bijles engels

Hulp voor bijles Engels bij jou in de buurt

Meer dan 1.559 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Engels

Bijles engels in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Petra
Petra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-lambrechts-woluwe
4.94/5 (414 reviews)
Moedertaalspreker en lerares geeft Nederlandse les. Ik heb ook een pedagogisch diploma om Engels te geven en geef - zowel Nederlands als Engels- al 23 jaar met veel plezier aan anderstaligen. Indien u problemen heeft met beide talen, help ik u graag verder ! Misschien tot binnenkort !
Bijles engels in Deurle (9831) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurle
4.75/5 (60 reviews)
Door mijn diploma Germaanse Talen is mijn taalgevoel nog verder verfijnd, en 15 jaar werken in een (hoofdzakelijk Engelstalige) omgeving heeft mijn liefde voor taal enkel aangewakkerd. Ik geef binnen de organisatie van mijn huidige werkgever Nederlandse les aan expats.
Bijles engels in Opwijk (1745) - Jan
Jan
Opwijk
5/5 (53 reviews)
Gepassioneerd taaldocent (Master, KUL) met ervaring aan een zeer breed publiek: van tweede graad secundair onderwijs, volwassenonderwijs (Engels, Zweeds, NT2) tot academische taalbeheersing of one-to-one coachings. Ik sta voor een cultuur-communicatieve aanpak gecombineerd met een grondig beheer van woordenschat en grammatica.
Bijles engels in Kortenberg (3070) - Pourya
Pourya
Kortenberg
4.96/5 (49 reviews)
Beste, Ik, Pourya, ben drietallig en kan jouw op vocabulaire en gramaticale niveau verder vooruit helpen. Uitkijkend naar jouw selectie. Met vriendelijke groeten, Pourya
Bijles engels in Massemen (9230) - Filip
Filip
Massemen
5/5 (41 reviews)
Hallo! Ik ben Filip. Als vertaler-tolk (Fr-Eng-Dui) en met 20 jaar ervaring als leraar Frans, kan ik u zeker helpen tijdens bijlessen Frans en Engels. Met mijn ervaring als Gon-begeleider, kan ik u bovendien als studiecoach ondersteuning bieden, bv ter voorbereiding op examens. Het opstellen van een realistische studieplanning én een effectieve opvolging zijn essentieel.
Bijles engels in Wetteren (9230) - Mircea
Mircea
Wetteren
4.85/5 (41 reviews)
Ik ken al 8 talen en heb een bachelor in de talen Ik heb heel wat ervaring over het leren van talen van het Nederlands tot het Turks en het lesgeven in verschillende talen
Bijles engels in Elsegem (9790) - Michelle
Michelle
Elsegem
4.97/5 (33 reviews)
Ik heb al veel ervaring in taallessen met name vooral in Frans. Dit voor lagere school als middelbaar niveau. Ook op niveau van Hogeschool kan ik helpen bij Frans.
Bijles engels in Antwerpen (2000) - Lavinia
Lavinia
Antwerpen
5/5 (32 reviews)
Engels & Frans - 5 onderdelen - met evaluatie door testen Planning van 60 min: Correctie huiswerk: 15 min Woordenschat en lezen 15 min Grammatica 20 min Luisteren 10 min / alternatief Sprekend 10 min / alternatief Schrijf - altijd huiswerk, verplicht Test - elke 4 lessen er is een toets van grammatica & woordenschat
Bijles engels in Halle (2980) - Kitty
Kitty
Halle
4.96/5 (28 reviews)
Graag help ik kinderen van het lager onderwijs of mensen met een andere moedertaal dan het Nederlands, bij het leren van de Nederlandse taal/ huistaken/ lessen te leren die op school werden gegeven. Ik heb een professionele bachelor in Lager Onderwijs en ben 6 jaar lang leerkracht in de lagere school geweest.
Bijles engels in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
Borgerhout
5/5 (19 reviews)
Mijn passie was altijd al talen en culturen. Ik studeerde taalkunde en vervolgens meertalige communicatie, werk al tien jaar lang als vertaler (FR, NL, EN in alle richtingen en combinaties), en vind het ongelofelijk fijn om met veel geduld iemands liefde voor een taal mee aan te mogen wakkeren. Of toch minstens iemand te doen helpen slagen, indien de liefde uitblijft ;).
Bijles engels in Gavere (9890) - Jasmina
Jasmina
Gavere
4.89/5 (18 reviews)
Ik heb in de VS (Virginia) gewerkt meer dan 7 jaren, ook in Frankrijk (Strasbourg) 6 jaren. Ik doe graag bijlessen met kinderen op interessante manier, meer zoals een spelletje.
Bijles engels in Gentbrugge (9050) - Ishara
Ishara
Gentbrugge
5/5 (16 reviews)
Ik ben heel goed in Engels, aangezien ik dat ook vaker spreek dan Nederlands. Ik kan helpen met conversaties houden in het Engels maar ook schrijven en lezen.
Bijles engels in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.93/5 (14 reviews)
Als linguïst heb ik al ervaring met bijles geven (voornamelijk Duits). Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor Russisch en voor Nederlands. Taalkundig nalezen en corrigeren van scripties e.d. is ook mogelijk. Taal is een grote passie voor mij (zowel onze moedertaal als vreemde talen).
Bijles engels in Maldegem (9990) - Gerty
Gerty
Maldegem
5/5 (14 reviews)
Door mijn ervaring van de afgelopen jaren weet ik waar de klemtonen best gelegd worden qua leerstof en ken ik de methodieken om de leerstof zo duidelijk en eenvoudig mogelijk uit te leggen.
Bijles engels in Zottegem (9620) - Bart
Bart
Zottegem
5/5 (12 reviews)
Ik heb dertig jaar ervaring in practice Engels en Frans, internationaal bedrijf niveau. Ik hou van praktijk, praten en oefeningen op niveau van de cursisten
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Engels

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles Engels: geëvalueerd met 4.96 door 1.436 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Engels aan huis, privé leraar Engels, Engels leren, Engels leren praten en schrijven, Engels leren voor beginners,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Hoeveel kost bijles Engels ?


Bijles Engels varieert in prijs, maar gemiddeld starten de kosten vanaf 15 en 20 euro per uur. Deze prijsklasse is typisch voor particuliere bijlesdocenten, en de tarieven kunnen variëren op basis van factoren zoals de locatie, de kwalificaties van de docent en de duur van de lessen. In sommige gevallen kunnen gespecialiseerde of ervaren docenten hogere tarieven vragen.

Hoeveel uren bijles Engels per week heb je nodig?


Het aantal uren bijles Engels dat je per week nodig hebt, hangt af van je huidige niveau, je doelen en je persoonlijke leerstijl. Over het algemeen wordt aanbevolen om minstens 1-2 uur per week te besteden aan bijles om een gestage vooruitgang te boeken. Als je intensiever wilt leren of je Engels snel wilt verbeteren, kun je overwegen om 3-5 uur per week te besteden aan bijles.

Waarom zou je Engels leren?

Engels is een wereldtaal en een essentiële vaardigheid in de moderne samenleving. Het leren van Engels opent deuren naar internationale communicatie, reismogelijkheden en zakelijke kansen. Het is de taal van wetenschap, technologie en diplomatie. In België kan het beheersen van Engels je carrièrekansen vergroten, aangezien veel bedrijven en internationale organisaties Engels als voertaal gebruiken. Bovendien geeft het leren van Engels toegang tot een schat aan literatuur, films en cultuur, wat het persoonlijk verrijkend maakt. Kortom, Engels leren is waardevol voor zowel professionele groei als persoonlijke ontwikkeling.

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Engels

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden