taalles Geel

Hulp voor taalles in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Geel

Taalles in Geel (2440) - Omar
Omar
Geel
4.5/5 (10 reviews)
Ik spreek zeer goed Arabisch. Ik ben tweetalig Nederlands en Arabisch. Ik geef graag bijlessen zowel taalvakken als wetenschappelijke vakken. Groeten
Taalles in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een passie voor talen. Ik heb voor Frans een Delf B2 diploma en deed ook een deel van mijn studie in het Frans. Daarnaast heb ik een zeer goede kennis van de Engelse taal. Verder is Nederlands mijn moedertaal en heb ik een basis kennis van het Spaans. Contacteer mij gerust.
Taalles in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik ben momenteel student Office Management Talen & Vertalen in het tweede jaar. Dit wil zeggen dat ik de laatste twee jaren ben ondergedompeld in Engels, Frans, Nederlands en Spaans, en het vertalen van deze vakken. Ik leerde niet alleen deze talen te gebruiken, maar ook de theorie die erachter zit.
Taalles in Meerhout (2450) - Paulien
Paulien
Meerhout
5/5 (2 reviews)
Ik ben leerkracht lager onderwijs. Ik werk met de kinderen dagelijks aan taal. Tijdens mijn opleiding deed ik een extra cursus Frans om met een uitgebreidere basis les te kunnen geven.
Taalles in Mol (2400) - Maribel
Maribel
Mol
5/5 (1 reviews)
Een Spaanse cursus die specifiek aansluit op het niveau, het leertempo, de leerstijl en interesses en behoeften van de cursist. Als lerares help ik je om resultaat te bereiken en jouw doelen waar te maken, een cursus op jouw eigen tempo, niveau en interesses en behoeften, samen houden van praktische en leuke activiteiten en oefeningen die aansluiten op je behoeften en interesses
Taalles in Herentals (2200) - Silke
Silke
Herentals
5/5 (1 reviews)
Indien uw kinderen hulp nodig hebben voor Engels of Nederlands, kan ik u hier sterk in begeleiden. Ook in het aspect van 'leren leren' (bv. schematiseren, overzichten) kan ik uw kind bijstaan. Samen met uw kind kan ik op zoek gaan naar de studiewijze die hem of haar het beste ligt.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Oevel (2260) - Eef
Eef
Oevel
5/5 (1 reviews)
Ik heb 17 jaar ervaring als leerkracht. Specialiteit: leren lezen en begeleiding van kinderen met leerproblemen. Volg ook opleidingen tot kindercoach.
Taalles in Kasterlee (2460) - Emma
Emma
Kasterlee
5/5 (1 reviews)
Gevoel voor talen is een van mijn capaciteiten. Op de middelbare school had ik altijd hoge punten voor de taal vakken. Ik ben ook geboeid door de verschillende talen en heb de ambitie om het aantal talen die ik spreek uit te breiden. Frans ** Engels *** Nederlands ***
Taalles in Geel (2440) - Aysan
Aysan
Geel
5/5 (1 reviews)
Wanneer mijn kinderen naar het middelbaar gingen hadden ze moeite met wiskunde en heb toen iemand laten komen voor bijlessen wat ze erg nuttig hebben gevonden. Ik ben goed in Engels omdat ik het ook dagelijks gebruik voor mijn werk. Dus ik wil kinderen/volwassenen hiermee verder helpen. We kunnen altijd bespreken of de lessen bekijken om te zien of u mij geschikt vindt.
Taalles in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Westerlo
Nieuw
Mijn talen zijn goed. Reeds ervaring in bijles Frans, maar ook Nederlands en Engels zijn een mogelijkheid. Ik werk op maat van de leerling, dus ik bekijk wat zijn/haar noden zijn.
Taalles in Mol (2400) - Cindy
Cindy
Mol
Nieuw
In 1995 studeerde ik af als master vertaler Nederlands-Frans-Italiaans, met optie Deens. Later behaalde ik mijn diploma pedagogische bekwaamheid. Ik deed o.a. ervaring op als leerkracht in het secundair onderwijs en als bijlesgever. Ik help je graag bij de vakken Frans en Nederlands.
Taalles in Geel (2440) - Susan
Susan
Geel
Nieuw
Dank voor uw aandacht mijn naam is Susan. Ik hou van dieren en leef veganistisch/vegetarisch en natuurlijk. Ook kan ik huishoudelijke taken, op kinderen of gehandicapten of ouderen letten/verzorgen, eten maken, boodschappen doen, gezelschap houden enz. mvg
Taalles in Geel (2440) - Kris
Kris
Geel
Nieuw
Onze mooie taal kennen is heel belangrijk, vooral met het oog op persoonlijke contacten. Ik help u graag om het Nederlands zo correct mogelijk te leren praten. De nadruk ligt in het begin op het dagdagelijkse gebruik van onze taal. We kunnen ook samen boeken lezen en bespreken.
Taalles in Kasterlee (2460) - Nick
Nick
Kasterlee
Nieuw
Een jonge leerkracht die gepassioneerd is door lesgeven. Zowel bijlessen aan kinderen van de lagere school (alle vakgebieden) als taallessen aan volwassenen. Professioneel en voorzien van de juiste diploma's.
Taalles in Meerhout (2450) - Lieve
Lieve Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Meerhout
Nieuw
De focus in mijn lessen zit in het continu leren. Leerlingen worden aangemoedigd alert te zijn, associaties en analyses te maken, terug te koppelen, fouten grondig te begrijpen, en conclusies te trekken zodat leerstof actief beheerst wordt. Bijles geven is eerst en vooral leerlingen zelfvertrouwen geven. Daarenboven houd ik de lessen levendig door humor, concrete voorbeelden, en verwijzingen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel taalleraars in Geel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Geel: geëvalueerd met 4.94 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Geel, taalleraar Geel, op zoek naar een taalleraar Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden