taalles Aalst

Hulp voor taalles in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Aalst

Taalles in Aalst (9300) - Desdemona
Desdemona
Aalst
5/5 (4 reviews)
Ik ben reeds 30 jaar werkzaam als turnjuf en zorgjuf in een lagere school te Gentbrugge. Al spelend help ik de kinderen met de uitbreiding van de woordenschat, correcte uitspraak en het vormen van mooie zinnen. Heeft uw kind nood aan wat extra begeleiding? Misschien tot binnenkort
Taalles in Erembodegem (9320) - Jef
Jef
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Ik heb nog geen ervaring met lesgeven. Toch heb ik dit onderdeel ook aangeduid. Dit omdat ik graag met jongeren bezig ben en omdat ik stage deed in het jeugd welzijnswerk. Hier sprak ik ook met kinderen die Nederlandse les volgden. Toen merkte ik dat het heel belangrijk is voor deze jongeren om dit op een aangename manier te leren. Ook heb ik in een lagere school lees momenten gedaan met kinderen
Taalles in Aalst (9300) - Bruno
Bruno
Aalst
5/5 (2 reviews)
Ik spreek redelijk wat talen. Maar de talen die ik echt perfect beheers zijn mijn moedertaal (Nederlands) en Engels. Taalles nodig? Laat gerust iets weten.
Taalles in Aalst (9300) - Cynthia
Cynthia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Afgestudeerd leerkracht secundair onderwijs Engels, bereid om bijles te geven in eender welke studierichting tot en met het 4de middelbaar. Ook bereid om te helpen bij huiswerk en bij het voorbereiden van spreekopdrachten.
Taalles in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
In het verleden gaf ik bijles aan lagere schoolkinderen die thuis anderstalig zijn. Ik kan werken met alle leeftijden en niveau’s. 1 tot 2 maal per week.
Taalles in Aalst (9300) - Patrick
Patrick
Aalst
Nieuw
Leerkracht Frans in Anderlecht. ASO en TSO in de tweede graad. Ervaring met anderstaligen. Ervaring met coaching van leerlingen, studieplanning, huiswerkbegeleiding. Opleiding : lerarenopleiding Frans en aardrijkskunde.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Aalst (9300) - Mathijs
Mathijs
Aalst
Nieuw
Ik ben afgestudeerd met een bachelor in Bedrijfsmanagement na stages en events in New York, UK, Nederland en Frankrijk. Nadien heb ik werkervaring opgedaan in internationale bedrijven met Engels als voertaal, incl. projecten in UK.
Taalles in Moorsel (9310) - Jens
Jens
Moorsel
Nieuw
ik leer nu ook in avondschool Duits en kan hierbij helpen bij het vertalen of leren spreken van de Duitse taal. ook zo kan ik zelf ook dingen bijleren.
Taalles in Erembodegem (9320) - Laur
Laur
Erembodegem
Nieuw
Ik beëindig deze maand (juni 2019) mijn lerarenopleiding voor de vakken Engels en Nederlands. Ik slaagde telkens voor mijn stages. Ik geef ook al twee jaar vrijwillige huiswerkbegeleiding in een begeleidingstehuis en ik vind het heel fijn om leerlingen te helpen bij het studeren en hen wat extra uitleg te geven waar nodig.
Taalles in Aalst (9300) - Delphine
Delphine
Aalst
Nieuw
Door mijn jarenlange werkervaring spreek ik zeer goed Frans, maar nog belangrijker, heb ik de geschreven taal in het Frans en Nederlands perfect onder de knie. Ik kan het ook goed over brengen naar kinderen/jongvolwassenen die de regeltjes van de taal nog niet volledig beheersen.
Taalles in Aalst (9300) - Nuria
Nuria
Aalst
Nieuw
Ik ben een moedertaalspreker portugees. Ik kan u helpen met het verbeteren van uw portugese vaardigheden door intensieve gesprekken, oefeningen en veel meer ! Enorm flexibel en pas me aan op de wensen van degene die leert.
Taalles in Aalst (9300) - Anouschka
Anouschka
Aalst
Nieuw
Heb je het moeilijk met Frans, Engels of Nederlands? Als leerkracht in het secundair onderwijs help ik jou graag met één van deze vakken. Leerlingen in de eerste, tweede, derde graad ASO, TSO en BSO zijn welkom.
Taalles in Gijzegem (9308) - Jagoda
Jagoda
Gijzegem
Nieuw
Hallo! Engels is namelijk mijn lievelingsvak, altijd was. Het is iets dat ik graag doe en waar ik goed in ben dus ik zou meer dan blij zijn om u te kunnen helpen. Ik kan helpen met de grammatica, het spreken, lezen, schrijven,... Noem maar op! Groetjes, Jagoda Tame
Taalles in Erembodegem (9320) - Enya
Enya
Erembodegem
Nieuw
OKAN-leerlingen verder ondersteunen om de Nederlandse taal machtig te worden, leerlingen uit het basisonderwijs verder helpen met alle spellingsregels en andere zaken binnen de Nederlandse taal en/of het nalezen van werkstukken. Ervaring als leerkracht en ondersteuner plus graag met de Nederlandse taal bezig
Taalles in Aalst (9300) - Julie
Julie
Aalst
Nieuw
Hallo, ik ben perfect tweetalig. Ik ben geboren in Brussel en in het Frans oogevoed. Ik Kan perfect helpen met het Frans leren als dit voor u een beetje moeilijk is.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Aalst: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Aalst, taalleraar Aalst, op zoek naar een taalleraar Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen taalles in Aalst

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden