taalles Leuven

Hulp voor taalles in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Leuven

Taalles in Heverlee (3001) - Arno
Arno
Heverlee
5/5 (9 reviews)
Consultant - Data Analyst. Afgestudeerd in 2019 aan de KU Leuven met grote onderscheiding als Master Handelsingenieur. Naast het feit dat ik tweetalig ben opgevoed, hebben mijn studies ertoe geleid perfect drietalig te zijn (NL / FR / EN). Tenslotte heb ik ook 6 jaar lang Latijnse les gevolgd waardoor ik heel wat ervaring heb in het aanleren van een nieuwe taal.
Taalles in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben leerkracht Engels in het middelbaar, heb een jaar in Londen gewoond en behaalde een certificaat van proficiency in English bij Cambridge English op C-2 niveau.
Taalles in Leuven (3000) - Carla
Carla
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben lerares van opleiding met 20 jaar ervaring in het lesgeven. Mijn verblijf in het buitenland (15 jaar) heeft me doen beseffen hoe moeilijk het is om zich thuis te voelen in een land waar men de taal niet spreekt. Nederlands geven aan anderstaligen ( al dan niet expats) is dan ook wat ik het liefst zou willen doen, met communicatie in het Engels uiteraard!
Taalles in Heverlee (3001) - Adriaan
Adriaan
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Mijn moedertaal is naast het nederlands ook frans. Ik spreek dus vloeiend frans en heb ook veel ervaring met het bijels geven (van frans).
Taalles in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht lager onderwijs, en het lijkt me dan ook fijn om kinderen uit de lagere school of het middelbaar te ondersteunen met hun lessen Nederlands. Ik geef ook studiebegeleiding in een multidisciplinaire groepspraktijk. Heb je vragen, of vind je die lessen Nederlands echt wel moeilijk? Geef me gerust een seintje, en ik help je graag!
Taalles in Kessel lo (3010) - Lukas
Lukas
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik ben geboren in Canada en heb daar vier jaar geleefd. Alsook heb ik een jaar in Nieuw-Zeeland en een half jaar in Amerika geleefd. Ik ben dus heel gepassioneerd over Engels en zou graag kinderen helpen met deze taal.
Taalles in Heverlee (3001) - Edward
Edward
Heverlee
4.0/5 (1 reviews)
Jarenlang heb ik lesgegeven aan een college in Tervuren. Daarvoor heb ik jarenlang gewerkt als vrije journalist. Ik heb heel veel ervaring met teksten, met talen, met kunst. Ik hou van het contact met leergierige mensen en kan mensen motiveren om te leren (leren).
Taalles in Kessel lo (3010) - Gregg
Gregg
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
In mijn dagelijks werk is Engels de standaard taal. Hier heb ik verscheidene testen voor moeten afleggen om op het juiste niveau te zitten. Bijgevolg vind ik het zeer interessant om hierin bijles te geven. Engels is uiteindelijk een wereldtaal wat het handig maakt om goed te beheersen.
Taalles in Heverlee (3001) - Quinten
Quinten
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik heb lange tijd in het buitenland gewoond, waar ik dankzij Engelstalige scholen, vrienden en meer perfect Engels geleerd heb. Aangezien het voor mij een aangeleerde taal is, ben ik erg bewust niet alleen van de regels, maar ook hoe ik het een niet-Engelstalige kan bijbrengen. I'd love to help!
Taalles in Leuven (3000) - Tijntje
Tijntje
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben perfect tweetalig met het Frans! Ik heb tien jaar in het Frans op school gezeten en Franstalige vrienden gehad. Ik heb mijn twee laatste jaren van de middelbare school afgemaakt in het Nederlands dus ik weet precies wat leerkrachten verwachten. Ik vind het leuk om iets te leren aan mensen waar ik zelf heel geïnteresseerd in ben, waardoor de lessen ook leuker worden!
Taalles in Leuven (3000) - Rani
Rani
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik heb vier jaar Japanologie gestudeerd aan de KU Leuven en heb mijn bachelor diploma in 2021 behaald. Ik heb een N2-N3 level en kan kanji, hiragana en katakana.
Taalles in Leuven (3000) - Hugo
Hugo
Leuven
Nieuw
Ik ben zelf een taalfanaat, en beheers het Nederlands perfect. Ook mijn uitspraak is zeer goed. Ik heb een wagen (Chrysler 300) en kan goed overweg met de computer. Ik heb goede contacten met de gemeentelijke overheden en -zo nodig- ook met politici. Ik werkte trouwens voor DOW CHEMICAL als verantwoordelijke voor Public Relations & Public Affairs in Antwerpen. Mijn hobby is historisch onderzoek. Zo vond ik dat er een beeld ontbrak aan de St-Pieterskerk in Leuven.
Taalles in Leuven (3000) - Bastiaan
Bastiaan
Leuven
Nieuw
Ik zit in mijn derde jaar Taal- en letterkunde aan de KU Leuven, Nederlands Engels. Hierdoor kan ik kinderen helpen als ze problemen hebben met spelling, grammatica of lezen. Ik heb al met kinderen gewerkt in het verleden en ik zie ze graag vorderingen maken!
Taalles in Wilsele (3012) - Aerin
Aerin
Wilsele
Nieuw
Aanstaand academiejaar start ik met taal- en letterkunde (Engels en Nederlands) aan KU Leuven. Ik ben zowel op schriftelijk als op mondeling vlak voor beide zeer bekwaam. Contacteer me gerust indien u geïnteresseerd bent. Hopelijk tot binnenkort!
Taalles in Heverlee (3001) - Bea
Bea
Heverlee
Nieuw
Afgestudeerd kinesitherapeut aan de KUL. Tijdens mijn middelbare school deed ik een stage in Frankrijk en tijdens mijn opleiding aan de KUL liep ik stage in Frankrijk. Met een mama die leerkracht Frans is, zit de taalkennis me ook wat in de genen. Tijdens mijn master aan de KUL werden alle vakken gegeven in het Engels en mijn vader, leerkracht Engels, gaf me de interesse voor deze taal mee.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Leuven: geëvalueerd met 4.9 door 25 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Leuven, taalleraar Leuven, op zoek naar een taalleraar Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden