Bijles Spaans in België: 180 leraars Spaans

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles spaans in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
5/5 · 17 reviews
2140 Borgerhout
Mijn passie was altijd al talen en culturen. Ik studeerde taalkunde en vervolgens meertalige communicatie, werk al tien jaar lang als vertaler (FR, NL, EN in alle richtingen en combinaties), en vind het ongelofelijk fijn om met veel geduld iemands liefde voor een taal mee aan te mogen wakkeren. Of toch minstens iemand te doen helpen slagen, indien de liefde uitblijft ;).
Bijles spaans in Herent (3020) - Gladys del carmen
Gladys del carmen
4.7/5 · 10 reviews
3020 Herent
Omdat mijn moedertaal Spaans is ,en ik leraar was in mijn land van herkomst, ondat ik graag lesgeeft en zie dat andere mensen mijn taal leuk vinden ,zou ik je graag willen helpen.
Bijles spaans in Westerlo (2260) - Britta
Britta
5/5 · 7 reviews
2260 Westerlo
Ik heb ook al 7 jaar taallessen gegeven, voornamelijk Nederlands aan anderstaligen, maar ook Engels en Spaans. Ik ben een geduldige leerkracht en probeer de lessen ook vaak op te leuken met muziek, als de leerling hiervoor openstaat. Verder vind ik het ook belangrijk om correcte grammatica (en spelling) door de leerling te laten ontdekken via voorbeeldteksten, liefst in zijn/haar interessesfeer.
Bijles spaans in Sint-truiden (3800) - Jose
Jose
5/5 · 6 reviews
3800 Sint-truiden
Ik ben Hugo en ben Peruaan. Ik woon in België en spreek Nederlands en Engels, maar mijn moedertaal is Spaans. Ik kan bijles geven over grammatica, schrijfwijze, academisch Spaans, maar ik ben ook beschikbaar voor conversatielessen, want praktijk is de beste leerschool!
Bijles spaans in Antwerpen (2018) - Jaume
Jaume
5/5 · 6 reviews
2018 Antwerpen
In mijn lessen zal ik je Spaans aanleren. Afhankelijk van je doel, niveau en tempo passen we de lessen aan. Ik geef mijn les in het Engels, maar mijn moedertong is Spaans. In de lessen behandelen we grammatica en vocabulaire. En verscheidene praktische oefeningen. Leerlingen die bijles nodig hebben, net als volwassenen die vloeiend Spaans willen leren kunnen bij mij terecht.
Bijles spaans in Alsemberg (1652) - Katia
Katia
5/5 · 5 reviews
1652 Alsemberg
Ik ben licentiaat vertaler/tolk en heb tal van kinderen en volwassenen les gegeven. Ik vind het super om op maat te helpen. Ik heb jaren een cursus Spaans voor beginners in Oostkamp gegeven. Ik heb ook verschillende Franstalige kinderen die Nederlands leren. Ik hou van kinderen en zie mijn leerlingen graag vorderingen maken. Geef me gerust een seintje!
Bijles spaans in Gent (9000) - Ingeborg
Ingeborg Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 5 reviews
9000 Gent
Leerkracht Spaans met 25 jaar ervaring, enthousiast en gedreven. Ik loodste al verschillende studenten met succes door hun herexamen of tweede zit. Waarom jou niet?
Bijles spaans in Maldegem (9990) - Gerty
Gerty
5/5 · 4 reviews
9990 Maldegem
Door mijn ervaring van de afgelopen jaren weet ik waar de klemtonen best gelegd worden qua leerstof en ken ik de methodieken om de leerstof zo duidelijk en eenvoudig mogelijk uit te leggen.
Bijles spaans in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
5/5 · 3 reviews
9000 Gent
Privaatleraar Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Alle lessen vinden plaats bij mij thuis. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Flexi. Welkom!
Bijles spaans in Hasselt (3500) - Marietta
Marietta
4.0/5 · 3 reviews
3500 Hasselt
Ik ben DOL op SPAANS LEREN, ik ben een UNIVERSITEIT PROFESSIONEEL en ik heb VEEL ERVARING met het lesgeven van Spaans aan mensen in België (meer dan 2 jaar ervaring). Ik bied je de volgende cursussen aan: Spaans om op vakantie te gaan. Spaans voor beginners en Conversational . Spaans binnen het bedrijf. Vanaf de eerste dag spreek je Spaans GEDULDIG, GEMAKKELIJK en GRAPPIGE MANIER OM TE LEREN.
Bijles spaans in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
5/5 · 3 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
Ik heb een Masterdiploma in Taal-& Letterkunde Engels/ Spaans en een Cambridge certificaat in het onderwijzen van het Engels. Ik spreek perfect Nederlands, Engels en Spaans en vlot Frans, Duits en Portugees dus ik kan van dienst zijn bij het onderwijzen van deze talen.
Bijles spaans in Brussegem (1785) - Pablo
Pablo Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
1785 Brussegem
Ik geef prive lessen van mijn moedertaal het Spaanse maar ik kan ook u helpen met lessen Frans en Nederlands. Geef me gerust een seintje voor meer info!
Bijles spaans in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
5/5 · 3 reviews
2460 Kasterlee
Ik ben momenteel student Office Management Talen & Vertalen in het tweede jaar. Dit wil zeggen dat ik de laatste twee jaren ben ondergedompeld in Engels, Frans, Nederlands en Spaans, en het vertalen van deze vakken. Ik leerde niet alleen deze talen te gebruiken, maar ook de theorie die erachter zit.
Bijles spaans in Zottegem (9620) - Catharina
Catharina
5/5 · 2 reviews
9620 Zottegem
Ervaring als lerares conversatieklassen Frans en Spaans. Talen zijn mijn passie.heb veel geduld en ben een goede coach. Ben afgestudeerd als vertaler tolk Engels Spaans. Goede referenties. Aarzel niet mij te contacteren, u zal zeker resultaat boeken.
Bijles spaans in Booischot (2221) - Lorie
Lorie
5/5 · 2 reviews
2221 Booischot
Hallo iedereen Ik ben Lorie en ik ben 21 jaar. Ik studeer meertalige communicatie(Nederlands, Duits) aan de KU Leuven. Momenteel zit ik in mijn Master. In mijn Bachelor (Toegepaste Taalkunde Nederlands, Duits, Spaans) ben ik ook op Erasmus in Duitsland geweest. Ik zou heel graag mensen die moeilijkheden hebben met hun talen willen helpen. Ik woon in Booischot en heb een auto.

Ring Twice bijles Spaans: geëvalueerd met 4.92 door 108 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles Spaans aan huis, privé leraar Spaans gezocht, Spaans leren, Spaans leren voor beginners,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen bijles Spaans

De laatste aanvragen in de categorie bijles Spaans

Bij les voor mijn zoon van 14j - Les Spaans kinderen 13 jaar - Kinderen 7 en 8 - Beurshelper Namen en luik en brussel - Bijles spaans - Beginnend Spaans voor zoontje van 8 ! Wij willen in Spanje gaan wonen. - hulp spaans - Opzoek naar spaans bijles - Spaanse les - Regelmatig Spaans les - Les Spaans - spaans bijles - Spaans voor beginners - spaans leren prive - Cursus Spaans - spaans voor beginners - practise catalan with children (3 and 6) - Spaanse lessen - Spaans leren van scratch - Les Spaans 3-4 personen - Spaanse communicatie - spaans spreken - spaanse les - Prijzen en datums - Bijles - Lessen Spaans voor volwassenen vanaf niveau B1 - bijles spaans - Spaans vanaf niveau 0,0 - privéles Spaans (absoluut beginner) in Ekeren - Spaanse les voor jonge meid van 11 jaar - Spaans leren - Privéles Spaans op maandagavond - Spaanse les voor gezin - Bijles Spaans - Spaanse les voor kleuter - Spaanse les voor kleuter - Privé les Spaans - Ervaringsgericht Spaans leren - Spaanse les voor 7jarige - Levend Spaans - Privé les basis Spaans - Snelcursus Spaans voor beginners - Spaans leren - Spaans leren - Leraar - Spaanse taal - Spaans leren - Spaanse les - Prive les Spaans - cursus spaans - Spaans leren - Les Spaans - Spaans leren - beginners - De taal Spaans leren - Spaans les, de basiskennis.
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden