taalles Mechelen

Hulp voor taalles in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Mechelen

Taalles in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
Mechelen
4.93/5 (27 reviews)
Ik ben gediplomeerd om Frans te geven in het lager onderwijs (diploma leerkracht lager onderwijs) en heb daardoor dan ook de nodige pedagogische vaardigheden. Bovendien communiceer ik op zéér regelmatige basis in het Frans en heb ik als vertaler (Frans-Nederlands) gewerkt.
Taalles in Mechelen (2800) - Souhaila
Souhaila
Mechelen
4.83/5 (23 reviews)
Ik heb 15jaar in Spanja gewoond ik kan zeker het tal heel goed , ik kan dat leren ik heb echte passie op talen ik ben nu engels an het leren als u hulp nodig heeft laat maar weten .
Roland is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Taalles in Mechelen (2800) - Roland
Roland
Mechelen
5/5 (18 reviews)
Mijn grootouders waren Franstalig en omdat ik als kind veel bij hen logeerde heb ik Frans van jongs af aan leren spreken. Later heb ik nog in een Franstalige organisatie gewerkt. Als politicoloog heb ik niet echt ervaring in lesgeven maar ik ben wel empathisch en heb veel geduld. Ik beschouw het als een uitdaging om je Franse taalkennis wat bij te spijkeren of teksten te vertalen.
Taalles in Mechelen (2800) - Georges
Georges
Mechelen
5/5 (4 reviews)
Ik heb vroeger 5 jaar in Latijns Amerika gewerkt als vertaler en als journalist. Ook heb ik als instructeur talen bij de VDAB gewerkt. Ik heb meerdere jaren huiswerkbegeleiding gedaan bij anderstalige kinderen.
Taalles in Mechelen (2800) - Stacey
Stacey
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik ben tweetalig opgevoed en ben werkzaam als leerkracht Engels op de middelbare school. Ik ben een zorgzame en bekwame leerkracht, die de beste trucjes kent om de leerstof onder de knie te krijgen.
Taalles in Mechelen (2800) - Sabine
Sabine
Mechelen
Nieuw
Door mijn studies in Vlaanderen heb ik Nederlands geleerd. Sinds 4 jaar geef ik bijles Nederlands aan Waalse leerlingen vanuit het middelbaar die moeilijkheden ervaren en geen motivatie hebben. Ik ben sinds kort verhuisd naar Mechelen en zou nu graag anderstaligen helpen door hen Nederlands te leren op een intuitieve en creatieve manier! Ik ben enthousiast en geduldig !
Taalles in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Bachelor in office management, met een heel zware component talen (NL + FR + EN). Reeds verschillende jaren actief als bijleraar, vooral voor Engels en Frans. Door met de leerling veel te oefenen en te proberen de taal naar zijn of haar interesses open te trekken, zie ik telkens weer grote vorderingen in de juiste richting.
Taalles in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
Nieuw
Ik ben zelf tweetalig opgevoed dus ik kan perfect frans en nederlands. Op school geef ik ook bijles aan kinderen van het eerste middelbaar. Nederlands kan ik ook aangezien dit mijn eerste moedertaal is.
Taalles in Mechelen (2800) - Lies
Lies
Mechelen
Nieuw
Ik kan je alles op een rustige manier uitleggen. Ik ben opgeleid als journaliste en ik heb een passie voor de Nederlandse taal. Mijn zoontje van 8j heeft hier al meermaals van geprofiteerd!
Taalles in Mechelen (2800) - Christina
Christina
Mechelen
Nieuw
Ik leer zelf graag talen en ben bekend met de moeilijkheden/barrières die erbij horen. Ik help graag andere mensen, ben geduldig en spreek Duits als moedertaal.
Taalles in Mechelen (2800) - Greta
Greta
Mechelen
Nieuw
Ik heb jarenlang met veel enthousiasme les gegeven en mis het sociale contact. Ook heb ik in Brazilië cursussen Engels georganiseerd voor volwassenen.
Taalles in Mechelen (2800) - Henning
Henning
Mechelen
Nieuw
Ik doceer de Noorse taal aan (jong)volwassenen aan de Rotterdamse VolksUniversiteit. Ik heb vele stages doorlopen in het Mechelse en het Brusselse en kan met verschillende type jongeren omgaan.
Taalles in Mechelen (2800) - Jef
Jef
Mechelen
Nieuw
Nederlands is voor velen onder ons de moedertaal. Toch is het met de vele regeltjes en uitzonderingen geen evidente taal. Spreek je thuis geen Nederlands of heb je moeite met bepaalde onderdelen van het vak? Ik help je graag!
Taalles in Mechelen (2800) - Klaas
Klaas
Mechelen
Nieuw
Ik ben een tweedejaarsstudent leerkracht lager onderwijs. Door mijn stage-ervaringen en kennis van didactiek kan ik gepast kinderen (t.e.m. 6de leerjaar) begeleiden. Bovendien ben ik scoutsleider van scouts Thila Coloma. Ik verkies een actieve en doelgerichte aanpak door oefeningen heel concreet te maken. Als ik bijles geef bereid ik dit grondig voor om zo efficiënt mogelijk te werken.
Taalles in Mechelen (2800) - Mohamed
Mohamed
Mechelen
Nieuw
Zelf zit ik in een talenrichting op school, nl. Economie Moderne Talen. Ik help ook vaak mijn zusje en broertje met hun taalvakken. Ik ben ook goed met woorden, mijn uitleg is vaak te begrijpen. Engels beschouw ik als een moedertaal en mijn Frans is ook zeer goed. Mijn Nederlands is ook echt heel goed. Ik ben ook graag bezig met talen, Engelse en Franse films zijn zo mijn ding.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Mechelen: geëvalueerd met 4.95 door 56 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Mechelen, taalleraar Mechelen, op zoek naar een taalleraar Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden