bijles duits

Hulp voor bijles Duits bij jou in de buurt

Meer dan 232 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Duits

Bijles duits in Antwerpen (2000) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.93/5 (14 reviews)
Als linguïst heb ik al ervaring met bijles geven (voornamelijk Duits). Uiteraard ben ik ook beschikbaar voor Russisch en voor Nederlands. Taalkundig nalezen en corrigeren van scripties e.d. is ook mogelijk. Taal is een grote passie voor mij (zowel onze moedertaal als vreemde talen).
Bijles duits in Rotselaar (3110) - Pieter
Pieter
Rotselaar
5/5 (10 reviews)
Ik heb gewerkt in meerdere landen en heb kennis gemaakt met verschillende culturen. Talenkennis is zeker een troef die je moet kunnen uitspelen. Via mijn ervaring bied ik een praktische en minder "schoolse" aanpak
Bijles duits in Zele (9240) - Bram
Bram
Zele
4.75/5 (8 reviews)
Ik geef graag bijles en ik doe dit dan ook met veel enthousiasme en kunde. Ik heb in het secundair Moderne Talen gevolgd, dus ik heb enige kennis van taal. Ik studeer momenteel taal- en letterkunde Nederlands-Engels. Ik heb eigen materiaal dat ik u kan aanbieden tijdens de bijlessen en ik leg alles op een rustige en duidelijke manier uit.
Bijles duits in Asse (1730) - Elisabeth
Elisabeth
Asse
5/5 (7 reviews)
Als vertaler heb ik een liefde voor taal en ik breng deze liefde ook graag over op anderen. Ik geef graag (bij)les en huiswerkbegeleiding Nederlands aan kinderen. Op vrijwillige basis help ik bij het Praatcafé volwassenen uit verre landen en vind het fijn als ze op het einde van de avond naar huis gaan en merken dat hun kennis van het Nederlands erop vooruit is gegaan.
Bijles duits in Balegem (9860) - Sören
Sören
Balegem
4.83/5 (6 reviews)
Hey, ik ben Sören en student Marketing met een grote passie voor allehande onderwerpen. Mensen omschrijven mij als joviaal, vriendelijk, correct, nauwkeurig en flexibel. Omgaan met kinderen is geen probleem. Mogelijkheid tot verplaatsing. In het middelbaar was ik student Wetenschappen-Wiskunde. Bekijk zeker mijn recensies.
Bijles duits in Bonheiden (2820) - Anna
Anna
Bonheiden
5/5 (5 reviews)
Ik volg de Master in het Tolken (Frans-Duits). In deze opleiding word ik volledig ondergedompeld in de talen. De nadruk ligt vooral op het kunnen toepassen van de taal. Zo heb ik zelf een heel uitgebreid aanbod van grammaticalessen, mondelinge en schriftelijke lessen gehad.
Bijles duits in Izegem (8870) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Izegem
5/5 (4 reviews)
Mijn perfecte kennis van het Duitse, Engelse en Franse idioom geef ik graag door aan gemotiveerde mensen die actief willen worden in het buitenland of voor andere doeleinden zoals reizen hun taalniveau willen opkrikken.
Bijles duits in Assent (3460) - Sarah
Sarah
Assent
5/5 (4 reviews)
Native speaker Duits/Nederlands. Uitspraak en dagelijkse omgangsvormen zullen vlotter aangeleerd worden door native speakers dan iemand die zich een vreemde taal heeft toegeëigend.
Bijles duits in Genval (1332) - Michel
Michel
Genval
4.75/5 (4 reviews)
Regentaat Frans-geschiedenis-Engels, heb vier kinderen opgevoed en bijlessen gegeven aan andere kinderen. Spreek, schrijf en lees vier talen: Nederlands, Frans, Duits en Engels.
Bijles duits in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
Gent
5/5 (3 reviews)
Privaatleraar Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Alle lessen vinden plaats bij mij thuis. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Flexi. Welkom!
Bijles duits in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
Sint-joost-ten-node
5/5 (3 reviews)
Ik heb een Masterdiploma in Taal-& Letterkunde Engels/ Spaans en een Cambridge certificaat in het onderwijzen van het Engels. Ik spreek perfect Nederlands, Engels en Spaans en vlot Frans, Duits en Portugees dus ik kan van dienst zijn bij het onderwijzen van deze talen.
Bijles duits in Hasselt (3500) - Marlies
Marlies
Hasselt
5/5 (3 reviews)
Met een Masterdiploma Vertalen en een pedagogisch bekwaamheidsbewijs (lerarenopleiding) op zak heb ik meer dan genoeg bagage om m'n kennis door te geven. Maar ook aan enthousiasme én ervaring ontbreekt het me niet. Tijdens mijn studiejaren gaf ik uren bijles aan medestudenten of via het Bijleshuis, iets wat ik graag deed. Bijles nodig? Ik sta voor je klaar!
Bijles duits in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Naast een master in ingenieurswetenschappen heb ik gelukkig ook een taalknobbel voor Frans en Duits en Engels (omdat ik met een Filipijnse vrouw getrouwd ben) en ik merkte tijdens mijn werkervaring dat hoe slim en creatief je ook bent, je met open mond staat als je dit naar iemand met een andere taal moet gaan overbrengen ;-) Mischien is taal wel belangrijker dan pure kennis.
Bijles duits in Scherpenheuvel (3270) - Alex
Alex
Scherpenheuvel
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik werk al meer dan 30 jaar in omgeving waar er gesproken en geschreven wordt in het Frans, Duits en Engels. Ook werk ik op een internationale boekhoudafdeling, cijfers, wiskunde, economie zijn mijn kennisvakken wel.
Bijles duits in Duffel (2570) - Paul
Paul
Duffel
5/5 (3 reviews)
Met meer dan 30 jaar ervaring in bedrijven en overheidsdiensten ben ik de geknipte leraar om jouw taalleerproblemen op te lossen. Samen bepalen we volgens het SMART-principe een realistische doelstelling. Op jouw leerritme behalen we door meer inzicht in de spraakkunst, woordenschatverwerving en praktijk deze doelstelling. Door mijn flexibele aanpak worden onvoorziene leerhindernissen aangepakt.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Duits

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice bijles Duits: geëvalueerd met 4.94 door 115 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Duits aan huis, privéleraar Duits gezocht, Duits leren, op zoek naar een leraar Duits,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Hoeveel kost bijles Duits?


Bijles Duits varieert in prijs, met een gemiddelde startprijs van 15 tot 20 euro per uur. De kosten kunnen verschillen op basis van de ervaring en kwalificaties van de docent, de locatie en de duur van de lessen. Gespecialiseerde docenten kunnen hogere tarieven hanteren.

Hoeveel uren bijles Duits per week heb je nodig?


Het aantal uren bijles Duits dat je per week nodig hebt, hangt af van je individuele doelen en huidige niveau. Over het algemeen wordt aanbevolen om minstens 1-2 uur per week te besteden aan bijles om voldoende vooruitgang te boeken. Als je snel vooruitgang wilt boeken of Duits nodig hebt voor specifieke doeleinden, zoals studie of werk, kan het nodig zijn om 3-5 uur per week te investeren.

Waarom zou je Duits leren?


Duits leren biedt verschillende voordelen, waaronder toegang tot een van de meest gesproken talen in Europa. Het opent deuren naar werkgelegenheid, vooral in Duitstalige landen, en verbetert je zakelijke kansen in internationale contexten. Duitsland is een economische grootmacht, en kennis van de taal kan je een concurrentievoordeel geven. Bovendien heeft Duitsland een rijke cultuur, geschiedenis en bijdragen aan kunst en wetenschap, wat Duits leren cultureel verrijkend maakt.

Is het moeilijk om Duits te leren?


Het is moeilijk te bepalen of Duits leren moeilijk is, aangezien dit afhangt van diverse factoren, waaronder je taalachtergrond, motivatie, inzet en beschikbare leermiddelen. Voor Engels- en Nederlandssprekers is Duits doorgaans toegankelijker vanwege de gemeenschappelijke Germaanse wortels. Duits heeft wel enkele uitdagende aspecten zoals naamvallen en woordvolgorde. Motivatie en heldere leerdoelen zijn cruciaal voor succesvol taalleren, waarbij consistentie en regelmatige oefening essentieel zijn. Het vergt tijd om vloeiend Duits te beheersen, en geduld en doorzettingsvermogen zijn noodzakelijk. Kortom, hoewel Duits leren voor sommigen uitdagend kan zijn, is het haalbaar met toewijding en inzet. De moeilijkheidsgraad varieert echter per persoon.

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Duits

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden