Ring Twice

Hulp voor bijles Duits bij jou in de buurt

Meer dan 147 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Duits

Bijles duits in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.92/5 (13 reviews)
Als linguïst heb ik al ervaring met bijles geven (voornamelijk Duits). Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor Russisch en voor Nederlands. Taalkundig nalezen en corrigeren van scripties e.d. is ook mogelijk. Taal is een grote passie voor mij (zowel onze moedertaal als vreemde talen).
Bijles duits in Zele (9240) - Bram
Bram
Zele
4.75/5 (8 reviews)
Ik geef graag bijles en ik doe dit dan ook met veel enthousiasme en kunde. Ik heb in het secundair Moderne Talen gevolgd, dus ik heb enige kennis van taal. Ik studeer momenteel taal- en letterkunde Nederlands-Engels. Ik heb eigen materiaal dat ik u kan aanbieden tijdens de bijlessen en ik leg alles op een rustige en duidelijke manier uit.
Bijles duits in Bonheiden (2820) - Anna
Anna
Bonheiden
5/5 (5 reviews)
Ik studeer Toegepaste Taalkunde Frans-Duits. Ik word in deze opleiding volledig ondergedompeld in de talen. De nadruk ligt vooral op het gebruiken en kunnen toepassen van de taal. Zo heb ik mondelinge en schriftelijke vakken, grammatica lessen en vertalingslessen.
Bijles duits in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (4 reviews)
Door het feit dat ik het Duitse en Franse idioom beheers, hoop ik dit ook te kunnen doorgeven aan gemotiveerde mensen die actief willen worden in het buitenland of voor andere doeleinden zoals reizen. Mij zullen ze niet herkennen als Belg als ik een vreemde taal spreek.
Bijles duits in Deinze (9800) - Elisa
Elisa
Deinze
5/5 (4 reviews)
Ik heb een grote interesse in wetenschappen en chemie. Mijn kennis en enthousiasme hiervoor wil ik met anderen delen, hen stimuleren helpen en motiveren zodat ze er sterker in worden en er meer voeling mee krijgen. Tijdens mijn studies was ik op Erasmus in Duitsland, in mijn job spreek ik nog elke week Duits met klanten. Daar mijn passie muziek is, kan ik notenleer/koperblaasinstrumenten aanleren.
Bijles duits in Ternat (1740) - Elisabeth ellen
Elisabeth ellen
Ternat
5/5 (4 reviews)
Als vertaler heb ik een liefde voor taal en ik breng deze liefde ook graag over op anderen. Ik geef graag (bij)les en huiswerkbegeleiding Nederlands aan kinderen. Op vrijwillige basis help ik bij het Praatcafé volwassenen uit verre landen en vind het fijn als ze op het einde van de avond naar huis gaan en merken dat hun kennis van het Nederlands erop vooruit is gegaan.
Bijles duits in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
Gent
5/5 (3 reviews)
Privaatleraar Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Alle lessen vinden plaats bij mij thuis. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Flexi. Welkom!
Bijles duits in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
Sint-joost-ten-node
5/5 (3 reviews)
Ik heb een Masterdiploma in Taal-& Letterkunde Engels/ Spaans en een Cambridge certificaat in het onderwijzen van het Engels. Ik spreek perfect Nederlands, Engels en Spaans en vlot Frans, Duits en Portugees dus ik kan van dienst zijn bij het onderwijzen van deze talen.
Bijles duits in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Met een Masterdiploma Vertalen en een pedagogisch bekwaamheidsbewijs (lerarenopleiding) op zak heb ik meer dan genoeg bagage om m'n kennis door te geven. Maar ook aan enthousiasme én ervaring ontbreekt het me niet. Tijdens mijn studiejaren gaf ik uren bijles aan medestudenten of via het Bijleshuis, iets wat ik graag deed. Bijles nodig? Ik sta voor je klaar!
Bijles duits in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Naast een master in ingenieurswetenschappen heb ik gelukkig ook een taalknobbel voor Frans en Duits en Engels (omdat ik met een Filipijnse vrouw getrouwd ben) en ik merkte tijdens mijn werkervaring dat hoe slim en creatief je ook bent, je met open mond staat als je dit naar iemand met een andere taal moet gaan overbrengen ;-) Mischien is taal wel belangrijker dan pure kennis.
Bijles duits in Nevele (9850) - Marc
Marc
Nevele
5/5 (3 reviews)
Ik heb tijdens mijn actieve carrière bijgestudeerd in Nederlands Duits Frans Engels, als hobby ben ik momenteel Italiaans aan het bijstuderen. Nederlands is mijn moedertaal en dat spreek ik vlot en zonder enig dialect.
Bijles duits in Genval (1332) - Michel
Michel
Genval
4.67/5 (3 reviews)
Regentaat Frans-geschiedenis-Engels, heb vier kinderen opgevoed en bijlessen gegeven aan andere kinderen. Spreek, schrijf en lees vier talen: Nederlands, Frans, Duits en Engels.
Bijles duits in Zoersel (2980) - Veronique
Veronique
Zoersel
5/5 (2 reviews)
Na mijn opleiding vertaler ben ik elke dag Duits blijven praten. Dit zorgt voor een goede basis om jou te helpen bij de dagdagelijkse problemen die je kan ondervinden op de schoolbanken: grammatica, een uurtje praten in het Duits, bijscholing in je professionele leven rond telefoneren, klachtenbehandeling,...
Bijles duits in Elsene (1050) - Cormac
Cormac
Elsene
5/5 (2 reviews)
Bijles duits in Maasmechelen (3630) - Sibel
Sibel
Maasmechelen
4.5/5 (2 reviews)
Ik ben in 2010 afgestudeerd als Handelsingenieur. Nadien heb ik de Lerarenopleiding gevolgd. Gedurende mijn studies heb ik veel lessen Frans en Engels gekregen. Duits heb ik zelf in avondschool gevolgd, uit interesse. Ik onderhoud mijn talenkennis, en heb internationale vrienden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles Duits: geëvalueerd met 4.9 door 70 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Duits aan huis, privéleraar Duits gezocht, Duits leren, op zoek naar een leraar Duits,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Duits

De laatste aanvragen in de categorie bijles Duits

DRINGEND OPZOEK AFGESTUDEERDE LITERATUUR - Taalcursus Duits - Duits leren - bijlessen Duits - Duits B2/C1 - Iemand die bijles Duits aan mijn zoon kan geven - Bijles Duits - C1 fachsprachprufung - Duits - Bijles Duits - Bijles Duits - Duits bijles hoger onderwijs - Duits leren - bijles duits - Bij les voor mijn zoon van 14j - Bijles voor Duits - bijles duits - Bijles Duits _ 6de middelbaar aso - bijles duits nodig - Bijles Duits - lesgever duits - Bijles - BIJLES DUITS - Bijles Frans Duits leten - Dringend op zoek naar bijles Duits! - Bijles Duits , 5 de middelb, graag aan huis - bijles Frans en Duits gezocht (apart of beide) - Bijles DUITS - Duits cursus zakelijk - Op zoek naar een Leraar Duits - Bijles Duits - bijles Duits en Frans - bijles Duits en Frans - Lessen & hulp - Taalles : Bijles Frans, Bijles Nederlands, Bijles Duits - BIJLES DUITS - Duits voor een beginner. - Duits leren spreken, basis. - examen duits - Bijles Duits (2de jaar) - Bijles Duits - Bijles Duits - Bijles Duits - Bijles duits - Duitse les - Bijles Duits - Bijles Duits - Conversation et écrit - Duits les - duits leren ( beginner ) - Bijles Duits - Mondelinge kennis - Bijles duits - Bijles duits - Duitse les - Duitse les voor ons gezin - duitse leerkracht(e)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden