taalles Turnhout

Hulp voor taalles in Turnhout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Turnhout

Taalles in Vosselaar (2350) - Benny
Benny
Vosselaar
4.67/5 (6 reviews)
Taal is voor velen een struikelblok (zowel de Nederlandse als de Franse). Voor mij was ze de hoeksteen van mijn beroepsactiviteiten en graag stel ik dan ook mijn doorgedreven ervaring ten dienste van al degenen die problemen ondervinden met hun taalkennis op studiegebied. Ben jong gepensioneerd en heb hiervoor een ruim tijdsbestek. Graag bespreek ik uitgebreider met u welke de mogelijkheden zijn.
Taalles in Vosselaar (2350) - Jonathan
Jonathan
Vosselaar
5/5 (4 reviews)
Ik spreek thuis Nederlands en Frans, maar al de rest doe ik in het Engels. Mijn studies zijn in het Engels en ik heb ook een jaar in het buitenland gestudeerd. Daarboven op werk ik momenteel in een grote multinational in Duitsland waar Engels ook de voertaal is. Ik heb een TOEFL test afgelegd en behaalde 116 op 120, dat is het allerhoogste niveau (C2). Bovendien heb ik ervaring in Engelse bijles.
Taalles in Beerse (2340) - Ties
Ties
Beerse
5/5 (2 reviews)
Hey! Ik heb een Master in Engels en Nederlands, en wat ervaring in het onderwijs waar ik deze vakken gaf. Daarnaast heb ik een klein jaar in Australië gewoond en in Engeland. Ik hou van de Engelse taal en wil deze passie graag delen met u en/of uw kind! Geef me maar een seintje en dan bekijken we het samen!
Taalles in Turnhout (2300) - Linda
Linda
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik heb heel veel geduld, ik ben heel taalvaardig en ik heb een ruime woordenschat, ik lees heel veel, ik kan moeiteloos zonder schrijffouten een verhazl
Taalles in Turnhout (2300) - Janice
Janice
Turnhout
5/5 (1 reviews)
Ik ben 10 jaar klasleerkracht geweest in de lagere school. De leerstof taal en Frans van het 3de tot en met het 6de leerjaar heb ik in de vingers en daar kan ik jouw kind helemaal mee op weg helpen.
Taalles in Turnhout (2300) - Nehemias
Nehemias
Turnhout
Nieuw
Professeur diplômé en anglais; si vous avez besoin d'apprendre, améliorer ou correction / vérification des devoirs n'hésitez pas à me contacter. Même si vos enfants ont des difficultés avec la langue, je vous assure que vous ne allez pas le regretter. Puisque ma langue maternelle c'est espagnol, je pourrais vous aider aussi À bientôt
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Turnhout (2300) - Marthe
Marthe
Turnhout
Nieuw
Taal zit me in de vingers. Aangezien ik Nederlands, Engels en Frans studeer aan de UGent spreek ik intussen al een behoorlijk woordje Engels en Frans. Ook ben ik een rustig persoon die gestructureerde uitleg kan geven, dus bijles geven is me op het mijn geschreven.
Taalles in Beerse (2340) - Gurjot
Gurjot
Beerse
Nieuw
Hallo, mijn naam is Gurjot en ik zit in het 6e middelbaar. Ik wil graag taalles geven in Frans, Engels, Spaans, Nederlands, Punjabi en Hindi. Ik heb altijd al graag mijn vrienden geholpen met vakken waar ze het wat moeilijk mee hebben en ben er zeker van dat ik ook jou kan helpen!
Taalles in Turnhout (2300) - Carlos
Carlos
Turnhout
Nieuw
Ik ben een spanjaard en heb 11 jaar in Spanje gewoond. Ik kan Spaans perfect praten en schrijven. Ik ben ook zeer behulpzaam en ik hou ervan om mijn taal aan mensen te leren.
Taalles in Vosselaar (2350) - Jens
Jens
Vosselaar
Nieuw
Ik ben constant bezig met de Engelse taal, daarom zou ik graag in de nabije toekomst vlekkeloos Engels willen kunnen spreken. Die passie deel ik graag met anderen. Ik word later leerkracht Engels dus om nu al eens te kunnen oefenen terwijl ik iets bijverdien, zou ideaal zijn.
Taalles in Turnhout (2300) - Victoria
Victoria Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Turnhout
Nieuw
Ik heb al in Panama ervaring als tutor en vertaller. Ik heb speciaal ervaring met kinderen ! Voor mij dat it heel veel plezier om te doen. Ik kan ook perfect Italians spreken
Taalles in Turnhout (2300) - Lieven
Lieven
Turnhout
Nieuw
Ik werkte vroeger als leerkracht in het regulier en buitengewoon onderwijs en nu als pedagoog met anderstalige nieuwkomers. Taal en taalontwikkeling hebben dan ook altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Ik hou ervan om kinderen en jongeren te ondersteunen en samen net dat stapje verder te geraken.
Taalles in Vosselaar (2350) - Bart
Bart
Vosselaar
Nieuw
Ik heb zelf altijd al een passie gehad voor Frans, en spreek/studeer deze dan ook graag. Ik gaf in het middelbaar al bijles aan de kinderen voor Frans en niets weerhoudt mij daarvan om die passie te achtervolgen. Naast Frans is ook Engels iets waar ik zeer sterk in ben, deze taal heeft niet dezelfde charmes als Frans, maar is noodzakelijk in deze snel globaliserende economie.
Taalles in Turnhout (2300) - Lina
Lina
Turnhout
Nieuw
Hallo, ik ben Lina en ik ben 18 jaar. Ik ben een studente die Orthopedagogie studeert. In mijn middelbare opleiding was ik best goed in Engels. De taal interesseert me ook super hard. Al vaker gaf ik bijles aan vriendinnen die het wat moeilijker hadden met de taal. Ik vond dit altijd super tof om te doen. Ook vind ik het heel leuk om teksten te verbeteren.
Taalles in Oud-turnhout (2360) - Kayla
Kayla
Oud-turnhout
Nieuw
Ik ben zelf een heel gedreven student. Die ervan geniet om andere mensen te helpen. Mijn passie ligt bij engels omdat het een wereldtaal is en ook gewoon een hele mooie tall.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel taalleraars in Turnhout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Turnhout: geëvalueerd met 4.93 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Turnhout, taalleraar Turnhout, op zoek naar een taalleraar Turnhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden