Bijles Duits in België: 137 leraars Duits

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles duits in Sint-amandsberg (9040) - Jules
Jules
4.97/5 · 32 reviews
9040 Sint-amandsberg
Franstalig opgevoed en heel mijn onderwijs in het Nederlands gedaan. Ik heb privéles Engels gevolgd van 7 tot 12 jaar en ik volg al 3 jaar Duits op universitair niveau
Bijles duits in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 13 reviews
2000 Antwerpen
Als linguïst heb ik al ervaring met bijles geven (voornamelijk Duits). Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor Russisch en voor Nederlands. Taalkundig nalezen en corrigeren van scripties e.d. is ook mogelijk. Taal is een grote passie voor mij (zowel onze moedertaal als vreemde talen).
Bijles duits in Zele (9240) - Bram
Bram
4.75/5 · 8 reviews
9240 Zele
Ik geef graag bijles en ik doe dit dan ook met veel enthousiasme en kunde. Ik heb in het secundair Moderne Talen gevolgd, dus ik heb enige kennis van taal. Ik studeer momenteel taal- en letterkunde Engels-Nederlands. Ik heb eigen materiaal dat ik u kan aanbieden tijdens de bijlessen en ik leg alles op een rustige en duidelijke manier uit.
Bijles duits in Bonheiden (2820) - Anna
Anna
5/5 · 5 reviews
2820 Bonheiden
Ik studeer Toegepaste Taalkunde Frans-Duits. Ik word in deze opleiding volledig ondergedompeld in de talen. De nadruk ligt vooral op het gebruiken en kunnen toepassen van de taal. Zo heb ik mondelinge en schriftelijke vakken, grammatica lessen en vertalingslessen.
Bijles duits in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 4 reviews
8870 Izegem
Door het feit dat ik het Duitse en Franse idioom beheers, hoop ik dit ook te kunnen doorgeven aan gemotiveerde mensen die actief willen worden in het buitenland of voor andere doeleinden zoals reizen. Mij zullen ze niet herkennen als Belg als ik een vreemde taal spreek.
Bijles duits in Deinze (9800) - Elisa
Elisa
5/5 · 4 reviews
9800 Deinze
Ik heb een grote interesse in wetenschappen en chemie. Mijn kennis en enthousiasme hiervoor wil ik met anderen delen, hen stimuleren helpen en motiveren zodat ze er sterker in worden en er meer voeling mee krijgen. Tijdens mijn studies was ik op Erasmus in Duitsland, in mijn job spreek ik nog elke week Duits met klanten. Daar mijn passie muziek is, kan ik notenleer/koperblaasinstrumenten aanleren.
Bijles duits in Ternat (1740) - Elisabeth ellen
Elisabeth ellen
5/5 · 4 reviews
1740 Ternat
Als vertaler heb ik een liefde voor taal en ik breng deze liefde ook graag over op anderen. Ik geef graag (bij)les en huiswerkbegeleiding Nederlands aan kinderen. Op vrijwillige basis help ik bij het Praatcafé volwassenen uit verre landen en vind het fijn als ze op het einde van de avond naar huis gaan en merken dat hun kennis van het Nederlands erop vooruit is gegaan.
Bijles duits in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
5/5 · 3 reviews
9000 Gent
Privaatleraar Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Alle lessen vinden plaats bij mij thuis. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Flexi. Welkom!
Bijles duits in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
5/5 · 3 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
Ik heb een Masterdiploma in Taal-& Letterkunde Engels/ Spaans en een Cambridge certificaat in het onderwijzen van het Engels. Ik spreek perfect Nederlands, Engels en Spaans en vlot Frans, Duits en Portugees dus ik kan van dienst zijn bij het onderwijzen van deze talen.
Bijles duits in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
5/5 · 3 reviews
3590 Diepenbeek
Naast een master in ingenieurswetenschappen heb ik gelukkig ook een taalknobbel voor Frans en Duits en Engels (omdat ik met een Filipijnse vrouw getrouwd ben) en ik merkte tijdens mijn werkervaring dat hoe slim en creatief je ook bent, je met open mond staat als je dit naar iemand met een andere taal moet gaan overbrengen ;-) Mischien is taal wel belangrijker dan pure kennis.
Bijles duits in Zoersel (2980) - Veronique
Veronique
5/5 · 2 reviews
2980 Zoersel
Na mijn opleiding vertaler ben ik elke dag Duits blijven praten. Dit zorgt voor een goede basis om jou te helpen bij de dagdagelijkse problemen die je kan ondervinden op de schoolbanken: grammatica, een uurtje praten in het Duits, bijscholing in je professionele leven rond telefoneren, klachtenbehandeling,...
Bijles duits in Elsene (1050) - Cormac
Cormac
5/5 · 2 reviews
1050 Elsene
Bijles duits in Maasmechelen (3630) - Sibel
Sibel
4.5/5 · 2 reviews
3630 Maasmechelen
Ik ben in 2010 afgestudeerd als Handelsingenieur. Nadien heb ik de Lerarenopleiding gevolgd. Gedurende mijn studies heb ik veel lessen Frans en Engels gekregen. Duits heb ik zelf in avondschool gevolgd, uit interesse. Ik onderhoud mijn talenkennis, en heb internationale vrienden.
Bijles duits in Booischot (2221) - Lorie
Lorie
5/5 · 2 reviews
2221 Booischot
Hallo iedereen Ik ben Lorie en ik ben 21 jaar. Ik studeer meertalige communicatie(Nederlands, Duits) aan de KU Leuven. Momenteel zit ik in mijn Master. In mijn Bachelor (Toegepaste Taalkunde Nederlands, Duits, Spaans) ben ik ook op Erasmus in Duitsland geweest. Ik zou heel graag mensen die moeilijkheden hebben met hun talen willen helpen. Ik woon in Booischot en heb een auto.
Bijles duits in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
5/5 · 2 reviews
3500 Hasselt
Met een Masterdiploma Vertalen en een pedagogisch bekwaamheidsbewijs (lerarenopleiding) op zak heb ik meer dan genoeg bagage om m'n kennis door te geven. Maar ook aan enthousiasme én ervaring ontbreekt het me niet. Tijdens mijn studiejaren gaf ik uren bijles aan medestudenten of via het Bijleshuis, iets wat ik graag deed. Bijles nodig? Ik sta voor je klaar!

Ring Twice bijles Duits: geëvalueerd met 4.91 door 95 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles Duits aan huis, privéleraar Duits gezocht, Duits leren, op zoek naar een leraar Duits,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen bijles Duits

De laatste aanvragen in de categorie bijles Duits

Duits leren - bijles duits - Bij les voor mijn zoon van 14j - Bijles voor Duits - bijles duits - Bijles Duits _ 6de middelbaar aso - bijles duits nodig - Bijles Duits - lesgever duits - Bijles - BIJLES DUITS - Bijles Frans Duits leten - Dringend op zoek naar bijles Duits! - Bijles Duits , 5 de middelb, graag aan huis - bijles Frans en Duits gezocht (apart of beide) - Bijles DUITS - Duits cursus zakelijk - Op zoek naar een Leraar Duits - Bijles Duits - bijles Duits en Frans - bijles Duits en Frans - Lessen & hulp - Taalles : Bijles Frans, Bijles Nederlands, Bijles Duits - BIJLES DUITS - Duits voor een beginner. - Duits leren spreken, basis. - examen duits - Bijles Duits (2de jaar) - Bijles Duits - Bijles Duits - Bijles Duits - Bijles duits - Duitse les - Bijles Duits - Bijles Duits - Conversation et écrit - Duits les - duits leren ( beginner ) - Bijles Duits - Mondelinge kennis - Bijles duits - Bijles duits - Duitse les - Duitse les voor ons gezin - duitse leerkracht(e) - bijles Nederlands - Duits - Duitse bijles - Intensieve Duitse lessen - Bijles voor student 6e humaniora:economie,Nl,Duis - Bijles Duits - Duits - - Bijles Duits en/of Frans - Bijles voor talen - Bijles Duits - Bijles Duits voor mondeling examen Moderne Talen d - begeleiding leren van grote pakketten
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden