taalles Genk

Hulp voor taalles in Genk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Genk

Taalles in Genk (3600) - Noah
Noah
Genk
5/5 (4 reviews)
Je suis bilingue NL/FR depuis tout petit, jai fait toute ma scolarité en Neerlandais, depuis petit jusqu'à maintenant en université.. J ai aussi deja donner des cours spécial pour les langues
Taalles in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Naast een master in ingenieurswetenschappen heb ik gelukkig ook een taalknobbel voor Frans en Duits en Engels (omdat ik met een Filipijnse vrouw getrouwd ben) en ik merkte tijdens mijn werkervaring dat hoe slim en creatief je ook bent, je met open mond staat als je dit naar iemand met een andere taal moet gaan overbrengen ;-) Mischien is taal wel belangrijker dan pure kennis.
Taalles in Diepenbeek (3590) - Katrijn
Katrijn
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
Zelf heb ik in het middelbaar de richting economie-talen gevolgd. Ook nu zet ik mijn passie voor talen verder als toekomstig leraar Nederlands. In het verleden heb ik reeds bijles Frans gegeven, waarvoor ik een certificaat heb ontvangen. Ik hoop leerlingen uit het middelbaar ook de leuke kant van taal te doen inzien! :)
Taalles in Genk (3600) - Iven
Iven
Genk
5/5 (2 reviews)
Omdat ik zelf nog studeer ben ik dagelijks bezig met taal. Voornamelijk met Nederlands. Ik heb hierbij zelf mijn eigen studiemethode gevonden en wil anderen graag helpen en bijstaan in het studeren van onze taal.
Taalles in Diepenbeek (3590) - Eline
Eline
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
Ik ben bereid om bijles Nederlands, Frans en Engels te geven. Nederlands is mijn moedertaal en Frans heb ik ook altijd veel gesproken aangezien een deel van mijn familie Franstalig is. Ook in het spreken en schrijven van Engels heb ik heel wat ervaring: ik heb veel Engelstalige collega's en schrijf Engelstalige papers op mijn werk. Ook help ik je graag verder met leren studeren, leren plannen,...
Taalles in Genk (3600) - Ine
Ine
Genk
5/5 (1 reviews)
Als onderwijzeres in het 5de leerjaar vond ik correct taalgebruik steeds heel belangrijk. Ik wil graag hulp bieden bij problemen met het Nederlands. Zowel schriftelijk als mondeling.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Genk (3600) - Estefani
Estefani
Genk
5/5 (1 reviews)
I am from Peru, so I speak Spanish as my mother tongue and I have taught children's classes. Furthermore, I have generated and corrected texts in Spanish in Peru and Spain throughout my professional career. Therefore, I am fluent in the vocabulary of both countries. I also speak English well and am currently studying Dutch.
Taalles in Genk (3600) - Vera
Vera
Genk
Nieuw
Hallo, mijn naam is Vera, 45 jaar en heb al meer dan 20 jaar ervaring in het lager onderwijs. U kan beroep op mij doen voor het begeleiden van huistaken en bijlessen Frans, wiskunde, Nederlands en nog meer. Oefenen kan zowel op papier, als op de computer, maar ook mondeling. Hopelijk kan ik jullie hiermee van dienst zijn.
Taalles in Zonhoven (3520) - Michiel
Michiel
Zonhoven
Nieuw
Ik ben een rechtenstudent aan de KUL en heb al wat ervaring met het geven van bijles aan leerlingen van zowel het lager onderwijs als het middelbaar onderwijs. Ik wil via deze weg opnieuw enkele leerlingen helpen het jaar succesvol af te ronden met goede uitleg van een student die dicht bij hun leefomgeving staat en graag mensen helpt.
Taalles in Genk (3600) - Caroline
Caroline
Genk
Nieuw
Ik volg Latijn-wetenschappen en zit in het zesde jaar, toch vind ik talen enorm interessant, vooral Engels. Ik heb Engels geleerd toen ik 10 jaar was, door documentaires, programma's en films te kijken in het Engels. Ik kan de taal dus vloeiend spreken en zou kinderen of mensen de taal graag willen bijleren.
Taalles in Diepenbeek (3590) - Femke
Femke
Diepenbeek
Nieuw
Ik ben bachelor in het secundair onderwijs, meer bepaald voor de vakken biologie en Nederlands. Ik kan je dus ook helpen met basistaalvaardigheid, maar ook met het opstellen van teksten, spreekvaardigheid...
Taalles in Zonhoven (3520) - Nathalie
Nathalie
Zonhoven
Nieuw
Ik geef al ruim 20 jaar les Frans en Nederlands in verschillende afdelingen en jaren van het secundair onderwijs. Kinderen hebben helaas vaak problemen met deze mooie taal, en ik wil ze graag helpen.
Taalles in Zonhoven (3520) - Hilde
Hilde
Zonhoven
Nieuw
Ik geef studiemethodiek en huiswerkbegeleiding in het algemeen. Maar deze optie stond niet bij de mogelijkheden! ;) Ik vind dat nochtans een zeer mooie vaardigheid! :D
Taalles in Diepenbeek (3590) - Veerle
Veerle
Diepenbeek
Nieuw
Heb geen ervaring maar beheers de talen goed en wil die kennis ten dienste stellen voor kinderen die het moeilijk vinden: leeftijd van de lagere school en eerste jaren humaniora
Taalles in Genk (3600) - Claudia
Claudia
Genk
Nieuw
Ik ben Claudia. Ik ben lerares Frans sinds 15 jaar. Heeft uw kind problemen met Frans? Is er nood aan extra ondersteuning/studiebegeleiding? Aarzel dan niet om me te contacteren.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel taalleraars in Genk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Genk: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Genk, taalleraar Genk, op zoek naar een taalleraar Genk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden