taalles Sint-niklaas

Hulp voor taalles in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Sint-niklaas

Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
Frans en Nederlands zijn mijn moeder- en vadertaal. Ik beheers beiden evengoed en kan deze talen graag aanleren en bijleren. Spelling en spraakkunst, begrijpend lezen, teksten analyseren, leren schrijven.
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Filip
Filip
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik leer je graag Nederlands of Engels naargelang ik beide vlot kan spreken en schrijven. .
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Ivo
Ivo
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal die ik ondertussen al 60 jaar gebruik. Ik hou ervan met kinderen te werken en ze te helpen om het Nederlands onder de knie te krijgen.
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Liesl
Liesl
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Door mijn ervaring in het lager onderwijs (voornamelijk bovenbouw), weet ik heel goed hoe ik bepaalde leerstof moet aanbrengen via eenvoudige trucjes en met eventuele extra hulpmiddelen. Bovendien heb ik zelf 3 kinderen die af en toe ook nog een beetje hulp nodig hebben.
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hou ervan mijn talen met anderen te oefenen. Spreek vloeiend Engels en vlot Spaans en Frans. Half jaar in Granada op Erasmus geweest, en daarna een jaar gebackpacked in Zuid-Amerika (waar ik altijd Spaans en Engels sprak).
Taalles in Sinaai-waas (9112) - Manja
Manja
Sinaai-waas
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in een talenrichting en ben zelf erg taalgevoelig. Ik onderhoud mijn talenkennis zelf ook door anderstalige boeken en werkstukken te lezen en vertalen. Tijdens eerdere Ik heb eerder al opdrachten en taken verbeterd van jonge studenten die niet erg zeker waren over de schrijfstijl, spelling, grammatica, enz.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Belsele (9111) - Timothy
Timothy
Belsele
Nieuw
Ik heb afgelopen jaar mijn TEFL certificaat behaald. dit stelt mij in staat om bijles Engels te geven aan alle leeftijdscategorieen. Indien een van uw kinderen of uzelf wat hulp nodig heeft met Engels, contacteer mij gerust! Ik ben een leerkracht met veel geduld en begrip.
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Sarah
Sarah
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Als leerkracht heb ik de kennis om kinderen op een correct en speelse manier iets bij te leren. Ik heb deels als zorgleerkracht gewerkt, dus weet goed hoe ik met moeilijkheden bij kinderen moet omgaan.
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een student secundair onderwijs. Ik studeer Engels en Project Algemene Vakken. Door dit laatste kan ik voor alle algemene vakken bijles geven. Dit houd Nederlands, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en meer in. Ik heb al enige ervaring met bijles geven.
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Hanna
Hanna
Nieuwkerken-waas
Nieuw
40 jaar ervaring les Nederlands en Engels aan de derde graad van het middelbaar. Computerkennis. Wil ook helpen bij eindwerken, thesissen of vertalingen.
Taalles in Belsele (9111) - Marielle
Marielle
Belsele
Nieuw
Ik heb in het middelbaar economie-moderne talen gestuurd. Hierdoor praat ik vlot Frans, Nederlands en Engels. Mijn punten waren zeer goed en ik help vaak mijn nichtjes en neefjes bij het studeren voor hun toetsen.
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Nicole
Nicole Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik begeleid bedrijven in lessen voor Business Engels, Nederlands voor anderstaligen. Ik begeleid zelfstandigen voor het verwerven of verbeteren van hun talenkennis, voornamelijk Frans of Engels. Ik begeleid studenten van het Middelbaar onderwijs met achterstand of moeilijkheden bij taalvakken of studeren. Bij mijn studenten zijn er ook die bijvoorbeeld dyslexie hebben .
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Noa
Noa
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb vaak bijles gegeven aan kinderen van het lager onderwijs: Frans, taalbeschouwing, spelling en wiskunde. Ook heb ik een aantal jongeren in het secundair onderwijs geholpen met Engels en Nederlands, gedrags- en cultuurwetenschappen. Het is mijn passie om kinderen bij te staan en iets te kunnen betekenen voor hun. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun kunnen gemak voelen. Groetjes!
Taalles in Sinaai-waas (9112) - Charlotte
Charlotte
Sinaai-waas
Nieuw
Ik ben ondersteuner in het lager onderwijs met specialisatie taalontwikkeling. Ik heb in de zomer Nederlandse les gegeven aan OKAN-kinderen. Ik sta open voor lesgeven aan kinderen en volwassenen.
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Ann
Ann
Nieuwkerken-waas
Nieuw
In het middelbaar volgde ik Latijn-Moderne talen.Ikzelf ben nu leerkracht Frans in het middelbaar dus de talen Frans en Nederlands vormen voor mij geen enkel probleem.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Sint-niklaas: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Sint-niklaas, taalleraar Sint-niklaas, op zoek naar een taalleraar Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden