taalles Leuven

Hulp voor taalles in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Leuven

Taalles in Leuven (3000) - Anaïs
Anaïs
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben tweetalig Frans - Nederlands, ik studeer ook Frans en Engels. Ik ben enthousiast en gemotiveerd en wil altijd mijn gewenst resultaat bereiken. Aangezien ik Frans en Engels studeer, ken ik ook de juiste methodes om makkelijk en efficiënt deze talen te leren.
Taalles in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben leerkracht Engels in het middelbaar, heb een jaar in Londen gewoond en behaalde een certificaat van proficiency in English bij Cambridge English op C-2 niveau.
Taalles in Leuven (3000) - Carla
Carla
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben lerares van opleiding met 20 jaar ervaring in het lesgeven. Mijn verblijf in het buitenland (15 jaar) heeft me doen beseffen hoe moeilijk het is om zich thuis te voelen in een land waar men de taal niet spreekt. Nederlands geven aan anderstaligen ( al dan niet expats) is dan ook wat ik het liefst zou willen doen, met communicatie in het Engels uiteraard!
Taalles in Leuven (3000) - Tijntje
Tijntje
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben perfect tweetalig met het Frans! Ik heb tien jaar in het Frans op school gezeten en Franstalige vrienden gehad. Ik heb mijn twee laatste jaren van de middelbare school afgemaakt in het Nederlands dus ik weet precies wat leerkrachten verwachten. Ik vind het leuk om iets te leren aan mensen waar ik zelf heel geïnteresseerd in ben, waardoor de lessen ook leuker worden!
Taalles in Leuven (3000) - Rani
Rani
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik heb vier jaar Japanologie gestudeerd aan de KU Leuven en heb mijn bachelor diploma in 2021 behaald. Ik heb een N2-N3 level en kan kanji, hiragana en katakana.
Taalles in Leuven (3000) - Hugo
Hugo
Leuven
Nieuw
Ik ben zelf een taalfanaat, en beheers het Nederlands perfect. Ook mijn uitspraak is zeer goed. Ik heb een wagen (Chrysler 300) en kan goed overweg met de computer. Ik heb goede contacten met de gemeentelijke overheden en -zo nodig- ook met politici. Ik werkte trouwens voor DOW CHEMICAL als verantwoordelijke voor Public Relations & Public Affairs in Antwerpen. Mijn hobby is historisch onderzoek. Zo vond ik dat er een beeld ontbrak aan de St-Pieterskerk in Leuven.
Taalles in Leuven (3000) - Bastiaan
Bastiaan
Leuven
Nieuw
Ik zit in mijn derde jaar Taal- en letterkunde aan de KU Leuven, Nederlands Engels. Hierdoor kan ik kinderen helpen als ze problemen hebben met spelling, grammatica of lezen. Ik heb al met kinderen gewerkt in het verleden en ik zie ze graag vorderingen maken!
Taalles in Leuven (3000) - Robert
Robert
Leuven
Nieuw
Student in KU Leuven. Spreek Nederland. literatuur studeren. hou van muziek en boeken. hou van reizen. ik kan je nederlands leren. ik kan je snel leren om de taal te veroveren
Taalles in Leuven (3000) - Mandy
Mandy
Leuven
Nieuw
Ik ben tweetalig opgevoed -Nederlands/Frans-. Ik ben wél altijd in het Nederlands naar school geweest, maar ik had altijd een stapje voor op iedereen in de Franse lessen.
Taalles in Leuven (3000) - Analy
Analy
Leuven
Nieuw
I am a native Spanish speaker, wanting to share my knowledge with others. If you are interested in this beautiful language don't hesitate in contacting me, you will get a one-on-one experience and will be able to learn some Latino jargon!
Taalles in Leuven (3000) - Marthe
Marthe
Leuven
Nieuw
Als master in de Franse en Nederlandse taal-en letterkunde ben ik erg sterk in talen. Deze kennis kan ik helder en gemakkelijk overbrengen op anderen.
Taalles in Leuven (3000) - Liesl
Liesl
Leuven
Nieuw
Als wetenschapstudent aan de VUB heb ik veel lessen in het Engels maar natuurlijk ook Nederlands. Ik moet dan ook veel taken schrijven waarbij spelling en grammatica heel belangrijk zijn. Heb een cursus academisch Engels gevolgd en let altijd op mijn Nederlands schrijven en spreken bij opdrachten.
Taalles in Leuven (3000) - Eva-lena
Eva-lena
Leuven
Nieuw
Eerst en vooral ben ik tweetalig (Duits-Nederlands) opgevoed. Beide talen heb ik dus zeer goed onder de knie. Ook heb ik een volledig jaar in Argentinië gewoond, waar ik door naar school te gaan de Spaanse taal heb kunnen leren praten en beoefenen. Tenslotte ben ik zelf studente taal- en letterkunde Spaans-Engels aan de KULeuven.
Taalles in Leuven (3000) - Nathalie
Nathalie
Leuven
Nieuw
Op mijn twee voorbije stages heb ik telkens huiswerkbegeleiding moeten geven aan zowel Nederlandstalige als anderstalige kindjes. Ook dit jaar zal dit één van mijn taken zijn op stage. Ik kan kinderen hiermee dus wel helpen.
Taalles in Leuven (3000) - Niels
Niels
Leuven
Nieuw
Vermits ik Latijn-Moderne Talen en vervolgens Communicatiewetenschappen gestudeerd heb, ben ik aardig vertrouwd met talen. Bovendien werk ik 2x per week als student copywriter bij een architectenbureau. Daar schrijf ik Nederlandstalige teksten en vertaal deze naar het Engels.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Leuven: geëvalueerd met 4.94 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Leuven, taalleraar Leuven, op zoek naar een taalleraar Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie taalles in Leuven

Bijles Frans - To scan and organize documents - DUTCH TRAINING FOR SPEAKING - Frans leren spreken - Dutch language training - Dutch learning assistnace class4 kid (2) - Dutch learning assistnace class4 kid - Franse bijles - Nederlands less - Leren - Bijles Frans - Bijles Frans - ITNA TEST - Bijles Duits (2de jaar) (2) - I’d like to have a few hours of conversation with you two or three hours a week, how much is your schedule? - Italiaan zoekt bijles leraar voor Nederlands - Bijles Frans - Bijles Duits (2de jaar) - Frans voor communicatie met patiënten - Spaanse les vanaf 0 - Bijles Frans - Bijles Frans - Bijles nederlands 2de middelbaar - Dutch speaking person - Dutch class - Frans bijles leerkracht gezocht - Spaans les - Bijles Frans - Vrijdagvoormiddag - Korte intensieve opfrissing Duits - Engels leren spreken als starters - Milena Badoova - Milena Badoova - Listminut - Frans bijles 3e middelbaar - Privéles Duits niveau B1 tot C1 - Bijlessen Nederlands in Leuven gezocht - Private Dutch Lessons - Bijles Frans als voorbereiding examens Frans - Nederlandse les voor beginners - Bijles talen - need a dutch teacher - Bijles Nederlands - Bijles in Leuven (3000) - Duits Bijles
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden