engels om deze te bevorderen bij u tijdens een bijles.
Taalles in Zoutleeuw (3440) - Flore
Flore
Zoutleeuw
Nieuw
Hedendaags merk ik dat steeds meer kinderen moeite hebben met Frans, ik hoop hen daarbij te helpen en op een creatieve manier hen veel plezier te geven bij het vak! Wat bijlessen Nederlands geven aan anderstaligen zie ik ook enorm zitten🙂! Ik sta open voor iedereen, die graag wat basis hulp heeft bij het leren van Frans en/of Nederlands.
Taalles in Nieuwerkerken (3850) - Charlotte
Charlotte
Nieuwerkerken
Nieuw
Zelf volg ik veel lessen in het engels waardoor mijn engels altijd goed onderhouden is gebleven. Ook ben ik zelf zeer veel bezig met lezen en schrijven in het engels en kan ik zeker voor beginnende leerlingen een mooie basis helpen vormen.
Taalles in Mettekoven (3870) - Marianne
Marianne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mettekoven
Nieuw
Ik geef nu reeds 4 jaar les bij een professioneel taalbureau, aan bedrijven. Graag wil ik nu ook meer in mijn omgeving les kunnen geven, bijvoorbeeld aan kinderen of jongeren. Fijn om de vorderingen te zien!
Taalles in Nieuwerkerken (3850) - Hans
Hans
Nieuwerkerken
Nieuw
Ik volg momenteel de opleiding handelsingenieur op de UHasselt. Ik zit in mijn eerste bachelorjaar. Daardoor heb ik nu al een goede basis wat betreft boekhouden, wiskunde, Nederlands en macro-economie. Ook heb ik een diploma van secundair onderwijs namelijk Latijn-wiskunde (6 uur). Ik ben geduldig en help graag.
Taalles in Linter (3350) - Lukas
Lukas
Linter
Nieuw
Taal is een fascinerend medium om te communiceren met elkaar. Via bijles zou ik niet enkel de leerling proberen helpen met de leerstof van school, maar ook een extra verruiming van woordenschat. Na de studies van economie-talen blijft de interesse in talen evenzeer aanwezig en geef ik dit graag door
Taalles in Brustem (3800) - Stef
Stef
Brustem
Nieuw
Als startende leerkracht heb ik al ervaring binnen het regulier en OV4 onderwijs. Aangezien mijn huidige opdracht net geen voltijdse betrekking omvat, ben ik nog op zoek naar aanvullende uren bijles.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel taalleraars in Sint-truiden

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Sint-truiden: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Sint-truiden, taalleraar Sint-truiden, op zoek naar een taalleraar Sint-truiden,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden