bijles engels

Hulp voor bijles Engels bij jou in de buurt

Meer dan 1.199 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels

Bijles engels in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Petra
Petra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-lambrechts-woluwe
4.94/5 (364 reviews)
Moedertaalspreker en lerares geeft Nederlandse les. Ik heb ook een pedagogisch diploma om Engels te geven en geef - zowel Nederlands als Engels- al 22 jaar met veel plezier aan anderstaligen. Indien u problemen heeft met beide talen, help ik u graag verder ! Misschien tot binnenkort !
Bijles engels in Opwijk (1745) - Jan
Jan
Opwijk
5/5 (53 reviews)
Gepassioneerd taaldocent (Master, KUL) met ervaring aan een zeer breed publiek: van tweede graad secundair onderwijs, volwassenonderwijs (Engels, Zweeds, NT2) tot academische taalbeheersing of one-to-one coachings. Ik sta voor een cultuur-communicatieve aanpak gecombineerd met een grondig beheer van woordenschat en grammatica.
Bijles engels in Kortenberg (3070) - Pourya
Pourya
Kortenberg
4.95/5 (40 reviews)
Beste, Ik, Pourya ben zwemlesgever (buiten de opsluiting) maar ik heb sterke interesse om online of fysiek (wel verplicht met een mondmasker) les te geven aangezien ik tweetalig ben en in het nabije verleden nog monitor was. Uitkijkend naar de input in uw kind zijn TAAL! :-) Met vriendelijke groeten, Pourya
Bijles engels in Afsnee (9051) - Jean-etienne
Jean-etienne
Afsnee
4.77/5 (35 reviews)
Ik ben vlot viertalig en hou van talen zowiezo. Ik ben in het frans opgevoed, maar mijn opleiding was in het Nederlands en het Engels. Ik heb reeds veel taallessen gegeven aan jong en oud. Ik kan mij flexiebel aanbieden qua uren.
Bijles engels in Massemen (9230) - Filip
Filip
Massemen
5/5 (33 reviews)
Hallo! Ik ben Filip. Als vertaler-tolk (Fr-Eng-Dui) en met 20 jaar ervaring als leraar Frans, kan ik u zeker helpen tijdens bijlessen Frans en Engels. Met mijn ervaring als Gon-begeleider, kan ik u bovendien als studiecoach ondersteuning bieden, bv ter voorbereiding op examens. Het opstellen van een realistische studieplanning én een effectieve opvolging zijn essentieel.
Bijles engels in Antwerpen (2000) - Lavinia
Lavinia
Antwerpen
5/5 (32 reviews)
Engels & Frans - 5 onderdelen - met evaluatie door testen Planning van 60 min: Correctie huiswerk: 15 min Woordenschat en lezen 15 min Grammatica 20 min Luisteren 10 min / alternatief Sprekend 10 min / alternatief Schrijf - altijd huiswerk, verplicht Test - elke 4 lessen er is een toets van grammatica & woordenschat
Bijles engels in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.92/5 (24 reviews)
Door mijn diploma Germaanse Talen is mijn taalgevoel nog verder verfijnd, en 15 jaar werken in een (hoofdzakelijk Engelstalige) omgeving heeft mijn liefde voor taal enkel aangewakkerd. Ik geef binnen de organisatie van mijn huidige werkgever Nederlandse les aan expats.
Bijles engels in Elsegem (9790) - Michelle
Michelle
Elsegem
4.96/5 (24 reviews)
Ik heb al veel ervaring in taallessen met name vooral in Frans. Dit voor lagere school als middelbaar niveau. Ook op niveau van Hogeschool kan ik helpen bij Frans.
Bijles engels in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
Borgerhout
5/5 (19 reviews)
Mijn passie was altijd al talen en culturen. Ik studeerde taalkunde en vervolgens meertalige communicatie, werk al tien jaar lang als vertaler (FR, NL, EN in alle richtingen en combinaties), en vind het ongelofelijk fijn om met veel geduld iemands liefde voor een taal mee aan te mogen wakkeren. Of toch minstens iemand te doen helpen slagen, indien de liefde uitblijft ;).
Bijles engels in Halle (2980) - Kitty
Kitty
Halle
4.95/5 (19 reviews)
Aan kinderen van het lager onderwijs of mensen met een andere moedertaal dan het Nederlands, help ik graag bij het leren van de taal/ huistaken/ lessen te leren die op school werden gegeven. Ik heb een professionele bachelor in Lager Onderwijs en ben 6 jaar lang leerkracht in de lagere school geweest.
Bijles engels in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.93/5 (14 reviews)
Als linguïst heb ik al ervaring met bijles geven (voornamelijk Duits). Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor Russisch en voor Nederlands. Taalkundig nalezen en corrigeren van scripties e.d. is ook mogelijk. Taal is een grote passie voor mij (zowel onze moedertaal als vreemde talen).
Bijles engels in Gavere (9890) - Jasmina
Jasmina
Gavere
4.85/5 (13 reviews)
Ik heb in de VS (Virginia) gewerkt meer dan 7 jaren, ook in Frankrijk (Strasbourg) 6 jaren. Ik doe graag bijlessen met kinderen op interessante manier, meer zoals een spelletje.
Bijles engels in Lovendegem (9920) - Stefanie
Stefanie
Lovendegem
5/5 (11 reviews)
Ik ben leerkracht in het secundair onderwijs. Hierdoor ben ik op de hoogte van leerplandoelen, actuele methodes en efficiënte technieken. Verder heb ik professionele ervaring als leerkracht Engels in Spanje opgebouwd, beschik ik over het certificaat 'Teaching English as a Foreign Language' en begeleidde ik Nederlandse conversatieklassen voor anderstaligen. Cultuur en taal: dat zijn mijn passies!
Bijles engels in Harelbeke (8530) - Veerle
Veerle
Harelbeke
5/5 (10 reviews)
Ik ben alleenstaande mama, 54j, en werk reeds 10 jaar in een multinationaal bedrijf in Frankrijk. Mijn interesse voor talen was altijd groot, vooral voor Frans en Engels en ik ben ook Nederlandstalig. Al deze talen, gebruik ik dagelijks, geschreven en gesproken op mijn werk, en soms daarbuiten. Ik heb een onderwijsdiploma en ben geduldig om iets aan te leren.
Bijles engels in Hofstade-Zemst (1981) - Marijke
Marijke
Hofstade-Zemst
5/5 (9 reviews)
Ik ben sinds 8 jaar leerkracht Frans, Nederlands en Engels en heb hierbuiten ook gereisd in USA, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Frankrijk om de talen beter onder de knie te krijgen. Het voorbije jaar regelmatig bijles gegeven en steeds met positieve reacties zoals u kan lezen op mijn profiel. Bijles gaat ook voor jonge kinderen (kan ook meerdere kindjes tegelijkertijd).
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles Engels: geëvalueerd met 4.94 door 1.089 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels aan huis, privé leraar Engels, Engels leren, Engels leren praten en schrijven, Engels leren voor beginners,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Engels

De laatste aanvragen in de categorie bijles Engels

engels les - English lessons for 2 kids - İk heb bijles nodig voor Engels - Hulp voor examen (Engels) van examencommissie - Extra steun voor de examens - Engels bijles zoon 14j - bijles Engels - Bijles Engels 5 de humaene wetenschappen - Extra ondersteuning gezocht voor engels naar het komend examen toe - Ik zou graag willen bijles straten met Frans - English session for toddler - Grammar English - Aanvraag Bijles engels - Bijles Engels - Bijles Engels en Frans - Hoeveel kost het? - Intermediate english - Bijles engels 3-de middelbaar - Ik wil English leren. - bijles Engels - Dersler ve Yardım - dil dersi : İngilizce özel ders - bijles Engels 4de ASO - Engels bijles - engels les voor 10 jaarige - Lessen & hulp - Taalles : Bijles Engels - Privé Engelse les - Bijles Engels (basis 1e middelbaar) - bijles engels - Telen lessen - Bijles engels - engelse les - engelse bijles - engelse bijles - engelse bijles - Engels en Frans eerste graad ASO - bijles frans en of engels - 1760 - Bijles Engels - Bijles engels - Wij zoeken een leerkracht Engels - Dringend bijles Engels voor vriendin gezicht - Engels voor beginners - Engels voor beginner uit Spaanstalig Mexico - Bijles Frans, Engels, Nederlands - Bijles engels - bij les frans en engels - bijles frans en engels - Bijles Engels - Bijles Engels in de buurt van Bilzen - Bijles
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden