taalles Aalst

Hulp voor taalles in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Aalst

Taalles in Haaltert (9450) - Laura
Laura
Haaltert
4.99/5 (101 reviews)
Ik heb een jarenlange ervaring als "Spelen met FR & NL" lesgever en doe dit nog steeds tijdens het schooljaar. (Jong)volwassenen kunnen ook bij mij terecht voor zowel FR als NL. Passie en leergierigheid prikkel ik via mijn lessen door de les te personaliseren volgens de noden en interesses van elke persoon.
Taalles in Opwijk (1745) - Jan
Jan
Opwijk
5/5 (53 reviews)
Gepassioneerd taaldocent (Master, KUL) met ervaring aan een zeer breed publiek: van tweede graad secundair onderwijs, volwassenonderwijs (Engels, Zweeds, NT2) tot academische taalbeheersing of one-to-one coachings. Ik sta voor een cultuur-communicatieve aanpak gecombineerd met een grondig beheer van woordenschat en grammatica.
Taalles in Ternat (1740) - Elisabeth ellen
Elisabeth ellen
Ternat
5/5 (5 reviews)
Als vertaler heb ik een liefde voor taal en ik breng deze liefde ook graag over op anderen. Ik geef graag (bij)les en huiswerkbegeleiding Nederlands aan kinderen. Op vrijwillige basis help ik bij het Praatcafé volwassenen uit verre landen en vind het fijn als ze op het einde van de avond naar huis gaan en merken dat hun kennis van het Nederlands erop vooruit is gegaan.
Taalles in Buggenhout (9255) - Ivan
Ivan
Buggenhout
5/5 (4 reviews)
Ik kan u of uw kinderen mijn diensten aanbieden voor bijlessen Nederlands en/of Frans, alsook vertaalwerk. Algemene studiebegeleiding kan ook : leren studeren, planning,..
Taalles in Brussegem (1785) - Pablo
Pablo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brussegem
5/5 (3 reviews)
Ik geef prive lessen van mijn moedertaal het Spaanse maar ik kan ook u helpen met lessen Frans en Nederlands. Geef me gerust een seintje voor meer info!
Taalles in Dendermonde (9200) - Tessa
Tessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
5/5 (2 reviews)
Dag, Ik ben Tessa, 34 jaar en werk in het volwassenonderwijs. Ik geef vooral bijles aan kinderen van de lagere school en 1e graad middelbaar. Dit kan taalles zijn, maar ook algemene studiebegeleiding.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Merchtem (1785) - Laurent
Laurent
Merchtem
5/5 (2 reviews)
Aangezien ik zelf een tweetalige job heb (NL-FR), weet ik hoe moeilijk het is voor franstaligen om Nederlands te leren spreken. Ik wil er gerust mijn steentje aan bijdragen om stap voor stap en in samenspraak een plan uit te werken voor een mooie progressie. Daarnaast spreek ik ook vloeiend Engels en een woordje Spaans.
Taalles in Buggenhout (9255) - Ine
Ine
Buggenhout
5/5 (2 reviews)
Leerkracht Nederlands/biologie + orthopedagoog. Na mijn lerarenopleiding heb ik me bijgeschoold als orthopedagoog waar ik vooral geïnteresseerd ben in leerstoornissen. Ik ben een leerkracht die steeds wil vertrekken vanuit de sterktes van een persoon en wil inspelen op hun interesses.
Taalles in Erembodegem (9320) - Jef
Jef
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Ik heb nog geen ervaring met lesgeven. Toch heb ik dit onderdeel ook aangeduid. Dit omdat ik graag met jongeren bezig ben en omdat ik stage deed in het jeugd welzijnswerk. Hier sprak ik ook met kinderen die Nederlandse les volgden. Toen merkte ik dat het heel belangrijk is voor deze jongeren om dit op een aangename manier te leren. Ook heb ik in een lagere school lees momenten gedaan met kinderen
Taalles in Aalst (9300) - Cynthia
Cynthia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Afgestudeerd leerkracht secundair onderwijs Engels, bereid om bijles te geven in eender welke studierichting tot en met het 4de middelbaar. Ook bereid om te helpen bij huiswerk en bij het voorbereiden van spreekopdrachten.
Taalles in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
In het verleden gaf ik bijles aan lagere schoolkinderen die thuis anderstalig zijn. Ik kan werken met alle leeftijden en niveau’s. 1 tot 2 maal per week.
Taalles in Appels (9200) - Parastou
Parastou
Appels
5/5 (1 reviews)
Ik ben vloeiend in Engels, ik heb 8 jaar in Verenigd Koninkrijk gestudeerd, gewoond en gewerkt. In mijn vrije tijd verbeter ik Engelse CV’s en bekijk ik studenten hun werk na. Ik geef graag bijlessen Engels en doe dit ook op een creatieve manier zodat de lessen aangenaam blijven.
Taalles in Lede (9340) - Daniel
Daniel
Lede
5/5 (1 reviews)
Omdat ik tweetalig ben opgevoed en Latijn heb gevolgd, heb ik meer inzicht in hoe talen werken. Ik kan grammaticaregels ontbinden en reconstrueren om precies uit te leggen waarom iets op een bepaalde manier werkt.
Taalles in Affligem (1790) - Zahara
Zahara
Affligem
5/5 (1 reviews)
Frans is mijn tweede taal naast Engels en Nederlands is mijn derde taal ( ook de taal van mijn hogere studies) Ik heb Franse en Nederlandse les altijd gegeven aan anderstalige studenten.
Taalles in Ternat (1740) - Rebecca
Rebecca
Ternat
5/5 (1 reviews)
I am from England, I speak a small amount of dutch, enough to explain but I hope to improve my Dutch and in turn I can help with English. I have studied up to A level in England and have a good understanding of spelling and grammar. And can help you with writing and speaking in English.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 180 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Aalst, taalleraar Aalst, op zoek naar een taalleraar Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen taalles in Aalst

De laatste aanvragen in de categorie taalles in Aalst

Lees Frans - Japanse bijles - Bijles nederlands - Op zoek naar privé leraren - Bijles - privéles nederlands lagere school - Leraar - privé les Spaans - Bijles Duits voor mondeling examen Moderne Talen d - Bijles nederlands en wiskunde voor leerling eerste leerjaar - Engels - bijles - bijles - Nederandse lessen - Professeur particulier Néerlandais aalst - Lessen & hulp - Taalles : Bijles Frans, Bijles Engels - Bijles Frans 1A - Nederlandse les - Priveles - Profeseur néerlandais - Bijles Nederlands kindje eerste leerjaar - Franse bijles - Bijles Duits - Franse les voor kin tussen. 5 en 7 - Bijles spaans
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden