Ring Twice

Hulp voor bijles Spaans bij jou in de buurt

Meer dan 190 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Spaans

Bijles spaans in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
Borgerhout
5/5 (18 reviews)
Mijn passie was altijd al talen en culturen. Ik studeerde taalkunde en vervolgens meertalige communicatie, werk al tien jaar lang als vertaler (FR, NL, EN in alle richtingen en combinaties), en vind het ongelofelijk fijn om met veel geduld iemands liefde voor een taal mee aan te mogen wakkeren. Of toch minstens iemand te doen helpen slagen, indien de liefde uitblijft ;).
Bijles spaans in Herent (3020) - Gladys del carmen
Gladys del carmen
Herent
4.7/5 (10 reviews)
Omdat mijn moedertaal Spaans is ,en ik leraar was in mijn land van herkomst, ondat ik graag lesgeeft en zie dat andere mensen mijn taal leuk vinden ,zou ik je graag willen helpen.
Bijles spaans in Maldegem (9990) - Gerty
Gerty
Maldegem
5/5 (7 reviews)
Door mijn ervaring van de afgelopen jaren weet ik waar de klemtonen best gelegd worden qua leerstof en ken ik de methodieken om de leerstof zo duidelijk en eenvoudig mogelijk uit te leggen.
Bijles spaans in Westerlo (2260) - Britta
Britta
Westerlo
5/5 (7 reviews)
Ik heb ook al 7 jaar taallessen gegeven, voornamelijk Nederlands aan anderstaligen, maar ook Engels en Spaans. Ik ben een geduldige leerkracht en probeer de lessen ook vaak op te leuken met muziek, als de leerling hiervoor openstaat. Verder vind ik het ook belangrijk om correcte grammatica (en spelling) door de leerling te laten ontdekken via voorbeeldteksten, liefst in zijn/haar interessesfeer.
Bijles spaans in Sint-truiden (3800) - Jose
Jose
Sint-truiden
5/5 (6 reviews)
Ik ben Hugo en ben Peruaan. Ik woon in België en spreek Nederlands en Engels, maar mijn moedertaal is Spaans. Ik kan bijles geven over grammatica, schrijfwijze, academisch Spaans, maar ik ben ook beschikbaar voor conversatielessen, want praktijk is de beste leerschool!
Bijles spaans in Antwerpen (2018) - Jaume
Jaume
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
In mijn lessen zal ik je Spaans aanleren. Afhankelijk van je doel, niveau en tempo passen we de lessen aan. Ik geef mijn les in het Engels, maar mijn moedertong is Spaans. In de lessen behandelen we grammatica en vocabulaire. En verscheidene praktische oefeningen. Leerlingen die bijles nodig hebben, net als volwassenen die vloeiend Spaans willen leren kunnen bij mij terecht.
Bijles spaans in Alsemberg (1652) - Katia
Katia
Alsemberg
5/5 (5 reviews)
Ik ben licentiaat vertaler/tolk en heb tal van kinderen en volwassenen les gegeven. Ik vind het super om op maat te helpen. Ik heb jaren een cursus Spaans voor beginners in Oostkamp gegeven. Ik heb ook verschillende Franstalige kinderen die Nederlands leren. Ik hou van kinderen en zie mijn leerlingen graag vorderingen maken. Geef me gerust een seintje!
Bijles spaans in Gent (9000) - Ingeborg
Ingeborg Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (5 reviews)
Leerkracht Spaans met 25 jaar ervaring, enthousiast en gedreven. Ik loodste al verschillende studenten met succes door hun herexamen of tweede zit. Waarom jou niet?
Bijles spaans in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
Gent
5/5 (3 reviews)
Privaatleraar Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Alle lessen vinden plaats bij mij thuis. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Flexi. Welkom!
Bijles spaans in Hasselt (3500) - Marietta
Marietta
Hasselt
4.0/5 (3 reviews)
Ik ben DOL op SPAANS LEREN, ik ben een UNIVERSITEIT PROFESSIONEEL en ik heb VEEL ERVARING met het lesgeven van Spaans aan mensen in België (meer dan 2 jaar ervaring). Ik bied je de volgende cursussen aan: Spaans om op vakantie te gaan. Spaans voor beginners en Conversational . Spaans binnen het bedrijf. Vanaf de eerste dag spreek je Spaans GEDULDIG, GEMAKKELIJK en GRAPPIGE MANIER OM TE LEREN.
Bijles spaans in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
Sint-joost-ten-node
5/5 (3 reviews)
Ik heb een Masterdiploma in Taal-& Letterkunde Engels/ Spaans en een Cambridge certificaat in het onderwijzen van het Engels. Ik spreek perfect Nederlands, Engels en Spaans en vlot Frans, Duits en Portugees dus ik kan van dienst zijn bij het onderwijzen van deze talen.
Bijles spaans in Brussegem (1785) - Pablo
Pablo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brussegem
5/5 (3 reviews)
Ik geef prive lessen van mijn moedertaal het Spaanse maar ik kan ook u helpen met lessen Frans en Nederlands. Geef me gerust een seintje voor meer info!
Bijles spaans in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik ben momenteel student Office Management Talen & Vertalen in het tweede jaar. Dit wil zeggen dat ik de laatste twee jaren ben ondergedompeld in Engels, Frans, Nederlands en Spaans, en het vertalen van deze vakken. Ik leerde niet alleen deze talen te gebruiken, maar ook de theorie die erachter zit.
Bijles spaans in Zottegem (9620) - Catharina
Catharina
Zottegem
5/5 (2 reviews)
Ervaring als lerares conversatieklassen Frans en Spaans. Talen zijn mijn passie.heb veel geduld en ben een goede coach. Ben afgestudeerd als vertaler tolk Engels Spaans. Goede referenties. Aarzel niet mij te contacteren, u zal zeker resultaat boeken.
Bijles spaans in Booischot (2221) - Lorie
Lorie
Booischot
5/5 (2 reviews)
Hallo iedereen Ik ben Lorie en ik ben 21 jaar. Ik studeer meertalige communicatie(Nederlands, Duits) aan de KU Leuven. Momenteel zit ik in mijn Master. In mijn Bachelor (Toegepaste Taalkunde Nederlands, Duits, Spaans) ben ik ook op Erasmus in Duitsland geweest. Ik zou heel graag mensen die moeilijkheden hebben met hun talen willen helpen. Ik woon in Booischot en heb een auto.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles Spaans: geëvalueerd met 4.94 door 113 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Spaans aan huis, privé leraar Spaans gezocht, Spaans leren, Spaans leren voor beginners,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Spaans

De laatste aanvragen in de categorie bijles Spaans

DRINGEND OPZOEK AFGESTUDEERDE LITERATUUR - Les spaans - Spaanse les beginner - Lessen frans/spaans - Spaanse les - Spaans spreken - Spaans leren - Spaanse les aan huis - Spaanse les (Spaans midden Amerika) - Spaans - 1x/mnd vertalen van spaans gesproken audiomaterial - Spaanse Conversatie 3 kids - les spaans - Spaanse les - Bijles spaans - Spaanse cursus - Bijles Spaans - Starten van 0 - Spaans voor beginners - Spaans voor beginners - Spaanse les - Wie leert ons gezin Spaans? - Spaanse les aan huis - Anwerpen - spaanse conversatie - Bij les voor mijn zoon van 14j - Les Spaans kinderen 13 jaar - Kinderen 7 en 8 - Beurshelper Namen en luik en brussel - Bijles spaans - Beginnend Spaans voor zoontje van 8 ! Wij willen in Spanje gaan wonen. - hulp spaans - Opzoek naar spaans bijles - Spaanse les - Regelmatig Spaans les - Les Spaans - spaans bijles - Spaans voor beginners - spaans leren prive - Cursus Spaans - spaans voor beginners - practise catalan with children (3 and 6) - Spaanse lessen - Spaans leren van scratch - Les Spaans 3-4 personen - Spaanse communicatie - spaans spreken - spaanse les - Prijzen en datums - Bijles - Lessen Spaans voor volwassenen vanaf niveau B1 - bijles spaans - Spaans vanaf niveau 0,0 - privéles Spaans (absoluut beginner) in Ekeren - Spaanse les voor jonge meid van 11 jaar - Spaans leren
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden