taalles Leuven

Hulp voor taalles in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Leuven

Pieter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Taalles in Rotselaar (3110) - Pieter
Pieter
Rotselaar
5/5 (10 reviews)
Ik heb gewerkt in meerdere landen en heb kennis gemaakt met verschillende culturen. Talenkennis is zeker een troef die je moet kunnen uitspelen. Via mijn ervaring bied ik een praktische en minder "schoolse" aanpak
Taalles in Heverlee (3001) - Arno
Arno
Heverlee
5/5 (9 reviews)
Consultant - Data Analyst. Afgestudeerd in 2019 aan de KU Leuven met grote onderscheiding als Master Handelsingenieur. Naast het feit dat ik tweetalig ben opgevoed, hebben mijn studies ertoe geleid perfect drietalig te zijn (NL / FR / EN). Tenslotte heb ik ook 6 jaar lang Latijnse les gevolgd waardoor ik heel wat ervaring heb in het aanleren van een nieuwe taal.
Taalles in Rotselaar (3110) - Helena
Helena
Rotselaar
5/5 (9 reviews)
Ik ben Helena, 19 jaar en naast muziek zijn talen mijn passie. Nederlands is mijn moedertaal en Frans en Engels spreek ik vloeiend. Verder leer ik nog Arabisch en Duits. Mijn hoofddoel is niet enkel het doorgeven van leerstof, maar wel de liefde voor taal en alles wat daarmee te maken heeft. Bij vragen mag u me altijd contacteren!
Taalles in Rotselaar (3110) - Anne-marie
Anne-marie
Rotselaar
5/5 (7 reviews)
Begeleidde mijn 2 jongste kinderen in thuisonderwijs, zowel voor lager als middelbaar onderwijs. Duidelijke uitspraak, correcte spelling, aandacht voor details in je taalgebruik vertelt de wereld wie je bent en hoe je in het leven staat. En daarbij wil ik je graag helpen.
Taalles in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben leerkracht Engels in het middelbaar, heb een jaar in Londen gewoond en behaalde een certificaat van proficiency in English bij Cambridge English op C-2 niveau.
Taalles in Kessel lo (3010) - Lauren
Lauren
Kessel lo
4.8/5 (5 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands en tijdens mijn universitaire studies Rechten heb ik de Nederlandse taal verder ontwikkeld. Bovendien spreek ik vloeiend Engels. Aangezien ik werkzaam ben in Brussel is mijn niveau Frans meer als behoorlijk.
Taalles in Sint-joris-weert (3051) - Sarah
Sarah
Sint-joris-weert
5/5 (3 reviews)
Als administratief bediende merk ik op dat meertaligheid een must is voor een succesvolle job. Daarom wil ik graag personen helpen die hun talen wensen te verbeteren. En dit op een leuke manier! Zowel voor de allerkleinsten onder ons als voor volwassenen.
Taalles in Leuven (3000) - Hanne
Hanne
Leuven
5/5 (2 reviews)
Ik behaalde een diploma secundair onderwijs Engels en kunstvakken en heb stage ervaring binnen Nederlands, Engels en PAV. PAV is een overkoepelend vak voor geschiedenis, actualiteit, aardrijkskunde en andere maatschappelijk relevante thema's.
Taalles in Leuven (3000) - Carla
Carla
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben lerares van opleiding met 20 jaar ervaring in het lesgeven. Mijn verblijf in het buitenland (15 jaar) heeft me doen beseffen hoe moeilijk het is om zich thuis te voelen in een land waar men de taal niet spreekt. Nederlands geven aan anderstaligen ( al dan niet expats) is dan ook wat ik het liefst zou willen doen, met communicatie in het Engels uiteraard!
Taalles in Holsbeek (3220) - Stéphanie
Stéphanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Holsbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben tweetalig Nederlands-Frans opgevoed. Daarnaast heb ik, tijdens mijn volledige scholing, Franse les gehad. Ik volgde in mijn secundair eerst ASO en daarna TSO en ben uitgekomen, na mijn hogeschool, met het diploma van Bachelor in het Office Management als Management Assistant. Ik vind het fijn om zowel kinderen als volwassenen wat van het Frans bij te leren. Ikzelf hou enorm van Frankrijk, zoals mijn ouders. Frans is me niet onbekend.
Taalles in Wilsele (3012) - Marie
Marie
Wilsele
5/5 (1 reviews)
Ik ben master Romaanse talen, optie Italiaans. Heb 31 jaar onderwijservaring. Heb regelmatig bijles gegeven, steeds met goede resultaten. Naast een degelijke vakkennis, beschik ik over andere vaardigheden die een leuk contact bevorderen: ik ben geduldig, vriendelijk en loyaal. Huiswerkbegeleiding in combinatie met naschoolse opvang is iets dat me boeit, ook studiebegeleiding bij tieners.
Taalles in Oud-heverlee (3050) - Angela
Angela
Oud-heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik was als spaanse monitor vrijwilliger bij Kennisbeurs Druivenstreek Overijse. Daar werkte ik aan een Spaanse conversatietafel van 2016 tot 2017. Spaans is mijn moedertaal. Ik kan u helpen met u uitspraak.
Taalles in Linden (3210) - Stefanie
Stefanie
Linden
5/5 (1 reviews)
Ik heb aan de KU Leuven Taal- en Letterkunde (Engels en Nederlands) gestudeerd. Hierna voltooide ik de lerarenopleiding om nadien te starten met het echte werk in een Brusselse school. Daar sta ik ondertussen al voor mijn 5de jaar, maar nog steeds met evenveel passie als in mijn 1ste. Ik geef er Engels en Nederlands aan leerlingen van 3 t.e.m. 6 ASO, alsook Nederlands aan anderstaligen.
Taalles in Herent (3020) - Amber
Amber
Herent
5/5 (1 reviews)
Ik woonde een jaar in Zuid-Amerika en een half jaar in Spanje. Bovendien studeerde ik 4 jaar Engels-Spaans aan de KU Leuven. Nederlands is mijn moedertaal.
Taalles in Heverlee (3001) - Adriaan
Adriaan
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Mijn moedertaal is naast het nederlands ook frans. Ik spreek dus vloeiend frans en heb ook veel ervaring met het bijels geven (van frans).
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel taalleraars in Leuven

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Leuven: geëvalueerd met 4.95 door 70 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Leuven, taalleraar Leuven, op zoek naar een taalleraar Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden