bijles spaans

Hulp voor bijles Spaans bij jou in de buurt

Meer dan 306 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Spaans

Bijles spaans in De panne (8660) - Gladys del carmen
Gladys del carmen
De panne
4.91/5 (33 reviews)
Omdat mijn moedertaal Spaans is ,en ik leraar was in mijn land van herkomst, ondat ik graag lesgeeft en zie dat andere mensen mijn taal leuk vinden ,zou ik je graag willen helpen.
Bijles spaans in Halle (2980) - Kitty
Kitty
Halle
4.96/5 (28 reviews)
Graag help ik kinderen van het lager onderwijs of mensen met een andere moedertaal dan het Nederlands, bij het leren van de Nederlandse taal/ huistaken/ lessen te leren die op school werden gegeven. Ik heb een professionele bachelor in Lager Onderwijs en ben 6 jaar lang leerkracht in de lagere school geweest.
Bijles spaans in Borgerhout (2140) - Aaricia
Aaricia
Borgerhout
5/5 (19 reviews)
Mijn passie was altijd al talen en culturen. Ik studeerde taalkunde en vervolgens meertalige communicatie, werk al tien jaar lang als vertaler (FR, NL, EN in alle richtingen en combinaties), en vind het ongelofelijk fijn om met veel geduld iemands liefde voor een taal mee aan te mogen wakkeren. Of toch minstens iemand te doen helpen slagen, indien de liefde uitblijft ;).
Bijles spaans in Brasschaat (2930) - Maria
Maria
Brasschaat
5/5 (16 reviews)
Hola amigos, Ik ben gediplomeerde lerares Spaans met 26 jaar ervaring. Ik leer u mijn moedertaal, cultuur en geschiedenis op gepersonaliseerd niveau van begginner tot conversatie. Alle leeftijden van kinderen tot gepensioneerden, zowel individueel als in groep. ¡Hasta pronto!
Bijles spaans in Maldegem (9990) - Gerty
Gerty
Maldegem
5/5 (14 reviews)
Door mijn ervaring van de afgelopen jaren weet ik waar de klemtonen best gelegd worden qua leerstof en ken ik de methodieken om de leerstof zo duidelijk en eenvoudig mogelijk uit te leggen.
Bijles spaans in Herentals (2200) - Elena
Elena
Herentals
5/5 (11 reviews)
Als leerkracht Engels/Spaans/Nederlands heb ik al leuke ervaring op school met kinderen en volwassenen van verschillende leeftijd. Hulp nodig met de talen? Ik neem verantwoordelijkheid en de juiste rol op om uw doelen te bereiken.
Bijles spaans in Geel (2440) - Omar
Omar
Geel
4.5/5 (10 reviews)
Ik spreek zeer goed Arabisch. Ik ben tweetalig Nederlands en Arabisch. Ik geef graag bijlessen zowel taalvakken als wetenschappelijke vakken. Groeten
Bijles spaans in Mechelen (2800) - Georges
Georges
Mechelen
5/5 (9 reviews)
Ik heb vroeger 5 jaar in Latijns Amerika gewerkt als vertaler en als journalist. Ook heb ik als instructeur talen bij de VDAB gewerkt. Ik heb meerdere jaren huiswerkbegeleiding gedaan bij anderstalige kinderen.
Bijles spaans in Oostende (8400) - Rita
Rita
Oostende
5/5 (8 reviews)
Ik heb jarenlange ervaring, eerst in het secundair onderwijs en later in het volwassenenonderwijs. Ik heb een zesde zintuig voor het aanvoelen waar de problemen zitten en ben zeer goed in het "leren leren". Mijn voorkeur gaat uit naar Spaans van niveau A1 tot en met B2. Ik heb gevoel voor humor en een engelengeduld
Bijles spaans in Westerlo (2260) - Britta
Britta
Westerlo
5/5 (7 reviews)
Ik heb ook al 7 jaar taallessen gegeven, voornamelijk Nederlands aan anderstaligen, maar ook Engels en Spaans. Ik ben een geduldige leerkracht en probeer de lessen ook vaak op te leuken met muziek, als de leerling hiervoor openstaat. Verder vind ik het ook belangrijk om correcte grammatica (en spelling) door de leerling te laten ontdekken via voorbeeldteksten, liefst in zijn/haar interessesfeer.
Bijles spaans in Antwerpen (2018) - Jaume
Jaume
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
In mijn lessen zal ik je Spaans aanleren. Afhankelijk van je doel, niveau en tempo passen we de lessen aan. Ik geef mijn les in het Engels, maar mijn moedertong is Spaans. In de lessen behandelen we grammatica en vocabulaire. En verscheidene praktische oefeningen. Leerlingen die bijles nodig hebben, net als volwassenen die vloeiend Spaans willen leren kunnen bij mij terecht.
Bijles spaans in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (7 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een passie voor talen. Ik heb voor Frans een Delf B2 diploma en deed ook een deel van mijn studie in het Frans. Daarnaast heb ik een zeer goede kennis van de Engelse taal. Verder is Nederlands mijn moedertaal en heb ik een basis kennis van het Spaans. Contacteer mij gerust.
Bijles spaans in Gent (9000) - Claudia
Claudia
Gent
5/5 (7 reviews)
I am from Spain originally, with a master's degree and a huge passion for reading. I am social and can talk about many topics. What a better way of learning a language than speaking it? In my experience, that is the best way to be fluent, not by burring yourself in books, but by speaking and hearing. Let me help you!
Bijles spaans in Nokere (9771) - Héctor
Héctor
Nokere
5/5 (7 reviews)
Leer Spaans met een toegewijde en gepassioneerde leraar! Met een persoonlijke aanpak Maken mijn lessen leren leuk en effectief. Mijn inzet is om elke student zelfvertrouwen en enthousiasme te geven over het beheersen van de spaanse taal. Ga met mij mee ontdek vandaag nog jouw potentieel in het spaans!
Bijles spaans in Alsemberg (1652) - Katia
Katia
Alsemberg
5/5 (6 reviews)
Ik ben licentiaat vertaler/tolk en heb tal van kinderen en volwassenen les gegeven. Ik vind het super om op maat te helpen. Ik heb jaren een cursus Spaans voor beginners in Oostkamp gegeven. Ik heb ook verschillende Franstalige kinderen die Nederlands leren. Ik hou van kinderen en zie mijn leerlingen graag vorderingen maken. Geef me gerust een seintje!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Spaans

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Spaans: geëvalueerd met 4.93 door 278 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Spaans aan huis, privé leraar Spaans gezocht, Spaans leren, Spaans leren voor beginners,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Hoeveel kost bijles Spaans?


De prijzen voor bijles Spaans beginnen vanaf 15 tot 20 euro per uur. Net als bij andere bijlessen variëren de tarieven op basis van factoren zoals de ervaring van de docent, de locatie en de duur van de lessen.

Hoeveel uren bijles Spaans per week heb je nodig?


Het aantal uren bijles Spaans dat je per week nodig hebt, hangt af van je leerdoelen en je huidige niveau. Over het algemeen wordt aanbevolen om minimaal 1-2 uur per week te besteden aan bijles om een solide basis op te bouwen. Als je sneller vooruitgang wilt boeken of Spaans nodig hebt voor studie of werk, kan het nodig zijn om 3-5 uur per week te besteden aan bijles.

Waarom zou je Spaans leren? 


Spaans leren heeft verschillende voordelen. Het is een van de meest gesproken talen ter wereld en wordt veel gebruikt in zowel zakelijke als toeristische contexten. Het kan je carrièrekansen vergroten, vooral als je geïnteresseerd bent in sectoren zoals toerisme, internationale handel of diplomatie. Bovendien geeft Spaans leren je toegang tot de rijke cultuur en literatuur van Spaanstalige landen, wat je persoonlijke horizon verbreedt en reiservaringen verrijkt. Het is ook een waardevolle troef voor het begrijpen en communiceren met Spaanstalige gemeenschappen, zowel in België als wereldwijd.

Wat is de beste manier om Spaans te leren?


De beste manier om Spaans te leren verschilt per individu, maar er zijn enkele effectieve strategieën. Begin met een sterke basis door middel van bijlessen of taalscholen om de grammatica en basiswoordenschat te begrijpen. Actief luisteren naar Spaanse gesprekken, bijvoorbeeld door het kijken naar Spaanse tv-programma's of het luisteren naar Spaanse muziek, helpt de luistervaardigheid te ontwikkelen. Praktijk is essentieel; probeer Spaans te spreken met moedertaalsprekers of medestudenten. Reizen naar Spaanstalige landen biedt een onderdompelingservaring. Tenslotte, wees geduldig en consistent. Leer elke dag een beetje en blijf oefenen om de taalvaardigheid te verbeteren. Het gaat om volharding en een positieve houding.

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Spaans

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden