taalles Kortrijk

Hulp voor taalles in Kortrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Kortrijk

Taalles in Harelbeke (8530) - Veerle
Veerle
Harelbeke
5/5 (10 reviews)
Ik ben alleenstaande mama, 54j, en werk reeds 10 jaar in een multinationaal bedrijf in Frankrijk. Mijn interesse voor talen was altijd groot, vooral voor Frans en Engels en ik ben ook Nederlandstalig. Al deze talen, gebruik ik dagelijks, geschreven en gesproken op mijn werk, en soms daarbuiten. Ik heb een onderwijsdiploma en ben geduldig om iets aan te leren.
Taalles in Harelbeke (8530) - Jolien
Jolien
Harelbeke
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik heb een grote passie voor de Engelse taal en heb een bachelordiploma leerkracht Engels. Dit komt natuurlijk goed van pas. Verder ben ik zeer geduldig, ook al begrijpt iemand het 6 keer niet, de zevende keer lukt het dan misschien wel. Ik leg graag dingen zo goed mogelijk uit en dit op verschillende manieren.
Taalles in Kuurne (8520) - Jonas
Jonas
Kuurne
5/5 (1 reviews)
Als leerkracht Nederlands heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd. Ook tijdens mijn studie journalistiek ben ik uiteraard heel veel met taal aan de slag gegaan.
Taalles in Zwevegem (8550) - Jan
Jan
Zwevegem
4.0/5 (1 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal. Voor Frans, Engels en Duits heb ik na mijn humaniora nog twee jaar van een intensieve opleiding mogen genieten en diploma’s behaald tijdens mijn studies als Management Assistant. Door veel in Spanje te verblijven voor mij job kan ik ook wel wat Spaans spreken maar dat is de mindere taal die ik beheers.
Taalles in Lendelede (8860) - Ann sofie
Ann sofie
Lendelede
Nieuw
Ervaren leerkracht Nederlands, Engels, Duits en project algemene vakken. Alle onderwijsniveaus en leerjaren. Focus op aanleren van strategieën is essentieel.
Taalles in Harelbeke (8530) - E.
E.
Harelbeke
Nieuw
Ik ben gepensioneerde leerkracht Nederlands en Duits. Ik ken meerdere talen (Spaans, Latijn, Grieks, Frans, Engels) maar Nederlands ken ik door en door omdat het mijn moedertaal is en Duits ken ik ook door en door omdat ik die taal gestudeerd heb aan de universiteit en omdat ik jaren Duitse les gegeven heb zowel in het hoger middelbaar onderwijs als aan volwassenen.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Kortrijk (8500) - Debby
Debby
Kortrijk
Nieuw
Ik geef bijlessen Nederlands en Frans aan kinderen van het 1ste tot het 6de leerjaar. Daarbij vertrek ik het liefst vanuit de werkboeken die uw kind op school gebruikt. Natuurlijk kan het ook met ander materiaal. Ik besteed altijd aandacht aan leren leren. Ook oefenen voor een toets is mogelijk.
Taalles in Kortrijk (8500) - Julie
Julie
Kortrijk
Nieuw
Aangezien ik een 1,5 jaar heb gewoond in Paraguay en Ecuador spreek ik vlot Spaans. Ik zou dan ook met plezier bijles geven. Indien je al een cursus hebt, is het gemakkelijk voor mij om hierbij aan te sluiten. Ik focus mij vooral op de mondelinge taalvaardigheid, aangezien je hierbij het meest baat zal hebben.
Taalles in Bissegem (8501) - Veerle
Veerle
Bissegem
Nieuw
Ik ben leerkracht woord. geef dictie en toneel en verschillende workshops theater. Taal is mijn stokpaardje. Ik hoe enorm van onze Nederlandse taal en heb ook een zeer goede kennis van het Engels
Taalles in Anzegem (8570) - Margot
Margot
Anzegem
Nieuw
Ik heb al eerder Engelse lessen gegeven als bijverdienste. Mijn Engels is zeer sterk het is net als een tweede taal. Ik had altijd tussen de 90%-100% in het middelbaar voor Engels
Taalles in Wevelgem (8560) - Pieter
Pieter
Wevelgem
Nieuw
Ik ben zeer taalvaardig en altijd geïnteresseerd geweest in talen allerhande. Bijlessen in Nederlands, Engels en Spaans genieten de voorkeur. Eventueel andere vragen kunnen altijd gesteld worden
Taalles in Beveren-Leie (8791) - Piet
Piet
Beveren-Leie
Nieuw
Ik kan lessen aanbieden in het Frans, Nederlands of Engels. Zelf vervolledigde ik mijn universitaire studies in zowel het Frans als het Nederlands en heb ik daarnaast ook een gedegen parate kennis van het Engels.
Taalles in Harelbeke (8530) - Khawla
Khawla
Harelbeke
Nieuw
Ik ben in drie verschillende lander opgegroeid en dat gaf me de kans om veel talen te leren en te beheersen. Ik nam ook deel aan verschillende competities in het Frans, zoals poësie en dicteren, waarvoor ik de eerste prijs ontving.
Taalles in Kuurne (8520) - Sofie
Sofie
Kuurne
Nieuw
Naast taal kan je bij mij ook terecht voor studiemethodiek, het leren leren. Hoe pak je zo'n grote cursus aan? Wat met uitstelgedrag? Goed plannen, oriënteren, actief studeren, ik help je graag een eind op weg en help je te ontdekken welke jouw sterke punten zijn om een grote pak moeilijke materie vlot te verwerken.
Taalles in Harelbeke (8530) - Frederik
Frederik
Harelbeke
Nieuw
Op mijn werk moet ik nederlands, frans en engels spreken. Daardoor spreek ik deze talen ook vlot. Ik wil je een taal aanleren op een manier die past bij jouw niveau.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel taalleraars in Kortrijk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Kortrijk: geëvalueerd met 4.75 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Kortrijk, taalleraar Kortrijk, op zoek naar een taalleraar Kortrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden