taalles Sint-niklaas

Hulp voor taalles in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Sint-niklaas

Taalles in De klinge (9170) - Kim
Kim
De klinge
5/5 (10 reviews)
Als kind werd ik tweetalig (NL/ENG) opgevoed doordat we met het gezin in het buitenland woonden. Nadat we terug in België kwamen wonen, heb ik mijn Engels altijd proberen onderhouden. Ik praat nog steeds Engels met familie en vrienden. In mijn vrije tijd studeer ik Japans (zelfstandig én avondschool) dus wil ik mijn kennis hiervan ook graag delen met anderen!
Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
Frans en Nederlands zijn mijn moeder- en vadertaal. Ik beheers beiden evengoed en kan deze talen graag aanleren en bijleren. Spelling en spraakkunst, begrijpend lezen, teksten analyseren, leren schrijven.
Taalles in Temse (9140) - Greet
Greet
Temse
5/5 (5 reviews)
Ik ben bijna 30 jaar actief lesgevende in het lager onderwijs. Momenteel in het tweede leerjaar, maar ik heb ervaring in het derde en vierde leerjaar. En kennis van de andere leerjaren binnen het lager onderwijs.
Taalles in Belsele (9111) - Annabel
Annabel
Belsele
5/5 (2 reviews)
Ik heb een super grote passie voor Engeland en alles dat er mee te maken heeft, inclusief de taal. Hiervan bezit ik uitstekende kennis die ik graag deel met anderen
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Filip
Filip
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik leer je graag Nederlands of Engels naargelang ik beide vlot kan spreken en schrijven. .
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Ivo
Ivo
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal die ik ondertussen al 60 jaar gebruik. Ik hou ervan met kinderen te werken en ze te helpen om het Nederlands onder de knie te krijgen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Liesl
Liesl
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Door mijn ervaring in het lager onderwijs (voornamelijk bovenbouw), weet ik heel goed hoe ik bepaalde leerstof moet aanbrengen via eenvoudige trucjes en met eventuele extra hulpmiddelen. Bovendien heb ik zelf 3 kinderen die af en toe ook nog een beetje hulp nodig hebben.
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hou ervan mijn talen met anderen te oefenen. Spreek vloeiend Engels en vlot Spaans en Frans. Half jaar in Granada op Erasmus geweest, en daarna een jaar gebackpacked in Zuid-Amerika (waar ik altijd Spaans en Engels sprak).
Taalles in Waasmunster (9250) - Veerle
Veerle
Waasmunster
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en spreek ook vlot Engels en Frans waardoor Ik wel bijles kan geven voor Nederlands , Frans en Engels. Ik werk op school ook met anderstaligen. Ik sta ook open voor taallessen spreken / lezen / schrijven voor volwassenen.
Taalles in Sinaai-waas (9112) - Manja
Manja
Sinaai-waas
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in een talenrichting en ben zelf erg taalgevoelig. Ik onderhoud mijn talenkennis zelf ook door anderstalige boeken en werkstukken te lezen en vertalen. Tijdens eerdere Ik heb eerder al opdrachten en taken verbeterd van jonge studenten die niet erg zeker waren over de schrijfstijl, spelling, grammatica, enz.
Taalles in Hamme (9220) - Sybille
Sybille
Hamme
Nieuw
Bonjour, Sybille, 43 ans. Je suis francophone et habite dans la région de Dendermonde. Je peux vous aider pour vos démarches en français ou vous aider pour vos cours.
Taalles in Belsele (9111) - Timothy
Timothy
Belsele
Nieuw
Ik heb afgelopen jaar mijn TEFL certificaat behaald. dit stelt mij in staat om bijles Engels te geven aan alle leeftijdscategorieen. Indien een van uw kinderen of uzelf wat hulp nodig heeft met Engels, contacteer mij gerust! Ik ben een leerkracht met veel geduld en begrip.
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Sarah
Sarah
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Als leerkracht heb ik de kennis om kinderen op een correct en speelse manier iets bij te leren. Ik heb deels als zorgleerkracht gewerkt, dus weet goed hoe ik met moeilijkheden bij kinderen moet omgaan.
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een student secundair onderwijs. Ik studeer Engels en Project Algemene Vakken. Door dit laatste kan ik voor alle algemene vakken bijles geven. Dit houd Nederlands, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en meer in. Ik heb al enige ervaring met bijles geven.
Taalles in Opwijk (1745) - Gina
Gina
Opwijk
Nieuw
Kan bijles geven voor 1ste graad Frans , Engels . Uiteraard is Nederlands mijn sterkste vak. Ook algemene studiebegeleiding kan een hulpvraag zijn. On line ondersteuning is ook mogelijk.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel taalleraars in Sint-niklaas

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.78 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Sint-niklaas, taalleraar Sint-niklaas, op zoek naar een taalleraar Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden