taalles Aarschot

Hulp voor taalles in Aarschot

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Aarschot

Taalles in Rotselaar (3110) - Helena
Helena
Rotselaar
5/5 (9 reviews)
Ik ben Helena, 19 jaar en naast muziek zijn talen mijn passie. Nederlands is mijn moedertaal en Frans en Engels spreek ik vloeiend. Verder leer ik nog Arabisch en Duits. Mijn hoofddoel is niet enkel het doorgeven van leerstof, maar wel de liefde voor taal en alles wat daarmee te maken heeft. Bij vragen mag u me altijd contacteren!
Taalles in Westerlo (2260) - Britta
Britta
Westerlo
5/5 (7 reviews)
Ik heb ook al 7 jaar taallessen gegeven, voornamelijk Nederlands aan anderstaligen, maar ook Engels en Spaans. Ik ben een geduldige leerkracht en probeer de lessen ook vaak op te leuken met muziek, als de leerling hiervoor openstaat. Verder vind ik het ook belangrijk om correcte grammatica (en spelling) door de leerling te laten ontdekken via voorbeeldteksten, liefst in zijn/haar interessesfeer.
Taalles in Rotselaar (3110) - Anne-marie
Anne-marie
Rotselaar
5/5 (7 reviews)
Begeleidde mijn 2 jongste kinderen in thuisonderwijs, zowel voor lager als middelbaar onderwijs. Duidelijke uitspraak, correcte spelling, aandacht voor details in je taalgebruik vertelt de wereld wie je bent en hoe je in het leven staat. En daarbij wil ik je graag helpen.
Taalles in Scherpenheuvel (3270) - Alex
Alex
Scherpenheuvel
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik werk al meer dan 30 jaar in omgeving waar er gesproken en geschreven wordt in het Frans, Duits en Engels. Ook werk ik op een internationale boekhoudafdeling, cijfers, wiskunde, economie zijn mijn kennisvakken wel.
Taalles in Aarschot (3200) - Ralph
Ralph
Aarschot
5/5 (3 reviews)
Heb de afgelopen 5 jaar in het buitenland gewoond en altijd vreemde talen gebruikt. Spreek Engels, Frans, Duits en een beetje Pools. Voor Engels bezit ik een certificaat van C2 en heb mijn master in Business volledig in het Engels afgelegd. Franse certificaat van DALF C1 behaald en gebruik Frans dagelijks in mijn werkomgeving. Duits heb ik gestudeerd in Berlijn voor 3 maanden.
Taalles in Baal (3128) - Olivier
Olivier
Baal
5/5 (2 reviews)
Heb van een tweetalige opvoeding genoten. Aldus zeer goede kennis van de Franse taal. Ik gebruik dagelijks Engels als taal vermits ik een heel internationale omgeving werk. Zeer goede kennis van het Engels en ook het Nederlands dat eigenlijk mijn moedertaal is
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Booischot (2221) - Lorie
Lorie
Booischot
5/5 (2 reviews)
Hallo iedereen Ik ben Lorie en ik ben 21 jaar. Ik studeer meertalige communicatie(Nederlands, Duits) aan de KU Leuven. Momenteel zit ik in mijn Master. In mijn Bachelor (Toegepaste Taalkunde Nederlands, Duits, Spaans) ben ik ook op Erasmus in Duitsland geweest. Ik zou heel graag mensen die moeilijkheden hebben met hun talen willen helpen. Ik woon in Booischot en heb een auto.
Taalles in Rillaar (3202) - Lore
Lore
Rillaar
5/5 (2 reviews)
Zelf ben ik juf in het derde en vierde leerjaar, daarom zijn de lagere schoolvakken mijn specialiteit. Ook voor huiswerkbegeleiding kan je bij mij terecht.
Taalles in Nieuwrode (3221) - Rosa maria
Rosa maria
Nieuwrode
5/5 (1 reviews)
Ik geef al meer dan 7 jaar Spaanse les aan volwassenen. Ik geef korte lessen voor op vakantie, bijvoorbeeld naar Spanje of Latijns-Amerika. Ik kan je ook helpen als je een examen Spaans gaat doen.
Taalles in Holsbeek (3220) - Stéphanie
Stéphanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Holsbeek
5/5 (1 reviews)
Ik ben tweetalig Nederlands-Frans opgevoed. Daarnaast heb ik, tijdens mijn volledige scholing, Franse les gehad. Ik volgde in mijn secundair eerst ASO en daarna TSO en ben uitgekomen, na mijn hogeschool, met het diploma van Bachelor in het Office Management als Management Assistant. Ik vind het fijn om zowel kinderen als volwassenen wat van het Frans bij te leren. Ikzelf hou enorm van Frankrijk, zoals mijn ouders. Frans is me niet onbekend.
Taalles in Aarschot (3200) - Patrick
Patrick
Aarschot
5/5 (1 reviews)
Ik ben in beide landstalen ( NL - FR) opgevoed en ben in Brussel geboren en getogen. Mijn vader is Nederlandstalig en moeder Franstalig. Voor mijn werk heb ik veel contact met Franstalige klanten in België, Zwitserland,Canada en Frankrijk. Ik bendan ook verantwoordelijk binnen mijn organisatie voor deze landen. Cursussen geven en vertalen van technische handleidingen behoren tot mijn takenpakket.
Taalles in Begijnendijk (3130) - Daphne
Daphne
Begijnendijk
5/5 (1 reviews)
Het Engels is mijn tweede taal. Thuis spreek ik zowel Nederlands als Engels. Graag zou ik mijn kennis doorgeven aan beginners Nederlands en/of Engels. Wil je graag Nederlands leren als anderstalige, maar weet je niet waar te beginnen? We zoeken samen uit welke methode het best bij jou past.
Taalles in Rillaar (3202) - Fiona
Fiona Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rillaar
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgeleid in een van de beste docentenopleidingen in Brussel, LTTB, Cambridge Universiteit gekwalificeerd. Ik werk regelmatig bij SYNTRA-AB en CLL Language Centre Brussel. Ik kan heel snel het niveau, de knelpunten en doelen van mensen achterhalen en de specifieke hulp bieden die ze nodig hebben. Ik geniet van het leren van talen en vind altijd interesse en plezier daarin mee te delen.
Taalles in Rillaar (3202) - Dirk
Dirk
Rillaar
Nieuw
Ik ben van opleiding licentiaat Germaanse talen en geef de laatste 14 jaar Nederlands aan anderstalige volwassen en lessen Duits in een secretariaatsopleiding. Ik heb ook vroeger al regelmatig bijlessen gegeven, altijd met plezier.
Taalles in Rotselaar (3110) - Femke
Femke
Rotselaar
Nieuw
Ik heb reeds enige ervaring met taallessen te geven aan kinderen en jongeren (vooral anderstalige nieuwkomers) Heb in het middelbaar moderne talen gevolgd wat me goed afging dus eerste jaren middelbaar lukt wel indien Nederlands, Frans of Engels. Ik ben een rustig en stipt persoon met veel zin voor verantwoordelijkheid.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel taalleraars in Aarschot

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Aarschot: geëvalueerd met 5.0 door 40 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Aarschot, taalleraar Aarschot, op zoek naar een taalleraar Aarschot,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden