taalles Mechelen

Hulp voor taalles in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Mechelen

Taalles in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
Mechelen
4.93/5 (27 reviews)
Ik ben gediplomeerd om Frans te geven in het lager onderwijs (diploma leerkracht lager onderwijs) en heb daardoor dan ook de nodige pedagogische vaardigheden. Bovendien communiceer ik op zéér regelmatige basis in het Frans en heb ik als vertaler (Frans-Nederlands) gewerkt.
Taalles in Mechelen (2800) - Roland
Roland
Mechelen
5/5 (19 reviews)
Mijn grootouders waren Franstalig en omdat ik als kind veel bij hen logeerde heb ik Frans van jongs af aan leren spreken. Later heb ik nog in een Franstalige organisatie gewerkt. Als politicoloog heb ik niet echt ervaring in lesgeven maar ik ben wel empathisch en heb veel geduld. Ik beschouw het als een uitdaging om je Franse taalkennis wat bij te spijkeren of teksten te vertalen.
Taalles in Hofstade-Zemst (1981) - Marijke
Marijke
Hofstade-Zemst
5/5 (9 reviews)
Ik ben sinds 8 jaar leerkracht Frans, Nederlands en Engels en heb hierbuiten ook gereisd in USA, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Frankrijk om de talen beter onder de knie te krijgen. Het voorbije jaar regelmatig bijles gegeven en steeds met positieve reacties zoals u kan lezen op mijn profiel. Bijles gaat ook voor jonge kinderen (kan ook meerdere kindjes tegelijkertijd).
Taalles in Mechelen (2800) - Georges
Georges
Mechelen
5/5 (9 reviews)
Ik heb vroeger 5 jaar in Latijns Amerika gewerkt als vertaler en als journalist. Ook heb ik als instructeur talen bij de VDAB gewerkt. Ik heb meerdere jaren huiswerkbegeleiding gedaan bij anderstalige kinderen.
Taalles in Sint-katelijne-waver (2860) - Eddy
Eddy
Sint-katelijne-waver
5/5 (3 reviews)
Was lang taalleraar in secundair onderwijs en universitair docent (VUB), tevens verantwoordelijk voor de lerarenpopleiding. Weet dus wat het verschil is tussen een goede en een slechte leraar... Mijn moedertaal is Nederlands, mijn 2de moedertaal is Frans (mijn grootmoeder was Française). Ook mijn Engels is uitstekend, heb 20 jaar Amerikaanse bedrijven geleid.
Taalles in Hombeek (2811) - Isa
Isa
Hombeek
5/5 (2 reviews)
Ik geef al 15 jaar Franse les en heb al 10 jaar ervaring met leerlingen met leerstoornissen. Hierdoor kan ik kinderen vaak met kleine trucjes op weg helpen naar een succesverhaal.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Hofstade-Zemst (1981) - Verónica
Verónica
Hofstade-Zemst
5/5 (1 reviews)
Ik heb meer dan 10 jaar ervaring , tegenwoordig werk ik in Bonheiden en Freelance. Spaans is mijn moedertaal en ben ik altijd daar zijn voor mijn leerlingen , ik echt houd van mijn talent.
Taalles in Mechelen (2800) - Nele
Nele
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik was altijd al gebeten door taal. Na mijn studies werkte ik als redacteur bij Wolters Kluwer en vandaag ben ik freelance copywriter & vertaler voor de meest uiteenlopende merken en bedrijven. In mijn vrije tijd corrigeer ik scripties en geef ik regelmatig bijles aan neefjes en nichtjes.
Taalles in Mechelen (2800) - Stacey
Stacey
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben tweetalig opgevoed en ben werkzaam als leerkracht Engels op de middelbare school. Ik ben een zorgzame en bekwame leerkracht, die de beste trucjes kent om de leerstof onder de knie te krijgen.
Taalles in Mechelen (2800) - Frederik
Frederik
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diploma regentaat Nederlands en heb een zeer goede kennis van het Frans door meer dan zeven jaar te werken op een tweetalige werkvloer (waar ik zelf ook opleiding gevolgd heb)
Taalles in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Bachelor in office management, met een heel zware component talen (NL + FR + EN). Reeds verschillende jaren actief als bijleraar, vooral voor Engels en Frans. Door met de leerling veel te oefenen en te proberen de taal naar zijn of haar interesses open te trekken, zie ik telkens weer grote vorderingen in de juiste richting.
Taalles in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
Nieuw
Ik ben zelf tweetalig opgevoed dus ik kan perfect frans en nederlands. Op school geef ik ook bijles aan kinderen van het eerste middelbaar. Nederlands kan ik ook aangezien dit mijn eerste moedertaal is.
Taalles in Mechelen (2800) - Lies
Lies
Mechelen
Nieuw
Ik kan je alles op een rustige manier uitleggen. Ik ben opgeleid als journaliste en ik heb een passie voor de Nederlandse taal. Mijn zoontje van 8j heeft hier al meermaals van geprofiteerd!
Taalles in Hofstade-Zemst (1981) - Hilde
Hilde
Hofstade-Zemst
Nieuw
Ik heb heel veel ervaring in het eerste leerjaar. Leren lezen is een proces dat heel veel geduld vraagt. Ik kan fier zeggen dat ik dat geduld kan opbrengen om met jullie kindje aan de slag te gaan. Ook oudere kinderen kan ik zeker helpen met taallessen. Ik ben zorgleerkracht van het eerste en het zesde leerjaar.
Taalles in Mechelen (2800) - Christina
Christina
Mechelen
Nieuw
Ik leer zelf graag talen en ben bekend met de moeilijkheden/barrières die erbij horen. Ik help graag andere mensen, ben geduldig en spreek Duits als moedertaal.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel taalleraars in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Mechelen: geëvalueerd met 4.99 door 73 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Mechelen, taalleraar Mechelen, op zoek naar een taalleraar Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden