taalles Mechelen

Hulp voor taalles in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Mechelen

Taalles in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
Mechelen
4.93/5 (27 reviews)
Ik ben gediplomeerd om Frans te geven in het lager onderwijs (diploma leerkracht lager onderwijs) en heb daardoor dan ook de nodige pedagogische vaardigheden. Bovendien communiceer ik op zéér regelmatige basis in het Frans en heb ik als vertaler (Frans-Nederlands) gewerkt.
Taalles in Mechelen (2800) - Souhaila
Souhaila
Mechelen
4.92/5 (12 reviews)
Ik heb 15jaar in Spanja gewoond ik kan zeker het tal heel goed , ik kan dat leren ik heb echte passie op talen ik ben nu engels an het leren als u hulp nodig heeft laat maar weten .
Marijke is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Taalles in Hofstade-Zemst (1981) - Marijke
Marijke
Hofstade-Zemst
5/5 (7 reviews)
Ik ben sinds 8 jaar leerkracht Frans, Nederlands en Engels en heb hierbuiten ook gereisd in USA, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Frankrijk om de talen beter onder de knie te krijgen. Het voorbije jaar regelmatig bijles gegeven en steeds met positieve reacties zoals u kan lezen op mijn profiel. Bijles gaat ook voor jonge kinderen (kan ook meerdere kindjes tegelijkertijd).
Taalles in Sint-katelijne-waver (2860) - Eddy
Eddy
Sint-katelijne-waver
5/5 (3 reviews)
Was lang taalleraar in secundair onderwijs en universitair docent (VUB), tevens verantwoordelijk voor de lerarenpopleiding. Weet dus wat het verschil is tussen een goede en een slechte leraar... Mijn moedertaal is Nederlands, mijn 2de moedertaal is Frans (mijn grootmoeder was Française). Ook mijn Engels is uitstekend, heb 20 jaar Amerikaanse bedrijven geleid.
Taalles in Hombeek (2811) - Isa
Isa
Hombeek
5/5 (2 reviews)
Ik geef al 15 jaar Franse les en heb al 10 jaar ervaring met leerlingen met leerstoornissen. Hierdoor kan ik kinderen vaak met kleine trucjes op weg helpen naar een succesverhaal.
Taalles in Mechelen (2800) - Georges
Georges
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik heb vroeger 5 jaar in Latijns Amerika gewerkt als vertaler en als journalist. Ook heb ik als instructeur talen bij de VDAB gewerkt. Ik heb meerdere jaren huiswerkbegeleiding gedaan bij anderstalige kinderen.
Taalles in Mechelen (2800) - Myrte
Myrte
Mechelen
Nieuw
Hallo! Ik ben Myrte, 2O jaar en woon in Mechelen. Ik werk als vrijwilliger in 'Open School' te Mechelen waar ik allochtone volwassene de taal Nederlands leer spreken en schrijven. Als opleiding volg ik lerarenopleiding secundair: plastische opvoeding en Kunst Projectvakken.
Taalles in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Bachelor in office management, met een heel zware component talen (NL + FR + EN). Reeds verschillende jaren actief als bijleraar, vooral voor Engels en Frans. Door met de leerling veel te oefenen en te proberen de taal naar zijn of haar interesses open te trekken, zie ik telkens weer grote vorderingen in de juiste richting.
Taalles in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
Nieuw
Ik ben zelf tweetalig opgevoed dus ik kan perfect frans en nederlands. Op school geef ik ook bijles aan kinderen van het eerste middelbaar. Nederlands kan ik ook aangezien dit mijn eerste moedertaal is.
Taalles in Mechelen (2800) - Lies
Lies
Mechelen
Nieuw
Ik kan je alles op een rustige manier uitleggen. Ik ben opgeleid als journaliste en ik heb een passie voor de Nederlandse taal. Mijn zoontje van 8j heeft hier al meermaals van geprofiteerd!
Taalles in Hofstade-Zemst (1981) - Hilde
Hilde
Hofstade-Zemst
Nieuw
Ik heb heel veel ervaring in het eerste leerjaar. Leren lezen is een proces dat heel veel geduld vraagt. Ik kan fier zeggen dat ik dat geduld kan opbrengen om met jullie kindje aan de slag te gaan. Ook oudere kinderen kan ik zeker helpen met taallessen. Ik ben zorgleerkracht van het eerste en het zesde leerjaar.
Taalles in Mechelen (2800) - Christina
Christina
Mechelen
Nieuw
Ik leer zelf graag talen en ben bekend met de moeilijkheden/barrières die erbij horen. Ik help graag andere mensen, ben geduldig en spreek Duits als moedertaal.
Taalles in Mechelen (2800) - Greta
Greta
Mechelen
Nieuw
Ik heb jarenlang met veel enthousiasme les gegeven en mis het sociale contact. Ook heb ik in Brazilië cursussen Engels georganiseerd voor volwassenen.
Taalles in Mechelen (2800) - Henning
Henning
Mechelen
Nieuw
Ik doceer de Noorse taal aan (jong)volwassenen aan de Rotterdamse VolksUniversiteit. Ik heb vele stages doorlopen in het Mechelse en het Brusselse en kan met verschillende type jongeren omgaan.
Taalles in Mechelen (2800) - Lien
Lien
Mechelen
Nieuw
Ik ben zelf leerkracht Nederlands en OKAN in het secundair onderwijs. Vorig schooljaar heb ik tevens Engels gegeven. Naast mijn diploma als leerkracht heb ik ook een diploma Toerisme en Recreatiemanagement. Binnen deze opleiding waren talen ontzettend belangrijk! Geef me gerust een seintje!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Mechelen: geëvalueerd met 4.97 door 53 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Mechelen, taalleraar Mechelen, op zoek naar een taalleraar Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie taalles in Mechelen

examentaak onderwijsverandering (3) - examentaak onderwijsverandering - Bachelorproef nakijken op taal - Spreken en luisteren - Extra lessen - Nederlands leren lezen en schrijven - Zoontje van 4 jaar heeft thuis extra lessen nodig - bijlessen Frans - Nederlands bijles - Bijles frans
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden