taalles Geel

Hulp voor taalles in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Geel

Taalles in Geel (2440) - Omar
Omar
Geel
4.5/5 (10 reviews)
Ik spreek zeer goed Arabisch. Ik ben tweetalig Nederlands en Arabisch. Ik geef graag bijlessen zowel taalvakken als wetenschappelijke vakken. Groeten
Taalles in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een passie voor talen. Ik heb voor Frans een Delf B2 diploma en deed ook een deel van mijn studie in het Frans. Daarnaast heb ik een zeer goede kennis van de Engelse taal. Verder is Nederlands mijn moedertaal en heb ik een basis kennis van het Spaans. Contacteer mij gerust.
Taalles in Varendonk (2431) - Nathalie
Nathalie
Varendonk
5/5 (5 reviews)
Ik heb de dubbele nationaliteit (Belgisch-Frans), ben perfect tweetalig en heb 15 jaar ervaring als leerkracht Frans aan Nederlandstalige jongeren en volwassenen. Wil u zelf Frans leren? Of heeft uw kind nood aan ondersteuning voor dit vak? Neem dan zeker contact op met mij. Ik ben geduldig, kan de leerstof goed uitleggen en voorzie de nodige oefeningen op maat. Graag tot binnenkort!
Elena is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Taalles in Herentals (2200) - Elena
Elena
Herentals
5/5 (4 reviews)
Als leerkracht Engels/Spaans/Nederlands heb ik al leuke ervaring op school met kinderen en volwassenen van verschillende leeftijd. Hulp nodig met de talen? Ik neem verantwoordelijkheid en de juiste rol op om uw doelen te bereiken.
Taalles in Herentals (2200) - Kim-boy
Kim-boy
Herentals
5/5 (4 reviews)
Oorspronkelijk 2 talig opgevoed maar daarbij ook talen knobbel. Voorbije jaren aantal geleerd en wat stil gevallen omtrent praktijk... Adv bijles zou ik zelf ook draad kunnen oppakken
Taalles in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik ben momenteel student Office Management Talen & Vertalen in het tweede jaar. Dit wil zeggen dat ik de laatste twee jaren ben ondergedompeld in Engels, Frans, Nederlands en Spaans, en het vertalen van deze vakken. Ik leerde niet alleen deze talen te gebruiken, maar ook de theorie die erachter zit.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Laakdal (2430) - Annabel
Annabel
Laakdal
5/5 (2 reviews)
Ik heb altijd al interesse gehad in de ontwikkeling van kinderen. Omdat ik daar zelf ook iets in wil betekenen, heb ik de lerarenopleiding lager onderwijs gevolgd. Ik heb al huiswerkbegeleiding gegeven en ik heb ook ervaring met ASS en leerstoornissen.
Taalles in Mol (2400) - Maribel
Maribel
Mol
5/5 (1 reviews)
Een Spaanse cursus die specifiek aansluit op het niveau, het leertempo, de leerstijl en interesses en behoeften van de cursist. Als lerares help ik je om resultaat te bereiken en jouw doelen waar te maken, een cursus op jouw eigen tempo, niveau en interesses en behoeften, samen houden van praktische en leuke activiteiten en oefeningen die aansluiten op je behoeften en interesses
Taalles in Herentals (2200) - Silke
Silke
Herentals
5/5 (1 reviews)
Indien uw kinderen hulp nodig hebben voor Engels of Nederlands, kan ik u hier sterk in begeleiden. Ook in het aspect van 'leren leren' (bv. schematiseren, overzichten) kan ik uw kind bijstaan. Samen met uw kind kan ik op zoek gaan naar de studiewijze die hem of haar het beste ligt.
Taalles in Oevel (2260) - Eef
Eef
Oevel
5/5 (1 reviews)
Ik heb 17 jaar ervaring als leerkracht. Specialiteit: leren lezen en begeleiding van kinderen met leerproblemen. Volg ook opleidingen tot kindercoach.
Taalles in Kasterlee (2460) - Emma
Emma
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Gevoel voor talen is een van mijn capaciteiten. Op de middelbare school had ik altijd hoge punten voor de taal vakken. Ik ben ook geboeid door de verschillende talen en heb de ambitie om het aantal talen die ik spreek uit te breiden. Frans ** Engels *** Nederlands ***
Taalles in Geel (2440) - Aysan
Aysan
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik heb jaren geleden voor mijn kinderen ook bijles Wiskunde in hun geval laten geven. Wat nuttig is geweest. Ik ben goed in Engels omdat ik het ook dagelijks gebruik voor mijn werk. Dus ik wil kinderen hiermee verder helpen.
Taalles in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Westerlo
Nieuw
Mijn talen zijn goed. Reeds ervaring in bijles Frans, maar ook Nederlands en Engels zijn een mogelijkheid. Ik werk op maat van de leerling, dus ik bekijk wat zijn/haar noden zijn.
Taalles in Mol (2400) - Hans
Hans
Mol
Nieuw
Leerkracht, lager onderwijs. Bijles Nederlands en Frans. Gedreven door taal in al zijn aspecten. Leesvaardigheid, taalbeschouwing of werkwoorden. Alles kan besproken worden.
Taalles in Mol (2400) - Cindy
Cindy
Mol
Nieuw
In 1995 studeerde ik af als master vertaler Nederlands-Frans-Italiaans, met optie Deens. Later behaalde ik mijn diploma pedagogische bekwaamheid. Ik deed o.a. ervaring op als leerkracht in het secundair onderwijs en als bijlesgever. Ik help je graag bij de vakken Frans en Nederlands.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Geel: geëvalueerd met 4.96 door 38 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Geel, taalleraar Geel, op zoek naar een taalleraar Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen taalles in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden